- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.101
ecrin elleri hep havada uyuyo zaten bebeklerin rahat uyuduğu anlamına geliyomuş kolları havada uyumaları ama ıh diye sesi neden çıkarıyo onu bilmiyorum limoncum
yok yok benim acilen bursayı öğrenmem lazım eşime kalsa ecrinle çıkma otobüsle gitme metroya binme ecrinle zor olur ben götürürüm seni e nereye gitsek arbayla hemde her seferinde ayrı yerlerden götürüyo böyle kalıyorum işte orası neresi diye
limoncum eşim geldi görüşürüz sonra
sevinç inş iyi geçer mr insan düşünmeyim desede kafasına takıyo ama inş herşey iyi çıkacak doruk gayet sağlıklı cin gibi bakıyo baksana maymuncuk:)
limoncumm naber?
ayy delireceğim ya 2 gündür dorukta uykusunda bile elleri hep burnunda.uyku uyuyamıyor ağlayıp duruyor burnunu iteleyip duruyor iki eliyle sürekli.bakıyorum görünürde pislik falan yok sprey sıkıyorum yine bişey çıkmıyor.buhar makinesini açıyorum yine aynı ne var burnunda anlamadım ya ne yapsam acepp
inşallah iyi çıkar canım ama bilmiyorum mutlaka bir nedeni var tabi bunun.takmamak elde değil çok zor bir 3 gün geçireceğiz.sonra sonuçlar çıkana kadar nasıl bekleriz bilmiyorum.allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor şeyler
iyiyim canım sıkılıyorum bu akşam biraz bilmem neden bizimkininde tıkanmıştı bir ara emerken tıkanıyordu ememiyordu tonimerdi sanırım öyle bir sprey aldık ama çok hızlı fışkırıyor o sıkamadım burnuna cesaret edip bişeyin içine sıkıp damlalıkla damlattım burna sonra kaç kez hapşırdı saymadım işe yaradı. bide serum fizyolojikti galiba onu kullandık canım. bilmemki canım başka ne yapılır.
bende akşam 2 defa tonimer sıktım.korkuyorum sıkmaya ama durmayınca sıktım 1 defa hapşırdı.bişeyde çıkmıt-yor içinden.emerken falan sorun yok canım genelde uyurken yapıyor.gözü yumuk burnunu itip duruyor kıpkırmızı yaptı 2 günde
çabucak büyüse şu sıpalar yaaaaa dertlerini anlatmaya başlasa ağlamaları azalsa içim parçalanıyor bazen dudağını büke büke ağlıyor bide çok korkak benim kız bişey tık dese korkuyor. gece emzirmek için kucağıma alırken bile çırpınıyor şaşkın şaşkın korkak korkak bakıyor suratıma. bir büyüseler konuşmaya başlasalar. ne zor anne olmak. ahhhhhh annecim ahhhhh :-(
çabucak büyüse şu sıpalar yaaaaa dertlerini anlatmaya başlasa ağlamaları azalsa içim parçalanıyor bazen dudağını büke büke ağlıyor bide çok korkak benim kız bişey tık dese korkuyor. gece emzirmek için kucağıma alırken bile çırpınıyor şaşkın şaşkın korkak korkak bakıyor suratıma. bir büyüseler konuşmaya başlasalar. ne zor anne olmak. ahhhhhh annecim ahhhhh :-(
aynı canım çıt sesine yerinde zıplıyor.kapı açıp kapatamıyoruz zıplayacak diye.sıkılma niye sıkılıyosun bak arkadaşkarında gelmiş güzel bir gün geçirmişsin
benim bide bebek telsizi almam lazım ya çok zor oluyor sesini duymam diyede korkuyorum. ne marka almak lazım acep kullanan varmı bizim topikte.
pazartesi ultrason, salı anestezi kontrolleri var,çarşamba sabahıda kısmetse emar çekilecek canım
bizimki ittirmiyordu burnunu emerken burnundan ses geliyordu. memeyi bırakıyordu yada tıkanıyordu. ben sıktıktan sonra çok hapşırmıştı. sonrada burun aspiratörü ile temizledim. bizimkindede çok bişey çıkmamıştı ama sonra düzeldi. bilmemki kaloriferden evin içindeki hava kuruyor ondan mı oluyor çocuklar.
sonuçlar ne zaman çıkacak canım ben daha kalça usgsini çektirmedim gitmemiz lazım en kısa zamanda
bilmiyorumki canım bizimkinin ayrı odası yok.hep yanımda zaten.bir araştır öyle al sonuçta 1 kere alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?