Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

mavişcim sen napıyosun tedavin nasıl gidiyo bak biz havalar açarsa buluşalım diyoruz sende olursan seviniriz sevinç patikmi yapmış ben görmedim

anesteziden sonra serum takılıyormuş diye duydum canım 2 saat kadar yemesi yasak heralde onun için takacaklar.herşey zor olacak ama sonuçlar güzell olur inşallah

anesteziden sonra serum takılıyormuş diye duydum canım 2 saat kadar yemesi yasak heralde onun için takacaklar.herşey zor olacak ama sonuçlar güzell olur inşallah

inş olur bu kadar sıkma kendini kendimden biliyorum herşey olacağına varıyo sen kendini yıprattığınla kalıyosun inan bana ben ecrin doğmadan önce saçtaki beyazlık nedir bilmezdim inan ecrin doğduktan sonra hem bende hem eşimin saçlarında sayısız beyazlar olmuş ama rabbimin bugününe şükür dorukta iyi olcak hiç üzülme sen ecrinin ellerinin üzerinde hala iğne izleri var biliyomusun beyaz beyaz ayağındakilerse daha yeni geçti

sevinçim senden bi ricam doruğun mevlütünde patikler yapmışsınya nasıl yaptın onları anlatırmısn

canım 30 ilmekle başlıyosun 5 sıra haroşa örüyosun.6.sırada 11 ilmek örüyosun 12 ilmeği kesip4 ilmeği arkadan alarak(ters)örüyosun.5.ilmeği yine diğer ilmekle kesip geri dönüyosun.yanlarda 11 ilmek kalıyor ortada 6 ilmeği örüyosun sadece.11 ilmek kese kese 6 ilmeğe düşünce iki taraftada bu sefer tüm ilmekleri sonuna kadar örüyosun.18 ilmek kalıyor yani elinde.onuda 4 sıra haroşa örüp 5.sırada 1 ilmek ör 1 ilmek kes ve arttır.yani yeleklerdeki düğme deliği gibi delikler elde ediyosun.üstüne 2 sıra daha haroşa ör ve bitir.altını ve yanlarını dik patik hazır.1 i 20 dakikada falan bitiyor canım kolay ama anlatabildimmi bilmiyorum.anlamassan birini söküp resmini çekip koyarım canım öyle daha iyi anlarsın

şimdi bak canım görürsün.
öyle canım herşey olacağına varır ama çok üzücü ya iğne izleri bile duruyor demek.gerçekten çocuk bambaşka bişey ufacık bir sorunu bile olsa anne baba kahroluyor.inşallah sağlıkkla büyütürüz ufak tefek hastalıklara razıyım allah büyük ve dermansız dertler vermesin

ay sevinç ay bu çok maymun biey yaa çok soytarı maşallah nasıl yakışmış mevlütlükleri rabbim bağışlasın sizlere o patiklerin bi deyişiyinide görümcem yapmıştı hastane şekeri gibi doruk kimin kucağında peki

arkadaş listesinde yokuzya göremedim albümü

mecburecim ya bişey soracağım.sen ecrine hangi marka bez kullanıyosun.ben molfix 2 numara kullanıyordum 3 numaraya geçtik şimdi ama ayaklarını kıpkırmızı yaptı lastik kısımları.2 numaralar yapmıyordu öyle.acaba değiştirsemmi bezi diyorum canım ya

benim canım beni merak ediyordunuz ya ondan ikimizin resmini koydum

ben prima kullanıyorum deyiştir bi istersen bezi dardır belki lastikler ondan yapmıştır ecrinde çok pişik doğduğundan beri prima kullanıyodum doktora sordum bi deyiştir bezini dedi molfix huggies denedim ama prima gibisi bence gene onu kullndım huggies çok güzel ama molfix bana sanki kaba bi peçete gibi geliyo

bizde diğerlerini hiç kullanmadık nasıllar bilmiyorum eşimde 2 paket almış yine birini açtım işte ayakları kıkıpkırmızı oldu.küçük gelmiyor bezi 4-9 kilo arası bizimki daha 6 olmak üzere.2 numaralar hiç böyle yapmamıştı.paketin birini gönderip değiştirteyim bari ordan hagiess yada prima alsın bide onlardan deneyeyim çünkü acıyordur ayakları kıpkırmızı çizgi yapıyor

ee anne renkli gözlü babada öyle dorukta direk olark öyle oldu tabi şimdi diyerlerini merak ediyorum yaprağı limonu mavişi

ee anne renkli gözlü babada öyle dorukta direk olark öyle oldu tabi şimdi diyerlerini merak ediyorum yaprağı limonu mavişi

bende hepinizi merak ediyorum valla prenseslerimizi görmüştük ama anneciklerini göremedik.limoncumu görmemiz imkansızdır zaten merak etsekte

mecbue tabi gelirim siz bi bulusun gelirim istediğiniz yere ama çocukalrınızıda sıkarım çok severim ben bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…