Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

gelelim bizim konuya.
ya bu doktorlar beni delirtecek birgün ya ne zaman bilmem.fakültede yenidoğana randevu almış bizimkiler.orasıda emar çekilince sonuçları getir demişti.neyse götürdük.ilk bakan doktor yoktu yeni doktor var.soydurdular doruğu başladı ağlamaya.emardan sonra çok korkuyor beyaz önlüklülerden ne yapsın.tekrar reflekslerine baktı ayaklarına vırdı küçük çekiç gibişeyşerle falan.öbürü olsa bakmıştı zaten yine bakmazdı.kilosuna baktı hiç kilo alamıyor ya hala 6 kilo bu çocuk.neyse hocama sorayaım çağırırım sizi dedi yolladı bizi.bu arada öksürüyor diyede röntgen istedi.ya 3 aylık almadığı radyasyon kalmadı 2.ye röntgen çektiriyoruz delireceğim artık.madem ciğerlerini dinledin bişey yokta niye istiyorsun da radyasyona maruz bırakıyosun küçücük şeyi gelde anla.çektirdik tabi istedi ya.bişey çıkmadı ciğerlerinde ilaca devam dedi.sonuçları sormuş hocasına bir yerde solda sağ tarafa göre asimetrik belirginleşme varmıl lob alanındamı ne.onda sorun olabilir dedi ama kesin teşhis için çocuk nörolojiye gidin dedi.zaten gidecektik te 14 hazirana randevumuz.fizik tedaviden gün aldık yine pzt.si götüreceğim.
en sinir olduğum konu da biz 6 aydan küçük çocuklara emar istemiyoruz bu değerelerin bazıları ondan yüksek çıkmış olabilir diyor.eee benden niye istediniz o zaman.
neyse ya moralimi bozuyorlar sormayın hastane yollarında perisan oluyor kuzum.
6.ayda işitme ve gelişim testi yaptıracakmış.yani biz hep fakültedeyiz anlaşılan uzunca bir süre.
tabi allah beterinden saklasın sağlıklı olsun derdini anlayabilsinler de çekilen çileler unutulur sonunda mutlu günler gelecekse

selam arkadaşlar ben yeni üye oldum doktor konusunda kafam çok karışık bana yardımcı oursanız sevinirim ziya çetin ve necdet kırker öncelikli olarak düşündüğüm isimler bu doktorlara gidenler varsa bilgilendirmelerini rica ediyorum

kaç ay oldu secvinç hep geride ileri gitmiyo ne yaptıysam bebekte gelişim geriliyi dedikleri belki motor gelişimindeki geriliktir yoksa Allah korusun beyin yapısındaki gerilik kilo alımını engellemiyo aayyyy herkes diyo erken doğan bebekler hep uslu olur hep uyur ecrin eve çıktığından beri hep huysuz bi bebekti öyle saatlerce uyuyan bi bebek deyildi 3 aylıkken falan gece 3 gibi uyanırdı sabaha kadra otururduk beraber:)zilli evet hastalık çok zor rabbim düşmanıma vermesin çocuğunda hastalık

aman rabbim düşürmesin varya fakülteye devlet hastanelerine ama mecbur kalıyosun işte yapacak bişey yok ama dörtçelik daha iyi sevinç hem daha küçük hem daha az kalabalık sonuçta çocuk hastanesi bence sen randevu alabiliyosan al ordaki nörologtan ordada vardır belki işitme testi bizde yaptırdık odyomedde

canım buay fulll dolu dörtçelikteki nörolog alamadım randevu oradan.işitme testini biz ilk 15 günşlükken zübeydede yaptırmıştık ama ine yapılacak heralde.gelişim testleri nasıl yapılıyor onu bilmiyorum ama.ayy valla çok ağlıyor doktorlara gidince onlarda bisürü testtir bilmemnedir istiyorlar nasıl olacak bilmem.

ecrin geri emeklesin olsun canım emeklesinde yeterki.canım sende sürekli yürüt ayakta belki emeklemeden yürüyecektir.zaten erken doğanlar gerçek doğum yaşını beklermiş yürümek için falan canım.eee seninkininde daha epey vakti var.benim abim ikibuçuk yaşında yürümüş hiçbir hastalığı yoktu erkende doğmamış.bazıları öyle oluyo ama ecrin o kadar beklemez bu yaz yürür bence canım

hoşgeldin canım.söylediğin doktorlar hakkında bir bilgim yok canım burda genelde ahmet yılmaza gidenler var.özer kutluya giden bir arkadaş daha var ama dediğin doktorlara giden varmı bilmiyorum.

