Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

selam kızlar,
ay valla sevinçcim ne zor şeyler yaşıyorsun canım ya
Allah yardımcın olsun, sonu güzel olsun inşallah
üzme kendini bence kaslarla ilgili bir problem ve fizik tedaviyle düzelecek inşallah

psilokum hoşgeldin canım, tekrar tebrik ediyorum seni analı babalı büyüsün sıla bebeğimiz
sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah. demek çok güçlü bir kız maşallah ona
annesine çekmiş desene. usluymuş da maşallah inşallah hep böyle olur, annesini hiç yormaz ve üzmez.
uykular hep öyle canım kesik kesik hatta dişler başlayınca sıfır uyku olduğu geceler bile oluyor, inşallah sizlerde olmaz.

mecbure ecrinde epey gelişme var desene, pijamasını çıkarmaya çalışıyor ha yaramaz.
hava ısındı ya ilayda da öyle çıplak bıraksam duracak yani de ama hemen de açılıp saçılmamak lazım. bu havalar belli olmaz çünkü daha mayısdayız. bi de ecrin erken doğduğu için sen bence temmuza göre hesapla. yani 1 yaş gibi düşünüp niye emeklemiyor falan diye üzülme. bişey olsa dr lar anlardı şimdiye kadar.

limon nerelerde ya, hiç gelmez oldu bu ara :sm_confused: yarenden fırsat olmuyor sanırım

artık öyle düşünüyorum bende yaprakcım hayırlısı olsun napalım belki yozgat iyi gelir kızıma orda öne emekler yürür ne bileyim hayırlısı evet pijama vardı üstünde kolun birini çıkardı kafasını çıkarmaya çalışıyo şimdide atletle oturuyo:)ay bizim evimiz çok sıcak mayısta bile 28 derece önümüzdeki aylarda ne olur bilmiyorum incecik bi battaniyesi vardı gece onu örttüm öyle uyudu

psilokum,geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah.Benim sana birkaç sorum olacak epidural normal doğum nasıl kolaymıydı? Bende kısmetse ağustosda doğum yapıcam doktorumda ahmet bey,birde epidural doğum ücreti olarak hastaneye ne kadar ödedin canım cevaplarsan sevinirim,şimdiden teşekkürler.

kızlar bende reglmn 3, günü hormon testi yaptrdm ama sonuçları henüz bi dr a gösteremedm reglmn 21.gününde progesteron değermi ölçtrcem ozaman dr a hepsini gösteririm die düşünüorum ama henz bi kadın dgm dr na gitmedmm genelde medicaldeki ahmet bey tavsiye edilmiş ama ben bayan dr istyrmmm bana yardımcı olurmusunzz we ben ist da çalışıorum h sonu bursaya geliorum hsonu muayenehanesii açık oluyormu drlarınn off çok cahilim bu konuda yardımcı olun lütfeennn kızlar

günaydın kızlar,
dünden beri pek gelen giden olmamış
ben de bugün erkenciyim, ilayda uyanmadan bir bakayım sizlere dedim

sıcaktan bunalmış keltoşum ya, sen de ona göre giydir o zaman mecbure bunaltma çocuğu, çıtçıtlı body üzerine de ince bişey altına da ince pijama tayt gibi bişey kaydirigubbakcemile2
bizim evde sabahları serin öğle ve öğleden sonra iyice güneş aldığı için sıcak akşamları yine serin oluyor ben de gün içerisinde oda sıcaklığına göre giydiriyorum.

demek yozgata gideceksiniz. tabi iyi olur, ecrin de hava almış olur, sen de ailenle hasret giderirsin. ne zaman gideceksin, sessiz sedasız çekip gitme bak yine merakta bırakma bizi lmaz:
biz de haziranın ilk haftası tatile gitmeyi düşünüyoruz inşallah. ama ilaydayla nasıl gideriz nasıl tatil yaparız onu da kestiremiyorum ama eşim çok rahat bu konuda ben de ona güveniyorum bakalım inşallah güzel geçer.

yeşim hanım medical parktan ayrılmış nereye gittiğini bilen varmı

aaaa niye acaba :1shok: şaşırdım bak şimdi
şu doktorlar da sürekli hastane değiştirmesin ya insan tam bir yere alışıyor
hooop doktor ayrılıyor sil baştan başka yere. arif bey oradamı acaba. ay o da gittiyse şimdi doktor ara dur :gitme:

hormon tahlilini nasıl yaptırdın peki, yani kim istedi yaptırmanı. mutlaka bir doktorun istek yapması gerek diye biliyorum ama bazı özel lab.larda gerek olmayabilir belki. canım ben daha önce hem bayan hem erkek dr a gittim. ben de erkek dr a gidemem, çok utanırım muayne olamam diyenlerdendim. hala da öyleyim ama insan mecbur kalınca gidiyor işte. ama ben şunu anladım erkek doktorlar kesinlikle daha profesyonel oluyor işlerinde bayanlar sanki daha bir hisleriyle hareket ediyor gibi geliyor. o günkü ruh hali iyiyse çok şanslısın değilse sana da yansıyor. tabi bütün bayan doktorlar için konuşmuyorum hepsi aynı olmayabilir ama benim gittiklerim hep böyleydi ve bu yüzden bayan dr tercih etmem artık. ama ahmet beye bir gitsen fikrin değişir. adam senden daha utangaç emin ol ve hemen yenersin sen de çekingenliğini ve doktorluğu da çok iyi ayrıca. tercih senin tabi. ama hamile kalmakla ilgili sorunların varsa sana gebelik takiplerimi ve doğumumu yaptıran özer kutluyu da tavsiye ederim o da işinde çok uzman. haftasonu cumartesi doktorların özel muaynehaneleri açık zaten. ayrıca özel hastanelerde de cumartesi muayne var.

