Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

hakslısın canım ama insan zaman zaman yorgun düşüyor bu tempodan. bunalıyor. dışarı çıkarmaya korkuyorum hava güzelde olsa ne bileyim daha üç aylık bile yok ya bişey olursa hasta olursa üşütürsem diye korkuyorum biraz daha sabır ne yapayım yaza az kaldı mayıs girdi. inş. geçecek bu günler tospikler büyüyecek ama bende zaman zaman depresyona giriyorum galiba hormonlar daha normale dönmedi herhal

ayyy mecbure ya, okurken içim gitti valla, çok üzüldüm canım ya
çok çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış derler ya
sen bir fakire sadaka ver canım, artık hareketlendiler ve çok tehlikeli bir dönem
ilayda da düştü öyle bir kaç kez, daha 2-3 aylıktı ana kucağnı kilitlemeden dolaştırıyorduk evde, yani evin içi ve hareketler az diye güvendik ve düşürdük çocuğu
sonra da daha 5 aylıkken bizim yatağın üzerinde altını değiştirirken ben bezi çöpe atmaya gitmiştim elimi falan yıkadım 2-3 dak. bişey yani ilaydanın o kadar hareketlendiğinin bilincinde değildim işte bir döndüm ki odaya yatağın üzerinde ilayda yok :1shok: ama bir ağlama sesi geliyor bir baktım bizimki yerde. başının altına koyduğum yastığı iki elinin arasına alıp yuvarlanmış ya inanamadım resmen. dönme hareketlei vardı zaten 4-5 aylıkken ama ben bu derece olacağını tahmin etmemiştim bu da bana ders oldu klava:
yani tabiki kim evladına bilerek zarar verir, kaza işte. ama insan bir yandan üzülüyor, bir yandan şok içinde eli ayağına dolanıyor, bir yandan suçluluk duyuyorsun benim yüzümden oldu diye. ay çok zor gerçekten yaşayan bilir ama tabi Allah kimseye yaşatmasın. neyse canım çok şükür bişeyi yokmuş yaramazın. bundan sonra daha dikkatli olursun. artık hareketlenmeye başladı demek boş bırakmamak lazım. o kadar hızlılar ki saniyeler içinde gelişiyor zaten. sen de üzme kendini, bilemezdin böyle olacağını. onun kusmalarının refluyla alakalı olduğunu düşünüyorum ben, düşmeden değildir. mide problemi gibi. dr kontrolüne gittiğinizde onu da söyleyin mutlaka. midesi de kontrol edilsin bence. neyse canım tekrar geçmiş olsun :teselli:

ay canım ya, ağlar tabi korkmuştur annesi
ilaydaya biz geçende çok hastalanmıştı o zaman
dörtçelikte akciğer filmi çekmişlerdi ki o tomografiye göre ne kadar basit
ama ürküyorlar işte, yani bişey yapacaklar, canları acıyacak gibi geliyor sanırım

arada dışarı çıkar canım hava alsın iyi olur.
biz de dün bugün çıktık, ilaydanın gribi tam geçmedi
ama dışarısı evden daha sıcak valla, iyi oldu hava aldı o da
arada değişiklik lazım canım ya.

selam canım hoşgeldin
hay Allah ya, tersliğe bak
zaten ne zaman insanın önemli bir işi olsa
hep arızalanır o makineler ben de çok sinir olurum kötükedihüso
şevkette 24 saat çekim var sanırım, orada sıra gelir
ya da dörtçeliğe de gidebilirsiniz orası da iyi evet.
neyse canım üzme sen kendini hallolur inşallah :teselli:

ah canım seni çok iyi anlıyorum
o depresyonları ben de çok yaşadım
hala da tam olarak düzeldiğim söylenemz
ama çabalıyorum işte, uykusuzluk, yorgunluk
kendine zaman ayırramamak insanı çok tahammülsüz yapıyor
ama sabredicez işte yapacak bişey yok

ama sen artık çıkarabilirsin yareni ya, maşallah büyüdü artık
çok tatlı ama gerçekten maşallah
kızlar nihayet limonun ve yarenin de fotolarını gördüm
ikis de birbirinden güzel valla aman nazar değmesin
yaren de büyümüş tam ısırımlık olmuş kıyamam ben ona
hatta bazı fotolarını ilaydaya benzettim, mecbure de öyle söyledi dedi limon

