Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

psilokum hoşgeldin canım
ben senin o süt kokan meleğini gelip yerim ama annesi cokacimcoook
maşallah ya sıla hanım büyüyor günden güne
fotosu da çok şirin gözüküyor

evet canım ilk zamanlar öyle emme problemleri oluyor
ama vazgeçmezsen sonra düzene giriyor
anna sütünün faydaları tartışılmaz ne kadar verirsik kar
ben de 9-10 ay verebildim hedefim 1 yaşa kadardı
ama ilayda dişleri çıkınca hep ısırdı meme uçlarını
yara olacaktı nerdeyse, bi de zaten sütüm çok yeterli değildi benim
ek gıdalara falan geçince de istemeyerek de olsa kestim
şimdi devam sütü veriyorum onun yerine
ama zaten şu an hemen herşey yiyiyor benim mavişim
anne sütünün yerini tutmaz hiç birşey biliyorum ama olmayınca da ne yapabilirim ki
inşallah senin sütün uzun süre yeter annesi :icecream:

evet kızlar foto konusunda malesef fikirlerim bu
sizler de benimle aynı görüştesiniz ne güzel
isteyene zaten özelden ya da maille foto yolluyorum
ama buralara da koymanın anlamı yok

bazıları korku filimlerinden fırlamış gibi fotoları koyup çok marifet yaptıklarını sanıyorlar da ben koymam yani
koyan koysun banane :umursamaz:
ama durup durup bizlere bulaşan tiplere de illet oluyorum yani
bıkmadılar hala :mymeka:

mecbure sen de pek beceriksiz çıktın ya
bir türlü yollayamadın şu fotoları sana da kızmıyayım şimdi

şaka tabi canım benim boş vaktim olsa tek tek anlatıcam sana ama yok işte
sana bir link göndermiştim özelden ona bakabildin mi
orda ayrıntılı açıklıyordu aslında ama senin de vaktin mi var ecrinden sanki be de kime söylüyorum
neyse canım, ben sana en yakın zamanda ilaydanın doğumgünü fotolarını yollıycam maille :hooray:

başardım canım sonunda yolladım fotoları ya bu kişilik meselesi yaprakcım boy boy eşiyle kendisiyle foto koymak biz yapmıyoruz yapanlarda bizi bağlamaz zaten kim sataşıyomuş gene yaprak vallahi akıllı uslu otursunlar şu aralar zaten canım burnumda insanların anlama kapasitelerimi yok anlamıyorum herşeyi kşiselleştiriyolar bu durumda insan düşünmeden edemiyo acba x insanların başka x insanlarla aralarında çıkar ilişkilerimi var diye ama anladım ki ben takıntılı insanlar çok burdaki doktor topiclerinde o yüzden yazdıkları zerre kadar umrumda deyil yani fasulye olayı neyse seni kim kızdırmış bilmiyorum ama burda canını sıkmaya deyecek insan yok bence o yüzden boşverrrrrrrrrrrr

amaaaan boşver canım ya
basit insanlara kızmaya bile değmez aslında
unuttum gitti zaten :umursamaz:

sana mail attım bakarsın
ilaydanın doğumgünü fotolarını yolladım

bu arada sevinç ve limon yok ya
özellikle limon hiç gelmiyor
valla kendi derdimize düştük limonu falan unuttuk
umarım bir problem yoktur, her şey yolundadır

sen arif beye bugün mü gideceksin
inşallah güzel haberlerle gelirsin
biz de cumartesi gidicez inşallah randevu alabilirsek tabi
eşime dedim sabah ilk saatlere al
tahlildi bilmemneydi öğleyi bulur zaten bizim çıkamamız
sonra da alışveriş yapmamız lazım
siz de haftasonu gelseydiniz hastanede görüşürdük kaydirigubbakcemile5

evet canım foto geldi bu arada, becerikliymişsin sen aslında alkisalkisalkis
çok beğendim gerçekten seni de ecrini de a.s.
ikiniz de korku filmlerinden fırlamış gibi değilsiniz en azından :roflol:

gayet masum ve güzel bir pozdu yani
ecrin de çok büyümüş annesi maşallah

sonunda başardım yaprak ben teknoloji özürlüyümdür biraz aslında denedim bakalım dedim oldumu aslında başka fotolarda varda onlarda örtülü olmadığım için yollamak istemedim şimdilik bunu yolladım korku filminden fırlamış gibi deyiliz evet :)ecrinin doğum günüydü pastayı parmaklamıştı hızlı hızlı ağzına atverdi sonrada zilli arif beye yarın gidecem yaprakcım ancak o saate aldık sizde gidecekseniz erken alın ki dolu olmasın baya yoğunlar boşver can sıkıntısı yapmaya deymez neye sıktın bilmiyorum ama durup durup kendi kendilerine laf söyleyip duruyolar ortada bişey yokken galiba kendilerine ekşın arıyolarkaydirigubbakcemile3