yaa ayrılmışmı sevinç nereye gitti acaba aramadımda hiç ne zamandır off inş sinir bozucu bi hastaneye gitmemiştir

ben bilgisayarda sorun olunca haber veremiyorum ama yozgata giderken veririm haber yaprakcım çünkü internet cafeye hayatım boyunca gitmedim komşuyada gidip bi bilgisayarınızı kullanayımda denmiyokaydirigubbakcemile3evin sıcaklığına göre giydiriyorum zaten ben kışın bile öyle üst üste giydirmedim ecrini şimide atlet giydiriyorum sadece evdeyken altınada incecik bi eşofman

bugün biz zafer beye gittik doruğun öksürüğü geçmediği için.yeşim hanım yıldırımda biyerlerde devlet hastanesi mi açılmış ne oraya gitmiş.arif bey vardı ama oda gidermi bilmem çünkü zafer beyde 20 sinden sonra doruğa geçiyormuş.
çok iyi ilgilendi sağolsun.emar sonuçlarınıda gösteridim sol tarafta bi su toplanması gibi bişey varmış kafasında ama beyin geliştiği içinde suda artma olmuş olabilir diyor.takip ederler dedi yani 6 ay yada 1 yaşında falan yine emar isteyip bakarlarmış artma varmı yoksa normal mi diye.kafanıza takmayın hiçbirşeyi yok dedi.fiziğe götürün düzelir dedi hem söylerler sonuçları görünce doğum sırasında mı oldu diye dedi.ilaç falan verdi pazartesiye kadar öksürüğü de geçer dedi evde bolbol hava neemlendiricisini açık tutacakmışız.
bide bizim oğlan aşırı terliyor özellikle kafası.onu sordum şimdi öksürüğünü geçirelim sonra terlerse araştırılması lazım kalp yada karaciğer problemi olanlar terler dedi ama bilmiyorum işte.
neyse kızlar doktorlar tek tek uçup gidiyorlar .biz yeşim hanıma gidecektik bulamadık bulanlar bizede haber etsin hangi hastaneymiş bakalım

ayy sevinç yıldırımamı gelmiş yeşim hanım aradım sabah medicali 4 gün önce ayrıldı dedi nereye gitti dedim bilgimiz yok dedi sadece 2 doktor kalmış medicalde nuri beyde tam hastanesine gitmiş baktım şimdi netten inş yeşim hanım gitmemiştir diye yeşim hanım deyil nuri bey gitmişkaydirigubbakcemile3bugün aradım yeşim hanımı özel hastanelerde yok hepsine baktım şimdi netten ama açmadı galiba hastası vardı saat 6 gibi arayacam bakalım ne diyecek off yaa hepsi dağıldı bi yerlere ben güvenemiyorumda doktorlara hüseyin beye çok güveniyorum oda hasta kabul etmiyo sadece yoğun bakımda

yeşim hanım yıldırımda bir hasteneye gitmiş canım ama devlet hastanesi falanmı bilmiyorum .ara sor bakalım nereye gitmiş.sana yakın gelmiştir umarım.arif bey zafer bey ve hüseyin beyin odaları var sadece orda.hüseyün beyi hiç bilmiyorum nasıldır.ya zafer beyde doruğun pipisine bakmıştı bugün eve geldik açtım kanamış.içinde halada kan var çok korktum ablam gelince bide o bakacak bakalım.ayy durduk yerde yeni bir dert sarmasınlar bide başımıza zaten onca deridmiz var.offf ne zor hastanelerle uğraşmak özeli ayri dert devleti ayrı

off zafer beydemi gidiyomuş

zafer bey doruk hastanesine geçiyormuş canım 20 sinden sonra ayın.bende bıktım dppktor kovalamaktan araştırmaktan.tam buna gideyim diyorum o doktor yok oluveriyor.fakültede doruğu ilk muayene eden çok iyiydi bu gidişte oda gitmiş başka doktor vardı bir o bir o artık bıktık bizde.hepside ayrı telden çalıyorlar tabi

