- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.721
hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah
canım detaylı bilmemekle beraber tek bildiğim alttan muayene ediyoılar
ama ben bunu 34 lü haftalarda bakılmaya başlandığını sanıoyordum
daha önce hiç alttan muayen oldun mu son 2aydır???
kaydirigubbakcemile5
evet olmuştum ama çatı muayenesi değildi.Enfeksiyonum vardı ona bakmıştı.ama bu sefer normal doğum yapabilirmisin, ona karar vericez dedi.
sen 38 haftalarda değilmisin bu çatı muayenesini ben 34 lü haftalarda oluyor sanıyordum
sen nasıl istiyorsun doğumu?? normalmi sezeryan mı
ben normal düşünüyorum (kendimce) epidural olsa mı diye düşünüyorum sadece
tabi dr. ne dicek bilinmez....
hayırlısı canım yaa korkma bak az kaldı sana kavuşacaksın yavruna ne güzelll
Bu arada ben de normal istiyorum.Doktor da bi aksilik yoksa normal olsun dedi.Cuma belli olucak herşey.Bakalım.burdan yazarım yine :)
epidural mi normal-normal mi :))
hayırlısı inşallah kolay olur haber verirsin yine
bende çok merak ediyorum ne dicek normal der inşallah
ne kadar kokrksamsa en sağlıklısı bence o
off zamanda hiç geçmiyor senin gibi bende 38li haftalarda olcam günü nasıl iple çekiyorum
anlatamam artık oğlumu kucağıma almak istiyorum
@smooth criminal: bende normal normal istiyorum sanki
yoksa ıkınmada sorun yaşarım sanırım biraz kontrölcüyüm bide kendi bedenimi tam hissedememek beni çok panikletir gibime geliyor yani faydadan çok zararı olur bende de sanki :))
evet bebeklere sağ salim kavuşalımda herşey gerçektende onlar için
ben daha önce 2 kere nakoz yedim ama çok zor ayıldım ikisindede zor derken ağır geliyordu sanırım bedenime sarhoş gibi kalıyordum 30 dk ayılmak yerine 1,5saat filan sürdü
@aysevinc: ben daha görüşmedim ama en son duyduğum normalde sezeryanda 500 tl
özel oda ve epidural de 100er lr imiş
doğum ücretlerini ahmet beyle mi görüşüyoruz veznedekilerle mi???
selam tatlım 3 mayısta kızım dünyaya geldi.sizler belki tanımazsınız beni çünkü çok giremiyorum nete. bu topicin sıkı takipçilerindenim :) doktorum ahmet yılmaz tabi ki. medical parkta oldu doğumum. epiduralli normal doğum oldu. epidural 500 lira. sakın yanılmayın. normal doğuma 250 demişlerdi ondanda 500 aldılar. sanırım aradaki fark doktora gidiyor.ahmet bey sonradan medicalle özel olarakta anlaştı.akşamları özel muayene ediyor. kendi muayenehanesini kapattığı hafta doğum yaptım ben. hastaneden özeline gitmedim yani. doğum esnasında eşiniz vezneye ödeme yapmaya gidince bilgi veriyorlar zaten.fiyatları kabul etmedende yapmıyorlar. yani önce epidualin fiyatını söylediler bize kabul ettikten sonra epidural yaptılar. özel odada kalmadım bilmiyorum. ama benim kaldığım oda müthişti. cam kenarında ve müthiş manzaralı. 16 kattan tophane manzarası.. doğumun ertesi sabahı çok mutlu uyanmıştım. sadece 3 saat uyumama rağmen :) aklıma gelmişken bebek şampuanını unutmayın.ben bir tek onu unutmuşum. medicalde güzelce yıkıyorlar.benim kızım yıkanırken babannesi seyretmiş camekandan.. 2 kere güzelce yıkadılar dedi. bana getirdiklerinde mis gibi tatlımı tatlı bir kızdı. gerisini tahmin edersiniz ilk görüşte aşk :) tatlı yavrum benim her sabah tekrar tekrar aşık oluyorum ona.. bu sevginin tarifi yok.. inşallah sizlerde hayırlısıyla kavuşun yavrunuza.. a.s.
bilgi veren arkadaş saolsun vallahi 300 500 çok uygun bence medicalin yarısı olamayacak hastanelerin rakamları dudak uçuklatıyo ki medical çok uygun cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?