Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ohh yolladım sonundakaydirigubbakcemile3okudum seninde mailini fırsat bulunca yazacam geçmiş olsun ilaydaya üzüldüm ama işte koca kış hasta olmazlar yaz geldimi bitmez hastalıkları ecrinde öksürüyo iki gündür terliyo sürekli klima açıyorum odanın havasını kırsın diye ama korkuyorumda sürekli açık tutmaktan çokta terliyor hep üst deyişiyoruz özellikle geceleri inş bi an önce iyileşirde ateşide falan düşer cadı ama çok büyümüş yaprakcım bebeklikten çıkmış sanki çocuk gibi olmuş maşallah rabbim nazarlardan korusun

ecrine maşallah bu arada
devamı gelir merak etme, sabırlı ol sen yeterki vereliniortak

gelecek gibi gözüküyo yatağında ayağa dikiliyo bugünde kanepeye tutunmaya çalıştı bakalım hayırlısı arif beyde dedi 15 aylıkken sen onu 12 aylık gibi düşüneceksin dedi kayınvalidemle gitmiştik oda emeklemiyo yürümüyo diye üzülüyo annesi dedi oda 1 kilodan buralara geldi daha ne olsun dedi yeni yeni tanıyoruz ya birbirimizi hayırlısı çok seviniyorum yaprakcım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çarşıya gittik demişsin cumartesi günü sende nıkeden ayakkabımı aldın yoksa ilaydaya:jeyyar::roflol:anladın sen onu

evet canım sonunda başardın kutlarım seni a.s.

evet ya bahar geldiğinden beri 3-4 haftada 1 hastalanıyor maviş ya
ben de üzülüyorum bakamıyorum çocuğa diye
bugün ateşi düştü çok şükür
ama boğazındaki iltihap hemen geçecek gibi değil
o yüzden babası iğneye birkaç gün daha devam edecek

canım ya klima açma çarpar çocuğu ya da kısa süreli aç sonra odanın nemini alıp uygun sıcaklığa gelince de kapat, ben çok korkarım
benim cadı araba klimasından hastalanmıştı geçen yıl
özellikle terliyken sakın açma

ay sağol canım ya büyüyorlar işte
ama ecrin de çok büyümüş annesi maşallh ona

oh oh çok güzel :dance:
maşallah nazar değmesin keltoşuma

evet arif bey çok doğru söylemiş
sen onu biraz daha geriden düşün
öyle değil ama olsun 1 yaş bebeklerle kıyaslama erken doğdu çünkü

evet ya arif beyin öyle bir huyu var
yani ben de ilayda çok zayıf diye üzülüyorum diyorum
yooo zayıf değil, normal sınırlarda siz şişman çocuk istediğiniz için öyle görüyorsunuz diyor, aslında şişmanlık da iyi değil ya, şişman olsa ilayda bu kadar hareketli olmazdı

bi de arif bey ilayda çok hareketli o yüzden çok kilo almaması normal diyor
boyumuz da % 75 persantildeymiş o yüzden zayıf duruyor
ne güzel işte ince uzun çok güzel bir kız olacak diyor zemuszemus
çekirdeksiz üzümüm diye seviyor ilaydayı, çok hoşuma gidiyor benim de
moral bozan bir doktor değil yani
ama medical de ücretlere epey zam gelmiş ya
1 idrar tahlili ve kültür için 30 tl ödedik ki bu sadece sgk farkı
muayne için de ayrı ödedik
bi de doktorlar azaldığındanmıdır nedir az hasta vardı o gün
hüseyin tatar dediğin doktor senin çok sevdiğin nuri koloğlunun odasına yerleşmiş kaydirigubbakcemile3 ama o gün göremedim onu hasta bakmıyordu sanırım
bir de yeni bir bayan vardı çocuk cerrahıymış sanırım eskiden de varmıydı bilmiyorum benim yeni dikkatimi çekti

