Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

benim eşim bi tek pazar günleri evde pazar günüde olmaz yaa herkesin eşi evde oluyo ama bilmiyorum ki kentmeydanında bi ara buluşabliriz eşime bi tarif ettireyim nasıl gidiliyo orayakaydirigubbakcemile3

benim eşimde çok kızıyodu şimdi pek ses çıkarmıyo bişey demez gibime geliyo artık:)

mecbure sana soru şimdi
ecrinin pastası kaç kişilikti, nerede ve kaç tl ye yaptırdınız
akşam kafkasa soduk 100 tl fiyat çıkardı nerdeyse
çok geldi gözüme ya, 1-2 saat içinde yenilip bitiyor
onun yerine ilaydaya daha kalıcı bir hediye alırım yani
60-70 den aşağı da olmayacak sanırım ama kendim de beceremem ki :kedi:

ben 10 kişilik istedim ama en küçük pasta 20 kişilikten başlıyo dediler iki baton koyuyoruz yanyana yoksa oyuncaklar giriyo birbirine dediler ben hiçbiyere sormadım bize sayanora çok yakın ordanda alırız her zaman pastalırımızı ordan yaptırdım 20 kişilik 40 liraya ve tadı hem güzel hemde çok tazeydi görümcemde merdanemi ne öyle bi yere yaptırmıştı foto koydurmuştu oda 40 liraya yaptırmıştı zaten fotoda aynı bizim yaptırdığımız pastada aynı fiyat ama kafkas pahalıymış galiba onlarda çok araştırdı çünkü biz direk verdik araştırmadık yani ama kafkas şartmı yaa güvendiyiniz iyi bi yer varsa oraya yaptırın vallahi ben kafkasa yaptırsam belki bu kadar güzel olmazdı 100 lirada fazla tabi hadi kıda 100 kişilik bi parti versen anladım ama aile arası olunca hem güzel hem lezzetli hemde uygun bi yere yaptır bir yaşına giriyo içime sinsin istiyorum dedim ben sindide gerçekten

benim eşim bi tek pazar günleri evde pazar günüde olmaz yaa herkesin eşi evde oluyo ama bilmiyorum ki kentmeydanında bi ara buluşabliriz eşime bi tarif ettireyim nasıl gidiliyo orayakaydirigubbakcemile3

pazar günü de olabilir aslında ama pazar günü dediğin gibi eşler evde olduğu için genelde onlarla bir plan yapılıyor

ilayda kent meydanını birbirine katar valla. biz oraya pizza huta gidiyoruz genelde arabasından indirmiyoruz hiç, bir indirsek var ya ortalığı birbirine katar.

en iyisi yine ev ortamı aslında, hafta içi olsa çok iyi olur rahat rahat otururuz
dur bakalım şu sevincin telaşı bir bitsin de ona göre düşünüp karar veririz yine. ama sen metroyla falan geleblirsen ben sana evi tarif ederim özelden. kolay yani. gerekirse metro durağından gelip alırım seni. vereliniortak

sizin fiyatlar çok iyiymiş ya
sayanora ve merdane dediğin past. ben hiç bilmiyorum ki :sm_confused:
20 kişilik yaptırıcam ben de. bizimki de aile arası olacak birkaç tane de yakın akraba. amca teyze falan gibi de 100 tl çok geldi.
kafkas sanırım kestane şekeri falan koyuyor o yüzden pahalı olabilir.
kafkas şart değil tabi. biz sadece fiyat sorduk. ünlü pastanelerden birinin sahibi tanıdığımız aynı standartlarda pastayı normalde 70 ama size daha uygun yaparım demişti. telefonda konuştuk. henüz şekline karar veremedik bakalım kararlaştırıp mayısın ilk haftası sipariş vericez.:icecream:

evet atlatsın sevinç ona göre ama bize uzakta metro havalar açtı diyorumya banada gelebilirsiniz kışın zor oluyo ama şimdi evim iyi yani soğuk deyil ben eşime iyice sorarım metroya nasıl bincem diye oda ecrinle yalnız nasıl hakedeceksin diyo bi yere gideyim deyince aman ne bileyim işte bakalım hayırlısı olsun dışarda başka nerde buluşabiliriz kibilmiyorumkismile

merdane bize yakın deyilde sayanora yakın eriklide hemen hala var pasta evdeboshayallersmile6 kişiydik 20 kişilik olunca herkes 3 kişilike yakın yedi evet çokta güzel yaptılar tadıda çok güzeldi içinin malzemesinide ben söyledim bol çikolata koyun kakaolu olsun dedim güzeldi 20 kişiye fazla bencede 100 lira güllüoğlumu ne varmış bide eşimin kuzeni anlatıyodu arkadaşım yaptırdı çok güzeldi diye oda 60 liraya yaptırmış ama kaç kişilikti unuttumCADIARZU

