Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

@ilayda: canım ben normal istiyorum ama bende zayıfım baya çatım darmıdrı değilmidir bilemiyorum daha 34mü 37 haftadan sonra mı ne çatı muayenesi oluyormuş sanırım hayırlısı

bende bebe aspirini kullanıyorum 36 haftaya kadar kullanacaksın demişşti öbür dr.
ama ahmet bey pıhtılaşma testi yapılmamasından pek memnun kalmadı ama geçti artık,
bebeğe bi bakalım dedi
maşallah yavrum da çok iyiymiş gelişimi filan Allaha şükür çok ii
ozaman bu saatten sonra değiştirmeyelim dedi aspirine devam
senin kız erkenden yürümeye başlamış annem fazla kilolarını versin peşimden koşarken demiştir :)))
maşşallah!!!

@limon: canım eşim giremezde (kan kelimesinde bile rengi atıyor adamın hahaha bayılır kalır orda sonra dr. onla ilgilenmekten biz kalırız masada :)))
ama annem burda olursa girse bana moralmen ii gelir ama oda şüpheli annem yurtdışında kalıyor ve kardeşimin okulu ağustos sonu başlıyor yani ozamana dönmesi lazım
bizim ki erkenden gelmezse sürpriz yaparak gidip kardeşimi okula yerleştirecek ve doğpum olunca ilk uçakla tekrar gelcek ... malesefg denk gelmedi...

@tatil: bende merak ettim şimdi acaba ahmet bey nezaman ne kadarlığına tatile çıkıyor??
kim bakıyor yerine bilen varmı ???

@muz: unutmazsam günde 1 tane yiyorum ama ondan mı bilmem bacak kramplarım bitti
sütüde çoğalttım (hep kabızlık ama napalım ) 2bardak içiyorum hergün
kimi 1lt içiyorum diyor kimi 3 bardak ben 2 bardak ve peynir arada yoğurt filanda yiyorum ya yeter sanırım yaa

Valla bu izin olayı önemli aslında ben ilk doktorumdan doğumum iznine denk geliyor die ayrılmıştım,acaba onu nereden öğrenebiliriz ki?Bizim doğum tarihleri de tam yazın tatil zamanı yandık kızlar.

sağol canım, tatil fena değildi evet
özellikle ilaydanın ilk tatili olduğu için herşey ona çok değişik geldi
ama yol uzun olduğundan özellikle dönerken ilayda çok huzursuzlandı
çok mola vermek zorunda kaldık, öğlen antalyadan çıktık sabaha karşı evdeydşk düşün yani
neyse yeni yenikendimize geliyoruz

canım ya doruk iyileşecek sen kendini hiç üzme
bu kalple ilgili sorun nerden çıkmış yani kim koydu bu teşhisi
çocuk kardiyoloğuna falan da bir gösterin isterseniz fakültede vardır,
fizik tedaviyi de ihmal etmeyin
Allah şifa versin canım, sen de çok yıprandın bu yolda
ama inşallah düzelecek hiç bir şeyi kalmayacak paşanın :Saruboceq:

evet canım seni çok iyi anlıyorum, ben de aynı dertlerden muzdaribim ama napalım Allah onlara sağlık sıhhat bize de sağlık ve sabırlar versin bu şekilde büyeyecekler işte

uyku sorunu bende de var ama seninkinin tam tersi, nerde yatak görsem yatıp uyuyasım geliyor :roflol: eşim uyku açığın var o yüzden diyor da ne zaman kapatıcam o açığı bakalım

temizlikten memnun kalmana sevindim canım,evet fatma emeğini esirgemez hiç, çalışkandır kaytarmaz yani. ben de ya memnun kalmazsan arada kalırsam diye terddüt ettim ama çok şükür memnun kalmışsın sevindim buna. dün de bana geldi temizledi sağolsun
o da seni ve elifi çok sevmiş, anlata anlata bitiremedi. siz mutlaka tanışın mizaçlarınız çok uyuşuyor çok iyi anlaşırsınız dedi. ben de çok isterim tanışmayı inşallah yakın zamanda tanışırız dedim de bu bebişlerle nasıl olacak bakalım. ayrıca fatmanın tarifine göre senin ev annemlere epey yakın yani yürüyerek 5-10 dak. en fazla. oraya geldiğimde en azından çok kısa süreli de olsa seni ve elifi görmeyi isterim canım. elif de çok büyümüş sanırım. fatma çok bahsetti, o da ilayda gibi çok cana yakınmış ama ilayda şu an tam bir pire oldu. ben ona pire diyorum artık hihoyyyt. koltuk tepelerine falan tırmanıyor, sehpa üstleri ulaşabildiği heryere. maşallah hiç durdurağı yok cadının . elif yürüdüğünde bu kadar yaramaz olup seni yormaz umarım.

bakıcı işini de inşallah en kısa zamanda halledersin, gönlüne göre birinibulursun umarım. benim de aklımda öyle uygun biri denk gelirse yönlendiricem sana. bu arada mail adresin falan varsa özelden yazarmısın bana.

