Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

@smoothcriminal: ayyy ben şimdiden çok heycanlıyım ve korkuyorum artık 30 haftayı geçiince kesin stresten erkenden doğururum :)))

yok canım.. onlar duruyorsa istediğin kadar stres yap birşey olmaz.. kaderci olmak lazım biraz.belli bir vakitleri var bunların ya da canları sıkılınca geliveriyorlar herhalde

slm kızlar umarım herks iyidir.ben doruktan fırsat bulup pek gelemiorum bilgisayarımda bozuldu servise verdim.dork artık epey büyüdü hep kucağımda durmak istiyor bende ondan vakit bulamıyorum.mecbure memlekete gitmiş.yapraknil tatile.artık dönünce görüşürüz sizlerle.yeni hamiş arkadaşlar gelmiş bakıyorm ahmet yılmaza giden.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşlar doğru tercih yaptınız ahmet bey gerçekten çok iyi birisi.
sizlere bir tavsiyem var kızlar doğumunuz sezeryan olursa ya yanınıza birisi girsin eşiniz falan yada doğumunuzu kameraya çektirin.benim oğlumun ağzında kayma var emar bile çektirdik beyinle ilgili birşey yokk doğumal dediler.eğer benim yanımda birisi girseydi doğumda anormal birşey oldumu anlardık fakat girmedi.doktorlar doruğu hemen gösterdi bizimkilere ama içinde insanın bir şüphe kalıyor doğumda tutarkenmi sorn oldu diye.çünkü fakülte doğmsal dedi.ben keşke diyorum şimdi kşkee yanımda biri ameliyata girseydi

canım geçmiş olsun yaa emar vs la uğraştığını takip ediyordum burdan ama doğumsal olduğunu bilmiyordum canım Allah şifasını versin tedavisi vs. vardır sanırım hı bu teknolojide ???
ben normal istiyorum sorun çıkmazsa normale de biri girebiliyormu yanında yoksa sade sezeryana mı???
bizde işte aylarrrrrrrr sonra eşimle bol bol mücadele ettikten sonra başladık şükür ahmet beye ve gayet memnunuz ona devam edeceğiz inşallah
inşallah herşey düzelir yavrun için

Selam arkadaşlar,
randevum perşembe akşamıydı bende özelden gittim gayet güzel inceledi dvd verdi yine, allaha şükür herşey yolunda.Haftaya kısmetse doğum iznim başlıyor,evde beklemeye devam edicez.O akşam bende soramadım doğum fiyatlarını yatış bölümü kapalıydı.Sanırım her özelden gittiğnde dvd verecek çünkü daha önce gittiğimde de vermişti.ıyi oluyor açıkçası eve gelip tekrar tekrar izliyoruz.Yine bizimkisi yüzünü göstermedi eliyle kapatıyor her seferinde ya eli ya kolu yada kordunu geliyor bi türlü göremiyoruz.Artık her 15 günde bir görecek doktor,insan sabırsızlıkla bekliyor.Allah herkese sağlıklı doğumlar, sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

@minori: gözün aydın canım herşey ii çıkmışya benimkide çekmedi hep sağ eli yüzünün önündeydi
canım sen ödedin mi bu sefer katkı payı?? dvd kaç dakikalıktı
benim bacak kramplarım başladı sabaha karşı uyutmuyor
siz hangi vit. kullanıyorsunuz??? magnezyum ve calcium filan veriyorlrmış sanırım

slm kızlar herkes iyimi ben abimlerdeyim yozgattayım bi selam vereyim dedim yeni arkadaşlar gelmişler galiba hoşgelmişler yaprakta daha dönmedi galiba geçmişi okuyamayacam şimdi dönünce inş bol bol konuşuruz herkes iyimi öpüyorum hepinizi beni özleyin olurmu:)

Saol canım,benden de katkı payı almadılar bu sefer nie almadılar bende şaşırdım.Dvd yi sormuşsun tam hatırlamıyorum ama 7-8 dk falandı sanırım.Bana elevit vermişti baştan,şimdi de kan hapı ferrum fort kullanıyorum eleviti de arada içersin demişti.Bacak krampları genelde kalsiyum eksikliğinden oluyor sanırım bol bol süt ve süt ürünleri tüketmek lazım.

herkese selam

mecbure tatilden döndüm canım da, daha tam kendime gelemedim
tatil modundayım hala yani sengözlerimebaksanab
sizler de yoksunuz o yüzden pek gelip yazmıyorum

sevinç seni merak etmiştim canım
arada gelip yaz böyle, doruk iyileşmiştir inşallah
en son zatüre problemi vardı, diğer sorunla ilgili gelişme var mı
mr lar da bişey çıktı mı, tedavi mi olacak yoksa zamana mı bırakılacak
canım çok üzme kendini, Allaha şükür sağlıklı ve kucağında
zamanla düzelecek inşallah, doğumda nasıl bir sorun olmuş ya :sm_confused:
gerekirse ahmet beyle de görüş belki bir açıklaması vardır ya

