- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.581
selam kızlar, ben de baktım şimdi mecbure sen deyince evet dediğin gibi senin hiç gitmeyeceğin bir hastaneye gitmiş ama sen zaten o dr a götürmezsin ecrini
yeşim hanım yıldırım taraflarına gittiyse senin için daha iyi olur
ay arif bey de ayrılırsa sil baştan dr ara dur şimdi
bi de orda olsa bile az doktor kaldıkları için çok yoğun olur ufff ya bu doktorlara ne oluyor böyle ya, herkes yer değiştiriyor bu yeni yasayla mı ilgili acaba. sadece medikalde değil ama diğer hastanelerde de çok değişimler olmuş. tam alışıyorsun bir doktora hadiiii yer değiştiriyor. tabi doktordan memnunsan sen de yeni gittiği yerde devam edersin ama hastanede önemli tabi, şimdi yeşim hanım da nuri koloğlunun geçtiği hastaneye geçmiş olsaydı mecbure götürürmüydün ecrini zorda kalmadıkça götürmezdin, çünkü o hastaneyle ilgili çok kötü anıların var.
biz de sadece cumartesileri götürebiliyoruz ilaydayı eşim ancak o zaman müsait bu durumda da özel hastane ya da muaynehane olması gerek bizim için de ya medicale yeni doktorlar gelir umarım da arif beyin yoğunluğu azalır.
mecbure sen o zaman hüseyin tatar dediğin doktor hasta kabul ediyormu onu bir araştır belki diğer doktorlar ayrılınca kabul etmeye başlamış olabilir arayıp sor bence ya da arif beye de götürebilirsin ama yeşim hanım tabi ecrini baştan sona takip eden bir doktor olduğu için yine de ona devam etmende fayda var. ay ben de sinir oldum bak şimdi. ilaydanın da 1-2 haftaya kontrolü vardı kimbilir ne kadar yoğun olacak arif bey mafoldumben
aslında dörtçelik çocuk hastanesinde de çok iyi doktorlar var ya topluca oraya mı geçsek kızlar ne yapsak
benim ilk gittiğim doktor çok iyi değildi gerçi daha doğrusu doktorluğu iyiydi ama mama yüzünden yıldızlarımız barışmadı, eşimin eski arkadaşlarından diye götürüyorduk ama yani hatır gönülle sağlık işleri yürümüyor.
diğer topikten ege oğlunu ahmet mermerşahmıydı ismi öyle bir doktora gitürüyormuş ama tabi özeline gidiyormuş çok methediyordu. onlara da özer bey tavsiye etmiş. özer bey tavsiye ettiyse çok yiydir eminim. 2 saat kontrol ediyormuş çocuğu böyle bir doktor hastanede de ilgili davranır aslında ay benim de kafam karıştı valla kafamçokkarıştı. arif bey orda kalsa yoğun olur ayrılsa gittiği yer bana uyar mı ben de düşünmeye başladım kızlar. şöyle ideal bir doktor bulursak hepimiz topluca geçiş yapalım hep doktorlar mı yer değiştirecek biraz da biz yer değiştirelim di mi ama :roflol:
aslında arif beyden memnunuz ama yoğunluktan dolayı baştan savma bakarsa da hemen değiştiririm valla babamın oğlu değil sonuçta kızımın sağlığı daha önemli
zaten şimdi 1 yaştan sonra 6 ayda 1 olacak kontrolleri, bi de biz ilayda grip olsun, ateş çıksın falan çok zorda kalmadıkça yai tahlil film falan gerekmedikçe pek öyle dr a götürmeyiz çünkü eşim ilgileniyor, tedavisini düzenliyor. arif beyle de tel de görüşüp onay alıyor yine de tabi. gerektiğinde dörtçeliğe gece acilden giriş yapıp kan tahlili veya röntgen falan çektiriyoruz. yani idare ediyoruz bir şekilde. büyüdükçe çok ihtiyaç da kalmıyor aslında ay inşallah hiç ihtiyaç kalmaz, heps turp gibi sağlıklı çocuklar olurlar inşallah :Saruboceq:
