- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.681
@smoothcriminal: ayyy ben şimdiden çok heycanlıyım ve korkuyorum artık 30 haftayı geçiince kesin stresten erkenden doğururum :)))
slm kızlar umarım herks iyidir.ben doruktan fırsat bulup pek gelemiorum bilgisayarımda bozuldu servise verdim.dork artık epey büyüdü hep kucağımda durmak istiyor bende ondan vakit bulamıyorum.mecbure memlekete gitmiş.yapraknil tatile.artık dönünce görüşürüz sizlerle.yeni hamiş arkadaşlar gelmiş bakıyorm ahmet yılmaza giden.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşlar doğru tercih yaptınız ahmet bey gerçekten çok iyi birisi.
sizlere bir tavsiyem var kızlar doğumunuz sezeryan olursa ya yanınıza birisi girsin eşiniz falan yada doğumunuzu kameraya çektirin.benim oğlumun ağzında kayma var emar bile çektirdik beyinle ilgili birşey yokk doğumal dediler.eğer benim yanımda birisi girseydi doğumda anormal birşey oldumu anlardık fakat girmedi.doktorlar doruğu hemen gösterdi bizimkilere ama içinde insanın bir şüphe kalıyor doğumda tutarkenmi sorn oldu diye.çünkü fakülte doğmsal dedi.ben keşke diyorum şimdi kşkee yanımda biri ameliyata girseydi
Saol canım,benden de katkı payı almadılar bu sefer nie almadılar bende şaşırdım.Dvd yi sormuşsun tam hatırlamıyorum ama 7-8 dk falandı sanırım.Bana elevit vermişti baştan,şimdi de kan hapı ferrum fort kullanıyorum eleviti de arada içersin demişti.Bacak krampları genelde kalsiyum eksikliğinden oluyor sanırım bol bol süt ve süt ürünleri tüketmek lazım.
bende Dr. Ahmet beye başladım henüz bir defa gittim 2 hafta sonra yine muayenem var yeni olduğu için bir olumsuzluk görmedim fakat diğer gittiğim doktorlara nazaranda daha ilgili olduğunu söyleyebilirim ..
@ilayda: canım evet sonunda :))) eşimi aylarca dır dır ettikten sonra zor ikna ettim ama oda memnun kaldı anlican ahmet beye devam
canım serhat bey ben zübeydede giremem normale yasak dedi biraz kesip attı gibi
dışarda normal yaparız oda dediğim gibi 3,500lr dedi yada zübeydede sezeryan dedi
yani dese zübyede ben yaptırım sana tamam ama acıbademde normal dedi oda pahalı çok
bak senin dr negüzel ayarlamış herşeyi bizimki o konuda yasak dedi bitti malesef
canım bende de biraz risk var ama benim riskim pıhtılaşma sorunum varmı yokmu bilmediğimizden ahmet beyde ilk onu sordu dedim ben yapılan onca testde oda var sanıyordum ama yokmuş
ki kendim tekrar tekrar söylememe rağmen gerek ypk demişti serhat bey
pıhtılaşma varsa iğne kullanmam gerekti ki
herhangi bi pıhtı bebeğe giden kanala gidip tıkamasın diye
ama bilemiyoruz artık var mı yok mu diye
ahmet bey ilk bu test yaptırman gerekirdi dedi
ama nebilim ben dr. biliyordur dedik güvendik şimdiki aklım olsa yaptırırdım
şimdi içimde bi korku şüphe var ya pıhtılaşma varsa diye
son haftalarında bu sorundan bebeğini kaybedende çok çok korkuyorum
ALLAHIM hayırlısıyla yavrumu kucağıma almayı nasip eder inşallah
(hepimizin de tek benim değil :) )
sen maşallah büyüttün bile kızı :)
canım geçmiş olsun yaa emar vs la uğraştığını takip ediyordum burdan ama doğumsal olduğunu bilmiyordum canım Allah şifasını versin tedavisi vs. vardır sanırım hı bu teknolojide ???
ben normal istiyorum sorun çıkmazsa normale de biri girebiliyormu yanında yoksa sade sezeryana mı???
