- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.521
iyiym işte bende ne olsun biraz ssıkıntılıyım u aralar
bencede fizik tedaviye yollar mecbue .inşallah düzelir ya tedavilerle.ya doktora götürdüm öksürüyordu boğazına baktı kızarmış.ciğerlerini falan dinledi bişey yok ama öksürük şurubu ile antibiyotik verdi.çok kötü öksürüyor azalacaĞI YERDE ARTTI ÖKSÜRÜĞÜ düzelir inşallah çabuk bakalım ateşte yapmaz inşallah.
ecrin nasıl iyimi yaramaz.artık yaşınıda geçti koca kız oldu ohhh ne güzelll
geçmiş olsun annesi doruka mevsim geçiş dönemiya ondan mı artık herkes hasta ecrinde iyi şu anda fiskos masasının altına girdi:)çıkarcam şimdi
ayyy yaramaza bak emekliyormu annesi artık yaramazlıklara başlamış.bizimki bile kolunun altından tutuyoruz koşmacı gidiyor yaramazlık nerdeyse o tarafa doğru ama ellerini kullanmayı bilmediği için daha kırıp dökemiyor bişeyler.çok haylaz oldu valla bugün canımı çıkardı annemde yoktu.evin içini dolaştı durdu hoplaya hoplaya.ya sanki enerji içeceği içmiş gibi bir dakika yatmıyor ya.neyse.karşı komşuma gittim dorukla aynı gün kızı oldu ama 34 haftalık falan doğurdu o.her ay topuğundan kan alıyorlarmış gelişme geriliği olabilir diye.maşallahı var doruk kadar kilosu var nerdeyse.neyse şükürler olsun halimize allah dermansız dertler vermesin
offffffffffffffffffffff gene ben geldim karamsar ben üzgün ben bastırsamda hortluyo bu duygular elimde deil kaçıp gitmek istiyorum herkezden ama zincirlerle bağlıyım bi yere gidemiyorum allahım ne zormuş sen beterlerinden koru kimseyi evlat özleminde bırakma yarabbim çok acıymış çoooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bugün komşunun bebeği rahatsızlandı eşim acile götürdü çocuk morarmış bayılmış daha bikaç aylık burnundan kusuyo çocuk doğduğundada yoğun bakımda yattı balgamını yutmuş ogün bugündür kendine gelemiyo yazık allahım eşim 8buçukta götüğrdü 11de geldiler bişey çıkmıyomuş tahlillerinde eşide işteymiş allahım sağlıklısını versin hayırlısını versin eşim eve gelince öle bi ağladımki tutamadım bizim olcak mı dedim olcak dedi çok korkmöuş ağlamış oda hiç dayanamaz bizimde olşucak allah sağlıklı hayırlı evlat versin dedi ben çok kötü birimiyim eşimin o çocuğu hastanaye götürmesi bile benim bbebeğim olmucak mı diye düşündürüyo allahım bu nasıl bi duygu anlamıyorum adet oldum pazar günü anlıcanız bunalımlardayım ama her zaman böle oluyo yeğenide ben çok seviyorum elimden düşürmüyorum aşığız birbirimize öle bi bağ var aramızda bana gelio hep beni görünce daha gülmeye başlıyo ama eşim aldımı kucama içim acıyop hemde öle bi acıki hepsine kızıp bağrıp ortalığı dağıtmak bidahada onlarla görüşmemek istiyorum ama öle çok seviyorum ki aslında bi gün arayla görüşsek bile ay gb gelio anlamıyorum çıkamıyorum içinden ben bi çıkış bulamıyorum bulamıyorum çok çaresizim çokkkkkkkkkkkkk nabıcam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mm