ah nerde be güzelim ne nike ından bahsediyosun sen
biz o kadar zenginmiyiz, gariban insanlarız biz
onlar zenginlere mahsus şeyler :roflol:
gerçi pazarlarda imitasyonları var oradan alıp insanlara gerçek diye de yutturabilirim di mi ama kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,sevinçcim geçmiş olsun,doruk paşa taş gibi delikanlı olucak,bu güner geride kalacak merak etme hiç emi?fakültede çocuk enfeksiyon uzmanı prof mustafa hacımustafaoğlu var,en iyisi odur,ona gösterebilirsin...elif büyüdükçe çok yaramazlaşıyor,tutamıyorum,hiçbi iş yaptırmıyo...yalnız çocuk bakmak çok zor,eşim yardım ediyo Allahtan,onun kucağından inmiyo,bende yarım saatte ne yapılırsa artık,bulaşık çamaşır vs....kendime en son ne zaman vakit ayırdım bilmiyorum.bakıcı arıyorum hala,yorgunluktan bayılmadan bi an önce bulmam lazım...haftaya kadın alıcam temizliğe,biraz dinlendirir beni belki,en azından içim rahat eder temizlik konusunda,şu yağmur bi dinsin....hepinizi öpüyorum görüşürüz,bebişlere iyi bakın hastalık mevsimi!!

ay canım bir anda ben mi yazdım bu yazıyı dedim
tıpkı beni anlatmışsın valla
bizimkinin bir de büyüdükçe uyku düzeni falan da bozuldu
bebekken yaniilk aylarında saat 9-10 civarı uyurdu
gece 2 kez falan emmeye kalkardı sonra tekrar uyurdu sabaha kadar
ay ne güzelmiş o günler diyorum
ne zaman dişler çıkmaya başladı çocuk gecede 3-5kez uyanmaya başladı
hatta bir gece yarım saatte bir uyandığı oldu. ben de yalnız büyütüyorum
eşim olmasa kendimi camdan atacak pozisyonlara gelmiştim yani
çok zorlandım ya gerçekten, bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum
çok gazlı ve kolik bir bebekti ilayda, şimdi hala daha gazı oluyor ve dişler devam
bi de şu ara yine bademcik iltihabımız var, dün gece 1-1.30 civarı yattım
3-4 gibi uyandı tekrar altını değiştirdim, mama verdim yemedi, su içti sadece tekrar uyuttum. sabah 7.30 da uyandı ve uyumadı sonra 1 civarı sızdı artık yorgunluktan
sabretmek lazım işte başka çare yok yani. seni çok iyi anlıyorum yani. inşallah iyi bir bakıcı bulursun.
temizlik konusunda ne karar verdin, bana gelen kadını aradın mı bir dene istersen memnun kalmazsan değiştirirsin. annemlere geldiğim bir gün görüşürüz inşallah.

senle alakası yok yaprakcım ecrinde kusuyo iki gecedir aynı saatlerde dişe başladı gene ne gece uykusu var ne gündüz vallahi sarhoş gibiyim inanki şöyle deliksiz bi uyku çekmeyi özledim saat başı uyanıyo yok direk gelmiyo ecrine klima yoksa ateşleniyo bizim ev çok sıcak yaprak 30 derece şimdiden zorunlu açıyorum ama yatağı kenarda ecrinin uyku modunada alıyorum bi 20 dk falan açıyorum havasını kırıyo sonra kapatıyorum işte ecrinde büyüdü şükür u haline binlerce şükür