mecburecim bir tek sen kaldın görmediğim yani samimi olduğum ark. arasından
inşallah yakın zamanda seni de görürüm
limona ben başka bir mail adresi verdim o şekilde geldi fotolar
ben de ona gönderdim, sana da veririm o adresi
limon sana da anlatır olmazsa nasıl gönderdiğini sen de yollarsın vereliniortak

kızlar bende Ahmet Yılmazın hastası olmaya karar verdim ve Mayıs sonuna randevumu aldım...Medical Parka gidcm..Eşimden dolayı sgk lıyım...10+5 hamileyim. Bana söylemek istediğiniz bi şey varmı..Çünkü doktoru benden daha iyi tanıyorsunuz..

canım dörtçeliğe götürdüm önce orasına durumu anlattım bizde emar yok biz ş.yılmaza sevkediyoruz dedi ve bizi sevetti.oraa tanıdık falan ayarladık 10 çocuk olunca çekiliyormuş ve doruğu ilk sıraya aldılar.fafat dörtçelikte sevk eden doktordan anestezi alabilir diye kağıt istediler.doktora gittik geri kağıdı vermedi sorumluluk alamam dedi.bizde fakültede anestezi salı günü kontrol etmişti çarşamba aç getirin demişti meğer makina bozukmuş aşağıya sordum.bide çağırıyorlae aç getirin diye.neyse ordaki anesteziden kağıt istedik oda vermedi.valla gitmediğimiz doktor çıkmadığımız başhekim kalmadı.ş.yılmaz,dörtçelik,fakülte,çekirge çocuk hepsinin başhekimine çıktık kağıdı alamadık.
bakalım şimdi dörtçelikte bir nöroloji uzmanı varmış randevu ayarlayabiirsek ona önce muayeneye götüreceğiz.gerekir derse kağıdı verip tekrarmı sevkeder bilmiyorum.tabi bu arada ş.yılmaz bizi arayıp emara çağırırsa gidemeyeceğiz çünkü kağıdımız yok.
ayyy valla o kadar karışık bir durumki anlatamam.geçen hafta hastane hastane dolaştık hep yine sonuç yok.dolaşırken doruğun dosyasınıda kaybettim bütün filimleri kan sonuçları herşey ondaydı onuda bulamadık.
fakilteyi beklesek haziranda tekrar randevu alacaksınız diyor zaten kaç ay beklemişiz insan yapılınca sırayla çağırır ama nerde.alllah hastanelere düşürmesin.kendim olsam aynı durumda gitmem bırakırım ama çocuk olunca mecburen uğraşıyoruz.
neyse bizim işler karışık sizler nasılsınız ecrin nasıl.daha iyidir inşallah

ay canım ya, sen anlattıkça ben yoruldum resmen
sen ne haldesindir kimbilir, Allah yardımcınız olsun
yani Allah şu hastanelere düşürmesin insanı, top gibi ordan oraya atıyorlar insanı
hele bir tanıdık, yol yordam gösterecek biri yoksa insan kendini daha bir çaresiz hissediyor. ama ablandan dolayı yardım edecek, araya girecek birilerini bulursunuz inşallah. sadece anlayamadığım bu mr çektirme işini size ilk hangi dr söyledi, çocuk dr u falan mı, yani bunun bir hal çaresi vardır ya, niye sorumluluk almak istemiyorlar. belki de önemli bir sorun olarak görmedikleri için ve aciliyeti olduğunu düşünmedikleri için mi acaba :sm_confused: inşallah öyledir zaten de ama insan merakta kalıyor, ne var çıksın ortaya, belki çok basit bişeydir ve hemen halledilir ya da bir süre tadavi falan olur ama önce ne olduğu, neden kaynaklandığı belli olmalı bence de.
canım sen o zaman nöroloji uzmanına götür bakalım, mecbure de götürmüştü aynı dr a sanırım. o daha ayrıntılı muayne eder ve mr falan gerekip gerekmediğini söyler, gerekiyorsa sevkeder zaten, anestezi uzm. da görüşür.