gördün dimi nuri beyin geçtiyi hastaneyi eşim diyo hah tam layığı yere gitmiş nuri sanki babasının oğlu nuri diyokaydirigubbakcemile3ya ben büyük konuşmak istemiyorum yaprakcım ama yakınım falan doğum yaparsa giderim yoksa beni o hastaneden içeri kimse sokamaz yeşim hanım geçmiş olsaydıda durumu anlatır gidemeyeceyimi söylerdim sevinç dediya zafer bey gidecekmiş diye ben arif beyede götürürm sorun deyil hastaneyi beyeniyorum çünkü medicali bugün aradım bişey sormak istediyimi söyledim hüseyin beyin hasta kabul edip etmediyini sordum onlarda kabul etiyini söylediler fakat hergün olamayabiliyo dediler çünkü gün aşırı gece nöbetçi kalıyo dediler mesela bugün yokmuş pazar günü ve gecesi çalıştığı için pazartesi günüde yokmuş vs yani iki doktorumuz ayrıldı o yüzden hasta kabul ediyo dediler tamam dedim yeşim hanımın telefonu kapalı ulaşamıyorum sorunlumu ayrıldı bilmiyorum yıldırımdaki bütün hastanelere baktım hiçbirinde yok sanırım hüseyin beye götürcem ve ben çok evhamlı bi anneyim isteyim her an ulaşabilirmiyim diye sorcam bide kalıcımıymış onuda sorcam arif beyide sorarım kalıcımı diye ama 3 doktorla koca hastane yürümez zafer beyde gidiyomuş tahminimce yeni doktorlar gelecektir
valla yaprakcım iyi bi doktor bulursan her türlü fikire açığım ben kendi adıma dörtçeliki bende beyendim ama bize çok uzak o yüzden medical iyi oluyodu bizim için dörtçelikin güzel tarafıda o zaten çocuk hastanesi olduğu için herşey çocuklar için düşünülmüş her zaman çocuk doktoru var hayırlısı bakalım napacaz bide doktorla telde görüşmekte önemli dörtçelike götürsek mesela ordaki doktorlar dermi önemli bişey olursa arayın diyekafamçokkarıştıböyle karıştı kafamkaydirigubbakcemile3
slm kızlar topicimiz sessiz kaldı kimse uğramamış sevinçcim az önce yeşim hanımı aradım görüştüm şevket yılmazın yanında yeni kadın doğum hastanesi açılıyoya oraya tayin çıktı oraya geçecem dedi orası açılana kadarda bi 10 yada 15 gün şevket yılmazdayım dedi ecrinin aşısını sordum eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi bende muayenede istiyordum deyince arif beye hüseyin beye medicalde hangisine istersen gönül rahatlığıyla devam edebilirsin dedi üzüldüm ayrıldığınıza dedim oda artık devletteyim dedi saolsun gene bilgilendirdi beni demekki her doktor hastasını mağdur etmeden o hastaneden ayrılsa bile adam gibi doktor gibi yol gösterebiliyomuş ama üzüldüm devlete geçmesine napalım hayırlısı olsun güzel tarafıda şu şevket yılmazda yeni hastanede hemen evimizin arka tarafında yakın baya fakat devlette özel gibi ilgi olurmu bilmiyorum o yüzden arif beyden randevu aldım hüseyin beyin en geç 15 gibi bitiyomuş akşam eşim gelsinde ben gelemesemde sen götür derse erkenden hüseyin beye aktartacam bakalım hakkımızda hayırlısı ama yeşim hanım hangisine istersen devam edebilirsin hepsi iyidir dedi hepsine zaten ben her zaman diyodum hepsi iyiler diye ama ben ilk gittiyim doktordan bi çekinme hissi yaşıyorum geriliyorum hüseyin beyi tanıdığım için ondan biraz daha ona istiyorum ama olmazsada arif beye gidecez hem yaprakcım sizde memnunsunuz dimi
aman allahım çok mutluyum bursa şampiyon
evet canım gördüm gördüm ohaoldumsmile
tabi ya insan kötü anılarının olduğu bir yere mecbur kalmadıkça gitmez
inşallah hiç bir zaman da mecbur kalmazsın canım.
