Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

utanmana gerek yok yaprakcım çok formda görünüyosun cidden limonu gördünmü bilmiyorum ama oda çok tatlı ama yarenin maşallahı var o tam limon çiçeyi cadı çok felaket bakıyo fotolarda vallahi onlardaki bakım olsa tabi güzelleşilir çirkin yok bakımsız var derlerya bayanlar için bende öyle aman aman bakımlı deylimdir çok süsü sevmem sadelik hoşuma gitmiştir her zaman için mesela topuklu hayatta giyemem bayanssulusmilesenin yaşını duyanda 45 sanacak ne var bi üç beş yaş var aramızda ablamlada o kadar yaş var aramızda ama o benden küçük gösterir bilmiyorumkismileasmerkeze baka bakalım biz gidince kalmadı demişleri ama gene bulduk bikaç tane bişey eşlere kalsa herşey çok komik olurdu eminim ha bayram ha doğum günü doğru yaaaklinialirimsmileevet eşim hep kızıyo bana bi için rahat olsun herşeyi yapacak zamanla diyo ama ben evham yapıyorum işte normal doğsa daha 9 aylık olcaktı ecrin neyse sağlıklıya gerisi boş

kimse yok bugün ya
ilayda mızırdanıyor zaten, ben de çıkıyorum
fırsatım olursa gelirim yine

limon yok iki gündür yaren rahat vermiyo heralde sevinçte malum annesinde bende ecrin uyursa ancak geliyorum yoksa onunla oyun oynuyorum sürekli evde yürütüyorum koltuk altından tutup kanepenin yanına durdurmaya çalışıyorum tabi duramıyo ama alışsın diye

ya kızlar geçmişi bir türlü okuyamıyorum ilk fırsatta bakacağım temizlik yapmam lazım yemek yapmam lazım kız sürekli mızırtı halinde merak etmeyim öpüyorum hepinizi

tahmin etmiştim limoncum zaten küçük cadının fırsat vermediyini ah yemek temizlik herşey sana bakınca zor oluyo ama zamanla inş düzelir

yazmayı unuttum şimdi geldi aklıma yaprakcım maviş genemi hasta oldu ayy kıyamam ben havalardan onlarda bizde perişan oluyoruz yaa bi düzelse doğru düzgün sıcak havanın tadını çıkarsak artık

güzel düşüncelerin için tekrar teşekkürler canım, 40 lara gelmedim daha çok var tabi henüz 30 lu yaşlardayım ama sizler benden daha gençsiniz demek istedim. aman yaşın ne önemi var, önemli olan hissedilen yaş bayanssulusmile
ayrıca her yaşın ayrı bir güzelliği var zemuszemus

yok canım ya ben de öyle kokoş olamıyorum hiç, çok sade ve spor giyinirim. öyle topuklu ayakkabılar, ışıltılı şeyler falan pek tarzım değil. rahatlık önemli benim için. boşver ya biz böyle de güzeliz hihoyyyt

yok canım ya ben daha ne limonu ne yareni ne de seni görebildim. limona özelden mail adresi vericem inşallah. sen de şu foto yüklemeyi başarırsan seni de görücem inşallah.

asmerkeze bakıcam canım da, ilayda rahatsız evet ya sorma
eşim yine kapmış bir hastasından şifayı sonra da evde biz
her sene bu geçiş dönemlerinde böyle oluyor mecburecim ya bıktım artık valla ben de
şimdi küçük bebek var evde, 2 kat dikkat etmesi lazım ama bir şekilde bulaşıyor işte
öksürüyor ve burnu tıkalı. sürekli buhar çalışıyor yine bu ara. ilaç da veriyorum. tam da doğumgünü üzeri kötü oldu ya. haftaya kadar iyileşir inşallah :Saruboceq:

ya kızlar geçmişi bir türlü okuyamıyorum ilk fırsatta bakacağım temizlik yapmam lazım yemek yapmam lazım kız sürekli mızırtı halinde merak etmeyim öpüyorum hepinizi

sen işine bak canım, kolay değil tabi. annen varken rahattın şimdi her iş sana bakıyor bizler gibi, olsun sıkma canını, her şeye tam anlamıyla yetişemezsin olduğu kadar
buraya da fırsat bulunca girip yazarsın canım.

