Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

mecbure avatardaki kim, abinin kızı mı, maşallah çok tatlı ve güzel bir kız. sanki sana benzettim biraz. Allah kaderini güzel eylesin.:Saruboceq:

ee senin eşin doktor o yüzden sıkıntı olmaz ben gidince yaptırıyorum hemşire yapacağına doktor yapsın dedim yaptırdım gitmişken vallahi biraz deneyim yazmayı başaracam inş mail atmayı evet çokkkkkkkkkkk komik muhabbetler dönüyo ama gülüyorum ben iyi oluyo arada bende geçen halı yıkadım 2 hafta önce şimdi aynı oldu ecrin çikolata sürdü kustu gene yıkanacak ama şimdi deyil siliyorum ama içime sinmiyo işte alıştık medicale ama seninde dediyin gibi vallahi hoşuma gitmeyen bişey olunca bende yeni arayışlara girerim zaten zamanında canım çok yandı bi daha aynı hataya düşmem yeşim hanımdan ben çok memnundum bebekler ağlamasın diye önce bi konuşup severdi sonra geçerdi muayeneye ama arif beyde iyi memnun kaldım ben ona devam edecez gibi şimdilik bakalım hayırlısı ama ecrinden bende çok fırsat bulamıyorum artık zilli uyanık olunca ilgi istiyo uyuduğunda 1 saat falan ancak uyuyo bende o 1 saate yemek ütü vs sığduruyorum

evet abimin kızı bana çok benziyo abimle bende benzeriz birbirimize oda babaya çekmiş birazda halaya amin bahtı güzel olsun kuzumun inş

kızlar size bir şey danışmak istiyorum. adetim yaklaşık 2 hafta gecikti, böyle şeylerde ihmale gelmez doktora gideyim diyorum. ahmet yılmaz baya memnun kalınan bir doktor, ona gitsem diyorum. gerçi hiç anlamam bu hastane işlerinden de ama bağkurluyum ben sizce medicalde ne kadar ücret öderim yada maaştan kesilir? bilen varsa lütfen

belli bi miktarını sgk karşılıyo ama muayene ücreti ödüyosun arayıp bi sor istersen muayene üücreti ne kadar tahlil vs yapılıncada belli bi miktar ödüyosun zaten randevu alacağın zaman ordan sana söylüyolar şu kadar muayene ücreti diye ama doktor gerçekten mükemmel bi doktor bende nişanlıyken çok sıkıntı yaşamıştım 2 haftada bi oluyodum meyerse kistciklerimkaydirigubbakcemile3 varmış ihmal etme 7 aylık tedavi sonrası eridi hepsi

hava değişiminden olabilir evham yapma canım 32lira muayene ücreti ama eşinin çalıştığı yerin anlasması varsa yada senin bazı şirketlerin varda onun için diyorum 12 lira ödüyorsun tahlilller biraz yüksek tutuyor okadar smir testi ister doktor 35lira diğer tahliller falan 100 lira tutaar

malesef bekarım ve öğrenciyim :)
babamın üzerinden bakılıyorum bağkur yani.
en iyisi hastaneye sormak arayıp sorarım en yakın zamanda evham yapıyorum çünkü olmayınca da kötü kötü rüyalar görmeye başlıyorum ağrı çekiyorum fln..

o zaman 32 lira ödersin kan yada idrar tahlili ister senden usg zaten kendi odasında doktorun ne gibi bi tahlil isteyeceyini bilemez hastanede tabi ama en iyisi gene sormak doktora git ihmal etme bu konular şakaya gelmez benim bi arkadaşım 18 yaşında ameliyatla yumurtalığı alındı Allah korusun erken tanı önemli sorun çıkmaz inş en azından için rahat eder şimdiden geçmiş olsunopuyorumnanaktan

ihmale gelmez vallahi.
bakalım pzt günü arıcam hastaneyi alıcam artık randevumu. çok korkuyorum inşallah bir şey çıkmaz hadi hayırlısı.

ihmale gelmez vallahi.
bakalım pzt günü arıcam hastaneyi alıcam artık randevumu. çok korkuyorum inşallah bir şey çıkmaz hadi hayırlısı.