yaprakcım gelmedi mailin bekleyelim bakalım gelecekmi

evet ya hata veriyor
baştan iletildi dedi
sonra da hata mesajı geldi
çok fazla fotoğraf yolladım o yüzden mi acaba
sonra tekrar denerim canım
şimdi ilayda uyanmak üzere çıkıcam birazdan

valla sana derken ben de teknoloji özürlü oldum kaydirigubbakcemile3
fotonuz çok güzel canım, ben çok beğendim

yarın gidin bakalım güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
sen kaç gün önceden randevu aldın ki
yani yarın olmasını sen mi istedin, sadece o güne boşluk var diye mi öyle oldu
eğer öyleyse biz haftasonuna zor buluruz randevuyu desene
eşimi arıyayım bakalım alsın biran önce

yok be canım ne sıkıntı yapıcam
kim ki onlar, özelden yazdım ben sana ne olduğunu

yaprakcım biz dün aldık pazar günü yani aslında bugüne istedim bende boşluk yok diye salıya verdiler sizde perşembe falan arayın cumartesinie almak için özeldende gelmedi mesaj neyse vakit bulunca yolla fotoları

olsun ben işimi sağlama alayım
amacım cmtsi ilk saatlerdeki randevuyu kapabilmek
bakalım yarın arıycak eşim

nasıl ya, sen foto gönderdiğinde ben cevap olarak yazmıştım sana bişeyler
onlarda mı gelmedi, Aaaaa şaşırdım valla şimdi
yollıycam merak etme vereliniortak

gördüm gördüm maşallah ilaydaya artık bebeklikten çıkmış genç kız havasına girmiş annesi sende çok güzel çıkmışsın evet doğumgünü pastamızdaki süsler aynıymış

bugün kimse yok yaprakta gelmemiş bugün gittik arif beye çok memnun kıaldım kendisinden gayet güzel ilgilendi ama boyunu kilosunu duyamadım işte ecrin çok ağlayınca o arada söyledi ama ecrinle uğraşınca arada kaynadı ama gayet iyi dedi aşımızıda olduk bol bol ağladık

selam canım dün gelemedim evet temizlik vardı
kadın geldi yaptı sağolsun ben de ilaydayla ilgilendim

arif beyden memenun kalmanıza sevindim, iyidir ilgilidir ama işte herkesin beklentisi ve memnuniyet anlayışı farklı alabiliyor

biz de cumartesi sabah 10 a almış eşim randevuyu
daha erken yokmuş, yine tahlil vs bizim ordan çıkmamız öğleyi bulur geçer bile
çünkü idrar tahlili problem oluyor, o torbayı takınca ilayda yapmıyor çişini ya ya da çok hareket ettiği için yerinden kayıyor poşet, beze yapıyor ve hadi sil baştan çok sinir bozucu bişey ohaoldumsmile . neyse umarım bu sefer kolayca hallederiz. size tahlil falan vermedi mi :sm_confused:
kilosu iyidir canım ya, fotoda gördüğüm kadarıyla gayet iyi. çok büyümüş maşallah

canım özel mesajını aldım en kısa zamanda yazıcam ama mail olarak valla yazdıklarının hepsinde çok haklısın söylenecek çok şey var o yüzden mail atıcam ben özelden yazmam ama bugün yazamayabilirim. sadece çok kısa şunu söyliyeyim görmemişlik ve basitlikten başka bişey değil yani.
fotoları beğenmene de sevindim ayrıca. evet ilaydada da büyüdü mecbure teyzesi zemuszemus Allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin nice doğum günlerini görmek nasip olsun inşallah

ama bu kızlar niye gelmiyor ya
sevinç limon özellikle siz çok sık gelirdiniz ne oldu kızlar ya
bir ses verin merak ediyoruz bak :gitme:

mecbure ne aşısı oldunuz ki siz
çiçek mi :sm_confused:
bizimki de haziran da
ee hastanede yapıyorlar mı o aşıyı ki
siz dışardan aldırdınız aşıyı hemşireler de o şekilde vurdu sanırım

peki bundan sonra kime devam edeceksin karar verdin mi
arif beye ecrinin hikayesini anlatmışsındır
valla işine kim gelirse canım
arif, hasan hüseyin
öenemli olan bebişlerin sağlığı kaydirigubbakcemile5

