- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.401
ay çok teşekkür ederim canım, utandırdın beni valla :kedi:
kendime çok baktığım söylenemez aslında, biraz bakım yapmam lazım
eşim hatta her zaman der, şu artistlerin hepsinden daha güzelsin bana göre
ama kendine çok bakmıyorsun, onlar kadar kendine baksan hepsini sollarsın falan gibisinden
aman bu yaştan sonra artist olmaya niyetim yok zaten, ben mavişle uğraşmaktan bakım yapmaya fırsatım mı var, ama yapmak lazım tabi
sizler benden gençsiniz, sizler de gençkız gibisinizdir eminim
yok canım, ankaraya falan gerek yok
eşin doğru söylüyor, durduk yere çocuğa eziyet yani
zamanla herşeyi yapacak, erken doğdu, o kadar yaşam mücadeles, verdi
yani sen şimdi 1 yaşına girdi diye 1 yaş bebeklerinin her hareketini yapmasını bekleme ondan. yavaş yavaş canım. Allah onu size bağışladı, inşallah zamanla emekler de yürür de koşar da sabırlı olmak lazım. işte anne baba olunca insan çocuğunun herşeyi hemen yapmasını istiyor, olmayınca üzülüyor ama yeterki sağlıklı olsun hepsi olur vereliniortak
asmerkeze bakmadım canım, bi de oraya bakayım
eşim almış birkaçsüs, ama şu milli bayramlarda sınıfları süslüyorlar ya :roflol:
onlardan almış, ben de doğumgünü süsleri lacaktın bunlar ne diyorum da ne farkeder ha bayram ha doğumgünü süs işte diyor da ben daha özel süsler istiyorum. bakalım oraya da bir bakayım, oradan özdileğe falan. ama hava biraz daha ısınsın. maviş hafif grip gibi. burnu akıyor, arada öksürüyor. o yüzden bu ara çıkarmıyorum.
canım havalar biraz daha ısınsın buluşuruz inşallah bir şekilde kaydirigubbakcemile5
kimse yok bugün ya
ilayda mızırdanıyor zaten, ben de çıkıyorum
fırsatım olursa gelirim yine
utanmana gerek yok yaprakcım çok formda görünüyosun cidden limonu gördünmü bilmiyorum ama oda çok tatlı ama yarenin maşallahı var o tam limon çiçeyi cadı çok felaket bakıyo fotolarda vallahi onlardaki bakım olsa tabi güzelleşilir çirkin yok bakımsız var derlerya bayanlar için bende öyle aman aman bakımlı deylimdir çok süsü sevmem sadelik hoşuma gitmiştir her zaman için mesela topuklu hayatta giyemem bayanssulusmilesenin yaşını duyanda 45 sanacak ne var bi üç beş yaş var aramızda ablamlada o kadar yaş var aramızda ama o benden küçük gösterir bilmiyorumkismileasmerkeze baka bakalım biz gidince kalmadı demişleri ama gene bulduk bikaç tane bişey eşlere kalsa herşey çok komik olurdu eminim ha bayram ha doğum günü doğru yaaaklinialirimsmileevet eşim hep kızıyo bana bi için rahat olsun herşeyi yapacak zamanla diyo ama ben evham yapıyorum işte normal doğsa daha 9 aylık olcaktı ecrin neyse sağlıklıya gerisi boş
ya kızlar geçmişi bir türlü okuyamıyorum ilk fırsatta bakacağım temizlik yapmam lazım yemek yapmam lazım kız sürekli mızırtı halinde merak etmeyim öpüyorum hepinizi
güzel düşüncelerin için tekrar teşekkürler canım, 40 lara gelmedim daha çok var tabi henüz 30 lu yaşlardayım ama sizler benden daha gençsiniz demek istedim. aman yaşın ne önemi var, önemli olan hissedilen yaş bayanssulusmile
ayrıca her yaşın ayrı bir güzelliği var zemuszemus
yok canım ya ben de öyle kokoş olamıyorum hiç, çok sade ve spor giyinirim. öyle topuklu ayakkabılar, ışıltılı şeyler falan pek tarzım değil. rahatlık önemli benim için. boşver ya biz böyle de güzeliz hihoyyyt
yok canım ya ben daha ne limonu ne yareni ne de seni görebildim. limona özelden mail adresi vericem inşallah. sen de şu foto yüklemeyi başarırsan seni de görücem inşallah.
