Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

msn yok,ben muayenehanesi varken ona gidiyordum kapatınca normal randevu aldım gayette güzel ilgilendi.Sen kaçıncı haftadasın doğum ne zaman?

24haftalık olduk eylül 28 gibi bekliyoruz senin tam gün nezaman
hangi doğum şeklini düşünüyorsun??
ilk gideceğim p.tesi özeline aldım ama normaline mi alsaydım diye şimdi tereddütte kaldım
ikiside aynı cihazla bakılıyoru sanırım dimi
sanırım 4 boyutlu/renkli değilmiş
peki ne sıklıkta çağırıyor 2haftada bir mi
ozaman ücret olarak çok bişey fark etmeyecek sanırım

canım ya msn iş yerinde yasakta ondan veremedim.Ben de 29+6 haftadayım doğumda 19 ağustos gibi inşallah.Şimdilik normal diyorum herşey yolunda giderse ama birazda korkuyorum açıkçası bakalım kısmet hangineyse.ılk gideceksen özel alman ii olmuş daha güzel ilgilenir,yapılan testlerini falan sorar ve sen dahi iyi tanır.Peki daha önce hangi doktora gidiyordun?Normal ultrasonla bakıyo,2 haftada bir çağırıyor ikinci sefer gittiğinde özelden gidersen para almıyor fakat normal gidersen her gittiğinde para veriyosun bence özelden giemek daha mantıklı bu durumda.

anadım sorun değil
ben daha önce zübeydenin dr.na özelden gidiyordum ama doğuma 3500lr istedi çekirgede girmeye
çok geldi ondan değiştiriyorum yoksa memnundum doktorumdan

bende normal istiyorum korkmama rağmen ilerisi ve toparlanma da daha kolay diye
cd filan vermiyor dimi
ben henüz şeker yükleme testi yapmadım bu gideceğimde yapacaktık
artık ahmet bey ister sanırım
nasıl oluyor nekadar ücreti sade ona mı bakıyor başka testlerde istiyormu ben
detaylı ve 3lü test yaptırmıştım onlar haricinde bişey istiyormu
yanlış anlama ama sen neden normal gittin az da olsa fiyat farkı mı yoksa ???

bu arada benim oğlum olacak inşallah ya senin?

Ben şeker yükleme testini 10 gün falan oluyo yaptıralı hastanede 48TL yaptırdımaynı günde sonucunu almıştım.Cd detaylı ultrasonda vermişti bana o zaman bütün her gelişimine bakmıştı.Başka bi test istemez sanırım.100 TL muayene ücreti biliyosun normalde 42 olması lazım ama dediğim gibi bu normal gidersen her gittiğinde 42 TL veriyosun iki haftada bir 84 TL yapıyor yani 100 TL verip özel gitmek gaha mantıklı bende bu gittiğimde özelden gidicem.Benim de kısmetse oğlum olaccak,allah analı babalı büyütsün canım hepimizinkini.

amin canım cümlemizinkini isim konusunda karar verebildiniz mi (biz hala emin değiliz ama Kadir Can olacak gibi)
doğum ücreti konusunda bilgin varmı
yazdan sonra değişecekmiymiş görüştünmü hiç, genelde temmuzda zam geliyormuş sanırım

evet 100lr dedi tel.da kız ama her defasında bide 12tl hasta katkı payı ödeniyormuş?? yani 112tl oluyor dedi, çok saçma geldi sen veriyormusun her defasında???

Valla bizde isim konusunda karar veremedik daha habire değiştiriyoruz bakalım kısmet artık hangisine doruk hoşumuza gidiyo ama.Doğum ücreti konusunda bilgim yok temmuz da zam geleceğini sana kim söyledi canım? 100 tl birde 12 tl katkı payını bilmiyorum normal gittiğinde veriyorsun da özel gidince demi kesiyolarmış bak onu bende bilmiyorum.Peki yakın zamanda öğrendin mi doğum ücretini falan?

zam konusu; bi sayfada okumuştum tam nerde hatırlamıyorum ama temmuzda doğum ücretlerine zam geliyormuş.
son normal 300 sezeryan 500diye duymuştum özel oda ve epidural +100 lr diye hatırlıyorum ama kesin bişey diyemem kendim görüşmedim duyduklarım bunlar

evet az önce randevu alınca kız söyledi her defa 12lr alıyorlarmış özeldede
bunu bizde devlete ödüyoruz bizde kalmıyor dedi
ama çok saçma bişey bu katkı payı !!!! bana çok mantıksız geliyor
sen ne zaman gideceksin tekrar bidahaki randevun nezaman

Bu gittiğimizde soralım bakalım ne diyecekler zam falan gelmesin valla,zaten yeterince zamlı:))Ben de salı veya çarşamba gidicem.Bence de katkı payı çok saçma hemde her defasında alınması.

ben p.tesi yazarım tekrar noldu ne bitti nasıl geçti diye
sende salı/çarşamba yazarsın

öbür kızlar hep doğum yaptı maşallah darısı sağlıcakla bizim başımıza :Saruboceq:

burdaki kızların tavsiylerine dayanarak ve güvenerek eşimle aylarrrrrrrca ikna çabalarım sonuç verdi ve dün ilk defa gittik ahmet beye ama kızların anlattıklarına katılmıyorum!!!!