sevinçcim hüseyin bey dediyin hüseyin tatarmı artık hasta kabul ediyomu ayy ben hiç düşünmeden götürürüm ecrini ona bizim kuvöz doktorumuzdu dört dörtlük bi doktor hemde prematüre bebeklerle sürekli olduğu için ben çok istemiştim ona götüreyim ama sadece kuvözdeki bebeklere bakıyodu hasta almıyodu yeşim hanımdanda memnunm ama dün akşam üstüde aradım kapalıydı ulaşamadım bugünde denerim bi ulaşabilecekmiyim o deyil salı günü su çiçeyi aşısı olması lazım ecrinin ben kime götürcem şaştım kaldım yaa yeşim hanımı bulursam ona yoksa hüseyin beye oda olmadı baharda mustafa kösecik var doç kendisi ona götürcem yavv doktora gitmek ayrı peşlerinden koşturmakta ayrı ben medicalide beyeniyodum her türlü donanımları var her durumda o yüzden medicali istiyorum ama bakalım yeşim hanım nereye geçti nuri koloğlu tam yerine gitmişte eşime söyledim akşam nuri bey gitmiş diye oda hahhhh tam yerini bulmuş diyokaydirigubbakcemile3

ya doruka bi kere gittim oda görümcem oaray götürüyo oğlunu onunla gitmiştim hastane baya bi kalabalık asansörlerinde bebek arabasıyla girip çıkmak çok zor iki kişiyi zor alıyo niye herbiri bi yere gidiyo şimdi sen kime götürceksin karar verdinmi

selam kızlar, ben de baktım şimdi mecbure sen deyince evet dediğin gibi senin hiç gitmeyeceğin bir hastaneye gitmiş ama sen zaten o dr a götürmezsin ecrini

yeşim hanım yıldırım taraflarına gittiyse senin için daha iyi olur

ay arif bey de ayrılırsa sil baştan dr ara dur şimdi
bi de orda olsa bile az doktor kaldıkları için çok yoğun olur ufff ya bu doktorlara ne oluyor böyle ya, herkes yer değiştiriyor bu yeni yasayla mı ilgili acaba. sadece medikalde değil ama diğer hastanelerde de çok değişimler olmuş. tam alışıyorsun bir doktora hadiiii yer değiştiriyor. tabi doktordan memnunsan sen de yeni gittiği yerde devam edersin ama hastanede önemli tabi, şimdi yeşim hanım da nuri koloğlunun geçtiği hastaneye geçmiş olsaydı mecbure götürürmüydün ecrini zorda kalmadıkça götürmezdin, çünkü o hastaneyle ilgili çok kötü anıların var.
biz de sadece cumartesileri götürebiliyoruz ilaydayı eşim ancak o zaman müsait bu durumda da özel hastane ya da muaynehane olması gerek bizim için de ya medicale yeni doktorlar gelir umarım da arif beyin yoğunluğu azalır.

mecbure sen o zaman hüseyin tatar dediğin doktor hasta kabul ediyormu onu bir araştır belki diğer doktorlar ayrılınca kabul etmeye başlamış olabilir arayıp sor bence ya da arif beye de götürebilirsin ama yeşim hanım tabi ecrini baştan sona takip eden bir doktor olduğu için yine de ona devam etmende fayda var. ay ben de sinir oldum bak şimdi. ilaydanın da 1-2 haftaya kontrolü vardı kimbilir ne kadar yoğun olacak arif bey mafoldumben

aslında dörtçelik çocuk hastanesinde de çok iyi doktorlar var ya topluca oraya mı geçsek kızlar ne yapsak
benim ilk gittiğim doktor çok iyi değildi gerçi daha doğrusu doktorluğu iyiydi ama mama yüzünden yıldızlarımız barışmadı, eşimin eski arkadaşlarından diye götürüyorduk ama yani hatır gönülle sağlık işleri yürümüyor.
diğer topikten ege oğlunu ahmet mermerşahmıydı ismi öyle bir doktora gitürüyormuş ama tabi özeline gidiyormuş çok methediyordu. onlara da özer bey tavsiye etmiş. özer bey tavsiye ettiyse çok yiydir eminim. 2 saat kontrol ediyormuş çocuğu böyle bir doktor hastanede de ilgili davranır aslında ay benim de kafam karıştı valla kafamçokkarıştı. arif bey orda kalsa yoğun olur ayrılsa gittiği yer bana uyar mı ben de düşünmeye başladım kızlar. şöyle ideal bir doktor bulursak hepimiz topluca geçiş yapalım hep doktorlar mı yer değiştirecek biraz da biz yer değiştirelim di mi ama :roflol:

aslında arif beyden memnunuz ama yoğunluktan dolayı baştan savma bakarsa da hemen değiştiririm valla babamın oğlu değil sonuçta kızımın sağlığı daha önemli

zaten şimdi 1 yaştan sonra 6 ayda 1 olacak kontrolleri, bi de biz ilayda grip olsun, ateş çıksın falan çok zorda kalmadıkça yai tahlil film falan gerekmedikçe pek öyle dr a götürmeyiz çünkü eşim ilgileniyor, tedavisini düzenliyor. arif beyle de tel de görüşüp onay alıyor yine de tabi. gerektiğinde dörtçeliğe gece acilden giriş yapıp kan tahlili veya röntgen falan çektiriyoruz. yani idare ediyoruz bir şekilde. büyüdükçe çok ihtiyaç da kalmıyor aslında ay inşallah hiç ihtiyaç kalmaz, heps turp gibi sağlıklı çocuklar olurlar inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…