Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kaydirigubbakcemile5
evet olmuştum ama çatı muayenesi değildi.Enfeksiyonum vardı ona bakmıştı.ama bu sefer normal doğum yapabilirmisin, ona karar vericez dedi.

kaydirigubbakcemile5

evet olmuştum ama çatı muayenesi değildi.Enfeksiyonum vardı ona bakmıştı.ama bu sefer normal doğum yapabilirmisin, ona karar vericez dedi.

sen 38 haftalarda değilmisin bu çatı muayenesini ben 34 lü haftalarda oluyor sanıyordum
sen nasıl istiyorsun doğumu?? normalmi sezeryan mı

ben normal düşünüyorum (kendimce) epidural olsa mı diye düşünüyorum sadece
tabi dr. ne dicek bilinmez....

hayırlısı canım yaa korkma bak az kaldı sana kavuşacaksın yavruna ne güzelll

Evet.39. haftanın içinde olucaz muayeneyi.38+4 te yani.Daha önceden yapmadı çatı muayenesi.Ki ben her hafta gittim kontrole.

Bu arada ben de normal istiyorum.Doktor da bi aksilik yoksa normal olsun dedi.Cuma belli olucak herşey.Bakalım.burdan yazarım yine :)

epidural mi normal-normal mi :))

hayırlısı inşallah kolay olur haber verirsin yine
bende çok merak ediyorum ne dicek normal der inşallah
ne kadar kokrksamsa en sağlıklısı bence o
off zamanda hiç geçmiyor senin gibi bende 38li haftalarda olcam günü nasıl iple çekiyorum
anlatamam artık oğlumu kucağıma almak istiyorum

Tamamen normal istiyorum.Ben epiduralden çok korkuyorum.Bende hamileliğimin ilk aylarında metpamid denen bir bulantı seumu bile kısmi felç yan etkisi yapmıştı.48 saatlik bir uyuşukluktu ama doktorum merkezi sinir sistemimin çok sağlam olmamasından kaynaklanan ve çok nadir görülen bir durum olduğunu söylemişti.Epidural bana göre değil yani.Bildiğim kadarıyla çok nadir de olsa felç vakaları oluyor.O da beni bulacaktır diye düşünüyorum. kaydirigubbakcemile3 Zaten direk omuriliğe uygulanan bir anestezi.Göze alamam.Benim için büyük bir risk.
Bence epidurale kendini odaklayıp oraya girme.4cm açılmadan sonra epidural uygulanıyor.Oraya kadarki ağrılar çok ağır gelirse isteyebilirsin.Dayanabileceğin gibi gidiyorsa geriye doğumun çok az bir kısmı kalıyor zaten.Ama herkesin bir olmuyormuş.2-3 cm e kadar açıldığını bile hissetmeyenler var.Hayırlısı olsun deyip giricez artık napalım.Bebişler sağlıklı gelsin de.. :ecrin_bebek:

@smooth criminal: bende normal normal istiyorum sanki
yoksa ıkınmada sorun yaşarım sanırım biraz kontrölcüyüm bide kendi bedenimi tam hissedememek beni çok panikletir gibime geliyor yani faydadan çok zararı olur bende de sanki :))
evet bebeklere sağ salim kavuşalımda herşey gerçektende onlar için
ben daha önce 2 kere nakoz yedim ama çok zor ayıldım ikisindede zor derken ağır geliyordu sanırım bedenime sarhoş gibi kalıyordum 30 dk ayılmak yerine 1,5saat filan sürdü

@aysevinc: ben daha görüşmedim ama en son duyduğum normalde sezeryanda 500 tl
özel oda ve epidural de 100er lr imiş

doğum ücretlerini ahmet beyle mi görüşüyoruz veznedekilerle mi???

selam tatlım 3 mayısta kızım dünyaya geldi.sizler belki tanımazsınız beni çünkü çok giremiyorum nete. bu topicin sıkı takipçilerindenim :) doktorum ahmet yılmaz tabi ki. medical parkta oldu doğumum. epiduralli normal doğum oldu. epidural 500 lira. sakın yanılmayın. normal doğuma 250 demişlerdi ondanda 500 aldılar. sanırım aradaki fark doktora gidiyor.ahmet bey sonradan medicalle özel olarakta anlaştı.akşamları özel muayene ediyor. kendi muayenehanesini kapattığı hafta doğum yaptım ben. hastaneden özeline gitmedim yani. doğum esnasında eşiniz vezneye ödeme yapmaya gidince bilgi veriyorlar zaten.fiyatları kabul etmedende yapmıyorlar. yani önce epidualin fiyatını söylediler bize kabul ettikten sonra epidural yaptılar. özel odada kalmadım bilmiyorum. ama benim kaldığım oda müthişti. cam kenarında ve müthiş manzaralı. 16 kattan tophane manzarası.. doğumun ertesi sabahı çok mutlu uyanmıştım. sadece 3 saat uyumama rağmen :) aklıma gelmişken bebek şampuanını unutmayın.ben bir tek onu unutmuşum. medicalde güzelce yıkıyorlar.benim kızım yıkanırken babannesi seyretmiş camekandan.. 2 kere güzelce yıkadılar dedi. bana getirdiklerinde mis gibi tatlımı tatlı bir kızdı. gerisini tahmin edersiniz ilk görüşte aşk :) tatlı yavrum benim her sabah tekrar tekrar aşık oluyorum ona.. bu sevginin tarifi yok.. inşallah sizlerde hayırlısıyla kavuşun yavrunuza.. a.s.

