- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.441
bende bayıldım o limon çiçeğine allah nazarlardan korusun.mecbure ve yapraknilcim sizi göremedim ben ya artık şu işlerimi halledeyim sizide görmek isterim.evet insan resimde olsa görünce gerçekten görmüş gibi oluyor.
NEYSE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN KIZLAR DORUK İÇİN
ilaydanın dün doğumgünüydü yaprakçım nice mutlu yıllar olsun kızına hihoyyyt
güzel dileklerin için çok teşekkürler nilüfercim a.s.
darısı senin kivinin doğumunu ve doğumgününü kutlamaya inşallah :1hug:
tekrar nice senelere annesi hafta sonumu büyük kutlama yapacaksın yaprak pastasını verdinmi sonunda karar verip rabbim kimseye evlat acısı göstermesin hep mutlu günlerini görelim inş en güzel anneler günü hediyen oldu ilayda
evet yaprakcım mecbuecim zaten bu gidişle öyle olacak bırakamıyorum hiçbişekilde....haftaya memlekete gidicez,10-15 gün annemle bakıcaz,hem de sevecekler torunlarını...hazirandan sora bakıcaz artık yeni birine.haziran sonunda 7.ayı bitirmiş olucaz,ayyyyyyyy zaman ne çabuk geçiyo yaaa...bakıcı bulsam da hemen işe başlamıycam zaten,3 ay kadar beraber oluruz,iyice güvenirim,elif de yaşına yaklaşır,öyle bırakırım..bu arada yaprakcım kızının doğumgünü kutlu olsun,sağlıklı uzun ömürler versin Allah,çok öpüyorum hepinizi...
aminnnnn inşallahhhh:Saruboceq:
nasıl güzel geçtimi?
evt canım sağolasın. dediğin gibi en güzel anneler günü hediyem o benim
Allah evlatlarımız bizlere bağışlasın. analı babalı büyüsün, sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar inşallah.
pastayı buakşam sipariş edicez sanırım. 1 gün önce de verseniz olur demişti pastane sahibiyle telde görüşmüştüm. annemlerdeki pastada ilaydanın fotosu vardı, güzeldi. kalitesi falan iyi yani pastanın yine aynı yere yaptırıcaz. bu seferki ya 1 şeklinde ya da uğur böcekli olacak hihoyyyt.
yok canım aslında öyle çok ahım şahım büyük bir kutlama değil ya, birkaç yakın akrabayla kaınca kararınca bişey olacak işte. dün akşam da senin tavsiyen üzerine as merkez hayal dünyasına gidip doğumgünü süsleri aldım. eşim daha önce almıştı zaten birkaç bişey. bakalım süsliycez haftasonu. inşallah güzel geçer :Saruboceq:.
yaprakçım bebek süsleri bakıyorsan eğer yalova yolunda kimlik mağzası var onun altında e.bebek mağzası var ordada görümüştüm doğumgünü süsleri canım...
aa orasıda var dimi benim orası hiç aklıma gelmemişti asmerkeze her gidişimizde bi bakalım diyorum eşimde boşver diyo her seferinde bu sefer uğrayımbakalım gerçi doğumgünümüz yok ama olsun yazlık alışveriş yapmam lazım benim cadıyabayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?