anlattıklarından da mükemmel bi doktor ve insan bugüne kadar ahmet beye gitmediğim için o kadar pişmanım ki anlatamam

tüm sorularımı sakince açıkca cevapladı çok bilglendirdi
ayrıntılı usg gibi herşeyyyyi ölçtü biçti bide dvd verdi

okadar hafiflemiş çıktımki odadan uçuyorum sandım

minori: canım sen naptın aldım mı randevu ben dünn gittim işte ve yazdığım gibi o kadar memnun kaldım ki o kadar konuşmadan sorudan sonra doğum fiayları nekadar diye sormak aklıma gelmedi hiç!!
şimdi okuyunca hatırladım ama 2 hafta sonra tekrar gideceğim ozaman sorurum
sen ne zaman gideceksin sende sor bakalım aynı şey mi diyecekler kıyaslaştırırız
çünkü tel.da katkı payı mutlaka alınıyor dediler gittiğimde almadılar ??
başkasından aldılar bişey anlamadım ama olsun :)

Memnun kalmana çok sevindim canım,gerçekten Ahmet bey sakin,bilgili,iyi bi doktor.Benim de randevum yarın akşam bende özelden aldım randevu telefondaki kız bana da katkı payı alınıyo dedi.Senden neden almadılar ki ilginç bakalım ben gidince alacaklar mı?Bu arada bebek nasılmış?Kaç kilo olmuş? Sayi sen ne kadar kilo aldın şimdiye kadar?

Ben de Ahmet Bey e 33. haftamda gitmeye başladım.Doktor değiştirmek için biraz geç bir vakit ama..Benim durumum biraz riskliydi.33.haftada düzeldi.Şu an 36. haftaya girdik.2 kez muayene oldum.Bana aşırı sessiz geldi doktor.Bir de çok korkmuştum.Artık doğum yaklaştığı için kabul etmez beni diye.Bunu da kendisine söyledim,sadece 'problem değil' dedi.Olumlu izlenim de bu.Bu forumdaki yazılardan dolayı tercih ettim kendisini zaten.Hayırlısı olsun bakalım..:sm_confused:

kilosu 820gram maşallah teyzesi iyiymiş
ama boyunu söylemedi sade kilo mu ölçüyorlar yoksa unuttu mu
evet yaa çok memnun kaldım 45dk filan heryerine herşeyine sabırla baktı
gelişimi maşallah süpermiş hiçbir sorun yok
artı tüm sorularımı cevapladı öbür dr.hem daha pahalıydı hem soru bile soramıyordum
nebilim arkadaki adam ödenmeli dedi kızgerek yok dedi bişeyler
almadılar sonunda sanırım test veya kan reçete yazmayacaksa özelden gidip yazmıyorlarmış
ama reçete yada test olcaksa bi kısmını ssk ödesin diye alıyorlar ??
canım bende anlamadım daha doğrusu onlar kendide bilmiyor
birinin dediğ öbürünü tutmuyor :))
ben kendim 8,5 kilo almışım maşallah bu gidişle 16-20 bulur sanırım
ki bide ben hamur işi pilav makarna çok yiyen biriside değilim yada ekmek
en çok meyve yememe rağmen bu kadar almışım ama ben çok zayıf hamile kalmıştım
normal yada balıketlilerden daha çok alırmış

2hafta sonra şeker testi yapacağız

canım sen unutmazsan yarın bi sor fiyatlar ne değişecek mi filan diye bende 2hafta sonra soracağım

inşallah seninde kontrolün yarın güzel geçer haberlerini bekliyorum canım

merhaba canım demek sende ahmet beyin hastasısın
bende dün ilk gittim 25 haftalıkken ama çok güzel ilgilendi
bende 2 kere bebek kaybettim 10 haftalik ve 11haftalıkken yani bizdede risk yok değil malesef
sessiz gelmesi bence önemli değil yeterki yavrularımıza ii baksın
bizi gerekli bilgilendirsin ve sorularımıza cvp versin
bunlar varsa tamam zaten oraya muhabbete gitmiyoruz
adam işini layikiyle yapsın diye gidiyoruz onun için para ödüyoruz
bak ne güzel bu saatte bile kabul etmiş en azından doğumdan önce bir kaç kez görecek
yeterli demekki
hayırlı olsun canım ALLAHIM hepimize kolay doğumlar versin senin baya az kalmış
nasıl heycanlısındır şimdi Allah bilir
kız/erkek cinsiyetiniz ne ve nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun
sen konuştunmu fiyatları??

Heyecan var ama çok değil.Ben normal doğum istiyorum.Ama bir aksilik olmazsa tabi.Bebişim kız.Fiyatları ben doktorla konuşmadım.Hasta yatış bölümü ilgileniyor dediler.Oraya sorduk.SGK anlaşmalı fiyat 500 tl dediler.Yıl sonuna kadar da büyük ihtimal böyle gideceğini söylediler.:sm_confused:

Benimde doktorum Ahmet Yılmaz..Harikulade bir doktor..şu anda 17+5 hamileyim ve kızım olacakmış :) evet doğum ücretlerini öğrendik. sezeryanda normal doğumda 500 tl. Kasımda inşallah doğumum..çok heyecanlıyım ve inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..

@katharsis: canım hayırlı olsun !!! aa normal ve sezeryan aynımıymış???
ben normal daha ucuz diye duymuştum ve epiduralde +100tl veya özel oda istersen +100lr
neyse diğer özel hastanelerden yine uygun sanırım :)

dvd: kızlar ben ilk gittim işte p.tesi bana 3d resim ve dvd verdi
bunu her gittiğimizde verecek mi hani resim tamam da her gittiğinde dvd de veriyor mu
mesela beni 15 gün sonra çağırdı
yoksa her ay mı veriyor
bilgisi olan var mı??????????????

@minori: naptın gitti mi canım dün ?? nasıl geçti ???

@smoothcriminal: ayyy ben şimdiden çok heycanlıyım ve korkuyorum artık 30 haftayı geçiince kesin stresten erkenden doğururum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…