Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

malesef bebek olunca hasta olan zor oluyo laftan sözden anlamıyolar bende onu sorcaktım özelde yokmu mr diye ama halletmişsiniz gerisi boş zaten çocuk nöroloğu mehmet okur varmış galiba yeşim hanım söylemişti bizede çok yoğun bi doktor dedi prof galiba hatta dörtçelikteki ergün beyde onun öğrencisiymiş eegde sorun olsaydı ecrinin ben ondan randevu alcaktım yeşim hanımdan alıp numarasını falan ama hamdolsunki sorun çıkmadı eegde e doruktada çıkmamış işte ne güzel ama fakültede bi ay sonraya veriyolar nasıl iş bu bilmiyorum bebeklere her hemşire takamıyo malesef bebek hemşiresi lazım takmak için ama şevket yılmazda nerdeee bende ona sinir oldum işte bekle dışarda bekle ne anladım o zaman ha evde beklemişim ha sandalyede bizede aynısı yaptılar sinirlerim tepeme çıktı ama neyse sizde atlattınız geçti bitti morluklarda geçer zamanla en azından doruk normal doğdu 3 aylık ecrin bi kiloluk haliyle her yerinden iğnelerle yatıyodu iki kolunda iki ayağında unut diyorum kendi kendime boşver geçti giti ama ellerini üstü hala beyaz izler var ne bileyim yeterki iyi olsunlar sağlıklı olsunlar gerisi boş

iyi geçmesine sevindim yaprakcım ee bunları süslersen olacağı o:)boşver yırtılsın zaten doğum günü içindi elbisesi oda geçti nasılsa:)biliyorum o pastaneyi güzel olmasınada sevindim pastanızın

sağol mecbure, evet tahminimden güzel geçti canım.
nice doğum günlerini kutlamak nasip olur hepimize inşallah.

3-4 gün giremedim neler olmuş ya
lokum doğum yapmış, tebrik ediyorum a.s. Allah sağlıklı uzun ömür versin sıla bebeğe
analı babalı büyüsün inşallah. kız bu kadar çalışma sürecinde iyi iş yerinde doğurmadın valla, ne çalışkan hatunsun. inşallah kızın da senin gibi çalışkan ve akıllı bir kız olur a.s.

sevincim okurken çok duygulandım, ağlamamak için kendimi zor tuttum valla senağlama. bir annenin içinin nasıl yandığının resmidir yani. başına gelmeyen anlayamaz. şu devlet hastanelerine ne diyeyim bir düzelemediler ya. Allah düşürmesin, eksikliğini de göstermesin derler ya o hesap. neyse canımzor da olsa atlatmışsınız, çok geçmiş olsun. sonuçlar da iyi çıkmıştır umarım. bundan sonra kafan rahat olur en azından. nöroloğa da gösterin mutlaka. gerekirse istanbula götürün bursa bu konuda yetersiz kalıyor ya. neyse Allah birdaha böyle zor durumlara düşürmesin sağlıklı uzun ömürlü olsun doruk paşa inşallah. zamanla bu sorunu da düzelecek bence.

paricim senin oturduğun yerleri çok iyi bilirim ben. annemler de oraya çok yakın oturuyor. yani gelsem şıp diye bulurum senin evi. biraz uzağız ama her hafta oralardayım ben.

mecbure sana da otobüsle yakındır aslında en azından benim evden daha yakın. namazgah nerde biliyormusun. heykeli bilirsin mutlaka, sonra setbaşı geliyor. setbaşında ortada çınar var. o çınardan sol tarafa gittinmi yeşile gidiyorsun, sağdan yukarı doğru çıkarsan orası da namazgah oluyor canım. çok kolay ve merkezi yerler aslında. birgün biryerlerde buluşucaz inşallah da bakalım nerde ve ne zaman :sm_confused: benim maviş de pek kurtlu, durduğu yerde durmuyor. ona göre davet ederken 2 kere düşünün derim :1shok: :roflol:

güzel geçmesine sevindim evet inş daha biçok doğum günlerini görürüz sağlıkla huzurla setbaşını heykeli biliyorum namazgahıda biliyorumdur belki ama hiç aklımda kalmadı adı vallahi kurtlu olsun sorun deyl beklerim her zaman hepinizi havalarda açtı artık gelin bana bi gün

tşkler cnm seninde anneler günün kutlu olsun.
mavişede daha nice senelere inş. ohhhhhhh elbiseyie yırtmış hatıra olmuş büyüyünce anlatırsın annesi böyle yapmıştın ilk doğum gününde diye

seninde anneler günün kutlu olsun canım.
hayırlı evlatlarımız olsun inş.
geçmiş olsun canım. inş. çabuk atlatır doruk paşam.
emar işinide atlattınız çok şükür sonuçlarda iyi çıkacak allahın izniyle canı. artık rahat bir nefes alacaksın.

canım okudukça gözlerim doldu inan.allah bir daha yaşatasın. sonuçlarda iyi çıkacak bak göreceksin. allah dermansız dert vermesin canım. atlattınız hayırlısıyla.

bende termos sipariş ettim bugün internetten. bakalım bende alayım o biberondan inş. iyi gelir. kıvranıyor kuzum sancıdan.

