Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

bizide görürsün hele sen bi şu telaşını atlat için rahat bi oh de gerisi önemli deyil

yaprakcım ilaydanın doğum günü kutlu olsunopuyorumnanaktannice seneleri inş hep beraber annesiyle babasıyla beraber sağlıklı huzurlu büyüsün inş:hooray:

kızlar merhaba çok özledim siziiiiiiiiiiiii...elif öyle meşgul ediyo ki,bir de izin,tayin meseleleri derken giremedim hiç...bir bakıcı teyze bulmuştuk,anlaşamadık,2 ay kaldı gönderdik,şimdi yenisini arıyoruz,iyi birini bulursam,3-4 aya kadar çalışmaya başlıycam,bulamazsam zaten 1 senelik ücretsiz izin almıştım,bulana kadar ben bakmaya devam edicem,çok zevkli zaten yaaa...ama çooooooooooooook yorucu,bir de burda kimsem yok yapayalnızım akşama kadar evde,ondan zor oluyo...sizler nasılsınız,sevinçcim çok geçmiş olsun,biraz okudum geçmişi tam olarak anlamadım ama,neyi var doruğun?hep dua ettim ona bugün,önemli bişey değildir inşallah...hepinizi çok öpüyorum görüşürüz...

mecburecim güzel dileklerin için teşekkürler canım olumunekankayizsmile
evet maviş de artık 1 yaşında teyzesi, sağlıklı ve mutlu nice yıllara inşallah :Saruboceq:
Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.

sevinç ne yaptı acaba, inşallah sorunsuz çektirebilmiştir mr ı ve sonuçlar da güzel çıkar.
pari merhaba canım, bakıcı işi zor gerçekten, o yüzden ben de ilayda büyüyene kadar kendim bakmak istiyorum. sen de en azından 1 yıl kendin bak bana kalırsa. annesiyle büyüyen bebek başka oluyor diyor herkes. ilk adımlarını, ilk hecelerini kaçırmamak lazım. bunlar geri gelmez.

limon da gelmemiş, yaren fırsat vermiyor sanırım.
ben de bu ara pek gelemem, doğum günü telaşı malum
yarın akşam da misafirlerim var, gündüz de temizlikçi gelicek
haftasonu ilaydanın doğumgünü var. dün akşam da küçük bir kutlama yaptık.
haftasonunu da atlatayım haftaya daha sık gelirim inşallah.

ilaydanın dün doğumgünüydü yaprakçım nice mutlu yıllar olsun kızına hihoyyyt

tekrar nice senelere annesi hafta sonumu büyük kutlama yapacaksın yaprak pastasını verdinmi sonunda karar verip rabbim kimseye evlat acısı göstermesin hep mutlu günlerini görelim inş en güzel anneler günü hediyen oldu ilayda

hoşgeldin paricim büyümüştür cadı ısırmalıktır şimdi tam:)yaprak haklı bakıcı işi zordur heralde en azından ilk sene sen baksan sonra zaten büyüs derdini anlatır bi şekilde ama genede karar senin öpüyoruz cadı elifi

evet yaprakcım mecbuecim zaten bu gidişle öyle olacak bırakamıyorum hiçbişekilde....haftaya memlekete gidicez,10-15 gün annemle bakıcaz,hem de sevecekler torunlarını...hazirandan sora bakıcaz artık yeni birine.haziran sonunda 7.ayı bitirmiş olucaz,ayyyyyyyy zaman ne çabuk geçiyo yaaa...bakıcı bulsam da hemen işe başlamıycam zaten,3 ay kadar beraber oluruz,iyice güvenirim,elif de yaşına yaklaşır,öyle bırakırım..bu arada yaprakcım kızının doğumgünü kutlu olsun,sağlıklı uzun ömürler versin Allah,çok öpüyorum hepinizi...

en güzeli paricim yoksa küçükken aklın kalır biraz toparlar sende bakıcıylada kalırsın bakarsın içine sinip sinmediyine ohh torun sevmeye götürüyosun demek sende benim gibisin kimsen yok burda napalım sağlık olsun yapcak bişey yok alışmaktan başka büyüdüde 7 ayı bitiriyo demek çok iyi hatırlıyorum doğumda çok sıkıntı yaşadım diye yazdığını vay bee ne hızlı geçmiş zaman

evt canım sağolasın. dediğin gibi en güzel anneler günü hediyem o benim
Allah evlatlarımız bizlere bağışlasın. analı babalı büyüsün, sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar inşallah.