asmerkeze bakıcam canım da, ilayda rahatsız evet ya sorma
eşim yine kapmış bir hastasından şifayı sonra da evde biz
her sene bu geçiş dönemlerinde böyle oluyor mecburecim ya bıktım artık valla ben de
şimdi küçük bebek var evde, 2 kat dikkat etmesi lazım ama bir şekilde bulaşıyor işte
öksürüyor ve burnu tıkalı. sürekli buhar çalışıyor yine bu ara. ilaç da veriyorum. tam da doğumgünü üzeri kötü oldu ya. haftaya kadar iyileşir inşallah :Saruboceq:
günaydın kızlar herkese ben dün çok kötü bi gün yaşadım kanapede tutunuyodu ecrin oyuncak alıp önüne koyayım diyene kadar kaşla göz arası döndü kafasının üstüne yere düştü ağladı çok kucağıma aldım aldığım gibi kustu eşimde izmitteydi dün aradım düştü kustu diye oda hemen şevket yılmaza götürün dedi eve en yakın orası çünkü 5 dk bile deyil komşuyu aradı sonra geldiler götürdük tomografi ve film çekildi doktora gösterdim bişey yok ama 3 saat bekleyin dedi 8 kadar bekledik eşimde geldi o esnada sonra doktor bana diyo bi saat daha bekleyin dışarda dedim her saat bi saat daha diyosunuz oda ee 24 saat beklenmesi lazım beklenmesi lazımda neden dışarda bekletiyosun o zaman yatır bi odaya bekleyim dışarda banklarda bekleme odasında bekleyecekmişim 24 saat eşim sus yaptı bana ev yakın dedi hemen geliriz kusarsa gelin dedi geldik bütün gün yemedi orda gelince meyve püresi yedi uyurkende mama verdim derken gene kustu benim rengim attı eşimde uyuyodu uyandırdım oda çok yedi diye oldu dedi bende aradım yeşim hanımı 11 gece oda tomografi iyiyse sorun yok dedi çok yedi diye çıkardı dedi kusma derken biz neyi kastediyoruz dedi peşpeşe kusarsa ve fışkırarak kusarsa korkulu dedi takip et peşpeşe fışkırarak kusarsa bekleme götür dedi bende bütün gece uyumadan bekledim şükür ki kusmadı şuur takibi yaptık ondada sorun olmadı
cnm geçmiş olsun okurken irkildim çok şükür bişey çıkmamış ama senin ömründen ömür gitmiştir tabi. devlet hastaneleri hep böyle canım. çok şükürki ecrin iyiymiş. bugün nasıl canım. yavrum ya nasıl korktu kimbilir.
günaydın kızlar herkese ben dün çok kötü bi gün yaşadım kanapede tutunuyodu ecrin oyuncak alıp önüne koyayım diyene kadar kaşla göz arası döndü kafasının üstüne yere düştü ağladı çok kucağıma aldım aldığım gibi kustu eşimde izmitteydi dün aradım düştü kustu diye oda hemen şevket yılmaza götürün dedi eve en yakın orası çünkü 5 dk bile deyil komşuyu aradı sonra geldiler götürdük tomografi ve film çekildi doktora gösterdim bişey yok ama 3 saat bekleyin dedi 8 kadar bekledik eşimde geldi o esnada sonra doktor bana diyo bi saat daha bekleyin dışarda dedim her saat bi saat daha diyosunuz oda ee 24 saat beklenmesi lazım beklenmesi lazımda neden dışarda bekletiyosun o zaman yatır bi odaya bekleyim dışarda banklarda bekleme odasında bekleyecekmişim 24 saat eşim sus yaptı bana ev yakın dedi hemen geliriz kusarsa gelin dedi geldik bütün gün yemedi orda gelince meyve püresi yedi uyurkende mama verdim derken gene kustu benim rengim attı eşimde uyuyodu uyandırdım oda çok yedi diye oldu dedi bende aradım yeşim hanımı 11 gece oda tomografi iyiyse sorun yok dedi çok yedi diye çıkardı dedi kusma derken biz neyi kastediyoruz dedi peşpeşe kusarsa ve fışkırarak kusarsa korkulu dedi takip et peşpeşe fışkırarak kusarsa bekleme götür dedi bende bütün gece uyumadan bekledim şükür ki kusmadı şuur takibi yaptık ondada sorun olmadı
mecbue cnm adını grdğm yazılarını okyrm:)ecrine cok gecmiş olsn rabbm bir daha göstermesn inş
çok geçmiş olsun canım ya iyidir inşallah ecrin şimdi
biz emar çektiremedik makina bozulmuş çektirmemiz sonbaharı bulur o yüzden ş yılmazda ayarlamaya çalışıyoruz bakalım.salı ve perşembe bizde ş.yılmazdaydık canım eğer çekerlerse haftayada ordayız görüşürüz belki seninle
bu arada yarın eve gidiyrum ablamdayım şimdi.o zaman okurum yazdıklarınızı
inşallah herkes iyidir
saol teyzesi babası işe gitmeden uyandırdı sabah 6 gibi kahvaltı yaptı şimdi uyuyo öğledne sonra bi çorba içirip dışarı çıkarıyım diyorum ayy nasıl ağladı tomografi çekilirken çeken geldi başını ayaklarını tuttu ben kollarını tuttum öyle çektik
kıyamam ya çok geçmiş olsun arkadaşım allah bir daha yaşatmasın.
işte bebek bunlar daha kötüsünden korusun rabbim herkesin bebeyinide benimkinide bugün gittik markete ordan geldi uyudu ben hamur işi yaptım akşam üstü parka gittik babamız gelince geldi yanımıza salıncaktan öyle indi yoksa ben salıncağın korumasını kaldırıyorum o iki eliyle indiriyo
evet canım haklısın bebek bunlar allah korumuş allah hepimizin bebişlerini korusun ohhhh gezmişiniz ne güzel ben çok sıkıldım ya anlatamam tarifi yok hep evde hep evde bunaldım. hep dört duvar arasında. bide öyle yorgunum ki şöyle sabaha kadar bir gece uyusam yetecek sanki bir iş yapmaya kalksam hemen uyanıyor hadi bırak gel. ya ne bileyim sürekli mutsuz bir halim var.hormonlar daha düzelmesi herhal benim. hep kafamda bişeyler o yapılacak bu yapılacak. bugün az yedi. kaka yapmadı. gazı var karnı şiş huzursuz derken günler nasıl geçiyor anlamıyorum ama çok daraldım. kendimi eve hapsolmuş gibi hissediyorum. zor iş annelik çok zor. allah acılarını göstermesin. kaç ay oldu kusföre gitmedim saç baş perişan. eşim diyor biraz yat ben bakayım yada komşuya git en azından değişiklik olur bırakıp gidemiyorum yatamıyorum aklım kızımda kalıyor.ya işte ne bileyim öyle işte :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?