Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

bende yapmak istiyorum ama cubukları falan nereden aldığını merak ediyorum bi ara aldığın yeri söylersin

cumhuriyet caddesinde bikaç dükkan var canım böyle şeyler satan.isimlerini hatırlamıyorum ama sönmezden inince cumhuriyet caddesine girdiğinde sol tarafta kalıyorlar ordan yürüyerek gçtiğin olursa bakarsın canım

sana çooookkkk tesekkür ederim bu hafta sonu biyerde bulusalımmı ortak biyerde

canım havalar soğukki daha bebişerle çıkmak zor oluyor.bide haftaya doruğun hastane işleri var mümkün olduğunca dışarı çıkarmak istemiyorum hasta falan olmasın zaten doktorlardan çok çekecek.ama mayısta havalar ısınınca bakarız duruma göre.yinede dorukla çıkıp gezmek zor daha gezmekten anlamıyor.ama kızlardan birinde buluşursak yarım saat bir saat oturabiliriz belki.işte dediğim gibi şu mayıs girsin bizim işer bitsin yapraknil yada mecburede buluşuruz bakalım kısmetse

ne çıkabilirki earda canım doktor bişey dedimi bişeyden m i şüphelen,yor canım üzülme dua ederiz tabi tamam canım havlar düzelsi seni evin nerdeydi yıldırım mı hamtler mi

bekleme tabi canım acil bişey çıkarsa inş çıkmazda bakalım bende o zaman diyorum ama eşim ne diyecek bilmiyorum mavişcim mayıs ayı gelsin havalar açarsa bana gelin yada dışarda benim bulabileceyim biyerde olur :)kolay bi yer yani çünkü bebeklerle zor oluyo havalarda nisan sonuna kadar böyle galiba ama mavişcim canın sıkılıyosa sen gel bana istersen bekleme gene gelirsin sonra

ne çıkabilirki earda canım doktor bişey dedimi bişeyden m i şüphelen,yor canım üzülme dua ederiz tabi tamam canım havlar düzelsi seni evin nerdeydi yıldırım mı hamtler mi

hamitlerde canım.doktor beyinle ilgili birşey olabilir diye düşünüyor.gözünde de sorun olsa daha kolay düzelirmişti ama sadece ağız olduğu için daha tehlikeli dedi bilmiyorum yani bakalım çektirelim belli olacak.

allhım sen doruğa sağlık sıhhat ver sen onu koru annesini babasını bu kötü yollarda koşturma sen onu muhafaza eyle

evet küçük oldum benn ama kilo olarak hepinizi gecerim evlendiğimden beri 12kilo aldım çok şişmanım çok ama veremiyorum

selam kızlar, valla acayip kaynatmışsınız yine
şöyle hızlı hızlı okudum aklımda kaldığı kadarıyla yazmaya çalışayım

sevinçcim canım ya, inşallah hiç bişey çıkmayacak paşamızda.
yani doğumla ilgili, büyük ihtimalle sinirlerle ilgili
ama doruk daha çok küçük ve sinirler zamanla kendini yenileyecek ve
hiç bir şeyi kalmayacak tosunumuzun inşallah
kızların da dediği gibi hiç de belli olmuyor ayrıca
sadece fiziksel bir problemse hiç takma
ben bişey çıkacağını sanmıyorum, dualarımız onunla

mecbure valla cin gibi hatunsun alkisalkisalkis
mayısda bizim de kontrolümüz var arif beye
denk getirip ilk karşılaşma ve tanışmayı orada yapabiliriz
sonra da evlerde buluşma ayarlarız
yalnız biz ancak eşimin işi dolayısıyla cumartesi falan gidiyoruz
ya da akşamüstü son saatlere randevu alıyoruz.
cumartesi olursa daha iyi olur belki. hem kantinde oturup bir çay içip tanışırız
iyi olur benim için de.

maviş sen kaç kilosun ki, acaba bebeğinin gecikmesi kilolarınla alakalı olabilir mi
polikistik overin falan varmıydı senin, bakıldı mı,
daha çok gençsin sen ya, kaç tane bebelrin olur senin hiç takma bence
hayatını yaşa biraz, gez toz, kendi haline bırak

o bahsettiğin cicim past. mi neydi nerede o. duydum sanki adını da
ya çok ucuza da kaçmak istemiyorum aslında o zaman da malzemeden çalıyorlar
bakalım tanıdık ayarlayacak bize uygun bişey
zaten bursada kafkas, uzay, un-pa, rıhtım bunların pastaları çok güzel oluyor
bunlardan birinden ayarlıycaz artık.

limoncum özelden cevabı yazdım canım, hiç problem değil, hallolur o

ay aklıma gelmiyor başka ne yazmıştınız
sevinç fotolarına bakıcam
bakalım benden güzelmisin :1shok: :roflol:
şaka tabi kız, megaloman falan sanmayın beni
sizin gençliğiniz yeter zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…