Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım sen hamilemisin doğum yaptınmı sende mi ahmet beeye gidiyosun ahmet bey muayehanesini kapattımı biliyormusunz

mopsy sana sordum canım alıntı yapmamışımda kaydirigubbakcemile5

kıyafet alcam başka bi sıkıntımız yok şimdilik evet ben sürekli lcwden alıyorum hem seçenek çok hemde rengarenk bide sorun oldumu deyiştirme imkanım oluyo ben görmemiştim bak anne kız olayını ama ben giyemem ki ben tesettürlüyüm ama bakalım belki evde giyeceyim bişeyler bulurum senin bebişte kızmı olcak takvimi pembeya ordan bu kanıya vardımbilmiyorumkismile

sevinçten alamadık malesef haber doruk doğumda yada anne karnında orasını bende tam olarak bilemiyorum zedelenme mi olmuş o tarz bişey söyledi sevinç yüz felci gibi bişey geçirmiş düzelir demişler evde fizik hareketleri yaptırıyorum dedi ama beyin bundan etkilendimi etkilenmedimi ona bakılacakmış o yüzden mr istemişler ama bi haftadır haberimiz yok canım benim face yok malesefki ama msnden gördüm limonuopuyorumnanaktan

kızlar hiçbiriniz gelmiyosunuz vallahi merak etmeye başladım sizi limon yarenmi izin vermiyo hadi sevinç hastane işinden fırsat bulamıyo ama tospiklerinizi merak ediyorum sizleride tabi iyisiniz dimi kızlar yaprakta bu ara doğum günü telaşım var dedi

slm kızlar nasılsınız?umarım iyidir herkes. bir türlü geçmişi okuyamadım. tam okuyacağım illa bişey çıkıyor.yetişemiyorum valla. kızla uğraşmaktan fırsat kalmıyor akşam uyuyunca onunla beraber bende sızıyorum yorgunluktan.

selam kızlar.. yoğunluğumu biliyorsunuz.. ancak girebildim nete..doğum yaptım işin gücün arasında.. sılam pazartesi günü saat 13:30 da medical parkta dünyaya geldi. herşey yolunda geçti.ahmet bey sağolsun..ahmet bey bir önceki hafta muayenehaneyi kapattı.. ben en son geçen perşembe muayenehanesine gittim. bugün son demişti.pazarteside doğum yaptım zaten.bu durum beni etkilemedi.bu yüzden sevindim.kızım sağlıklı.bugün ilk muayenesinide oldu.herşey yolunda şükür.öyle tatlı öyle güzelki.. fırsat bulunca yazarım yine.. görüşmek üzere..

aa çok sevindim geçen gün aklıma geldi biliyomusun lokum doğurmuştur diye:ecrin_bebek:maşallah sılaya hoşgelmiş annesi rabbim sana ve eşine bağışlasın sağlıklı güzel bi kız olsun hayırlı bi evlat olsun inş en yakın zamanda görürüz inş cadıyı ayy zaman su gibi aktı gitti görüyomusun hamileyim dediyini hatırlıyorum şimdi doğum yaptım diyosun ay sevindim cidden yaasırnaşık şey

ben iyim kendi adıma sadec çok sıkılıyorum o kadar evde oturasım gelmiyo ama gidecek yerimde yok neyseki ecrin var onunla vakit geçiyo yoksa hiç çekilmez

ALLAHanalı babalı büyütsün canım yavrunu,sağlıklı uzun ömürlü,hayırlı evlat olsun inşallah...:Saruboceq:

ben iyim kendi adıma sadec çok sıkılıyorum o kadar evde oturasım gelmiyo ama gidecek yerimde yok neyseki ecrin var onunla vakit geçiyo yoksa hiç çekilmez

evet cnm havalar düzeldi insan bunalıyor evde ama çocuklarlada akşama kadar canımız çıkıyor zaman nasıl geçiyo anlamıyor insan

geçmiş olsun cnm. güle güle büyüt bebeğini. hayırlı evlat olsun inş.

ya kızlar biz aptamil 1 kullanıyoruz. önceden suyu kaynatıp bir kaba dolduruyorum. sonra mama yapacağım zaman ılıtıp öyle yapıyorum mamayı ama hemen erimiyor tuz gibi parçacıklr kalıyor erimesi 5-10 dk yı buluyor. eeee kızda sabırsız ağlıyor bekleyene kadar ne yapmalı o parçacıkların erimesi lazım değil mi? ama hemen erimiyor işte şaşırdım kaldım ne yapsam ya?

nasılsın limoncum,tecrübe kazandık,artık rahatlarız dedikçe yeni zorlukları çıkıyor anneliğin değil mi?ama ne kadar yorulsam da onun bi gülüşü yetiyor yüzümü güldürmeye,senin de öyledir eminim...ne kadarlık oldu şimdi senin cadı?emziriyomusun?öp onu benim için gıdısından:ecrin_bebek:Şeniz

MECBUEEEE sıkılma güzelim evde bana gel!!!ben de sıkıntıdan patlıyorum...seninki büyüdü nasılsa,çık çık gel,namazgahta oturuyorum ben sen nerde oturuyodun?Hepiniz gelin hatta bi gün bende buluşalım olmazmı?pazartersi memelekete gidicem ay sonu dönücem ama,haziranda bi gün kararlaştırın gelin,merkezi bi yerde oturuyorum,kolay bulursunuz hem....

valla tam tecrübeli olamadım canım. anne olmak zor ama bir o kadarda muhteşem bi duygu. iyiyim canım sen nasılsın? bebiş nasıl? benimki çoooooooooook cadı çok canıma okuyor inan. benimki 3 aylık olacak ayın dokuzunda kısmetse. senin bebş büyüdü abla oldu artık. emziriyorumda cnm sütüm yok denecek kadar az beni emip bide üzerine 120 cc mama içiyor. çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor. öperim cnm. sende öp benim için minik tırtılı.

inş. cnm. biz bu konuyu uzun zamandır planlıyoruz ama bir türlü gerçekleştiremedik. benim eşim pek sıcak bakmıyor bu konuya bakalım kndırabilecekmiyiz buluşma düzenlersek

ılık değil de 50-55 derece gibi az sıcak yapıyorum ben mamayı iyice çalkalayıp erittikten sora gerekirse çeşmenin altına tutup azcık soğutuyorum tekrardan.ama yine de tam erimiyo maalesef...bir de gündüz 2,5 3 saate yaklaşınca aç kaldığı süre onun acıkıp ağlamasını beklemeden yapıp bekliyorum bi 10-15 dk...sora ellerini ağzına götürmeye başlıyo zaten...cokacimcoook

bende öyle yapayım bundan sonra o zaman o uyanmadan yapayım zaten gündüz sürekli kıpır kıpır her an uyanmaya müsait yapayım 10 dk. önceden uyandığı zaman ılınmış olur offff kafam karıştı apramilden sma ya mı geçsem acaba o daha iyi eriyordu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…