inşallah yakın zamanda halledersiniz canım, insanda kafa kalmıyor tabi haklısın valla dosya falan kaybetmen normaldir. dosyaların içinde isim soyisim adres falan varsa bulan getirir inşallah, ne yapacak zaten para değil ziynet değil de bizim insanımızda işte banane uğraşamam zihniyeti başladı son yıllarda. bakalım bulunur belki ya. üzme sen de kendini sütün kesilmesin canım :teselli:

ah canım ya sorma araya insan soksakta yine başaramadık.ilk fakülte istemişti o doktordanda istedik sen ver kağıt diye oda ben sorumluluk alamam diyor.hepsi anestezi verilince sorun çıkarda biz verdiğimiz için kağıdı sorumlu kalırız diye korkuyor ama emar istemeyi biliyorlar.riskli bişeyse çektirtmeyin o zaman büyümesini bekleyelim.acilmi deyince biran önce çektirin diyorlar kağıt vermeye gelince yok.anlamadım ben bu sistemi inan.bu gidişle çekilmeyecek 6.ayda devlet hastanesi çekebiliyormuş olmassa 6.ayı bekleyeceğiz halledemezsek.o zamanda artık geç kalınmış derlerse tedavi için varya ben o doktorları ne yaparım o zaman.
bişey değil doruğunda psikolojisi bozuldu gez gez.artık ne beni emiyor doğru dürüst nede mama yiyor ne yapacağım bilmem.allah yardımcımız olsun herşeyin hayırlısı olur inşallah.
neyse ilayda nasıl başladımı doğum günü hazırlıkları canım.inşallah bizde bu zor günleri atlatıp öyle tatlı telaşlar yaşarız canım ya

üşümez korkma sen ilk gün 5 dk tut ikinci gün 7 dk derken süreleri uzat tabi hava güzelse doktora sorsan oda aynı şeyi söyleyecek sana korkma bişey olmaz artık o abla oldu annesi o bunalımlardan hepimiz geçtik hala bile basit olaylara çok tepki veriyorum eşimde diyo ecrin doğduktan sonra sen çok deyiştin dedim kolay şeyler yaşamadım oda biliyorum bende ondan sesimi çıkarmıyorum diyoaklinialirimsmile

ah hiç bilerek yaparmı insan vallahi cuma gününden beri ses geldikçe içim oynuyo korkudan dün gece eşim duvar tarafında yatıyo kolunu duvara çarptı ses geldi ben nasıl bağırdım ne oldu diye oda neden bağırıyosun kolumu çarptım diyo korktum dedim oda bişey yok dedi evet hareketlendi ki sorma dün akşam üstü görümcemler geldi bende yemek hazırladım ortalığı kattı birbirine ecrin çaya parmağını daldırıyodu son anda yakaladım eşimde panik yok ben bakıyorum diyo görümcemin eşide fatih aynı benim gibi kontrol altından olmasada panik yok herşey kontrol altında diyo ona güldük epeyi midesini söyledim geçen sefer ama ben reflü diye düşünmüyorum dedi bu sefer gene söyleyecem bakalım oda yoktur büyük ihtimal gene dörtçelikmi diyecek bilmiyorum ama bende reflü deyil gibime geliyo aç olunca erişteyi tane tane yutuyo kek falan götürüyo ama yemek yiyeceyini anlayınca etrafındaki şeylerle ilgilenmekten yemek yiyesi gelmiyo küçük hanımın ama genede sorcam

hemde ne ağlamak ama adamda saolsun hiç sesini çıkarmadı tamam abicim bitti fıstık falan ama nerde ecrin bastı çığlığı arada deyil yaprakcım hergün dışardayız bu aralar bi öğleden sonra bide akşam üstü hava iyi oldumu hep dışarı istiyo oda haklı bunladı açık hava daha iyi işte ilayda için grip olsun rüzgar sert esmedikçe bişey olmaz

hakkında hayırlısı olsun inş memnun kalırsın senin merak ettiyin şeyler olursa yanıtlamaya çalışırız

