- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.481
evet cnm havalar düzeldi insan bunalıyor evde ama çocuklarlada akşama kadar canımız çıkıyor zaman nasıl geçiyo anlamıyor insan
MECBUEEEE sıkılma güzelim evde bana gel!!!ben de sıkıntıdan patlıyorum...seninki büyüdü nasılsa,çık çık gel,namazgahta oturuyorum ben sen nerde oturuyodun?Hepiniz gelin hatta bi gün bende buluşalım olmazmı?pazartersi memelekete gidicem ay sonu dönücem ama,haziranda bi gün kararlaştırın gelin,merkezi bi yerde oturuyorum,kolay bulursunuz hem....
aa çok sevindim geçen gün aklıma geldi biliyomusun lokum doğurmuştur diye:ecrin_bebek:maşallah sılaya hoşgelmiş annesi rabbim sana ve eşine bağışlasın sağlıklı güzel bi kız olsun hayırlı bi evlat olsun inş en yakın zamanda görürüz inş cadıyı ayy zaman su gibi aktı gitti görüyomusun hamileyim dediyini hatırlıyorum şimdi doğum yaptım diyosun ay sevindim cidden yaasırnaşık şey
canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.evet zaman su gibi geçti.şükürler olsun kızım kollarımda..öyle güçlü ki teyzesi.. doğana kadar annesiyle çalıştı... şimdide annesini hiç üzmüyor..öyle tatlı öyle güzel ki.. evimizin en nadide parçası..
çok güzelmiş limoncum hem senin hemde bütün annelerin anneler günü kutlu olsun iyiki doğurmuşum iyiki doğurmuşuz bu tospikleri anne olmak isteyen herkese rabbim bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın inş
tşk ederim cnm. seninde anneler günün kutlu olsun tatlım. amin cnm allah herkese yaşatsın bu muhteşem duyguyu. benim ilk anneler günüm içim bi tuhaf oldu yawwww.
sabah kahvaltı yaparken eşime dedim anneler günümü kutlamayacakmısın diye oda sen benim annemisin benim iki tane annem var onları ararım dedi benimde içim bi tuhaf oldu geçen sene hastanedeydi ecrin hemşireler kutlamıştı başladım ağlamaya eşiimde ya ben ne dedim demeye başladı annemmisin derken şaka yaptım dur kutlayacam daha ben acale ettin sen falan dedi yok dedim geçen sene geldi aklıma oda annenmi burdayıdı bu tarihte dedi yok dedim ecrin hastanedeydi ya ondan dedim unut artık o günleri dedi ecrini öptüm bi güzel oda bana güldü anni diyince bütün dünya benim oldu
selam kızlar.. yoğunluğumu biliyorsunuz.. ancak girebildim nete..doğum yaptım işin gücün arasında.. sılam pazartesi günü saat 13:30 da medical parkta dünyaya geldi. herşey yolunda geçti.ahmet bey sağolsun..ahmet bey bir önceki hafta muayenehaneyi kapattı.. ben en son geçen perşembe muayenehanesine gittim. bugün son demişti.pazarteside doğum yaptım zaten.bu durum beni etkilemedi.bu yüzden sevindim.kızım sağlıklı.bugün ilk muayenesinide oldu.herşey yolunda şükür.öyle tatlı öyle güzelki.. fırsat bulunca yazarım yine.. görüşmek üzere..
ya kızlar biz aptamil 1 kullanıyoruz. önceden suyu kaynatıp bir kaba dolduruyorum. sonra mama yapacağım zaman ılıtıp öyle yapıyorum mamayı ama hemen erimiyor tuz gibi parçacıklr kalıyor erimesi 5-10 dk yı buluyor. eeee kızda sabırsız ağlıyor bekleyene kadar ne yapmalı o parçacıkların erimesi lazım değil mi? ama hemen erimiyor işte şaşırdım kaldım ne yapsam ya?
ayyyy canım benim. eşininde dediği gibi geçti o günler çok şükür bak kocaman oldu ecrin prenses ben size o kadar özeniyorum ki ne güzel büyüttünüz kızlarınızı benimkide o kadar olsa bi konuşmaya başlasa.benimki bugün çok ağladı çok huysuzdu bugün banyo yaptırdık uyudu bi güzel sonra hap mız mız. akşama doğru bir ağlamak ama nasıl uykusu var uyuyamıyor. bir türlü uyutamadım ne uyudu ne durdu. kucağımda gezdirdim arabada gezdirdim. ayağımda salladım. salıncağında beşiğinde kucağımda salladım her türlü denedim olmadı hep ağladı tükendim o ağladı ben ağladım bide evde yalnızdım eşimde yoktu gün kötü bitti anlayacağın. gaz sancısı var sanırım çünkü hem ağlıyo hem gazını çıkarıyor sonra bir ara susuyo yine başlıyor. şimdi çok şükür uyudu ama ömrümden ömür gitti bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?