çok zor gerçekten. yeterki sağlıklı olsunlar dediğin gibi ama yare kıvranırken içim kopuyo resmen. altı aya daha üç ay var inş. geçer ya bakalım biberonu değiştirelim bide bugün rezene verdim iyi geldi sanki bugğn daha iyi kuzum. bugün çıktık biraz arabasıyla gezdik. 12-20 dk kadar. gelince hemen uyudu kuzu. açık hava iyi geldi. görsen nasıl şaşırdı. şaşkın şaşkın bakınıyo etrafa ne güldüm ona.

bende termos sipariş ettim bugün internetten. bakalım bende alayım o biberondan inş. iyi gelir. kıvranıyor kuzum sancıdan.

canım benim termosu marketten almış bizimkiler 200cc alıyor içi ama hastanelere falan giderken iyi oluyor küçük olduğu için.hatta biberonada dönüşebiliyor emziği falanda vardı.fiyatıda uygun 5 liraya almışlardı.biberonuda carrefourun içinde bir bebek mağazası var ya alt katta otoparktan çıkınca emen orda.ordan aldık biz.bizede prematüre bebeği oldu birinin o tavsiye etmişti.ucunuda 0 numara aldık boğulmadan yiyor bakalım şimdilik.geçenlerde 1 numara taktım artık büyüdü rahat yer diye neredeyse yine boğulacaktı.biberondan mı kendindenmi bilmem ama pek gaz sancısı olmuyor bizimkinin.öyle kakasını falan yapamayınca da rezene veriyorum oda rahatlatıyor güzel.
ama gaz sancısını en çok gaz için verilen damlalar yapıyor canım.biz doruğa ilk zamanlar verdik durmamıyordu çocuk kıvranmaktan.vermeyi bırakınca düzeldi

canım okudukça gözlerim doldu inan.allah bir daha yaşatasın. sonuçlarda iyi çıkacak bak göreceksin. allah dermansız dert vermesin canım. atlattınız hayırlısıyla.

inşallah canım.randevuyuda öne çektirdim çarşamba 13.30da randevumuz var ne var ne yok öğreneceğiz bakalım canım.şimdide çok hasta boğazları çok kötü kızarmış hep ağlıyor.inşallah çabucak düzelir.
ya yaren ne güzel dışarlarda geziyor arabayla.benim cadı değil araba kucakta bile bağırıyor.kapıdan dışarı çıkınca başlıyor bağrıyor..bide başkasının evine gidince yıkıyor ortalığı eve götürün diye.nasıl alışacak bu çocuk dışarıya ya hiçbiryere çıkamıyorum artık eve tıkıldım kaldım

anladım cnm termos sipariş ettim 1 ltlij bilseydim senin gibi bişey arardım ama olsun buda işimizi görür umarım. gaz için damla verdim bende bugün mestil diye bir ilaç bende vermeyim zaman. biberonda sipariş ettim şimdi bugün yarın gelir bakalm inş. iyi gelir ya. arada bizimkide tıkanıyor o-6 ay için biberonun emziği bebedorun ama dr.browns biberon emziğinin her numarasından sipariş ettim bakalım deneriz.

inş. canım çabucak düzelir çok geçmiş olsun tekrar.
bizim ki sevddi dışarıyı hiç sesi çıkmadı. bakındı şaşkın şaşkın eve gelincede hemen uyudu.

sevinçcim çok geçmiş olsun insallah hiçbişey olmayacak ben okurken ağladım allah hayırlı haberler almayı nasip etisn

sevinçcim çok geçmiş olsun insallah hiçbişey olmayacak ben okurken ağladım allah hayırlı haberler almayı nasip etisn

sağol canım.inşallah çıkmayacak birşey.interetten de sonuçları birkaç doktora yolladım beyinle ilgili değil sonuçlar temiz yazmışlar.kaslarla ilgili olabilir demişler.anlamıyorum ki niye ve 3 ay oldu niye düzelmedi birşey yoksa.bakalım doktor belki fiziğe falan yollar ne bileyim bide emar çektirip radyasyon ve anestezi aldırdık çocuğa durduk yerde.
neyse sen nasılsın mavişcim

gaz sancısıdır işte o kıvranmaları ayy geçer inş evet gaz yapmayan biberonlar varmış kullan bakalım ben hiç kullanmadım sürekli cam biberon kullandım ben cihicconun açık hava iyi gelir iştahını açar yorara rahatlatır uykusu gelir etrafı alıgılar ne bileyim hemde d vitamini alır ama çok sıcakta çıkarma iyi gelir ona

alışır sevinç oda merak etme bizde ecrin dışarıda ağlamıyodu ama ev gezmelerinde deli oluyodu şimdi biraz biraz alıştı halbuki başka bebekler başka evler dikkatini çektiyi için susar ama bizimkiler deyişik işte randevuyu öne çekmene çok sevindim gerçekten sevinç bence sizi fizik tedavisine yollayacak ama ben çok sevindimki beyin hasar görmemiş boğazımı kızardı ne veriyosun sevinç şurup falan

bencede fizik tedaviye yollar mecbue .inşallah düzelir ya tedavilerle.ya doktora götürdüm öksürüyordu boğazına baktı kızarmış.ciğerlerini falan dinledi bişey yok ama öksürük şurubu ile antibiyotik verdi.çok kötü öksürüyor azalacaĞI YERDE ARTTI ÖKSÜRÜĞÜ düzelir inşallah çabuk bakalım ateşte yapmaz inşallah.
ecrin nasıl iyimi yaramaz.artık yaşınıda geçti koca kız oldu ohhh ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…