limon da hiç yok, onu da merak ediyorum psilokum da gelmiyor

mecbure senin tatil nasıl gidiyor, ecrin nasıl yollarda huysuzluk yaptı mı
ilayda tatile bayıldı, havuzdan çıkmadı ya, tam bir su kuşu su perisi
birsürü yabancı arkadaşı oldu, otelde neredeyse hiç Türk yoktu
sezon açılmamıştı henüz, 3-4 gün hava da kapalıydı zaten ama sıcak oldu mu da çok aşırı sıcak oluyor antalya o yüzden tam zamanıydı yani. giderken ilayda gayet rahattı neredeyse hep uyudu ama dönerken burnumuzdan getirdi valla saat başı mola verdik nerdeyse epey maceralı geçti. o yüzden ancak kendime geldim. geçen girdim okudum sen 1 ay yokum yazmışsın. sevinç limon da yok. lokum da gelmiyor zaten. yeni arkadaşlar gelmiş evet. gerçi zelcanı tanıyoruz. onlara da 1-2 bişey yazmak isterim.

bende Dr. Ahmet beye başladım henüz bir defa gittim 2 hafta sonra yine muayenem var yeni olduğu için bir olumsuzluk görmedim fakat diğer gittiğim doktorlara nazaranda daha ilgili olduğunu söyleyebilirim ..

zelcan sonunda ahmet beyde karar kılmışsın canım
memnun kalmana sevindim, doğum ücretleri de dediğiniz gibiyse valla çok ucuz ya
ben kızımı orada çocuk doktoruna götürüyorum 2 hafta önce sadece idrar tahlili ve kültür için 30 tl ödedik. muayne ücreti de ayrı yani ama doğum ücreti öyle 500-750 gibi bişeyse gerçekten çok uygunmuş. o senin behsettiğin 4000 tl den sonra sudan ucuza gelmiştir. aslında sen serhat beyle zübeyde de yapardın ama özel hastane istedin sanırım. devlet hast. konfor açısından kötü ben zübeyde de yaptım gerçi doğumumu ama sağolsun benim doktorum bana özel oda ayarlamıştı, doğumu da kendisi yaptırdı o da çok iyi geçmişti özel hastane konforundaydı yani ama tabi özel hastaneler daha başka olur. fakat ben riskli durumlarda her zaman kadın doğum hastanelerini tercih ederim. her türlü techizat var acil durumlarda falan hemen müdehale edilebiliyor. özel hastane tercihinde de çok dikkat etmek gerekli. mecburenin başına gelenler malum yani.
herneyse sonuçta ahmet bey iyi bir doktor genelde herkes memnun yani. umarım sizler de memnun kalırsınız.

@ilayda: canım evet sonunda :))) eşimi aylarca dır dır ettikten sonra zor ikna ettim ama oda memnun kaldı anlican ahmet beye devam
canım serhat bey ben zübeydede giremem normale yasak dedi biraz kesip attı gibi
dışarda normal yaparız oda dediğim gibi 3,500lr dedi yada zübeydede sezeryan dedi
yani dese zübyede ben yaptırım sana tamam ama acıbademde normal dedi oda pahalı çok
bak senin dr negüzel ayarlamış herşeyi bizimki o konuda yasak dedi bitti malesef

canım bende de biraz risk var ama benim riskim pıhtılaşma sorunum varmı yokmu bilmediğimizden ahmet beyde ilk onu sordu dedim ben yapılan onca testde oda var sanıyordum ama yokmuş
ki kendim tekrar tekrar söylememe rağmen gerek ypk demişti serhat bey
pıhtılaşma varsa iğne kullanmam gerekti ki
herhangi bi pıhtı bebeğe giden kanala gidip tıkamasın diye
ama bilemiyoruz artık var mı yok mu diye
ahmet bey ilk bu test yaptırman gerekirdi dedi
ama nebilim ben dr. biliyordur dedik güvendik şimdiki aklım olsa yaptırırdım
şimdi içimde bi korku şüphe var ya pıhtılaşma varsa diye
son haftalarında bu sorundan bebeğini kaybedende çok çok korkuyorum
ALLAHIM hayırlısıyla yavrumu kucağıma almayı nasip eder inşallah
(hepimizin de tek benim değil :) )
sen maşallah büyüttün bile kızı :)

dedim ya kendileri de bilmiyor nezaman alacaklar :))))
bende sade elevit kullanıyorum evet kramplar kalsium ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş
muzda magnezyum çok hemen hemen hergün yiyorum da sütü bi hafta filan canım istemedi içmemiştim şimdi 2 bardak süt ve peynir yoğur filan yiyorum
bugün ayakkabı bakmaya çıkacaktık ayağım o kadar ağrıyor ki resmen topallatıyor gidemedim yarına dinlenip yazlık bişeyler bakcam artık

bende Dr. Ahmet beye başladım henüz bir defa gittim 2 hafta sonra yine muayenem var yeni olduğu için bir olumsuzluk görmedim fakat diğer gittiğim doktorlara nazaranda daha ilgili olduğunu söyleyebilirim ..

