- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.081
bak bizim kızlar yaşıt sayılır
ben sana evi tarif edeyim iyice de eşin getirsin bgün seni
cadılar oynar, biz de çay kahve içeriz
sevincim de gelse iyi olur
şu telaşını atlatsın hayırlısıyla, inşallah o da gelir
ya da dışarda buluşuruz, nasıl isterseniz
limoncuğumun eşi nedeniyle bişey demek istemiyorum
onun da aramıza katılmasını isterim ama bizim yüzümüzden eşiyle kötü olmasını istemem tabi zamanla belki eşi de ikna olur.
mecbure sana soru şimdi
ecrinin pastası kaç kişilikti, nerede ve kaç tl ye yaptırdınız
akşam kafkasa soduk 100 tl fiyat çıkardı nerdeyse
çok geldi gözüme ya, 1-2 saat içinde yenilip bitiyor
onun yerine ilaydaya daha kalıcı bir hediye alırım yani
60-70 den aşağı da olmayacak sanırım ama kendim de beceremem ki :kedi:
benim eşim bi tek pazar günleri evde pazar günüde olmaz yaa herkesin eşi evde oluyo ama bilmiyorum ki kentmeydanında bi ara buluşabliriz eşime bi tarif ettireyim nasıl gidiliyo orayakaydirigubbakcemile3
ben 10 kişilik istedim ama en küçük pasta 20 kişilikten başlıyo dediler iki baton koyuyoruz yanyana yoksa oyuncaklar giriyo birbirine dediler ben hiçbiyere sormadım bize sayanora çok yakın ordanda alırız her zaman pastalırımızı ordan yaptırdım 20 kişilik 40 liraya ve tadı hem güzel hemde çok tazeydi görümcemde merdanemi ne öyle bi yere yaptırmıştı foto koydurmuştu oda 40 liraya yaptırmıştı zaten fotoda aynı bizim yaptırdığımız pastada aynı fiyat ama kafkas pahalıymış galiba onlarda çok araştırdı çünkü biz direk verdik araştırmadık yani ama kafkas şartmı yaa güvendiyiniz iyi bi yer varsa oraya yaptırın vallahi ben kafkasa yaptırsam belki bu kadar güzel olmazdı 100 lirada fazla tabi hadi kıda 100 kişilik bi parti versen anladım ama aile arası olunca hem güzel hem lezzetli hemde uygun bi yere yaptır bir yaşına giriyo içime sinsin istiyorum dedim ben sindide gerçekten
pazar günü de olabilir aslında ama pazar günü dediğin gibi eşler evde olduğu için genelde onlarla bir plan yapılıyor
ilayda kent meydanını birbirine katar valla. biz oraya pizza huta gidiyoruz genelde arabasından indirmiyoruz hiç, bir indirsek var ya ortalığı birbirine katar.
en iyisi yine ev ortamı aslında, hafta içi olsa çok iyi olur rahat rahat otururuz
dur bakalım şu sevincin telaşı bir bitsin de ona göre düşünüp karar veririz yine. ama sen metroyla falan geleblirsen ben sana evi tarif ederim özelden. kolay yani. gerekirse metro durağından gelip alırım seni. vereliniortak
sizin fiyatlar çok iyiymiş ya
sayanora ve merdane dediğin past. ben hiç bilmiyorum ki :sm_confused:
20 kişilik yaptırıcam ben de. bizimki de aile arası olacak birkaç tane de yakın akraba. amca teyze falan gibi de 100 tl çok geldi.
kafkas sanırım kestane şekeri falan koyuyor o yüzden pahalı olabilir.
kafkas şart değil tabi. biz sadece fiyat sorduk. ünlü pastanelerden birinin sahibi tanıdığımız aynı standartlarda pastayı normalde 70 ama size daha uygun yaparım demişti. telefonda konuştuk. henüz şekline karar veremedik bakalım kararlaştırıp mayısın ilk haftası sipariş vericez.:icecream:
selam kızlar, ne haber nasılsınız
sevinç ve mopsy sizlere özel mesaj attım, bir ara bakarsınız
sevinç senin kaynanaya ne demeli bilmemklava:
dua bilmiyorsa da Allah'ım yavrumu nazarlardan kazalardan koru demeyi de mi bilmiyor bu kadın ya :mymeka:
alınganlığa gelince pek meharetli maşallah
canım valla suya sabuna dokunmasın diye bahane arıyor bence o kadın
bütün yük annende evet, aman ona da yük düşer falan diye korkuyor herhalde
gölge etmesin başka ihsan istemez alsanaalsanasmile
boşver hiç takma, o gidince sen kendin oku felak ve nas sureleri nazara çok iyi geliyor
ben ilaydaya okuyorum genelde. ama eşimin tarafında çok okumuş insanlar var ben onlara gidince ya da onlar bize gelince hep okutuyorum. nazar değiyor okuyun hadi falan diyorum hemen okuyorlar valla alınganlık falan da yapmıyorlar. bence senin kaynananın başka karın ağrısı var da bunu bahane ediyor gibime geliyor.
slm kızlar nasılsınız? bugün misafirlerim vardı yeni gittiler kızım o kadar çok ağladı ki anlatamam yeterince ilgilenemiyorum onunla çocuk kucaktan kucağa geziyor düzeni bozuluyor uyku saati geçti tabi oda kopardı çığlığı. zor susturdum. düzen falan kalmadı bugün. neyse uyududa yeni uyandı yine mıkırdanıyor. salla beni diye
ah zilli yaren ahbayanssulusmileay bebek küçükkende misafir hiç çekilmez yani neyse ayy ebn misafirede razıyım ama ne gelenim var ne gidenim eşime diyorum iş arkadaşlarından yokkmu düzgün birileri ailecek görüşsek
ya çok gelen giden olur bize arkadaşlardan ilk zamanlar kimse yoktu ama şimdi çoğaldı. bide birbirimizi tanıdıkça alıştık. önceden sık sık gider gelirdik. ama şimdi çok zor oluyor valla bi çocukla uğraş bi misafirlere bak sırtımdaki çamaşır nasıl ıslanmış terden. zor oluyor artık. bide çocuğun düzeni bozuluyor gürültü oluyor korkuyor kuzum.
kalabalıkmı geldiler sana eşiminde var ama öyle sevmiyo ailecek görüşelim bi arkadaşını tanıyorum nişanlısıyla yemeye çağırmıştım onlar gelecez diyolar fırsatları olmuyo kız okuyo şimdiki işinede yeni bşladı çok kişiyle tanışmış ama görüşülebileckelermi bilmiyorum diyo bi tane çerkez varmış ailecek burdalarmış onları merak ettim bende
bişey soracağım benim kızımı battaniyeyle kundak gibi sarıyorum demiştim ya dün akşamdan beri sarmıyorum ellerini dışarda bırakıyorum. ama bir türlü alışamıyor eller hep hayada uyurken ıh ıh sesler çıkarıyor. eller hep havada oynatıp duruyor uykusunda sonrada uyanıyor.ne zaman geçer acaba bütün bebekler böyle mi yoksa benimki mi garip?
yok canım 3 kişiydi ama bana yetti çocukla zor oluyor. inşallah tanışırsınız anlaşırsınız canım anlaşmakta önemli. zamanla birbirini tanıyınca iyi arkadaş oluyor. gidip geldikçe dahada iyi tanışılıyor sonra samimi olunuyor tabi karşı tarafta iyiyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?