aman sevinç vallahi bu hastane işi eziyet başka bişey deyil yaa inş çektirirsiniz hayırlısıyla ee dörtçelikte yokmuymuş mr ordaki nöroloji uzmanı isterseniz mr çektirelim demiş ecrine ama nerde nasıl oluyo bilmiyorum tabi görümcem gitmişti sonuçları almaya çünkü ahh sevinç sen ergun beyi diyosun vallahi çok uyuz biri söyleyim sana aklında ne varsa sen sor onun sana açıklama yapmasını hiç bekleme çünkü hiç konuşmadan ne isteyecekse istiyo o kadar hatta görümcem dedi psikolojik sorunlarımı var ne o adamın diyekaydirigubbakcemile3dediyim gibi sorularını unutmadan sen iyice sor dosyaları kaybettin demek o kargaşada cuma günü şevkettede tamir vardı mr cihazı bozukmuş galiba anlamadığım madem sorumluluk almıyolar neden mr öneriyolar yaprakın demesi gibi hangi doktor istedi mr sizden ama mr çekilince sorun varmı yokmu hepsi çıkıyomuş ondan istedi kim istediyse prematüre topicinde bi anne var oda çektircekti mr ama eşi hastanede çalışıyomuş o yüzden hafta içi mesai saatinden sonra çektircez dedi hiç bayıltmadan ben tutacam öyle çektircez dedi derin uykudayken

gördünmü yaprak limonla limon çiçeyini:)evet bende ilaydaya benzettim ya bende yollayım sana ama çok yeni fotoları atmadık daha bilgisayara mevlütünde çekinmiştik kızımla o var diyerleri fotoğraf makinasında ben atamıyorum bilgisayara çekmen lazım kasasını eşiminde canı isteyecekte yapacak

kızlar ş.yılmazdan aradılar yarın saat 10 da emara çağırdılar doruğu.kağıt yok dedim gelin burdan ayarlarız dediler bakalım ayarlayacaklarmı.5 sat aç olması gerekiyormuş.
mecburecim o çekilecek bebek kaç aylıkmış acaba bayıltmadan çekeceklermiş ya.bende dururdum yanında ama hafif kafasını oynatsa çekilmiyormuş bide yarım saate yakın duracak kıpırdar gibi geliyor.sonra tekrar çekeceğiz derler 2 defa radyasyona maruz kalmasın diyorum.
dua edin arkadaşlar valla çok kötü oldum aradıklarında.inşallah sorunsuz birşekilde atlatırız biter ya bu beklemek düşünmek çok zor.ben yarın nasıl dayanırım bilmiyorum ya.
inşallah çekimde sonuçlarda güzell çıkar

ya canım ergun beyden alacaktık randevu ama çektirebilirsek ona gitmeyiz sonuçları fakültede gösteririz yine.iyikide gitmemişiz yoksa o doktorda moralimi bozardı desene.dörtçelikte yok canım emar cihazı ş.yılmaza yolluyormuş oradan sevkle bizide öyle yaptı.cihaz düzeldi heralde ki arayıp çağırdılar yarın için.allah yardımcımız olsun hayırlısıyla sağ salim atlatırız inşallah.sonra ne yapmamız gerektiğine bakarız inşallah herşey iyi çıkar

bende bayıldım o limon çiçeğine allah nazarlardan korusun.mecbure ve yapraknilcim sizi göremedim ben ya artık şu işlerimi halledeyim sizide görmek isterim.evet insan resimde olsa görünce gerçekten görmüş gibi oluyor.
NEYSE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN KIZLAR DORUK İÇİN

ay sevindim sevinç vallahi ikilemde kalmaktansa çektir bi an önce ne olacaksa olsun bitsin inş bişey çıkmaz vallahi sevinç o bebek prematüre 4 aylık falan ama erken doğduğu için belki dorukla falandır ama radyoloji uzmanı babasının arkadaşıymış o yüzden yanına alacaklar diyo bide uykusu çok derin diyo eegde bile hiç hissetmeden uyudu diyo ona güveniyo demekki ama iki kere almasındansa bi kere alsın bitsin cuma günü işte bakım vardı demekki olmuş inş sorunsuz atlatırsınız

vallahi ya bize ters bi anı denk geldi yada ben gergindim adamada yeteri kadar açıklama yapmadı ona sinir oldum bilemiyorum ama çekilirse ona gitmenizede gerek kalmaz zaten götürürsünüz fakülteye en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…