Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

evet cnm havalar düzeldi insan bunalıyor evde ama çocuklarlada akşama kadar canımız çıkıyor zaman nasıl geçiyo anlamıyor insan

geçen gün markete gittim baktım annesinin kucağında kanguruda oturuyo bi tane bebek ama en fazla iki aylık aklıma hemen yaren geldi havalar açtı iyice artık çıkarıp bi hava aldırabilirsin bence

vallahi iyi olurdu ama ben yıldırımdayım namazgah nerde oluyo tam olarak bursada oturuyorum ama bilmiyorum ben hiç geçen gün eşimin kız kardeşi işimiz olmasada gidelim çarşıya dolaşalım dedi neymiş bebekle nasıl gidecekmişim kalabalık oluyomuş otobüsler dolmuşlar bi benim bebeyim varya bi tek ben çıkaracam sanki babası pimpirikleniyo

canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.evet zaman su gibi geçti.şükürler olsun kızım kollarımda..öyle güçlü ki teyzesi.. doğana kadar annesiyle çalıştı... şimdide annesini hiç üzmüyor..öyle tatlı öyle güzel ki.. evimizin en nadide parçası..

maşallah sılayaablaları gibi cadı olmaz uslu bi kız olur inş güçlüdür tabi ee annesinin kızı annesi çalıştı doğurana kadar oda çalıştı fındık kurdu sıla şimdi mis gibi kokuyodur ayy yeni doğan bebek özledim ben galibaopuyorumnanaktanrabbim sizi hiç ayırmasın hep böyle mutlu haberlerini alırız inş

kızlar mrb nasılsınız? eşim makinayı deiştirecekmiş. bunu satıp başka alacak yani bunun taliplini bulmuş. bugün yarın verecekmiş. yeni makina alıncaya kadar beni merak etmeyin emi. inş. çabucak alır yoksa patlarım evde.

aa demek deyiştiriyoasunuz bilgisayarınızı limoncum en azından senin eşin deyiştircem demiş benim eşim yanında gelirken getirdi arkadaşını verdi gönderdi:)alırsınız inş en yakın zamanda özletme kendini

çabuk alır sanırım çünkü oda bilgisayarsız duramaz sıkılır bu makina çok yavaş daha hızlı bir makina alacakmış.

ANNE DEMEK

* Klozette gördüğü ilk kaka için kendisi yapmış kadar rahatlayandır.

* Bir gaz çıkartılmasından dünyanın en mutlu insanı olandır.

* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.

* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.

* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemedenkalkandır.

* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.

* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıpsaatlercekoklayandır.

* Tatil yapamamanın kitabını yazandır.

* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.

* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.

* Cep telefonu ile televizyonu kumanda etmeye çalışandır.

* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.

* Bulaşık makinasından çıkardıklarını buzdolabına yerleştirmeye kalkışandır.

* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp, gözü kapalı geri dönendir.

* Bazen kafasına huni takıp bağıra bağıra kaçacak kadar gözü dönendir.

* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.

* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.

* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.

* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak, mısırı tanelere ayırmaktır.

* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çarkedip, en yakın
parkın yolunu tutmaktır.

* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.

* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım" bakışı atandır.

* Aşı takvimini ezbere bilendir.

* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.

* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.

* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.

* Uyduruk ninni besteleyendir.

* Çantasında sürekli oyuncak kurbagacık, ıslak mendil ve kraker taşıyandır.

* Son teknoloji telefonu denize atıldığında,diken diken olmuş her bir saçına rağmen, annecim
telefonlar yüzemez diyebilendir.

* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.

* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.

* Anne demek iki küçük melekle, gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.

* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.

*Anne demek 9 ay karnında taşımak değil, ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır

çok güzelmiş limoncum hem senin hemde bütün annelerin anneler günü kutlu olsun iyiki doğurmuşum iyiki doğurmuşuz bu tospikleri anne olmak isteyen herkese rabbim bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın inş

çok güzelmiş limoncum hem senin hemde bütün annelerin anneler günü kutlu olsun iyiki doğurmuşum iyiki doğurmuşuz bu tospikleri anne olmak isteyen herkese rabbim bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın inş

tşk ederim cnm. seninde anneler günün kutlu olsun tatlım. amin cnm allah herkese yaşatsın bu muhteşem duyguyu. benim ilk anneler günüm içim bi tuhaf oldu yawwww.

bu arada diğer arkadaşlar hepinizin anneler günü kutlu olsun. hepimin evlatları hayırlı evlat olsun inş. rabbim bir ömür boyu ayırmasın. acılarını yaşatmasın.

tşk ederim cnm. seninde anneler günün kutlu olsun tatlım. amin cnm allah herkese yaşatsın bu muhteşem duyguyu. benim ilk anneler günüm içim bi tuhaf oldu yawwww.