hafta sonuda alabilirsin 24 saat alabiliyosun randevu ama ahmet bey yoğun bi doktor olduğu için istediyin güne alamayabilirsin elini çabuk tutaklinialirimsmileihmal etme ama korkmada bence bişey çıkmayacak ama için rahat etsin bakalım ne diyecek

slm kızlar biz pazsiden cumaya kadar fakültedeydik doruğu yatırdılar zatürye teşhisi ile.hala öksürüğü devam ediyor tam iyileşemedi.fakülteden bir profesöre götürdük doktorlar anlamayınca o hemen yatış verdirdi evde boğulabilir dedi.5 gü kolunda serumla kaldı paşam.çıkıtık ama iyileşemedi daha.bende annemdeyim eve geçince yazarım.limon daha bilgisayar almamış msjlaştık onunlada merak etmeyin.bu arada zafer bey sayesinde o ilacı kullan bu ilacı kullan doruk iice şifayı kaptı verdiği ilaçlar doruğu iyice tıkadı boğulur tarzda öksürüyordu profeör kestirdi hepsini.anlayacağın zafer beye kalsaydım doruğun ciğerlerini iyice zatürye saracaktı.ayy ya bi iyi doktor bulamadım herşeyden iyice anlayacaqk

cnm sanırım gitmeme gerek kalmadı çünkü bugün bayağı sancılı bir adet oldum bakalım. kanamam biraz az öncekilere göre ama içim rahatladı resmen strestim kaç gündür :)

günaydın herkese

sevinç çok geçmiş olsun canım ya
çok üzüldüm inanki
bebeklerin hasta olmasına hiç dayanamıyorum
Allah acil şifalar versin, iyileşecek inşallah
sonunda doğru doktoru bulmuşsunuz bundan sonra en azından kafan rahat olur

mecbure sen nasılsın canım
birkaç gündür gelemedim ben de
2 gündür de ilaydanın ateşi çıkıyor ya
cumartesi arif beye götürdük
gayet iyi buldu ilaydayı, çok büyümüş maşallah dedi
muayne bulgularında bir problem yok çok şükür
yine tahmin ettiğim gibi öğlenlere kadar idrar tahlili için numune almaya uğraştık
ama olmadı, alamadık. durduğu yerde durmuyor ki her seferinde poşet kayıyor tabi ohaoldumsmile arif bey öğle yemeğine çıktığında bizi hala orada görünce anladı tabi durumu
yapmadı mı hala diyor yaptı da beze yaptı poşet kaymış dedik. ilayda çok hareketli ondan numune almak zor olacak sanırım dedi ve öyle de oldu
alamadan çıktık hastaneden. ücretini de ödemiştik. hemşireye sorduk yarın falan da getirebilirsiniz sorun değil dedi. dün evde aldık hemen aceleyle götürdük acilden verdik tahlili. onda da bişey çıkmadı çok şükür ama ateşi var ya. cumartesi akşam başladı. ama hafifti yani. dün gece iyice arttı. 2 tane dişimiz çıktı bu arada sempatiksalakcinni acaba dişlerden mi diyoruz. ateş düşürücü veriyoruz. düşüyor sonra çıkıyor. geçmezse bugün ya da akşam dörtçeliğe götürücez sanırım. inşallah geçer mafoldumben
o gün hastanede her gördüğü çocuğa dokunmaya çalıştı, eline ağzına burnuna ne kadar çeksem de yine gidiyor ya kaydirigubbakcemile. çocuğun tekini ağlattı. ya bizimki oyun oynamak istiyor onlarda kaçıyor bizimki kovalıyor falan bi tanesini annesi 1 saatte zor susturdu bi de erkek çocuğu acayip tırstı çocuk ilaydadan ya :jeyyar: çıkarken hepsi annelerinin kucağına sindi valla ben de anlamadım :roflol: bizim maviş cadı hepsini korkutmuş, yazık oynasın istiyor işte gidiyor dokunuyor çocuğa onlar da kaçıyor ay çok komikti ya kaydirigubbakcemile3

slm kızlar sevinç canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm doruka ama işte doktor diye güveniyosun sonra böyle oluyo iyiyi bulana kadar aramak lazım doktor fakülteye devam edersin sende o zaman inş en yakın zamanda iyileşir

iyiym işte bende nasıl olayım uğraşıyorum öyle ecrin emekliyo bu arada yatğının içinde ayağa kalkıyo kendi kendine oturuyo yatıyo sıralıyodu ben kanepenin kenarına koyunca şimdi ona pek gönüllü deyil emeklemeyi öğrendiya çok hoşuna gidiyo ah cadı ialyda demek ağlattı çocuğu bizde gidince ecrin ağlayan çocukların hepsine kızıyo alla allaaaaa diyo en son bizde girince tabi çığlık çığlığa çıkardık odadan:)yaprak sana mail atmaya çalıştım gelmedi deme sakın yaa ben ne teknoloji özürlü bi hatunum

mail geldi canım cevap yazdım
özürlü falan değilsin yani merak etme

bu arada ilayda yine bademcik iltihabı olmuş
eşim öğlende gelip muayne etti daha yeni başlamış iltihaplanma
iğne başladı yine, o yüzden ateşi oluyormuş demek
inşallah biran önce iyileşir ya, çok moralim bozuldu mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…