ALLAHanalı babalı büyütsün canım yavrunu,sağlıklı uzun ömürlü,hayırlı evlat olsun inşallah...:Saruboceq:

canım ogün cevap yazmaya başlamıştımki internet çok yavaşladı sayfalar açılamaz oldu. ancak şimdi nete girebildim. güzel dileklerin için teşekkür ederim. amin inşallah. allah tüm kuzuları korusun. bugün 10 günlük olduk baya anlaşıyoruz şükür.. ama zor işlermiş :)

ya dolu dimi her durumda gene haziranı bulcak demekki sizin nöroloji işiniz geç olsun güç olmasın napcaksın bekleyeceksin mecbur artık aslında ileri emeklemeside çok iyi bebek için ama napayım yapmıyo bütün testlerini yaptırdık herşey normal çıktı zamanını bekliyoruz artık canı ne zaman isterse herşeyi yapıyo çünkü bugün ben ütü yapıyodum onunla ilgilenmedim diye bi baktım üzerinde pijaması vardı pijamasının kolunu çıkarmış üstünden kafasınıda çıkarmaya çalışıyo işitme testini yapıyolarmı zübeydede size nasıl yaptılar işitme testini

hayırlı olsun canım analı babalı ve sağlıklı büyür inşallah.yeni bir prenses daha geldi aramıza demek.çoköpüyorm sılayı annesi iyi bak ona

canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. mis kokulu kızımı hergün doya doya öpüyorum herkesler için :)

en güzeli bebeyinin doğuşunu gördün ne güzel sıla hanım nasıl annesi uykusuzlukla aran nasıl:)

çok uykusuz kalmıyorum canım. kızımın maşallahı var.ilk günler gögüsler yara olunca aç kaldığı için ağladı, memeyi tutamadı.. sonra ben ağladım sonra anneannemizle babanemiz ağladı :bbo: gögüslerimi sağdım krem falan derken 1-2 günde atlattık o krizi. ihtiyaçları görülünce kara gözleri ile ya etrafa bakıp gülücükler saçıyor ya da uyuyor minik prensesim.. beni öyle uykusuz bırakmıyor gayet güzel uyuyorum. kesintili ama öyle olcak.. o iyi olsunda ben uykusuzluğada razıyım..

ne kadar sulu gözlüyüz dimi biz anneler bebek ağlayınca bizde ağlıyoruz maşallah lokumcum inş huyu deyişmez ablaları gibi cadı bi kız olmaz sonrasında yaramı oldu ah yaa ama herkeste oluyo bi galiba bendede olmuştu ama ben hiç süt yokken pompayla sık sık sağdım süt olsun diye ondan olmuştu ama kremler saolsun kesintili uyku bizde bile hala oluyo ama olcak o kadar iyice büyüyene kadar idare edecez artık oyy kara gözlümü maşallah annesi hele bide agulasın sen o zaman gör şekerliği:ecrin_bebek:

sağol canım..yavrumla birlikte nice güzel günler görürüz inşallah. çalışkanlığını bilmemde teyzesi inanılmaz güçlü.. doğar doğmaz kafasını titretmeden tutuyordu. kafa kontrolü var.. ayaklarına dokunulmasını hiç sevmiyor.topuk kanı alınırken hemşire ablasını tekmelemiş durmuş zor almış kızcağız. elleri hele sımsıkı tutuyor. emzirirken galan parmaklarımı yakalayıp bırakmıyor birde memeye doğru bastırıyor.kafasını örtsek eldivenli elleriyle bile çekip çıkarıyo..geçen gün yanlışlıkla saçını yoldu derisi kalktı yaramazın..inşallah hep böyle güçlü olur..sağlıklı olur ve çalışkan olur.. :Saruboceq:

o günleri sabırsızlıkla bekliyorum ama bu günlerini özleyeceğimide biliyorum.. karnımdaki tekmelerini de özlüyorum.. yavrum onunla geçridiğim her saniye öyle özel ve güzel ki.. allahım ayırmasın bizi.. :Saruboceq:

doğumdan sonraki günler insan karnının içinde bi boşluk hissediyo tekme olcakmış gibi bekliyo her an bugünlerinide özleyeceksin ama onun yaptığı her hareket her yenilik sende apayrı bi sevinç olcak gözünün önünde büyüdüğünü geliştiyini göreceksin eski hallerine bakıp bakıp şaşıracaksın aa sıla b kadarcıkmıymış diyeceksin inş rabbim sizi bizi bütün anne ve evlatlarını ayırmasın

min canım inşallah... günler hızla gelip geçiyor dediğin gibi.. geçmişe bakıp şaşıracağım.. canım benim kuzu ara ara bakmaya başlamış. uyanmadan birde mayıs annelerine bakıp çıkayım..şimdi nette olmayan arkadaşlara selam..

bebek olunca herşey böyle belli zamanlara sığdırıyosun mecburen sılayı öp benim için annesiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…