sabah kahvaltı yaparken eşime dedim anneler günümü kutlamayacakmısın diye oda sen benim annemisin benim iki tane annem var onları ararım dedi benimde içim bi tuhaf oldu geçen sene hastanedeydi ecrin hemşireler kutlamıştı başladım ağlamaya eşiimde ya ben ne dedim demeye başladı annemmisin derken şaka yaptım dur kutlayacam daha ben acale ettin sen falan dedi yok dedim geçen sene geldi aklıma oda annenmi burdayıdı bu tarihte dedi yok dedim ecrin hastanedeydi ya ondan dedim unut artık o günleri dedi ecrini öptüm bi güzel oda bana güldü anni diyince bütün dünya benim oldu

ayyyy canım benim. eşininde dediği gibi geçti o günler çok şükür bak kocaman oldu ecrin prenses ben size o kadar özeniyorum ki ne güzel büyüttünüz kızlarınızı benimkide o kadar olsa bi konuşmaya başlasa.benimki bugün çok ağladı çok huysuzdu bugün banyo yaptırdık uyudu bi güzel sonra hap mız mız. akşama doğru bir ağlamak ama nasıl uykusu var uyuyamıyor. bir türlü uyutamadım ne uyudu ne durdu. kucağımda gezdirdim arabada gezdirdim. ayağımda salladım. salıncağında beşiğinde kucağımda salladım her türlü denedim olmadı hep ağladı tükendim o ağladı ben ağladım bide evde yalnızdım eşimde yoktu gün kötü bitti anlayacağın. gaz sancısı var sanırım çünkü hem ağlıyo hem gazını çıkarıyor sonra bir ara susuyo yine başlıyor. şimdi çok şükür uyudu ama ömrümden ömür gitti bugün.

herkese selam,

ben de hepinizin anneler gününü kutluyorum kızlar
birkaç gündür gelemedim malum doğum günü telaşımız vardı
atlattık neyse ki, gayet güzel geçti, epey kalabalıktı
pastamız 1 şeklindeydi bu arada. herkes çok beğendi.
fsm bulvarında rıhtım pastanesinde yaptırdık.
maviş tüllü elbisesinin tülünü kemirerek yırttı bu arada.
daha sonra farklı bir elbise giydirmek zorunda kaldım.
yine de güzeldi herşey. bir ara hepinize fotoları gönderirim.

geçmişi okuyamadım, fırsatım olursa gün içinde okumaya çalışıcam
herkes iyidir bir terslik yoktur umarım
en çok sevinci merak ettim, doruğun emar işi ne oldu diye
umarım sorunsuz bir şekilde hallolmuştur ve sonuçlar da güzel çıkar :Saruboceq:

slm kızlar bende hepinizin anneler günün kutlarım
ayrıca ıLAYDAnın doğum gününü kutluyorum nice yaşlara inşallah.öp benim için annesi prensesi

herkes iyidir inşallah.bizde iyi olmaya çalışıyoruz.doruk hasta yine birazdan s.ocağına götüreceğim öksürüp duruyor.emar çekilirken üşüdü heralde

bu arada emarı çektirdik sonunda ama hayatımın en kötü günüydü.sonuçlarda bişey yazıyor ama anlayamadık.fakültede randevuyu haziran 14 e verdi o zaman bakacakmış.bildiğiniz iyi bir nörolog varmı kızlar çocuk nöroloğu onada götüreyim.neyse doruk durmuyor sonra yazarım
öpüyorum herkesi

