- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.121
bilmiyorum cnım ya ailemden uzaktayım diye sanırım bu yaşta kadınım üstelik çocuğum var hala annemi babamı çok özlüyorum. zaman zaman çok daralıyorum. arkadaşlarım geldi sağolsunlar ama çok zor oluyor canım hiç bişey anlamadım bu günden
bizmki ısıkta uyumuyorya mıkır mıkır gece lambasında bile hemen açıyor gözlerini beşiğinde ışığı var ara ara dolaşıyorum onu açıp bakıyorum ona bile hemen mıkırdıyor uyanıyor tırtılım
off varya eli açık olsa burnunu koparacak o denli eller burunda.bende damlatayım bişeye sıkıp bari spreyle çok korkuyorum azmı gitti çokmu diye
off varya eli açık olsa burnunu koparacak o denli eller burunda.bende damlatayım bişeye sıkıp bari spreyle çok korkuyorum azmı gitti çokmu diye
çok hızlı fışkırıyor o sprey bide burun delikleri küçücük spreyin ucu bile zor giriyor acıtırmışım gibi geldi sıkamadım damlalık aldık eczaneden bi bardağın içine sıkıp damlalığa çektim onunla sıktım burnuna.bide öyle dene bakalım canım
bilmiyorumki 1 haftaya çıkar heralde canım.doruğa kalça,kafa ve karın içi usg si çekşlecek.nasıl çektireceğiz bilmiyorum rahat durmazki çok ağlar
gribi geçtimi doruğun hani iyileşirken burnu kaşınır ya insanın acaba öyle mi oluyor canım?
evet ya bende ailemden uzakta olsam delirirdim heralde.her başım sıkıştığında yanımdalar sağolsunlar.şimdi ablama diyorum çarşamba emara giderken izin al gel diye.oda korkma hemen çekerler bişey yok onda diyor ama gel bana sor.gözünün önünde çocuğunu bayıltacaklar.bide aç gitmesi lazımmış.emardan sonrada 2 saat falan serum takıyorlarmış yine aç kalacakmış nasıl durur yavrum ya yazık
fakültedemi çekilecek canım hepsi acaba bizede kafa ve karın usgside çekilmesi lazım mı ? bir an önce gitmemiz lazım bizimde.
bende akşam gece lambasında yatırdım ama gece lambasıda normal lambadan farkı yoktu tabi.canım yareni yastıkta mı yatırıyorsun.ben yastıkta yatırıyorum bide alçak yastık istemiyor çocu zaman dik yatırıyoruz 2 yastık koyupta zararı olurmu acep
zor tabiki canım inşallah sonuçlar iyi çıkacak bak bir hafta sonra rahatlayacaksın canım. seni çok iyi anlıyrum. insan hep yanında destek birilerini arıyor. aç gitmesi kötü olmuş çünkü bide açlıktan ağlar ama inşallah çabucak çekerler canım. sonra serum takılınca açlık hissetmez sanırım. rabbim yardımcın olsun canım. dua edeceğim sizin için.
tamam canım ama damlalık nasıl bişey ya yarın diyeyimde eşim alsın varsa
canım ben yastıkla yatırmıyorum. 2 yaşına kadar yastıksız yatmaları lazım diye biliyorum ben neden yastıkla yatırıyorsun huysuzlanıyor mu bende yastıksız yatımayı dene canım.
aynen öyle davranıyor canım burnu kaşınıyor gibi.şimdi yüksek yatırdım durdu bakalım elleri.acaba alçak yatınca nefesmi alamıyor diyorum.doruk 1 gün iyi 2 gün kötü canım.grip şurubu var onu verince iyi vermeyince kötü.ama oda alerjimi yapıyor ne vücüdü nokta nokta kızarıyor ablamda sürekli verme dedi.o şurupta burnunu açıyormuş,ağrısınıda alıyor heralde içince neşesi yerine geliyor ama
plastik canım ucunu sıkıp çekiyorsun içine sonra damlatıyorsun damlalık dese verir eczacı zaten 1,5 tl bişey canım. ben vitamininide onunla veriyorum rahat oluyor. evde bir sürü var aldım kullanıyorm rahat oluyor.
en çok ihtiyacım olan şey dua canım inşallah rahatlarız ilaçla falan düzeltebiiriz yada fizik tedaviyle bakalım.aç gitmesi çok kötü doruk 2 saatte bir bişeyle istiyor 6 saat aç nasıl tutarım ben onu bilmiyorum.serum olsada anlamazki çocuk ağzından bişeyler ister heralde o gün ömrümün en zor günü olacak.allah dahada zor günler yaşatmasın
belki ondan canım. burnu tıkalıysa ağızdan nefes almayıda bilmiyorlar ya canım. çocuklar hep öyle canım günleri günlerini tutmuyor gülerken gülerken basıyor çığlığı bizimkide. şurubu bencede çok verme tatlım yan etkilerini oku bakalım. alerji yaparmıymış. gribi geçtiyse verme tatlım.
ne bileyim canım sanki kafası çok aşağıda kalıyor gibi geliyor rahat edemez gibi.gerçi artık durmaz zaten yastıksızda bide yüksek yatmayada alıştı.zaten mama verince yüksek şekilde yatırıyorum bir süre kusmasın diye.yastıkta yatınca bişey olurmu acaba.doktora gidince bide onu sorayım bakayım sonuçlar çıkınca
tamam canım iyi olur öyle bişey.ne vitamini veiryosun canım devitten başka bişey veriyomusun
amin canım bu günlerde geçecek ama ben doruğun birşeyinin çıkacağını hiç sanmıyorum gayet sağlıklı görünüyor bence canım. bide ben fotolarında hiç birşy belli olmuyor büyük bişey olduğunu sanmıyorum canımışıl ışıl bakıyor.bak göreceksin hiç bişy çıkmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?