eve uzak olunca zor tabi canım ya
bize yakın olduğu için özellikle acil durumlarda çok iyi oluyor
güzel ilgileniyorlar, hatta eşim doktor olduğunu söyleyince daha da bir ilgi alaka oluyor
bazen söylemese de onlar anlıyor zaten, bizimki tıbbi terimlerle konuşmaya başlayınca siz de mi doktorsunuz diyorlar CADIARZU
ideal olanı doktora ihtiyaç anında saat kaç olursa olsun ulaşmaktır tabi. yani dörtçelikte de vardır öyle işini layığıyla yapan doktorlar mutlaka.
canım senin açından daha iyi olmuş aslında, devlet veya özel farketmez bence yeşim hanım yeni hastanede de aynı ilgiyi gösterir, çünkü ecrinle ilgili herşeyi a dan z ye biliyor yeni bir doktor zor olur tabi ama şu an mecburen götüreceksiniz. arif bey iyidir canım ya, biz memnunuz ama sevinçler memnun kalmamış mesela yani herkesin memnuniyeti ve beklentisi farklı olabliyor işte o yüzden bişey diyemiycem umarım memnun kalırsınız siz de ama bana kalırsa yeşim hanıma devam et derim. hüseyin beyde çok iyi diyorsun cumartesi sabah saatlerinde randevu al olmazsa eşin de birkaç saat izin alır gerekirse. yani içine sinen biri olması çok önemli. arif beye ne zaman gideceksiniz. bizim de gitmemeiz gerek bu aralar da yoğundur şimdi bakalım cumartesi günlerine randevu alabilecekmiyiz kolayca. :sm_confused:
oo geçmiş olsun sevinç geçmedi demek öksürüğü biz arif beye gidecez bakalım ama hüseyin beye bi götür derim ben doruku çok iyi bi doktor ama biz eşimin işi yüzünden her zaman izin alamıyo diye mecburuz belli saatlerde gitmeye hüseyn tatarda her zaman poliklinik çalışması yapmıyo o yüzden airf beye gidecez galiba yeşim hanımda onay verdi içim rahat o yüzden
bilmiyorumki canım ya bi bu ilaçlarıda kullanayımda artık eşimde kızıyor ona götür buna götür.oda diyor setbaşı tıp merkezinde bi doktor varmış iyi diyorlarmış ona götürelim diye.bizede yakın orası canım iyileşmesse bide orayı deneyeceğim bakalım.
ecrin nasıl iyidir inşallah.ilayda da iyidir umarım.yarenden de haber yok limonnncum gelemedi özledim valla
siz gidin bakalım beyenirseniz bizde deneriz doktor kadar hastanede önemli o yüzden biraz sıkıntı yaşıyorum ben hayırlısı bakalım yaprakta yok iki gündür limon bilgisayarı deyiştircem dedi diyodu eşi için gelemezsem bilin ki makina yok evde ondan gelemiyorumdur demişti ama yaprak yok bu seferde ecrinde hafif bi öksürük var bide kusuyo gene diş çıkarıyo ben anladım ki bu kız diş çıkaracağı zamanlarda kusuyo
slm mecbuecim..bende foto koymak yerine kızımın resmini avatar yaptım. bu resimde 17-18 saatlik daha.. 1 günlük bile olmamıştı cadı cin gibi bakıyor.. ah teyzesi her yeri sütlü.. yüzünde süt değmeyen bir nokta yok :) emmiyo savaşıyo sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?