geçen hafta çektirdik doruğun emarını.gittiğimiz gibi içeriye aldılar koluna anestezi vermek için kelebek derler ya hani ondan taktılar.ama nasıl takıldı,o anları nasıl geçirdim anlatamam.doruk ağlamaktan bayılacaktı artık.hemşire desen öylede böylede ağlayacak olsun diyor sürekli.kolunun iki yerini deldi,takamadan damarları patlattı,inceymiş damarları hemen patlıyormuş.ayaklarını açın oralardan takarız dedi.o arada salonda inliyor doruğun sesi.dayanamadı emarı çekecek olan doktor.geldi hemşireye ne oldu dedi,oda damarlar ince patlıyor dedi.doktor tuttu doruğun elini sımsıkı.yengesi ayaklarını,ben diğer elini.4 kişi zaptedemiyoruz doruğu ortalık feryat figan.artık takamasalar bırakın vazgeçtim diyecektim o kadar kötü oldu paşam,ama sağolsun doktorun sayesinde takabildiler kelebeği.
salonda bekleyin dediler,birsürü çocuk hepsine sıra ile takılıyor kelebekler.hepsi bizimki gibi saatlerdir aç ve perişan.doruk sustu gezerken yengesinin kucağında,baktım etrafa en küçük bizimki başka onun kadar küçük hiç bebek yok.okadar sıkmışım ki kendimi dayanamadım başladım ağlamaya.fazla beklemeden çağırdılar doruğu.emar makinasına yatınca yine ağlamaya başladı.bende yanında ağlıyorum tabi.anestezi verdiler sesi biraz kesildi,ama gözleri bakıyor hala,yine verelim dediler biraz daha verdiler.doruk ağlamayı kesti,ama elleri oynuyordu sürekli.dediler yine verelim bayılmadı ve birkere daha verdiler.sonunda bayıldı ve makinanın içine koydular üstünü örtüp.odada bende kaldım onunla birlikte.
ben ağladım durmadan.sanki saatler geçmişti ömrümden ömür gidiyordu ama çekim bitmek bilmiyordu.öyle ses vardki odada bayıltmadan çekmeleri gerçekten imkansız.15-20 dakika durduk ama sanki yıllar geçti benim için.girdiler odaya tamam alabilirsin dediler.salonda bekle ayılınca görelim dediler.onu öyle baygın kucağıma aldığım an ömrümün en kötü anıydı.sapsarı olmuştu rengi.ağzı açık,boynunu tut dediler boynunu tutamıyor.sanki bıraksam kırılacak herbiryeri.
anlatamam o ayılana kadar salonda döktüğüm gözyaşlarını.bide ayılma odası yok sandalyede bekliyoruz.hiçbir makinaya bağlı değil acil bişey olsa anlamayacağız.söylendim durdum şans eseri yaşıyor birşey olsa nasıl anlayalım zaten baygın.eşimle tartıştım durdum özelde yaptırsaydık belki böyle sandalye tepesinde oğlumun şans eseri yaşamasını beklemezdik diye.o bendende perişan.çoğunlukla yanımıza bile gelemedi dayanamadı ağlamasına,baygın durmasına.40 dakika sonra ayıldı onuda hemşire çenelerine bastırdı öyle ayılabildi.karşısıında bizi görünce gülmeye başladı hemen.o zaman içim rahatladı biraz.
gidebilirsiniz yarım saat sonra yedirin dediler ama ben birşey olur diye durdum yarım saat daha orda.mamasını yedirdim iyice kendine geldi ve öyle döndük evimize.kolları hala mosmor kuzumun.o unuttu bile belki ama ben nasıl unuturum bilmiyorum.gerçi o günden beri uyurken sürekli ağlıyor,ağlayarak uyanıyor.psikolojisi bozuldu yavrumun heralde.
sonuçları perşembe aldık.3 sıra yazıda biraz şüpheli şeyler yazıyor gibi.izlenmiştir,bulunmaktadır falan.ama ne olduklarını anlayamadık.fakültede 14 haziranda bakarım deyince cuma aldım doruğu doğru fakülteye.rica ettim çocuk nöroloji bölümüne.hemşire ben doktora göstereyim dedi.doktoru sonuçlar normal randevu zamanı gelince gelsinler demiş..bugünde tanıdık bir eczacı var onun eşi sordurmuş o doktora.onada emar sonuçlarında birşey yok,beyniyle ilgili sorun görünmüyor demiş ama yinede randevuyu öne çekmeye çalışıyoruz bakalım.inşallah herşey normaldir ve artık içim rahatlar.
az öncede doktora gittik s.ocağına birsürü şurup antibiyotik falan verdi öksürüğü var diye.emar odası çok soğuktu üşüdü heralde orda.allah doruğa ve bütün çocuklara sağlık versin.en kötü şeymiş bir anne için evladının hasta olması.
neyse kızlar hepsi geldi geçti.sonuçlarda iyi çıkarsa ohhh artık deymeyin keyfimize.

hayırlı olsun canım analı babalı ve sağlıklı büyür inşallah.yeni bir prenses daha geldi aramıza demek.çoköpüyorm sılayı annesi iyi bak ona

canım bende de öyle oluyor.doruğum termosu var onun içine kaynatıp koyuyorum suyunu saati gelince yapıyorum.su sıcak oluyor çalkalayıp çeşmenin altında ılıtıyorum.tam erimiyor yinede ama bir sorunda yaratmıyor.

ben cam biberon kullanıyordum.doruk boğulunca bide gaz sorunu olunca gaz yapmayan biberonlardan aldım dr brownsun.emziğide hala 0 numara kullanıyoruz canım

limonucum bunların her durumu zor annelik zor o yüzden her dönemin zorlukları var kendine göre ama yeterki sağlıklı olsunlar başka bişey önemli deyil yarenin gaz sancısı var heralde 6 ay en fazla sürer gaz sancısı sonra rahat edersin havalar güzel artık çıkar yareni annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…