offffffffffffffffffffff gene ben geldim karamsar ben üzgün ben bastırsamda hortluyo bu duygular elimde deil kaçıp gitmek istiyorum herkezden ama zincirlerle bağlıyım bi yere gidemiyorum allahım ne zormuş sen beterlerinden koru kimseyi evlat özleminde bırakma yarabbim çok acıymış çoooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bugün komşunun bebeği rahatsızlandı eşim acile götürdü çocuk morarmış bayılmış daha bikaç aylık burnundan kusuyo çocuk doğduğundada yoğun bakımda yattı balgamını yutmuş ogün bugündür kendine gelemiyo yazık allahım eşim 8buçukta götüğrdü 11de geldiler bişey çıkmıyomuş tahlillerinde eşide işteymiş allahım sağlıklısını versin hayırlısını versin eşim eve gelince öle bi ağladımki tutamadım bizim olcak mı dedim olcak dedi çok korkmöuş ağlamış oda hiç dayanamaz bizimde olşucak allah sağlıklı hayırlı evlat versin dedi ben çok kötü birimiyim eşimin o çocuğu hastanaye götürmesi bile benim bbebeğim olmucak mı diye düşündürüyo allahım bu nasıl bi duygu anlamıyorum adet oldum pazar günü anlıcanız bunalımlardayım ama her zaman böle oluyo yeğenide ben çok seviyorum elimden düşürmüyorum aşığız birbirimize öle bi bağ var aramızda bana gelio hep beni görünce daha gülmeye başlıyo ama eşim aldımı kucama içim acıyop hemde öle bi acıki hepsine kızıp bağrıp ortalığı dağıtmak bidahada onlarla görüşmemek istiyorum ama öle çok seviyorum ki aslında bi gün arayla görüşsek bile ay gb gelio anlamıyorum çıkamıyorum içinden ben bi çıkış bulamıyorum bulamıyorum çok çaresizim çokkkkkkkkkkkkk nabıcam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mm
perşembe gidicam doktora ahmet beye offffffffff kistim gitmiştir inşlaah pazar günü anneler gününde adet oldum bu dünya tam imtihaN HERŞEY ÜSTÜME GELİYO ARTIKK HERŞEY KREŞTEDE 2KİŞİ HAMİLE SANKİ BENİ BEKLEMİŞLER Bİ HAVALAR Bİ HAVALAR ALLAHIM DİYORUM Bİ OLSUN BENDE GERİNE GERİNE YÜRÜCAM YA KIZ 3AYLIK OLMADI DAHA AY DOKTORUM KİLO ALMA DİO AY KARNIM BÜYÜMÜŞ MÜ BELLİ Mİ BİDE 15 TATİLDE ÇOCUK DÜŞÜRDÜĞÜMÜ BİLİO NASIL VİCDANSIZ İNSANLAR YA HİÇ HALDEN ANLAMIYOLAR HERYER BASIYO ARTIK BENİ HERYER DAYANAMIYORUM OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
perşembe gidicam doktora ahmet beye offffffffff kistim gitmiştir inşlaah pazar günü anneler gününde adet oldum bu dünya tam imtihaN HERŞEY ÜSTÜME GELİYO ARTIKK HERŞEY KREŞTEDE 2KİŞİ HAMİLE SANKİ BENİ BEKLEMİŞLER Bİ HAVALAR Bİ HAVALAR ALLAHIM DİYORUM Bİ OLSUN BENDE GERİNE GERİNE YÜRÜCAM YA KIZ 3AYLIK OLMADI DAHA AY DOKTORUM KİLO ALMA DİO AY KARNIM BÜYÜMÜŞ MÜ BELLİ Mİ BİDE 15 TATİLDE ÇOCUK DÜŞÜRDÜĞÜMÜ BİLİO NASIL VİCDANSIZ İNSANLAR YA HİÇ HALDEN ANLAMIYOLAR HERYER BASIYO ARTIK BENİ HERYER DAYANAMIYORUM OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
aman işte eşimle tartışıyoruz buara ondan sıkıntılarım
vallahi sevinç emekliyo ama ileri deyil kaç aydır geri emekliyo herkes önce geri sonra ileri emekler diyo ama benimki bi türrlü ileri vitese takamadı:)yok canım bunların yorulmasını bekleme hiç bugün 7 gibi çıkardım akşam saatinde çünkü gündüz çok sıcak oluyo ki bu güneş tam geçiş mevsimi olduğu için kötü yürüüyş yaptım bende sonra parka götürdüm epeyi salladın sonra yoruldu salıncakta çocukları gördü çıldırıyo tay tay yürümek istiyo bütün parkı dolandırdım ama belim koptu eyilip gezdiriyosun mecbur ee neden alıyolarmış ki kan ecrinde 28 haftalık doğdu hastanedeyken hep aldılar kan ama çıkınca hiç alınmadı sadece sağlık ocağına ilk aşımızda aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?