merhaba canım hoşgeldin
evet ahmet bey 2haftada bir çağırıyormuş
sen kaç haftalık hamilesin hayırlı olsun bu arada

evet canım zübeydede malesef normal doğumu ebeler yaptırıyor
sezeryan olursa kendi doktorun giriyor
benimki sezeryandı ve o yüzden doktorum girdi ve sağolsun herşeyi ayarlamıştı
hakkını asla ödeyemem yani a.s..
ama belki sen de sezeryan yapardın yani normal doğum olacağı kesin mi
tabi en güzeli normal doğum ama ben kesinlikle cesaret edemezdim
cesaret edip bunu başaranları da tebrik ediyorum valla
ama gerçi ben istesem de normal olmazdı, çatım darmış benim
bi de daha önce düşüğüm falan olunca riske atmak istemedim
sanki sezeryanla doktorum hemen açsın alsın bebişimi olsun bitsin istedim belki de
ama tabi herkesin tercihine ve düşüncesine saygım var
ahmet bey normal doğumlara giriyormuş evet, bu topikte normal doğum yapanlar da var, hepsininkine girmiş. gecenin bir yarısı bile geliyormuş diye duydum. özel hastane olunca öyle oluyor tabi. ancak izin dönemi veya şehir dışında olma durumunda falan yerine başkası girer sanırım. ay şu doktorların da işi zor gerçekten ya. Allah yardımcıları olsun. hastalar zırt pırt arıyor. ben eşimden biliyorum. hastalar için ayrı tel. hatları var. zor valla.

canım senin ardarda düşüklerin vardı sanırım, o durumda evet pıhtılaşma testi yapılması gerekiyor diye biliyorum. önceki doktorun niye atlamış ki bunu.
peki hamileyken yapılmıyormuymuş bu test. ahmet beye sordun mu. evet öyle bir durum varsa kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun. benim 1 düşüğüm olmasına rağmen ben bile kan sulandırsın diye bebe aspirini içiyordum hergün. sen de içiyorsundur belki :CüvCüv:.

aman neyse kötü şeyler düşünmeyelim de iyi olsun herşey
senin de az kalmış yarıyı geçmişsin. hadi hayurlısı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. canım valla hamilelik ve doğum bişey değil. asıl sonrası önemli kafamçokkarıştı

evet ben büyüttüm, 13 aylık oldu cimcime ama gel bir de bana sor. anam ağladı resmen. çok zor geldi bana ya belki de ilayda çok zorlu bir çocuk o yüzden de olabilir. uyku haricinde 1 dak. yerinde durmuyor hihoyyyt. 9 aylık yürüdü ve o günden sonra bana da eşime de rahat yok. hele şu an var ya her yere her şeye ulaşır oldu ve 1 dak. boş bırakmaya gelmiyor. neyse olsun yine de güzel koşuşturmacalar bunlar. büyüdükçe durulur belki. bakalım. darısı sizlerin başına inşallah :Saruboceq:

zelcan bu arada muzun fazlası kabızlık yapar haberin olsun.
gebelikte kabızlığa dikkat. 1 taneden bişey çıkmazda fazla yeme sakın
ya da yanında başka lifli meyve ve sebzeler de ye ki dengelesin vereliniortak

cnım normal doğumada girebilir eşin yada yakının üveneceğin birini ayarla sen ahmet bey izin verir

bende sizi merak ettim canım tatil iyi geçmiştir inşallah.burarada mcbure ve limonuda izledik gelsinler artı.ya doruk çok yaramaz vakit bulup giremiyorm tepmden inmyor.
cnm bnde ahmet beyle konuşmayı dşündümde nerden hatırlasın günde kaç tane doğum yaptırıyor.doruk iyi görünüyor ama kalbinde akciğrer giden damarda darlık varmış snra sol elini iyi kullanamıyor dediler fizik verdiler onada canım sıkıldı.bence solu daha iyi kullanıyor ama fizik verdilr.yine sol kulağında işitme testine 2 sinirde daha az duyma var dediler.her gittiğimde bişey çıkarıyorlar ya delireceğim artık.neyse öpiyorum ilaydayı ohhhh ne güzel tatil yaptınız stres attınız ya

merhaba yaprakcım,ancak gecenin bu saatinde girebiliyorum işte anla halimson zamanlarda bi de uyku sorunum var artık:bbo:,uykuya dalamıyorum kolay kolay artık...ben de epeydir girememiştim eliften dolayı,yazayım dedim...bakıcı bulamadık hala,arıyoruz,çok hareketli çok yoruyor elifcik...temizlikten çooook memnun kaldım bu arada sana çok teşekkür ederim,en kısa zamanda tekrar alıcam,helal olsun kadıncağız herşeyi dört dörtlük yaptı...bi gün mutlaka beklerim bize annenlere geldiğinde,çok öpüyorum canım,bu arada ilaydanın doğumgünü de kutlarım geç oldu ama,ancak okuyabildim geçmişi:çok üzgünüm:Allah uzun ömür sağlıklı bir hayat versin inşallah...

yeni arkadaşlar,yeni hamişler gelmiş aramıza bu arada,onlara da hoşgeldiniz demek isterim,Ahmet bey titiz,güvenilir ve net bir dr.dur,emin ellerdesiniz yani,kuşkunuz olmasın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…