ay sorma ya sizinkiler iyi sana kızmıyor okuyor bak.bizimki öyle dedim diye evden çekip gidecekmişti.valla benim karın ağrım daha çokta ben küçüğüm diye susuyorum.sabır sabır nereye kadar.onlara kadar düşünecek daha büyük dertlerim var.ama bana bi bişey dese tekrar varya zaten bunalımlardayım.
neyse ya evet canım ben atlatayım şu fakülte yollarının bi tozunu alalım sonra buluşuruz canım.mecbure veya sen farketmez kimde derseniz onda buluşuruz.inşallah hayırlısıyla atlatırız kızlar sonra ohhh deymeyin keyfimize hepinize oturmaya geliriz dorukla

slm kızlar nasılsınız? bugün misafirlerim vardı yeni gittiler kızım o kadar çok ağladı ki anlatamam yeterince ilgilenemiyorum onunla çocuk kucaktan kucağa geziyor düzeni bozuluyor uyku saati geçti tabi oda kopardı çığlığı. zor susturdum. düzen falan kalmadı bugün. neyse uyududa yeni uyandı yine mıkırdanıyor. salla beni diye

ah zilli yaren ahbayanssulusmileay bebek küçükkende misafir hiç çekilmez yani neyse ayy ebn misafirede razıyım ama ne gelenim var ne gidenim eşime diyorum iş arkadaşlarından yokkmu düzgün birileri ailecek görüşsek

sevinç inş iyi geçer mr insan düşünmeyim desede kafasına takıyo ama inş herşey iyi çıkacak doruk gayet sağlıklı cin gibi bakıyo baksana maymuncuk:)

bide cicim pastanesine sorun kafkasta pahalıdır evimin karsında diye 4kişilik pasta aldım 20 lira ama cicim pastanesi hem lüks hem uygun ben nilüferdekine gidiyorum çoğunlukla orayada sor bi istersen tel numarasınıda verrirm ara bi sor fiyatı

ya çok gelen giden olur bize arkadaşlardan ilk zamanlar kimse yoktu ama şimdi çoğaldı. bide birbirimizi tanıdıkça alıştık. önceden sık sık gider gelirdik. ama şimdi çok zor oluyor valla bi çocukla uğraş bi misafirlere bak sırtımdaki çamaşır nasıl ıslanmış terden. zor oluyor artık. bide çocuğun düzeni bozuluyor gürültü oluyor korkuyor kuzum.

kalabalıkmı geldiler sana eşiminde var ama öyle sevmiyo ailecek görüşelim bi arkadaşını tanıyorum nişanlısıyla yemeye çağırmıştım onlar gelecez diyolar fırsatları olmuyo kız okuyo şimdiki işinede yeni bşladı çok kişiyle tanışmış ama görüşülebileckelermi bilmiyorum diyo bi tane çerkez varmış ailecek burdalarmış onları merak ettim bende

yok canım 3 kişiydi ama bana yetti çocukla zor oluyor. inşallah tanışırsınız anlaşırsınız canım anlaşmakta önemli. zamanla birbirini tanıyınca iyi arkadaş oluyor. gidip geldikçe dahada iyi tanışılıyor sonra samimi olunuyor tabi karşı tarafta iyiyse.

bişey soracağım benim kızımı battaniyeyle kundak gibi sarıyorum demiştim ya dün akşamdan beri sarmıyorum ellerini dışarda bırakıyorum. ama bir türlü alışamıyor eller hep hayada uyurken ıh ıh sesler çıkarıyor. eller hep havada oynatıp duruyor uykusunda sonrada uyanıyor.ne zaman geçer acaba bütün bebekler böyle mi yoksa benimki mi garip?

ecrin elleri hep havada uyuyo zaten bebeklerin rahat uyuduğu anlamına geliyomuş kolları havada uyumaları ama ıh diye sesi neden çıkarıyo onu bilmiyorum limoncum

yok yok benim acilen bursayı öğrenmem lazım eşime kalsa ecrinle çıkma otobüsle gitme metroya binme ecrinle zor olur ben götürürüm seni e nereye gitsek arbayla hemde her seferinde ayrı yerlerden götürüyo böyle kalıyorum işte orası neresi diye

içim sıkılıyor ya bugün ne bileyim annemi özledim babamı özledim. ruhum daralıyor zaman zaman valla. bir büyüse şu sıpam. ya üşürse ya terlerse aman neden ağlıyor mamasını soğuk mu verdim acaba sıcak mı verdim acaba bütün günüm böyle daha alışamadım galiba anneliğe çok korkuyorum çok panik oluyorum. beceremiyorum gibi geliyor bazen. bide mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum ona üzülüyorum yavruma yetemiyormuşum gibi geliyor. ne bileyim işte öyle birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…