Son düzenleme:

hayırlı olsunAllah analı babalı büyütsün meleğini
demek şampuanda gerek canım sen ne koymuştun hastane çantana bende artık yavaş yavaş hazırlicam çantamı ama tecrübesizlik zor
sen toplam 1000tl ödedin ozaman öyle mi
başka bir arkadaş o gerçi senden bir kaç ay önce doğum yapmış ahmet beyde epidural 100 xtra verdim demişti demek ki değişmiş
nasıl memnun kaldın mı epiduralden ben de epidural olsam mı çok tereddütteyim
gerçi normal olacak mı henüz kesin değil ama anlatırmısın yada başka biyerde yazmışmıydın doğum hikayeni????
tekrar hayırlı olsun yavrunnnn

kızlar epiduralli normal doğum 1000 tl ise sezeryan ne kadar hiç düşünmek bile istemiyorum.
psilokum acaba sgklımısınız yoksa sosyal güvenceniz olmadığı içinmi bu kadar ücret ödediniz birde ahmet bey kendi doktorunuz olduğu halde yinede ücretmi ödediniz.
llah yavrunuzu bağışlasın size hayırlı olsun bebeğiniz.

slm kızlar herkes iyimi ben geldim geçmişi okuyamayacam özet geçiverin bana özledim hepinizi ecrin çok şımarık oldu zaptedemiyorum artık inanın ki öptüm hepinizi

mecbure hoşgeldin canım ya
dün gece yazdığını gördüm ben de sana cevap yazmıştım
ama sitede sorun vardı silinmiş sanırım yazdıklarımız

nasılsın canım, ecrin nasıl
tatilin nasıldı, ailenle hasret gidermişsindir
ecrin için de hava değişimi olmuştur

ilayda gündüzleri pek uyumuyor artık o yüzden ben de çok sık gelemiyorum
sen yokken de topiğe birkaç kez geldim
sevinç limon artık gelmiyor, psilokum ve pari arasıra geliyor
pariyle biz özelden görüşüyoruz
inşallah bir buluşma ayarlarız yakın zamanda :enbuyukkk:

mecbure ben sana maille ilaydayla benim fotolarımızı ve video yollamıştım geldi mi bilmiyorum. bir de buradaki albüme de ilaydanın yeni fotolarını ekledim. bakarsın birara büyümüş mü mavişim. ama ben ecrinin son halini göremedim hala ya :dilcikar:

merhaba kızlar medical park'ta iyi bir doktor bakayım derken sizleri buldum...
doğum ücreti hakkında merak edenler için ufak birşey paylaşmak istiyorum geçen hafta havuzlu parkta bir afiş gördüm medical park yıl sonuna kadar doğumlardan sadece yatış ücreti alıyor gibi bişii yazıyordu afişte aradım hemen hastaneyi tabi aslı astarı nedir diye kaydirigubbakcemile3 normal doğum için, 300 sezeryan için, 500 TL ödüyorsunuz dediler özel oda isterseniz günlük 150 TL dediler nasıl kampanyaysa nasıl ücret almıyorlarsa artık :uhm:

hamilelere hayırlı doğumlar şimdiden a.s.

evet yaprakcım bolbol hasret giderdim moral vermeye çalıştım işte artık ne kadar verebildiysek işte gördüm çok güzel çıkmışsınız ama alınmaca darılmaca olmasın kızın seni sollayacak annesi genç kız olmuş o saçlar falann rabbim esirgesin kem gözlerden çok tatlı maşallah ve büyümüşmü ne demek kocaman abla olmuş yolda yormuş sizi galiba oda haklı napsın bende gece yolculuk yaptım hanımefendinin uyku düzeni bozulmasın diye bayramda bende gidelim diyorum 3 günde olsa bakalım hayırlısı burdakilerinede şimdi bakarım ecrinde gündüz uykusu aman aman yok yarım saat uyuyo sonra hoppa atta diyip duruyo ama havada sıcak 7 gibi çıkarıyorum ancak öyle idare ediyoruz işte ama çok felaket oldu şu aralar

limonla sevinç neden gelmiyolar bebişler yoruyo ondanmı ki vallahi bi buluşamadık gitti dimi hayırlısı olsun görüşürüz inş yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler hamileler falanda var hayırlı doğumlar olsun hepsine

bilgi veren arkadaş saolsun vallahi 300 500 çok uygun bence medicalin yarısı olamayacak hastanelerin rakamları dudak uçuklatıyo ki medical çok uygun cidden

bilgi veren arkadaş saolsun vallahi 300 500 çok uygun bence medicalin yarısı olamayacak hastanelerin rakamları dudak uçuklatıyo ki medical çok uygun cidden

sende sağol canım da oda fiyatı günlük 150 TL çok karşısında ki kervansaray bile daha ucuz yaa kaydirigubbakcemile3

birde okuduğum kadarıyla sen ahmet beyde doğum yapmıştın değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…