- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.141
bugün verdim yine şurubu mecburen gece hiç durmadı artık uykusuzluktan ağlamaya başladı verdim gündüz iyiydi şimdi yine mıkıldanıyor
sor canım doktorada yastıkla yatımayı önermiyorlar 2 yaşına kadar mamayı bende yarı oturur vaziyette veriyorum gazı bağısağına inmeden gazını çıkarıyorum sonra yine yatırıyorum biraz canım.
inşallah canım.öyle çok belli değil ama ağlarken epey belli gülerkende biraz var yine kayma.haricinde gayet normal duruyor.sanki bir tarafa doğru sinir çekiyor gibi ama bilemeyiz tabi.bide neden oldu acaba.acaba suçlu benmiyim doğru beslenmedim diyemi,suyu az ondanmıydı neden ve nasıl oldu belirsizlik çok zor
durmamasının sebebi belki huysuzluğundandır canım illa rahatsızlıkları olduğu için ağlamıyorlar düzeldiyse verme canım.benimkide mıkırdamaya başlar birazdan bütün gün huysuzlandı saat 8 de mamayı zor verdim uyuklaya uyuklaya bide yutmuyor uyuyor sonrada tıkanıyor. bakalım ne zaman uyanacak sıpam.
ben bekletiyorum 5-10 dk falan gaz çıkarmadan.çıkarmaya çalışsam kusuyor hemen yoksa.bi miğdesine yerleşsin diye bekletiyorum.ama oda gaz çıkarmıyor zaten çıkaracak oldumu kendi çıkarıyor mama yerken bile.
bide devitini ben birer damla vermiyorum 3 damlayı aynı anda veriyorum aa bak kafam karıştı yoksa 3 defa 1er damlamı olacak.dur onuda bi ablama sorayım yarın bakalım farkedermi
dorukta öyle yerken bazen uyuyakalıyor.bazen ayakta gezerek yiyor oturunca yemiyor.sen mamayı ne sıklıkla veriyosun canım
allah'tan canım kendini suçlama ama biz anneler hep böyleyiz direk kendimizi suçluyoruz bende sütüm az diy kendimi suçluyorum neyi eksik yapıyorum diye bardak bardak rezene çayı humanın süt attırıcı çayı meyve suyu daha neler neler o kadar çok sıvı tükettim ki tuvalletten çıkamıyordum ama sütü bir türlü arttıramadım hep kendimi suçluyorum yetemiyorum kuzuma diye. ama düşününce elimizde olan ne var herşey allah'tan canım. suyun az olmasıda senin elinde değil ki ? beslenmen güzel olmasa kilosu az olurdu kilosuda gayet güzel doğdu. yareni bile solladı paşam hiç üzme kendini en fazla iki haftaya herşey yoluna girecek belirsizlik bitecek. amadrukta görünen bişey cin gibi bakıyor bilmiyorum bence öyle.
bilmiyorum canım belki neden olduğunuda söylerler.sütümde yetmiyor zaten yine doğru dürüst bişey yemiyorum.ben yemek yemeyi sevmiyorum canım tatlı hastasıyım.domates,biber,soğan ben yeşil sebzelerin tadını bilmem miğdem almıyor yemiyorum
bilmiyorum canım belki neden olduğunuda söylerler.sütümde yetmiyor zaten yine doğru dürüst bişey yemiyorum.ben yemek yemeyi sevmiyorum canım tatlı hastasıyım.domates,biber,soğan ben yeşil sebzelerin tadını bilmem miğdem almıyor yemiyorum
ohhh ne güzel kendi çıkarıyor ben illa omzuma alıp çıkarıyorum gazını.
sor bakalım ben birer damla veryorum. üç damlayı bir defada vermek daha kolay. eğer fark etmezse bende bir defada veririm canım.[/QU
tamam sorarım bakalım yarın canım
ihtimaller neymiş peki neden olabilirmiş onları söylediler mi ?
canım aptamile dvm mı? sen ne sıklıkla veriyorsun mamayı?
doğumda bir darbe alduysa.doğum kanalına fazla inip sinirler basıldıysa,kordon dolanması ile oksijensiz kaldıysa ve suyu az olduğu için olabilirmiş ama bilemiyoruz tabi başka nedenlerde vardır elbet
oo ben senin gibi yesem iyi süt olurdu heralde ama yiyemiyorum işte.hele bitki çayıymış falan hiç içemiyorum.aldığım sıvı bana yetmiyorki doruğa nasıl yetsin.ama yesende olmuyorsa yememek daha iyi o zaman ne yapacaksın ara ara emip alıyorlar anne sütü yine
doruk beyin mama saati mıkıldanıyor uyanır birazdan.eşimde geldi hadi iyi geceler canım görüşürüz öpüyorum yaren prensesimi
devam tabi canım 3-4 saatte bir veriyorum bende ama 75 cc anca yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?