evet ,insan hissettiyi yaştadır yaşın hiç önemi yok aman böylde güzeliz tabi boşver rahatlık gibisi yok bence bide bebek olduktan sonra dahada rahat giyinmek istiyo insan indiriyosun bindiriyosun taşıyosun yediriyosun ne bileyim işte evet bu dönemde herkes hasta havalar bi düzen tutturamadı gitti buda insanları olumsuz etkiliyo inş atlatır en yakın zamanda mavişte ben sürekli çalşıtırıyorum zaten buhar makinasını her gece öğrenemedim bi türlü bu yeni msn beni deli ediyo bide yeni sürümü çıkmış gene ben bunu hakettim o kaldı:kedi:inş öğrenirimde yollarım ama yollayamasam nasıl görcezohaoldumsmile

slm kızlar nasılsız?geçmişi tam okuyamadım herkes iyi sanırım. ben bir işi yapsam öteki kalıyor.çamaşır yıkadım onların ütüleri var şimdi bebekle çok zor oluyor bir ona koş bir bebeğe koş. ancak yetişebiliyorum valla. sevinç ne yaptı acaba. pazar günü gelir eve sanırım. annesinde kalıyordur. inş. iyi haberler getirecek.

günaydın kızlar herkese ben dün çok kötü bi gün yaşadım kanapede tutunuyodu ecrin oyuncak alıp önüne koyayım diyene kadar kaşla göz arası döndü kafasının üstüne yere düştü ağladı çok kucağıma aldım aldığım gibi kustu eşimde izmitteydi dün aradım düştü kustu diye oda hemen şevket yılmaza götürün dedi eve en yakın orası çünkü 5 dk bile deyil komşuyu aradı sonra geldiler götürdük tomografi ve film çekildi doktora gösterdim bişey yok ama 3 saat bekleyin dedi 8 kadar bekledik eşimde geldi o esnada sonra doktor bana diyo bi saat daha bekleyin dışarda dedim her saat bi saat daha diyosunuz oda ee 24 saat beklenmesi lazım beklenmesi lazımda neden dışarda bekletiyosun o zaman yatır bi odaya bekleyim dışarda banklarda bekleme odasında bekleyecekmişim 24 saat eşim sus yaptı bana ev yakın dedi hemen geliriz kusarsa gelin dedi geldik bütün gün yemedi orda gelince meyve püresi yedi uyurkende mama verdim derken gene kustu benim rengim attı eşimde uyuyodu uyandırdım oda çok yedi diye oldu dedi bende aradım yeşim hanımı 11 gece oda tomografi iyiyse sorun yok dedi çok yedi diye çıkardı dedi kusma derken biz neyi kastediyoruz dedi peşpeşe kusarsa ve fışkırarak kusarsa korkulu dedi takip et peşpeşe fışkırarak kusarsa bekleme götür dedi bende bütün gece uyumadan bekledim şükür ki kusmadı şuur takibi yaptık ondada sorun olmadı

cnm geçmiş olsun okurken irkildim çok şükür bişey çıkmamış ama senin ömründen ömür gitmiştir tabi. devlet hastaneleri hep böyle canım. çok şükürki ecrin iyiymiş. bugün nasıl canım. yavrum ya nasıl korktu kimbilir.

saol teyzesi babası işe gitmeden uyandırdı sabah 6 gibi kahvaltı yaptı şimdi uyuyo öğledne sonra bi çorba içirip dışarı çıkarıyım diyorum ayy nasıl ağladı tomografi çekilirken çeken geldi başını ayaklarını tuttu ben kollarını tuttum öyle çektik

