- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.561
artık öyle düşünüyorum bende yaprakcım hayırlısı olsun napalım belki yozgat iyi gelir kızıma orda öne emekler yürür ne bileyim hayırlısı evet pijama vardı üstünde kolun birini çıkardı kafasını çıkarmaya çalışıyo şimdide atletle oturuyo:)ay bizim evimiz çok sıcak mayısta bile 28 derece önümüzdeki aylarda ne olur bilmiyorum incecik bi battaniyesi vardı gece onu örttüm öyle uyudu
yeşim hanım medical parktan ayrılmış nereye gittiğini bilen varmı
kızlar bende reglmn 3, günü hormon testi yaptrdm ama sonuçları henüz bi dr a gösteremedm reglmn 21.gününde progesteron değermi ölçtrcem ozaman dr a hepsini gösteririm die düşünüorum ama henz bi kadın dgm dr na gitmedmm genelde medicaldeki ahmet bey tavsiye edilmiş ama ben bayan dr istyrmmm bana yardımcı olurmusunzz we ben ist da çalışıorum h sonu bursaya geliorum hsonu muayenehanesii açık oluyormu drlarınn off çok cahilim bu konuda yardımcı olun lütfeennn kızlar
aaaa niye acaba :1shok: şaşırdım bak şimdi
şu doktorlar da sürekli hastane değiştirmesin ya insan tam bir yere alışıyor
hooop doktor ayrılıyor sil baştan başka yere. arif bey oradamı acaba. ay o da gittiyse şimdi doktor ara dur :gitme:
ayy sevinç yıldırımamı gelmiş yeşim hanım aradım sabah medicali 4 gün önce ayrıldı dedi nereye gitti dedim bilgimiz yok dedi sadece 2 doktor kalmış medicalde nuri beyde tam hastanesine gitmiş baktım şimdi netten inş yeşim hanım gitmemiştir diye yeşim hanım deyil nuri bey gitmişkaydirigubbakcemile3bugün aradım yeşim hanımı özel hastanelerde yok hepsine baktım şimdi netten ama açmadı galiba hastası vardı saat 6 gibi arayacam bakalım ne diyecek off yaa hepsi dağıldı bi yerlere ben güvenemiyorumda doktorlara hüseyin beye çok güveniyorum oda hasta kabul etmiyo sadece yoğun bakımda
off zafer beydemi gidiyomuş
yeşim hanım yıldırımda bir hasteneye gitmiş canım ama devlet hastanesi falanmı bilmiyorum .ara sor bakalım nereye gitmiş.sana yakın gelmiştir umarım.arif bey zafer bey ve hüseyin beyin odaları var sadece orda.hüseyün beyi hiç bilmiyorum nasıldır.ya zafer beyde doruğun pipisine bakmıştı bugün eve geldik açtım kanamış.içinde halada kan var çok korktum ablam gelince bide o bakacak bakalım.ayy durduk yerde yeni bir dert sarmasınlar bide başımıza zaten onca deridmiz var.offf ne zor hastanelerle uğraşmak özeli ayri dert devleti ayrı
zafer bey doruk hastanesine geçiyormuş canım 20 sinden sonra ayın.bende bıktım dppktor kovalamaktan araştırmaktan.tam buna gideyim diyorum o doktor yok oluveriyor.fakültede doruğu ilk muayene eden çok iyiydi bu gidişte oda gitmiş başka doktor vardı bir o bir o artık bıktık bizde.hepside ayrı telden çalıyorlar tabi
ayy sevinç yıldırımamı gelmiş yeşim hanım aradım sabah medicali 4 gün önce ayrıldı dedi nereye gitti dedim bilgimiz yok dedi sadece 2 doktor kalmış medicalde nuri beyde tam hastanesine gitmiş baktım şimdi netten inş yeşim hanım gitmemiştir diye yeşim hanım deyil nuri bey gitmişkaydirigubbakcemile3bugün aradım yeşim hanımı özel hastanelerde yok hepsine baktım şimdi netten ama açmadı galiba hastası vardı saat 6 gibi arayacam bakalım ne diyecek off yaa hepsi dağıldı bi yerlere ben güvenemiyorumda doktorlara hüseyin beye çok güveniyorum oda hasta kabul etmiyo sadece yoğun bakımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?