Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

bende hepinizi merak ediyorum valla prenseslerimizi görmüştük ama anneciklerini göremedik.limoncumu görmemiz imkansızdır zaten merak etsekte

bellimi olur onuda görürüz bigün sen yeşim hanıma devam edecekmisin sevinç olmazsa bigün hepimiz medicale gidelim kontrollerimizi denk getirelim limonda zafer beye getirsin öyle görüşelim deyişik buluşma olmuş olur hemede baya deyişikkaydirigubbakcemile3

evet canım emar sonuçları ve diğer bütün sonuçlar çıksın önce efakültenin yenidoğanı ve nöroloji doktoruna göstereyim sonra yeşim hanıma gideceğim bidahaki ay.çok değişik bir buluşma olur evet ama denk gelirmiki bilmiyorum

limonun kocası anlarsa durum vahim olur ama

evet baya vahim olur aman araları falan bozulur sonra sıkıştırmayalım kızı.

patikleri yapamazsan dikişleri söküp resmini çekip koyarım canım.hayırdır kime yapacaksın patikleri.ben doruğun ayağına da aynı şekilde ördüm bikaçtane giydiriyorum arada

öyle örnek olarak yapacağım ben ilerde bebeğim olunca rengini cinsiyetine göre yaparım ahh gel bebeişim gelll gelll

şekerleride sen mi yaptın içine ne koydun patiklerin lavantamı canım üzüyor benim bebeğim beni bi türlü gelemedi leylekler getirmedi ya

sevinçcim patiklerin içindeki pullu tülü falan nereden aldın canım bardaklarıda sen mi süsledin kapıyı nereye süslettiniz çok sordum dimi

şekerleride sen mi yaptın içine ne koydun patiklerin lavantamı canım üzüyor benim bebeğim beni bi türlü gelemedi leylekler getirmedi ya

patiklerin içinede badem şekeri koydum canım tülün içine koyup patiğin içine yerleştirdim.
kalpli şekerleride hastane için yapmıştım hastanede gelenlere,doktorlara ve hemşirelere verdik odana gelen canım.onlarda da badem şekeri vardı

ahh o leylekler biraz geç geliyor hep canım bende 6 ay bekledim ondan soonra getirdi banada.senin sıran gelmemiş çooook bekleyen var demek.üzme kendini herşey vakti zamanı gelince olur

sevinçcim patiklerin içindeki pullu tülü falan nereden aldın canım bardaklarıda sen mi süsledin kapıyı nereye süslettiniz çok sordum dimi

canım tülü çarşıdan aldım hazır kesilmiş satılıyor paketlerde cumhuriyet caddesinde satan dükkanlar var.bardaklarıda ben süsledim mavi fırfırlı tül alıp bardaklara ölçüp kestim.silikonla birbirine yapıştırdım bide mavi elbise gibi şeylerden alıp birleşme yerlerine yapıştırdım oldu.bardaklar kolay yani.
kapıyıda kendim süsledim canım.çiçekçilerde çiçek kapladıkları tüllerden aldım onları kesip 20-30 tane ponpon yaptım.yuvarlak halkayıda denizde yüzerken kullanılan uzun köpükler var ya komşum vermişti onu birbirine yapıştıtıpkurdelayla sardım.üzerinede ponponları yapıştırdım.boncuklar yapıştırdım silikonla.sonra kapıyı tülle sarıp yuvarlak kapı süsünü tutturdum ve çok güzel oldu

kalpli şekerleri nasıl yaptın canım

kalpli çucuklar da çarşıda satılıyor canım çokta uygun fiyatı 12 tanesi 3 lira.onların arkasına tülün içine şeker koyup kurdelayla bağladım.ön kısmınada çarşıda görmüşsündür tüyler satılıyor uzun uzun,bazıları atkı olarak kullanıyor onlardan aldım kopardım tüyleri yapıştırdım sandığına ve kalplerin alt kısmına

kalpli şekerleri anlatmadın buarada sana tü tüü masallah 41 kere çok marifetlisin canım

ben çok severim incik boncuk ve süs işlerini canım.internette araştırıp araştırıp evde yaptım kendim.şimdi almaya kalksam hem pahalı yuyardı hemde aklımdakini bulamazdım.böyle istediğini yapabiliyosun ve yaparkende eğleniyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…