Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

geçmiş olsun annesi doruka mevsim geçiş dönemiya ondan mı artık herkes hasta ecrinde iyi şu anda fiskos masasının altına girdi:)çıkarcam şimdi

geçmiş olsun annesi doruka mevsim geçiş dönemiya ondan mı artık herkes hasta ecrinde iyi şu anda fiskos masasının altına girdi:)çıkarcam şimdi

ayyy yaramaza bak emekliyormu annesi artık yaramazlıklara başlamış.bizimki bile kolunun altından tutuyoruz koşmacı gidiyor yaramazlık nerdeyse o tarafa doğru ama ellerini kullanmayı bilmediği için daha kırıp dökemiyor bişeyler.çok haylaz oldu valla bugün canımı çıkardı annemde yoktu.evin içini dolaştı durdu hoplaya hoplaya.ya sanki enerji içeceği içmiş gibi bir dakika yatmıyor ya.neyse.karşı komşuma gittim dorukla aynı gün kızı oldu ama 34 haftalık falan doğurdu o.her ay topuğundan kan alıyorlarmış gelişme geriliği olabilir diye.maşallahı var doruk kadar kilosu var nerdeyse.neyse şükürler olsun halimize allah dermansız dertler vermesin

ya kızlar doruğun kafası konak yaptı yıkıyoruz zeytinyağı sürüp ama azalmıyor.acaba bebek taraklarından alıp tarasakmı sizler tecrübelisiniz ne önerirsiniz

vallahi sevinç emekliyo ama ileri deyil kaç aydır geri emekliyo herkes önce geri sonra ileri emekler diyo ama benimki bi türrlü ileri vitese takamadı:)yok canım bunların yorulmasını bekleme hiç bugün 7 gibi çıkardım akşam saatinde çünkü gündüz çok sıcak oluyo ki bu güneş tam geçiş mevsimi olduğu için kötü yürüüyş yaptım bende sonra parka götürdüm epeyi salladın sonra yoruldu salıncakta çocukları gördü çıldırıyo tay tay yürümek istiyo bütün parkı dolandırdım ama belim koptu eyilip gezdiriyosun mecbur ee neden alıyolarmış ki kan ecrinde 28 haftalık doğdu hastanedeyken hep aldılar kan ama çıkınca hiç alınmadı sadece sağlık ocağına ilk aşımızda aldılar

offffffffffffffffffffff gene ben geldim karamsar ben üzgün ben bastırsamda hortluyo bu duygular elimde deil kaçıp gitmek istiyorum herkezden ama zincirlerle bağlıyım bi yere gidemiyorum allahım ne zormuş sen beterlerinden koru kimseyi evlat özleminde bırakma yarabbim çok acıymış çoooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bugün komşunun bebeği rahatsızlandı eşim acile götürdü çocuk morarmış bayılmış daha bikaç aylık burnundan kusuyo çocuk doğduğundada yoğun bakımda yattı balgamını yutmuş ogün bugündür kendine gelemiyo yazık allahım eşim 8buçukta götüğrdü 11de geldiler bişey çıkmıyomuş tahlillerinde eşide işteymiş allahım sağlıklısını versin hayırlısını versin eşim eve gelince öle bi ağladımki tutamadım bizim olcak mı dedim olcak dedi çok korkmöuş ağlamış oda hiç dayanamaz bizimde olşucak allah sağlıklı hayırlı evlat versin dedi ben çok kötü birimiyim eşimin o çocuğu hastanaye götürmesi bile benim bbebeğim olmucak mı diye düşündürüyo allahım bu nasıl bi duygu anlamıyorum adet oldum pazar günü anlıcanız bunalımlardayım ama her zaman böle oluyo yeğenide ben çok seviyorum elimden düşürmüyorum aşığız birbirimize öle bi bağ var aramızda bana gelio hep beni görünce daha gülmeye başlıyo ama eşim aldımı kucama içim acıyop hemde öle bi acıki hepsine kızıp bağrıp ortalığı dağıtmak bidahada onlarla görüşmemek istiyorum ama öle çok seviyorum ki aslında bi gün arayla görüşsek bile ay gb gelio anlamıyorum çıkamıyorum içinden ben bi çıkış bulamıyorum bulamıyorum çok çaresizim çokkkkkkkkkkkkk nabıcam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mm