doğumgünü dileklerin için de çok teşekkürler ayrıca. darısı elifin doğumgününe inşallah opuyorumnanaktan

evet canım 36 hafta civarı oluyor diye biliyorum
gerçi benim gittiğim ilk bayan dr muayne ederken çatıya da bakmış dar demişti o zaman
ben de zaten normal doğumum yapamam diye bidaha da hiç gündeme getirmedim. spinal sezeryan oldum ama o da güzeldi ya. doğum esnasında bişey anlamadım zaten. çok korkmuştum sadece. doğum sonrası da bir iki gün ağrım oldu o kadar.
neyse hayılısı olsun inşallah sen de istediğin gibi normal doğum yaparsın.
bebe aspirinine devam et canım, işe yarıyor. pıhtılaşma falan da yoktur inşallah
yani olsa Allah korosun şimdiye dek farklı sorunlar yaratabilirdi diye düşünüyorum ama tıbbi boyutunu bilemem tabi farklı bir mekanizma da olabilir. maşallah bebeğinin gelişimi de iyiymiş rahat ol sen de o zaman.

evet canım erken yürüdü ve kök söktürüyor bana. şimdi uyudu da 5 dak nete geldim yoksa nerde. zıp zıp ordan oraya pire diyorum ben de o yüzden hihoyyyt
zor tabi çocuk büyütmek ama büyüdüklerini görmek de çok güzel. darısı başına inşallah.

evet canım gebelikte beslenmeye çok dikkat muzun fazlası kabızlık yapar diye biliyorum ama yanında lifli sebze ve meyveler yersen bir sorun olmaz.

Benim de yarın kontrolüm var.Şu izin işini de sorarım gitmişken.Unutmazsam tabi.Oraya girince herşeyi unutuyorum da.. doktorun yüzüne bakıp bakıp çıkıyorum:uhm: o ne söylerse o kadar işte...

@ilayda: amin canım cümlemizzzz
pıhtılaşma varsa risk doğuma kadar devam ediyormuş yani her an bi kan pıhtısıs bebeğe giden kanala gidip tıkayabiliyormuş ALLAH KORUSUN korkmuyor değilim ama negatif de düşünmek istemiyorum
ALLAHIN takdiri diyorum nasipten ötesi yok hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun :)

ben sormuştum eski dr. o benim kürtajı da yapmıştı ben ona bakmadım sade müdahele ettim dedi ??
körmüsün dicektim fark etmedim da ne demek ama işte diyemiyosun öyle (malesef haha)

bakalım ahmet bey ne dicek çatı konusunda ınşallah müsaittir de normal yapabilirim
zaten ahmet beye geçmemde karar verme en önemli unsurum öbür dr. sezeryan demesi !!
kalbim durcak sandım rengim mengim soldu :)) herkezin özel trercihi
tabi en sağlıklı neyse o dr. hayır sana sezeryan uygun derse tabii boynumuz kıldan incedir ama
ilk tercihşm değil öyle diim

@smoothcriminal: ay canım yarın sordana madem gidecek sana zahmet bize de haber verirsin bide o yokken yerine lim bakacakmış?? kim nöbetçiyse mi yoksa birinle anlaşmış mı sorarmısın unutmazsan dediğin gibi tam yazın tatile denk geliyor şansımıza olsun hayırlısı
ben sorcam soruları eşimede söylerim hep ben unutursam içerde heycandan sen hatırlat diye
sende eşine tembihle :)))) akıl akıldan üstündür belki sen unutursan o hatırlatır

@şeker yükleme testi: kızlarrrrr ya nasıl oluyor aç mı gidiliyor tokmu nasıl oluyor
bana bidahaki geldiğinde onuda yapmamız lazım dedi ama daha 1hafta var nasıl oluyor anlatabilecek varmı ???????????? bide 50 tl mi neymiş öyle mi ?? ona göre hazırlıklı gideyim dimi

Şeker yükleme testi korkulacak bişey değil canım,gözünde büyütme.Bana aç olman gerekmiyor demişti o yüzden ben kahvaltı ettikten sonra gittim.50gr şeker veriyor onu yarım şişe(küçük su şişeleri varya onların yarısına)su ile karıştırıyorsun 5 dk içinde içmen gerekiyor.Birden içersen çok fazla baymıyor şerbet gibi bişey yani.Sonra 1 saat bekleyip kan tahlili alıyor ve aynı gün içersinde sonucu alıyorsun.Tabi bu medical park için geçerli fiyatı da 48 tl canım.