çok geçmiş olsun canım ya iyidir inşallah ecrin şimdi
biz emar çektiremedik makina bozulmuş çektirmemiz sonbaharı bulur o yüzden ş yılmazda ayarlamaya çalışıyoruz bakalım.salı ve perşembe bizde ş.yılmazdaydık canım eğer çekerlerse haftayada ordayız görüşürüz belki seninle
bu arada yarın eve gidiyrum ablamdayım şimdi.o zaman okurum yazdıklarınızı
inşallah herkes iyidir

mecbue cnm adını grdğm yazılarını okyrm:)ecrine cok gecmiş olsn rabbm bir daha göstermesn inş

hayırdır kaydirigubbakcemile3okuyabilirsin canım saol teyzesi vallahi dün çok korktum akşam nasıl pestil gibi olmuşum eve gelince korkudan doktora söylene söylene geldim eveaklinialirimsmile

Son düzenleme:

aa bozukmuymuş şevket yılmazdamı çektirceksiniz siz sevinç mr çünkü dün tamir ediliyodu tomografi usg mr hepsi aynı odadalar hatta birilerini sevk etmişler fakülteden oraya sevinç keşke sen dörtçelike götürseydin orası cidden güzel çocuklar için mr eeg hepsi var

kıyamam ya çok geçmiş olsun arkadaşım allah bir daha yaşatmasın.

kıyamam ya çok geçmiş olsun arkadaşım allah bir daha yaşatmasın.

işte bebek bunlar daha kötüsünden korusun rabbim herkesin bebeyinide benimkinide bugün gittik markete ordan geldi uyudu ben hamur işi yaptım akşam üstü parka gittik babamız gelince geldi yanımıza salıncaktan öyle indi yoksa ben salıncağın korumasını kaldırıyorum o iki eliyle indiriyo

evet canım haklısın bebek bunlar allah korumuş allah hepimizin bebişlerini korusun ohhhh gezmişiniz ne güzel ben çok sıkıldım ya anlatamam tarifi yok hep evde hep evde bunaldım. hep dört duvar arasında. bide öyle yorgunum ki şöyle sabaha kadar bir gece uyusam yetecek sanki bir iş yapmaya kalksam hemen uyanıyor hadi bırak gel. ya ne bileyim sürekli mutsuz bir halim var.hormonlar daha düzelmesi herhal benim. hep kafamda bişeyler o yapılacak bu yapılacak. bugün az yedi. kaka yapmadı. gazı var karnı şiş huzursuz derken günler nasıl geçiyor anlamıyorum ama çok daraldım. kendimi eve hapsolmuş gibi hissediyorum. zor iş annelik çok zor. allah acılarını göstermesin. kaç ay oldu kusföre gitmedim saç baş perişan. eşim diyor biraz yat ben bakayım yada komşuya git en azından değişiklik olur bırakıp gidemiyorum yatamıyorum aklım kızımda kalıyor.ya işte ne bileyim öyle işte :-(

ben 6 ay hiç dışarı çıkmadım ecrin doğunca kimseyede bırakamıyodum ben ecrini çünkü prematüreydi ama yeni yeni çıkıyoruz bugün hava güzel alın yareni gidin bi yere mamasınıda al yanına sıcak suyunu arabasını ister kapalı ister açık mekan farketmez bugün güzel hava insan gitsede hep bi tarafı eksik kalıyo acaba naptı diye ama büyüyo artık zamanal oturacak herşey ben ecrine 1 buçuk saat aralıklarla kalkıyodum hemde süt sağıyodum sürekli her besleme öncesi altını deyiştir gazını çıkar bunlar 1 buçuk saati buluyodu sonra gene süt sağ besle böyle 5 ay geçti herkes titizleniyo ama hijyenik olması için ecrinin üstünde ne varsa hergün deyiştiriyodum çarşafını battaniyesini neyde yatıyosa hergün yıkayıp ütülüyodum bütün çamaşırlarını çoraplarına kadar taki 6 ay olana kadar yaa annelik zor cidden ama deyer bu tospiklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…