perşembe gidicam doktora ahmet beye offffffffff kistim gitmiştir inşlaah pazar günü anneler gününde adet oldum bu dünya tam imtihaN HERŞEY ÜSTÜME GELıYO ARTIKK HERŞEY KREŞTEDE 2KıŞı HAMıLE SANKı BENı BEKLEMıŞLER Bı HAVALAR Bı HAVALAR ALLAHIM DıYORUM Bı OLSUN BENDE GERıNE GERıNE YÜRÜCAM YA KIZ 3AYLIK OLMADI DAHA AY DOKTORUM KıLO ALMA DıO AY KARNIM BÜYÜMÜŞ MÜ BELLı Mı BıDE 15 TATıLDE ÇOCUK DÜŞÜRDÜĞÜMÜ BıLıO NASIL VıCDANSIZ ıNSANLAR YA HıÇ HALDEN ANLAMIYOLAR HERYER BASIYO ARTIK BENı HERYER DAYANAMIYORUM OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

bebeye üzüldüm şimdi gerçekten ama nasıl bişey bulamıyolar onu anlamadım gelelim sana anlayorum seni desemde anlamam zor biliyorum ama bende kızımı doğurup eve gelince ablamın kızı var 6 yaşında oda bizdeydi kızım diye ona sarılıp öpünce bile içim bi tuhaf oluyodu yiyenim canımdan çok seviyorum onu kıskançlık yada çekememe duygusu deyil sadece içim yanıyodu görümcemin oğlu 6 aylıktı o zaman kayınvalidem özledim tontonumu getirsede sevsem derdi getirirdi ağlayınca içim bi tuhaf olurdu sen kafana çok taktın bebek fikrini at biraz kafandan herşeyde bi hayır vardır bekle zamanı gelince inan bana süpriz yapıp gelecek o sana rabbim ne verirse hayırlısını versin herbirimize doktor ne diyo peki sorun görünüyomu yani inan bana tıp şimdi çok çok ilerledi sen üzüldüyün için kim ne yapsa gözüne batıyo şimdi kreşte falan insan evet etrafından biraz düşünce bekliyo ama herkes ince düşünemiyo malesefki bende baya zor şeyler yaşadım inan bana herkesn derdi farklı farklı ama rabbim hayırlısını versin deyip oturuyoruz napalım sende biraz tatil yap kafanı dinle bebek fikrini çıkar kafandan burdan azcık uzaklaş ne bileyim

selam kızlar, nasılsınız

dün ilaydanın 1 yaş aşıları vardı, bu aşılardan sonra grip falan geçirme durumu oluyormuş
diğer topikte bir arkadaş söylemişti ben de epey tedirgin oldum
gece çok geç yattım hep kontrol ettim, sabahın köründe de dikildim ayağa
uykusuzum çok yani, ama neyse ki şimdilik bişey yok. umarım da olmaz.

sevinç canım, doruk grip mi oldu, çok geçmiş olsun ya
terslikler geldi mi üstüste gelir işte böyle
neyse Allah beterinden saklasın, inşallah bundan sonrası iyi olur

mecbure ecrin de gezenti desene, çok seviyor bunlar gezmeyi ya
benimkinin de 2 lafından biri attaaaa, hadi didelim attaaaa
dışardan yeni içeri giriyoruz, hemen dışarı kaçmaya çalışıyor attaaa diye diye
ne gezentiler valla, hızlarına yetişmek mümkün değil

limoncum yareni çıkarmışsın, çok iyi olmuş hava almıştır
temiz hava iyi gelir, havalar güzel artık bence rahatça çıkarabilirsin bayanssulusmile

canım çok üzüp yıpratıyorsun kendini farkında olmadan
bence bu da etkiliyor yumurta oluşumunu
kist her kadında olabilen bişey, dermansız bir dert değil
sonuçta kaybolup gidiyor, Allah dermansız dertler vermesin kimseye
o yüzden bu kadar üzme kendini, bak daha önce de hamile kalmışsın
hamile kalabilen kadın % 80-90 yine kalıyor tabi Allah sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip etsin.
eşin de gayet insani bir davranış sergilemiş
o anda ben hiç sanmıyorum bizim çocuğumuz oluyor olmuyor onu düşündüğünü
ne farkederdi ki, orada küçük bir bebeğin hayatı sözkonusu
sen kendine öyle kuruntular yapma bence. tabi insan kendi çocuğu olana kadar çevresinde eşinin dostununkileri sevip bağrına basıyor bu da geyet normal bişey sne bence kafanı başka şeylerle meşgul et. o hamile kalıp sana hava atan insanlardan da bir süre uzak durmanda fayda var. sonuçta herşey Allah'tan veren de Allah alan da. o yüzden kimse bu konularda hava atıp kimseye nispet yapmasın. sağlıklı olarak kucağıma alayım diye dua etsin bence o. sonuçta hamile kalmakla iş bitmiyor, hamileliği sağlıklı bir şekilde sürdürüp bebeği kucağına almak önemli. ben 8. ayında hatta doğum esnasında ve doğumdan hemen sonra bebeklerini kaybedenleri de çok duyduğum için o yüzden bu konuların nispet yapma tarafı olmaz yani Allah kimsenin başına vermesin tabi, düşmanımın başına gelmesin derler ya o hesap. ben de ilk bebeğimi kaybettim seni anlıyorum. üzme kendini inşallah sen de bebek sahibi olacaksın.