evet hüseyin tatar nuri beyin odasına geçmiş bide sabriye hanım var o uzun zamandır orda çok hoş bi hatundur kuvözdeyken hep görürdüm ben artık takmamaya çalışıyorum boyu kiloyu sağlıklı olsunda napalım ecrinde bundan sonra zor kilo alır bence saniye durmuyo yerinde emeklemeyi öğrendiya bayılıyo bi yerden bi yere evet evet zengin işi nıke adidas kaydirigubbakcemile3evet pazarlardada var imitasyonlar hoş benim marka takıntım yok olsada orda burda görmemişler gibi ben şunu alıyorum bunu alıyorum diye yazmam:sm_cool:yok şurdan şunu aldım burdan bunu aldım herkes çıplak gezdirmiyoya çocuğunu :jeyyar:

ah ah bütün annelerin ortak derdi galiba vallahi parmağımı oynatmak dahi istemiyorum ama mecburen yapıyorum herşeyi ama büyütene kadar çaremiz yok onlar bizim tatlı belalarımız rabbim acılarını göstwermesin

ay uyku deme bana uyku deme sakın yasakkelime
en çok ihtiyacım olan şey bu aralar
çok yorgunum ben ya, şimdi yatsam uyurum yani mirmirmirmir
gece ilayda da çok uyanıyor ya mafoldumben
ne zaman düzelicek bu uykusuzluklar ya
inşallah tatilde iyice yorulur da şöyle 3-5 saat uyur yaramaz kaydirigubbakcemile2

sıcak da çok etkiler uykusunu evet
ilayda da hiç sevmiyor sıcağı ama klimadan da korkuyorum ben ya
gerçi bizim ev çok aşırı sıcak olmuyor akşamları esiyor hatta
bu bebişler havadan nem kapıyorlar gerçi işimiz zor yani kafamçokkarıştı

evet canım bahsettiğim doktor sabriyeydi sanırım ismi
ben yeni gördüm tanımıyorum yani
arif beyin hastası çoktu zaten şimdi tek o bakıyor gibi bişey
ama yine de çok ilgilendi sağolsun alkisalkisalkis

ben size gelirken pazardan alıveririm ecrine 1 tane nike tshirt
1 tane de adidas eşofman olur biter :1shok: :roflol:
valla ben sıcaklarda çıplak gezdiriyorum
altında sade bir bez, yani çıplak gezdiren de var anlayacağın kaydirigubbakcemile3

mecbure ben bu ara hazırlık yapıyorum
yarın gece yolculuk var biliyorsun
o yüzden gelemezsem merak etme
mailini de aldım bu ara, cevap yazmaya çalışırım
yazamazsam da sonra artık vereliniortak
otelde kablosuz net varmış, eşim bilgisayarını götürecek
fırsat kalırsa ben de gelip yazmaya çalışırım
hadi kendinize iyi bakın, öpüyorum canım :1hug

ay bizim ev aşırı sıcak yaprakcım o yüzden mecburen açıyorum havasını kırdırıyorum inş uyurda sende tatilinin tadını çıkarırsın gerçi yorulur bol bol oynar kumla çok faydasınıda görür ilayda al yaprakcım al eşofmankaydirigubbakcemile3orjinalini giydirmesekte imitasyonunu giysin bari:sm_cool:vallahi bende hava ısınınca sadece çıtçıtlı bad giydiriyorum o kadar

şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum inş gönlünce eğlenirsin bol bol dinlenirsin bende cumartesi gecesi gidebilirim belki bi ay kadar kalmayı düşünüyorum ama kısmet tabi abimlerde kalırız heralde tatile kadar durumları biliyosun az çok ordan fırsat olursa bende girerim olmazsada merak etmeyin artık bizde gelmezsek kimse uğramıyo gerçi ama olsun sende fırsat bulursan yaz sende kendine ve mavişe iyi bak bende öptüm siziopuyorumnanaktan

Zelcan merhaba,
ben ahmet beyden çok memnunum ve hala ona devam etmekteyim,sormak istediğin şeyler varsa yardımcı olurum sana.

artık muayenehane kapanmış ahmet bey özel hastalınada medicalde akşamları bakıyormuş
bende p.tesi randevu aldım sende mi akşamları özel gidiyorsun şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…