bizde işte aylarrrrrrrr sonra eşimle bol bol mücadele ettikten sonra başladık şükür ahmet beye ve gayet memnunuz ona devam edeceğiz inşallah
inşallah herşey düzelir yavrun için
herkese selam
mecbure tatilden döndüm canım da, daha tam kendime gelemedim
tatil modundayım hala yani sengözlerimebaksanab
sizler de yoksunuz o yüzden pek gelip yazmıyorum
sevinç seni merak etmiştim canım
arada gelip yaz böyle, doruk iyileşmiştir inşallah
en son zatüre problemi vardı, diğer sorunla ilgili gelişme var mı
mr lar da bişey çıktı mı, tedavi mi olacak yoksa zamana mı bırakılacak
canım çok üzme kendini, Allaha şükür sağlıklı ve kucağında
zamanla düzelecek inşallah, doğumda nasıl bir sorun olmuş ya :sm_confused:
gerekirse ahmet beyle de görüş belki bir açıklaması vardır ya
limon da hiç yok, onu da merak ediyorum psilokum da gelmiyor
mecbure senin tatil nasıl gidiyor, ecrin nasıl yollarda huysuzluk yaptı mı
ilayda tatile bayıldı, havuzdan çıkmadı ya, tam bir su kuşu su perisi
birsürü yabancı arkadaşı oldu, otelde neredeyse hiç Türk yoktu
sezon açılmamıştı henüz, 3-4 gün hava da kapalıydı zaten ama sıcak oldu mu da çok aşırı sıcak oluyor antalya o yüzden tam zamanıydı yani. giderken ilayda gayet rahattı neredeyse hep uyudu ama dönerken burnumuzdan getirdi valla saat başı mola verdik nerdeyse epey maceralı geçti. o yüzden ancak kendime geldim. geçen girdim okudum sen 1 ay yokum yazmışsın. sevinç limon da yok. lokum da gelmiyor zaten. yeni arkadaşlar gelmiş evet. gerçi zelcanı tanıyoruz. onlara da 1-2 bişey yazmak isterim.
merhaba yaprakcım,ancak gecenin bu saatinde girebiliyorum işte anla halimson zamanlarda bi de uyku sorunum var artık:bbo:,uykuya dalamıyorum kolay kolay artık...ben de epeydir girememiştim eliften dolayı,yazayım dedim...bakıcı bulamadık hala,arıyoruz,çok hareketli çok yoruyor elifcik...temizlikten çooook memnun kaldım bu arada sana çok teşekkür ederim,en kısa zamanda tekrar alıcam,helal olsun kadıncağız herşeyi dört dörtlük yaptı...bi gün mutlaka beklerim bize annenlere geldiğinde,çok öpüyorum canım,bu arada ilaydanın doğumgünü de kutlarım geç oldu ama,ancak okuyabildim geçmişi:çok üzgünüm:Allah uzun ömür sağlıklı bir hayat versin inşallah...ay canım bir anda ben mi yazdım bu yazıyı dedim
tıpkı beni anlatmışsın valla
bizimkinin bir de büyüdükçe uyku düzeni falan da bozuldu
bebekken yaniilk aylarında saat 9-10 civarı uyurdu
gece 2 kez falan emmeye kalkardı sonra tekrar uyurdu sabaha kadar
ay ne güzelmiş o günler diyorum
ne zaman dişler çıkmaya başladı çocuk gecede 3-5kez uyanmaya başladı
hatta bir gece yarım saatte bir uyandığı oldu. ben de yalnız büyütüyorum
eşim olmasa kendimi camdan atacak pozisyonlara gelmiştim yani
çok zorlandım ya gerçekten, bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum
çok gazlı ve kolik bir bebekti ilayda, şimdi hala daha gazı oluyor ve dişler devam
bi de şu ara yine bademcik iltihabımız var, dün gece 1-1.30 civarı yattım
3-4 gibi uyandı tekrar altını değiştirdim, mama verdim yemedi, su içti sadece tekrar uyuttum. sabah 7.30 da uyandı ve uyumadı sonra 1 civarı sızdı artık yorgunluktan
sabretmek lazım işte başka çare yok yani. seni çok iyi anlıyorum yani. inşallah iyi bir bakıcı bulursun.
temizlik konusunda ne karar verdin, bana gelen kadını aradın mı bir dene istersen memnun kalmazsan değiştirirsin. annemlere geldiğim bir gün görüşürüz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?