ama eğer tedavi olman gerekiyorsa yani aşılama falan o durumda bu konularda daha uzman bir doktora gitmeni tavsiye ederim. kimse yanlış anlamasın ahmet bey uzman değil demek istemiyorum ama bu konularda tüp bebek eğitimi almış doktorlar daha başarılı ve pratikleri daha iyi. ama tabi ahmet bey de çok mükemmel bir doktor. benim bebeğime kavuşmamdaki rolünü de asla unutmam yani :CüvCüv:
neyse bunlar ince konular ama sen kafanı topla ve sakin bir şekilde düşün ve ona göre kararlar al. stresden uzak durursan daha çabuk kavuşursun bebeğine vereliniortak

oldumu ilayda aşılarını bakalım bizimde özel aşımız var bu ayın 18 yada 20 gibi götürcem yeşim teyzemize yaprakcım aman attaaaaa ata diyo dünde parkta dört dolandım tay tay tutup gezdircekmişim belimi ağrıttı böcek:)ecrini hiç etkilemedi aşısı sağlık ocağından yaptırdığım ama özel aşı napar bilmiyorum

Son düzenleme:
doğru söylüyosun yaprak haksever çok takmış kafaya biraz unutsa belki bebek gelecek ama insanda takmadan yapamıyo bende doğumdan sonra çok üzülüyodum ecrin hastanede diye ablam aradı komşumuz doğurdu dedi 9 aylık bi ağlamış ölmüş dedi bak herşeyin hayırlısı dedi ecrin küçük diye üzülüyosun ama o bebek 5 kilo doğmuş yaşayamamış dedi oluyo böyle şeyler prematüre bebekler topicinde bi anne var rabbim kimseye verme doğumda rahmi alınmış bebekte ölmüş şimdi hiç anne olamayacak çok üzüldüm okuyunca ona yani insanoğluyuz dertler bizler için ama rabbim dermansızını vermesin

saolun kızlar işte biliosunuz malum günler geçicek inşallah rahat olamıyorum yapım böle her konuda aceleciyim o yüzden hep dua ediyorum allahım rahat olayım içimi rahatlat beni sakinleştir die neyse saolun tekrar

canım takma kafana böyle şeyleri kisti olanlarında çocuğu oluyor olmuyor diye bişey yok.bende de vardı bak doruk oldu allaha şükür.sen kendini çok sıktığın için kafana çok taktığın için belkide olmuyor.biraz rahat ol en beklemediğin zamanda gelir merak etme.stres çok önemli canımçkendini meşgul edecek şeyler bul hep aynı şeyi düşünme inşallah bidahaki ayda müjdeyi alırız senden

aman işte eşimle tartışıyoruz buara ondan sıkıntılarım

aman canım başka sorunlar olmasında eşinle sorunlar düzelir sıkma kendini.bugün tartışırsınız yarın sizden iyisi olmaz.her evlilik böyle ufak tefek şeylerle dolu.hani derler ya onlarda tuzu biberi işte evliliğin.olmadan tadı çıkmıyor.

aayyy benim kuzum geri geri gidiyo he.olsun o küçük cadı ya ondandır bigün bir bakmışsın ileri gidiyor vakit zaman var demek daha.
valla bilmiyorum ki canım gelişim geriliği olabilir demişler yaşına kadar her ay alacaklarmış.inşallah bişeyi yoktur ya maaşallahı var çok uslu bir bebek zaten.gerilikte olduğunu saanmam şimdiden doruk kadar kilosu var maaşallah.aaman allah herkesin çocuğuna sağlık versin çok zor hastalıklarla uğraşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…