ozaman ertesi gün filan tekrar çağıracak çünkü akşam saatinde kim kan alcak test edecek vs. suyu kendin mi getireceksin :))) zaten yanımda hep su var ama onlar veriyordur sanırım ay son testide halletsek artık bitecek iğneler heycan vs.
hayırlısı canım yaa ama aynı gün sonuç alman iyiymiş

merhaba canım hoşgeldin
evet ahmet bey 2haftada bir çağırıyormuş
sen kaç haftalık hamilesin hayırlı olsun bu arada

tşk ederim hoşbulduk
28+6 dayım :) haftaya cumartesi muayenem var çok çabuk geçiyo zaman ocaman oldu içimde hissediyorum :) sabah aşam tekme değil tekme tokat dalıyo bana valla

tşk ederim hoşbulduk
28+6 dayım :) haftaya cumartesi muayenem var çok çabuk geçiyo zaman ocaman oldu içimde hissediyorum :) sabah aşam tekme değil tekme tokat dalıyo bana valla

aramızda çok yokmuş bizde 26+3 olduk
evet gittikçe tekmelerde tokatlarda çoğalıyor ve çok güzel bi duygu
tekme tokat yemekten bu kadar memnun kalcam aklıma gelmezdi hiç hahaha

bende p.tesi kontröle çağırdı ama nasıl oluyor
geçen gittiğimizde muayene ücreti ödemiştik 100lr
şimdi ödemicekmişiz sanıım ama
direk ahmey beyin odasının orda mı beklicez yoksa yinede kasaya gitmek gerekiyor mu ???????

mrb arkadaslar.bizim netimiz yoktu bayadir.benim bebegimde baya buyudu cadi oldu :) sevinc limon siz nasilsiniz bebekler nasil?ve diger arkadaslar sizler nasilsiniz?hepinizi opuyorum.gorusuruz.

canım naptın kontröl nasıl geçti merak ettim

merhaba biraz geç oldu ama..ahmet bey ultrasondan sonra beni doğumhaneye gönderdi.Bir nst ne baksınlar dedi.Bilmiyorum şüphelendi herhalde.Bebeğin kalp atışı 190 ın üstündeymiş.1 saat takip edicez,bebek sıkıntıda,sezeryana alabiliriz dedi.Çok şaşırdım.bilmiyorumkismile zaten kordonu doluyor hep.Neyse ki 1,5 saat sonra kendiliğinden düzeldi,eve gönderdi.Haftada birkaç kez nst öneririm dedi.Biraz problemli gördüm dedi.Birkaç gündür öööylee şaşkın,panik bekliyorum.Korkuyorum da..eyvahedigeldismile Kendim için değil bebiş için endişeleniyorum.Çünkü benim bebeğim 24. haftadan beri bir taraftan kan akımı almıyor,hep diken üstündeyim.İnan doğumaneye aldıklarında hiç korkmadım. o iyi olsun da..

ay canım yaa çokkkk geçmiş olsunnnnnn
çok üzüldüm canıjm yaaa ama hayırlısı inşallah sağlıcakla gelir yakın zamanda bebeğin
sen stres olma ama yavrunu düşün
ne güzel bak düzelmiş hem ahmet bey fark etmiş bak dikkatli titiz olması daha ii
sen nst işini ihmal etme canım gir ne nekadr gerekiyorsa
çokkkk geçmiş olsun
ALLAHIM yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, hepimize öyle
üzme kendini tamam mı az kaldı yavruna kavuşmaya

sen özelden gidiyorsun galiba ben okadar ödemiyorum muayene ücretini ama izde sorduk bunu 10 gün içerisinde gidersen kontrol oluyor 2 haftada bir gittiğimiziçin her seferinde biz muayene ücreti ödiycez ama belki sizin farklı olabilir çünkü siz fazla ödüyorsunuz bir sorun bence

slm kızlar ben hala hamile kalamadım uzun süredir uğramadım topiğe hayıt içiyorum 2 aydır ilaçsız tam günümde adet oluyorum geçen ay adet olduğumda gidemedim doktora tatildeydim kaçırdım zamanını ama kendi kendimize çalıştık 2ay önceki kistlerim çok büyümüştü bekleyelimdemişti o zaman başladım hayıta ne kist kaldı ne bişey hayıt içtiğimi söyledim doktora güldü hem adet olmuşsun hem kist gitmiş ben bişi demiyorum dedi neyse adet günüm dokuzu inşallah hamişimdir hayıt mucizesini görmek istiyorum inşallah olur olmazsada aşılama yapıcaz artık geçen ay yapıcaktık tatildeydim bu ay kendiliğinden olur inşallah olmazsada inşallah doktorun tatiline denk gelmez ramazandan önce olsa keşke bebeşim ya neyse kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşürüz

Cuma günü çatı muayanesi yapıcakmış Ahmet Bey.Nasıl bişey acaba bilmiyorumkismile Son ultrasonumda doğumun oldukça yakın görünüyor dedi.1hafta sonraya da gel normal doğum için muayene yapalım dedi.Haftaya 38+4 olucaz.Bakalım ohaoldumsmile hayırlısı olsun.Korkmaya başladım sanki azcık..

hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah
canım detaylı bilmemekle beraber tek bildiğim alttan muayene ediyoılar
ama ben bunu 34 lü haftalarda bakılmaya başlandığını sanıoyordum
daha önce hiç alttan muayen oldun mu son 2aydır???

haksever: canım inşallah!!!!!!! bişeye gerek kalmadan kalırsın hamile sende bu güzel duyguları en yakın zamanda tadarsın Allahım isteyen herkeze versin rabbim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…