- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.701
bende sizi merak ettim canım tatil iyi geçmiştir inşallah.burarada mcbure ve limonuda izledik gelsinler artı.ya doruk çok yaramaz vakit bulup giremiyorm tepmden inmyor.
cnm bnde ahmet beyle konuşmayı dşündümde nerden hatırlasın günde kaç tane doğum yaptırıyor.doruk iyi görünüyor ama kalbinde akciğrer giden damarda darlık varmış snra sol elini iyi kullanamıyor dediler fizik verdiler onada canım sıkıldı.bence solu daha iyi kullanıyor ama fizik verdilr.yine sol kulağında işitme testine 2 sinirde daha az duyma var dediler.her gittiğimde bişey çıkarıyorlar ya delireceğim artık.neyse öpiyorum ilaydayı ohhhh ne güzel tatil yaptınız stres attınız ya
merhaba yaprakcım,ancak gecenin bu saatinde girebiliyorum işte anla halimson zamanlarda bi de uyku sorunum var artık:bbo:,uykuya dalamıyorum kolay kolay artık...ben de epeydir girememiştim eliften dolayı,yazayım dedim...bakıcı bulamadık hala,arıyoruz,çok hareketli çok yoruyor elifcik...temizlikten çooook memnun kaldım bu arada sana çok teşekkür ederim,en kısa zamanda tekrar alıcam,helal olsun kadıncağız herşeyi dört dörtlük yaptı...bi gün mutlaka beklerim bize annenlere geldiğinde,çok öpüyorum canım,bu arada ilaydanın doğumgünü de kutlarım geç oldu ama,ancak okuyabildim geçmişi:çok üzgünüm:Allah uzun ömür sağlıklı bir hayat versin inşallah...
@ilayda: canım ben normal istiyorum ama bende zayıfım baya çatım darmıdrı değilmidir bilemiyorum daha 34mü 37 haftadan sonra mı ne çatı muayenesi oluyormuş sanırım hayırlısı
bende bebe aspirini kullanıyorum 36 haftaya kadar kullanacaksın demişşti öbür dr.
ama ahmet bey pıhtılaşma testi yapılmamasından pek memnun kalmadı ama geçti artık,
bebeğe bi bakalım dedi
maşallah yavrum da çok iyiymiş gelişimi filan Allaha şükür çok ii
ozaman bu saatten sonra değiştirmeyelim dedi aspirine devam
senin kız erkenden yürümeye başlamış annem fazla kilolarını versin peşimden koşarken demiştir :)))
maşşallah!!!
@limon: canım eşim giremezde (kan kelimesinde bile rengi atıyor adamın hahaha bayılır kalır orda sonra dr. onla ilgilenmekten biz kalırız masada :)))
ama annem burda olursa girse bana moralmen ii gelir ama oda şüpheli annem yurtdışında kalıyor ve kardeşimin okulu ağustos sonu başlıyor yani ozamana dönmesi lazım
bizim ki erkenden gelmezse sürpriz yaparak gidip kardeşimi okula yerleştirecek ve doğpum olunca ilk uçakla tekrar gelcek ... malesefg denk gelmedi...
@tatil: bende merak ettim şimdi acaba ahmet bey nezaman ne kadarlığına tatile çıkıyor??
kim bakıyor yerine bilen varmı ???
@muz: unutmazsam günde 1 tane yiyorum ama ondan mı bilmem bacak kramplarım bitti
sütüde çoğalttım (hep kabızlık ama napalım ) 2bardak içiyorum hergün
kimi 1lt içiyorum diyor kimi 3 bardak ben 2 bardak ve peynir arada yoğurt filanda yiyorum ya yeter sanırım yaa
Şeker yükleme testi korkulacak bişey değil canım,gözünde büyütme.Bana aç olman gerekmiyor demişti o yüzden ben kahvaltı ettikten sonra gittim.50gr şeker veriyor onu yarım şişe(küçük su şişeleri varya onların yarısına)su ile karıştırıyorsun 5 dk içinde içmen gerekiyor.Birden içersen çok fazla baymıyor şerbet gibi bişey yani.Sonra 1 saat bekleyip kan tahlili alıyor ve aynı gün içersinde sonucu alıyorsun.Tabi bu medical park için geçerli fiyatı da 48 tl canım.
Benim de yarın kontrolüm var.Şu izin işini de sorarım gitmişken.Unutmazsam tabi.Oraya girince herşeyi unutuyorum da..doktorun yüzüne bakıp bakıp çıkıyorum:uhm: o ne söylerse o kadar işte...
merhaba canım hoşgeldin
evet ahmet bey 2haftada bir çağırıyormuş
sen kaç haftalık hamilesin hayırlı olsun bu arada
tşk ederim hoşbulduk
28+6 dayım :) haftaya cumartesi muayenem var çok çabuk geçiyo zaman ocaman oldu içimde hissediyorum :) sabah aşam tekme değil tekme tokat dalıyo bana valla
canım naptın kontröl nasıl geçti merak ettim
merhaba biraz geç oldu ama..ahmet bey ultrasondan sonra beni doğumhaneye gönderdi.Bir nst ne baksınlar dedi.Bilmiyorum şüphelendi herhalde.Bebeğin kalp atışı 190 ın üstündeymiş.1 saat takip edicez,bebek sıkıntıda,sezeryana alabiliriz dedi.Çok şaşırdım.bilmiyorumkismile zaten kordonu doluyor hep.Neyse ki 1,5 saat sonra kendiliğinden düzeldi,eve gönderdi.Haftada birkaç kez nst öneririm dedi.Biraz problemli gördüm dedi.Birkaç gündür öööylee şaşkın,panik bekliyorum.Korkuyorum da..eyvahedigeldismile Kendim için değil bebiş için endişeleniyorum.Çünkü benim bebeğim 24. haftadan beri bir taraftan kan akımı almıyor,hep diken üstündeyim.İnan doğumaneye aldıklarında hiç korkmadım. o iyi olsun da..
aramızda çok yokmuş bizde 26+3 olduk
evet gittikçe tekmelerde tokatlarda çoğalıyor ve çok güzel bi duygu
tekme tokat yemekten bu kadar memnun kalcam aklıma gelmezdi hiç hahaha
bende p.tesi kontröle çağırdı ama nasıl oluyor
geçen gittiğimizde muayene ücreti ödemiştik 100lr
şimdi ödemicekmişiz sanıım ama
direk ahmey beyin odasının orda mı beklicez yoksa yinede kasaya gitmek gerekiyor mu ???????
Cuma günü çatı muayanesi yapıcakmış Ahmet Bey.Nasıl bişey acaba bilmiyorumkismile Son ultrasonumda doğumun oldukça yakın görünüyor dedi.1hafta sonraya da gel normal doğum için muayene yapalım dedi.Haftaya 38+4 olucaz.Bakalım ohaoldumsmile hayırlısı olsun.Korkmaya başladım sanki azcık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?