ohh güle güle kirlet yaprakcım yok tahlil yaptırmadık nisan ayında yaptırmıştık biz kan tahlilini falan ama idrar yapılacakmı dedim yeşim hanım gerek yok demişti arif beyde demedi bişey ama çok yoğun yaprakcım ben memnun kaldım ilk kez görüşüyoruz galiba dedi bende yeşim hanımın hastasıydık size yönlendirdi dedim problem nedir dedi bende problem olsada olmasada her ay geliyoruz prematüre doğmuştu dedim saolsun ilgilendi yeşim hanım gibi severek aman kızım gelmiş gibi deyilde yapması gerekeni yaptı benim içinde önemli olanda o zaten nefes almadan arka arkaya soru bombardımanına tuttum adamı saolsun cevap verdi herbirine ben memnun kaldım tabiki bu demek deyilki hherkes kalacak eşimde dedi ona gidip memnun kalmayan pek yokmuş diye öyle işte ya ben mail atma özürlüyüm yaprakcım ama sana yazdığım şeyi okuyunca çok güldüm hay Aallahım neler yazılıyo diye bu kadar olur yani işte ne beklersin ki evet kızlar yok bu aralar limon bi ara demişti eşim bilgisayarı deyiştirecek gelemezsem merak eteyin diye ama kısa sürer demişti bende meraklandım

evet canım su çiçeyi aşısı oldu ilayda mayıs doğumluya haziranda olur biz nisan doğumlu olduğu için mayısta olmamız gerekiyodu olduk muayane için bekleyene kadar gidip al dedi eşim eczaneden hem muayeneye girince vurdurursun dedi bende ordaki hemşire deyilde randevuları ayarlayan bi kız varya ona sordum tabi olur dedi ismini yazdı toker varya eczane ordan aldım muayene ettikten sonra söyledim aşımızda vardı diye arif bey yaptı sende haziranda öyle yaparsın muayene girince alırsın yaptırısın uzun uzadıya anlatamadım hikayesini eşimde diyo doğduğunda görmüştünüz deseydin diye vallahi dedim o kadar şey sordum ki ecrinde burda doğdu burda 25 gün kaldı demey fırsatım olmadıkaydirigubbakcemile3büyük ihtimalle arif beye devam edecem yaprakcım medicale güveniyorum ben hem büyük hemde her türlü donanım mevcut en azından yıllardır var yoğun bakım ünitesi doktorları ve bebek hemşireleri hayırlısı bakalım seninde dediyin gibi bursada doktor çok o olmaz öbürü olur ondan iyisi yok diye millete doğru olsada olmassada bi takım şeyleri aşılamaya gerek yok ben memnun kaldım sen kaldın başkası kalmaz bunada saygı duymak lazım dimi amaCADIARZU

teşekkürler canım, bizim evin temizliğinden ne olacak işte
mavişle 2 gün sonra yine aynı ama temizliği çok seviyorum içim rahatlıyor ya

evet arif bey çok kakarakikiri bir doktor değil
olsun öylesi daha iyi, ilk başlarda bize de soğuk gibiydi
şimdi daha bir alıştık, en son gittiğimizde ilayda için çok güzel çok şeker olmuş yalnız bu kız falan dedi. bizimki de coştu alkış falan yaptı arif amcasına alkisalkisalkis o zaman daha da hoşuna gitti. aman boşver muhabbet lazım değil. ilaydayı ayrıntılı muayne etsin, muhabbet edicem derken gözden kaçan bişey olmasın yani. böylesi daha iyi

canım biz 3 ayda 1 gittiğimiz için artık kontrol amaçlı tahlil istiyor arif bey o yüzden de hastaneden bir türlü çıkmak bilmiyoruz şu idrar tahlili yüzünden özellikle çok sinir bozucu mafoldumben

ya foto ekleyemiyon da 2 satır yazıda mı yazamıyon kızım uğraş bakalım biraz daha yazarsın. ben de sana yazıcam. benim bilgisayar tamir oldu bu arada artık daha rahat girerim. gerçi şu an kablosuz ağ için şifreyi unutmuş eşim benim pc ye giremedik o yüzden mecburen masa üstünü kullanıyorum hala. ama bugün yarın hallolur o zaman daha sık yazarım.
evet canım bazı topiklerde komik muhabbetler dönüyor, gülüyoruz ama olsun ne güzel :roflol:

o tip özel aşıları benim eşim de yapıyor canım. hastaneye onun için gitmeye gerek yok. mesela rota aşılarını hep eşim yaptı ilaydaya. onu da geç penisilin iğnesi vurdu ya hasta olunca gerçi onun testini yaptırdık hastanede ama yine de iyi cesaret yani. o yüzden çiçeği de eşim yapar.
evet canım medicale alışmışız belki o yüzden değiştirmek garip geliyor ama gerekirse de değiştiririm ben bu sağlık konularında çok dikkafalıyım işime gelmezse hadi güle güle :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…