- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.161
mavişcim sen napıyosun tedavin nasıl gidiyo bak biz havalar açarsa buluşalım diyoruz sende olursan seviniriz sevinç patikmi yapmış ben görmedim
sevinçcim anlıyorum seni inan bende ecrinin her kontrolünde yaşıyorum rutinlerde deyil ama kardiyoloğa gidince nöroloğa gidince heyecandan stresten mideme kramplar giriyodu midem bulanıyodu bide wc ihtiyacı duyuyodum kardiyoloğa gittik muayene etmesini zor bekledim kendimi o kadar sıkmışım ki sonra hemen wcye ama senin yanında ailen var o açıdan şanslısın usglerde uzun bi işlem deyil biraz ağlıyolar ama onuda idare edeceksin artık mr inş sorunsuz çekilir şimdiden düşünme bayıltacaklar nasıl dayanacam diye olsun yeterki sıkıntısı anlaşılsın tedavisi erken başlansın insan bi şekilde dayanıyo yeterki onlar sağlıklı olsunlar gerisi boş zaten serummutakacaklarmış doruka
anesteziden sonra serum takılıyormuş diye duydum canım 2 saat kadar yemesi yasak heralde onun için takacaklar.herşey zor olacak ama sonuçlar güzell olur inşallah
sevinçim senden bi ricam doruğun mevlütünde patikler yapmışsınya nasıl yaptın onları anlatırmısn
inş olur bu kadar sıkma kendini kendimden biliyorum herşey olacağına varıyo sen kendini yıprattığınla kalıyosun inan bana ben ecrin doğmadan önce saçtaki beyazlık nedir bilmezdim inan ecrin doğduktan sonra hem bende hem eşimin saçlarında sayısız beyazlar olmuş ama rabbimin bugününe şükür dorukta iyi olcak hiç üzülme sen ecrinin ellerinin üzerinde hala iğne izleri var biliyomusun beyaz beyaz ayağındakilerse daha yeni geçti
arkadaş listesinde yokuzya göremedim albümü
ay sevinç ay bu çok maymun biey yaa çok soytarı maşallah nasıl yakışmış mevlütlükleri rabbim bağışlasın sizlere o patiklerin bi deyişiyinide görümcem yapmıştı hastane şekeri gibi doruk kimin kucağında peki
mecburecim ya bişey soracağım.sen ecrine hangi marka bez kullanıyosun.ben molfix 2 numara kullanıyordum 3 numaraya geçtik şimdi ama ayaklarını kıpkırmızı yaptı lastik kısımları.2 numaralar yapmıyordu öyle.acaba değiştirsemmi bezi diyorum canım ya
benim canım beni merak ediyordunuz ya ondan ikimizin resmini koydum
ben prima kullanıyorum deyiştir bi istersen bezi dardır belki lastikler ondan yapmıştır ecrinde çok pişik doğduğundan beri prima kullanıyodum doktora sordum bi deyiştir bezini dedi molfix huggies denedim ama prima gibisi bence gene onu kullndım huggies çok güzel ama molfix bana sanki kaba bi peçete gibi geliyo
gözlerin renklimi sevinç ama az çok düşündüyüm gibisin biliyomusun:)
ee anne renkli gözlü babada öyle dorukta direk olark öyle oldu tabi şimdi diyerlerini merak ediyorum yaprağı limonu mavişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?