- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.541
aayyy benim kuzum geri geri gidiyo he.olsun o küçük cadı ya ondandır bigün bir bakmışsın ileri gidiyor vakit zaman var demek daha.
valla bilmiyorum ki canım gelişim geriliği olabilir demişler yaşına kadar her ay alacaklarmış.inşallah bişeyi yoktur ya maaşallahı var çok uslu bir bebek zaten.gerilikte olduğunu saanmam şimdiden doruk kadar kilosu var maaşallah.aaman allah herkesin çocuğuna sağlık versin çok zor hastalıklarla uğraşmak
gelelim bizim konuya.
ya bu doktorlar beni delirtecek birgün ya ne zaman bilmem.fakültede yenidoğana randevu almış bizimkiler.orasıda emar çekilince sonuçları getir demişti.neyse götürdük.ilk bakan doktor yoktu yeni doktor var.soydurdular doruğu başladı ağlamaya.emardan sonra çok korkuyor beyaz önlüklülerden ne yapsın.tekrar reflekslerine baktı ayaklarına vırdı küçük çekiç gibişeyşerle falan.öbürü olsa bakmıştı zaten yine bakmazdı.kilosuna baktı hiç kilo alamıyor ya hala 6 kilo bu çocuk.neyse hocama sorayaım çağırırım sizi dedi yolladı bizi.bu arada öksürüyor diyede röntgen istedi.ya 3 aylık almadığı radyasyon kalmadı 2.ye röntgen çektiriyoruz delireceğim artık.madem ciğerlerini dinledin bişey yokta niye istiyorsun da radyasyona maruz bırakıyosun küçücük şeyi gelde anla.çektirdik tabi istedi ya.bişey çıkmadı ciğerlerinde ilaca devam dedi.sonuçları sormuş hocasına bir yerde solda sağ tarafa göre asimetrik belirginleşme varmıl lob alanındamı ne.onda sorun olabilir dedi ama kesin teşhis için çocuk nörolojiye gidin dedi.zaten gidecektik te 14 hazirana randevumuz.fizik tedaviden gün aldık yine pzt.si götüreceğim.
en sinir olduğum konu da biz 6 aydan küçük çocuklara emar istemiyoruz bu değerelerin bazıları ondan yüksek çıkmış olabilir diyor.eee benden niye istediniz o zaman.
neyse ya moralimi bozuyorlar sormayın hastane yollarında perisan oluyor kuzum.
6.ayda işitme ve gelişim testi yaptıracakmış.yani biz hep fakültedeyiz anlaşılan uzunca bir süre.
tabi allah beterinden saklasın sağlıklı olsun derdini anlayabilsinler de çekilen çileler unutulur sonunda mutlu günler gelecekse
aman rabbim düşürmesin varya fakülteye devlet hastanelerine ama mecbur kalıyosun işte yapacak bişey yok ama dörtçelik daha iyi sevinç hem daha küçük hem daha az kalabalık sonuçta çocuk hastanesi bence sen randevu alabiliyosan al ordaki nörologtan ordada vardır belki işitme testi bizde yaptırdık odyomedde
selam arkadaşlar ben yeni üye oldum doktor konusunda kafam çok karışık bana yardımcı oursanız sevinirim ziya çetin ve necdet kırker öncelikli olarak düşündüğüm isimler bu doktorlara gidenler varsa bilgilendirmelerini rica ediyorum
ALLAHanalı babalı büyütsün canım yavrunu,sağlıklı uzun ömürlü,hayırlı evlat olsun inşallah...:Saruboceq:
canım buay fulll dolu dörtçelikteki nörolog alamadım randevu oradan.işitme testini biz ilk 15 günşlükken zübeydede yaptırmıştık ama ine yapılacak heralde.gelişim testleri nasıl yapılıyor onu bilmiyorum ama.ayy valla çok ağlıyor doktorlara gidince onlarda bisürü testtir bilmemnedir istiyorlar nasıl olacak bilmem.
ecrin geri emeklesin olsun canım emeklesinde yeterki.canım sende sürekli yürüt ayakta belki emeklemeden yürüyecektir.zaten erken doğanlar gerçek doğum yaşını beklermiş yürümek için falan canım.eee seninkininde daha epey vakti var.benim abim ikibuçuk yaşında yürümüş hiçbir hastalığı yoktu erkende doğmamış.bazıları öyle oluyo ama ecrin o kadar beklemez bu yaz yürür bence canım
geçmiş olsun cnm. güle güle büyüt bebeğini. hayırlı evlat olsun inş.
psilokum hoşgeldin taptaze anne:)doğumu normalmi yaptın sezeryanlamı
hoşbulduk canım. epiduralli normal doğum yaptım.
hayırlı olsun canım analı babalı ve sağlıklı büyür inşallah.yeni bir prenses daha geldi aramıza demek.çoköpüyorm sılayı annesi iyi bak ona
en güzeli bebeyinin doğuşunu gördün ne güzel sıla hanım nasıl annesi uykusuzlukla aran nasıl:)
çok uykusuz kalmıyorum canım. kızımın maşallahı var.ilk günler gögüsler yara olunca aç kaldığı için ağladı, memeyi tutamadı.. sonra ben ağladım sonra anneannemizle babanemiz ağladı :bbo: gögüslerimi sağdım krem falan derken 1-2 günde atlattık o krizi. ihtiyaçları görülünce kara gözleri ile ya etrafa bakıp gülücükler saçıyor ya da uyuyor minik prensesim.. beni öyle uykusuz bırakmıyor gayet güzel uyuyorum. kesintili ama öyle olcak.. o iyi olsunda ben uykusuzluğada razıyım..
sağol mecbure, evet tahminimden güzel geçti canım.
nice doğum günlerini kutlamak nasip olur hepimize inşallah.
3-4 gün giremedim neler olmuş ya
lokum doğum yapmış, tebrik ediyorum a.s. Allah sağlıklı uzun ömür versin sıla bebeğe
analı babalı büyüsün inşallah. kız bu kadar çalışma sürecinde iyi iş yerinde doğurmadın valla, ne çalışkan hatunsun. inşallah kızın da senin gibi çalışkan ve akıllı bir kız olur a.s.
ne kadar sulu gözlüyüz dimi biz anneler bebek ağlayınca bizde ağlıyoruz maşallah lokumcum inş huyu deyişmez ablaları gibi cadı bi kız olmaz sonrasında yaramı oldu ah yaa ama herkeste oluyo bi galiba bendede olmuştu ama ben hiç süt yokken pompayla sık sık sağdım süt olsun diye ondan olmuştu ama kremler saolsun kesintili uyku bizde bile hala oluyo ama olcak o kadar iyice büyüyene kadar idare edecez artık oyy kara gözlümü maşallah annesi hele bide agulasın sen o zaman gör şekerliği:ecrin_bebek:
o günleri sabırsızlıkla bekliyorum ama bu günlerini özleyeceğimide biliyorum.. karnımdaki tekmelerini de özlüyorum.. yavrum onunla geçridiğim her saniye öyle özel ve güzel ki.. allahım ayırmasın bizi.. :Saruboceq:
min canım inşallah... günler hızla gelip geçiyor dediğin gibi.. geçmişe bakıp şaşıracağım.. canım benim kuzu ara ara bakmaya başlamış. uyanmadan birde mayıs annelerine bakıp çıkayım..şimdi nette olmayan arkadaşlara selam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?