pastayı buakşam sipariş edicez sanırım. 1 gün önce de verseniz olur demişti pastane sahibiyle telde görüşmüştüm. annemlerdeki pastada ilaydanın fotosu vardı, güzeldi. kalitesi falan iyi yani pastanın yine aynı yere yaptırıcaz. bu seferki ya 1 şeklinde ya da uğur böcekli olacak hihoyyyt.
yok canım aslında öyle çok ahım şahım büyük bir kutlama değil ya, birkaç yakın akrabayla kaınca kararınca bişey olacak işte. dün akşam da senin tavsiyen üzerine as merkez hayal dünyasına gidip doğumgünü süsleri aldım. eşim daha önce almıştı zaten birkaç bişey. bakalım süsliycez haftasonu. inşallah güzel geçer :Saruboceq:.

yok canım sen doğru düşünüyorsun zaten. çalışmaya başlamadan önce ayarla bakıcını. bir süre birlikte bakın. hem birbirinizi tanımış olursunuz. senin de için rahat eder. hem de elif biraz daha büyümüş olur.
ama zaman ne çabuk geçmiş gerçekten ya. 7 aylık oldu demek. maşallah ona. sağlıklı uzun ömürlü olsun, analı babalı büyüsün inşallah.
memlekete gitmek iyi fikir canım, hem ailenle özlem giderirsin, hem de elif hava almış olur .

doğum günü dileklerin için de ayrıca teşekkürler canım a.s.

aminnnnn inşallahhhh:Saruboceq:
nasıl güzel geçtimi?

annemlerde aile arasında yaptık, güzeldi, fena değildi yani.
slayt gösterisi anları biraz duygusaldı tabi herkes bir ağlamaklı oldu senağlama.
haftasonu da eşimn birkaç yakını gelicek bir de onlarla kutluycaz :hooray:
inşallah o da güzel geçer :Saruboceq:.

yaprakçım bebek süsleri bakıyorsan eğer yalova yolunda kimlik mağzası var onun altında e.bebek mağzası var ordada görümüştüm doğumgünü süsleri canım...

olsun canım zaten ahım şahım ne olacak onu sevenlerle beraber kutladınız önemli olanda o zaten kimse olmasa bile insan en güzelini istiyo evladı için biz 6 kişiydik ama olsun kızımın doğduğu gündü aslında temmuzda doğması gerekiyodu bide temmuzdamı kutlama yapsak bizdeolumunekankayizsmileuğur böceyide güzel olur güzel geçer süslemelerde bu hafat sonu yapılacak o zaman ben daha geçen gün çıkardım ecrini salona götürdüm kafası havada bakıyo avizelere falan dedim nye böyle yapıyo sonradan anladım ki süsleri arıyokaydirigubbakcemile3bulabildiyseniz iyi asmerkezde tekrar iyiki doğmuş ilayda:teytey:

yaprakçım bebek süsleri bakıyorsan eğer yalova yolunda kimlik mağzası var onun altında e.bebek mağzası var ordada görümüştüm doğumgünü süsleri canım...

aa orasıda var dimi benim orası hiç aklıma gelmemişti asmerkeze her gidişimizde bi bakalım diyorum eşimde boşver diyo her seferinde bu sefer uğrayımbakalım gerçi doğumgünümüz yok ama olsun yazlık alışveriş yapmam lazım benim cadıyabayanssulusmile

selam kızlar nasılsınız bugün?minik böcükler nasıl?sevinçten haber alan varmı,nedir durum?biri beni aydınlatsın doruğun durumu hakkında lütfen,sorun neydi tam olarak geçmişi okumaya çalıştım ama kaçırdım galiba bişeyleri anlamıyorum.bizimki ayağımda yine,2 saattir uyutuyorum,indirince kafayı kaldırıyo hemen...ne diycem,facebookta sayfalarınız varmı?ben çok merak ediyorum sizi bilmiyorumkismile orada da eklesek ya birbirimizi?opuyorumnanaktan

evt canım ama kıyafet anlamında çok birşey yok var ama az bence...başka şeylere ihtiyacın varsa herşeyi bulabilirsin....
ya kıyafet anlamında lc waikikide harika şeyler var kızlar için..bide kızım ve ben diye bir koleksiyon çıkarmışlar mesela t-short hem küçük kızın için hem kendin için olan bedenini buluyorsun ya ben onlara bayıldım kızlar..bence mutlaka alın çok ciciiii:))))
bide yeni biryer buldum belki biliyporsunuzdur ihsaniyede kanzın outleti var..oraya bakmanızı yavsiye ederim harika kıyafetler var....nerde derseniz izmir yolunda bankalar var ya onların arka caddesinde kalıyor mağza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…