Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

evet canım toplam 1000 tl ödedim. birkaç önce farklı ücret olabilir çünkü benim doğum yaptığım gün ahmet bey muayenehaneyi kapatalı 3 gün olmuştu.medicalle özel anlaştı.akşamları özel muayene almaya başlamış medicalde. muayene ücreti olarakta ahmet beyden farklı alıyorlardı zaten.murat beye ekstra 60 tl ahmet beye 30 tl veriliyordu. bayan doktorlara sadece ssk farkını ödüyordun. hamileliğimin ilk aylarında öyleydi. sonra hep özele gittim.farklı fiyat olması normal çünkü dediğim gibi farklı anlaşma yapmıştı birde onun nöbeti olmasa bile hastaneye hastasının doğumuna mutlaka geliyor.telefon açıp bildirmen yeterli.. doğumhanedeki hemşirelerde ahmet beyi arayıp bilgi veriyorlar. onlarda muayene ediyo doğum yakınsa akşam beyde saat kaç olursa olsun geliyor..

epidural oldum.memnun kaldım. olmasam nasıl dayanırdım bilmiyorum. olmama rağmen yine zor oldu. çünkü doğum esnasında makat bölgesine çok fazla basınç oluyor.onun ağrısını dindirecek bişey yok. çünkü kemiklere basınçç.. doğumdan sonra eşim dediki epidural yaptırmasaydık vicdan azabından mahvolurdum dedi. bu arada bütün bağırmaları doğum esnasındaki eşim ve kayınvalidem duymuş..duvarlar ince biraz medicalde.. eşim çok üzülmüş ağlamış.. epidural olmayıncada daha çabuk doğuruyorsun ama. ben doğumdan hiç korkmuyordum doğum esnasında da korkmadım.doğum koltuğuna yürüyerek gittim yürüyerek döndüm sancı odasına.ona rağmen zor geldi.. ama kızımın çıkışını görmek dünyalara bedel. gözümün önünden gitmiyor hala. ahmey bey maşallah tam sezeryanlıkmış dedi. doğum çantasına pişik kremi biberon mama aklına ne gelirse koymuştum şampuanı unutmuşum :)

bu arada ssklı olarak 1000 lira ödedim. taksitte yapıyor ama. hatta epidurali 5 taksit yapmışlar eşimde kızıma seni 5 taksitte aldık diye seviyordu :) özel hastaneler içinde yinede en ucuzu medical. bence bakımı gayet güzel.. şu ana kadar hiç pişmanlık yaşamadım..

canım sgklıyım. evet doktorum ahmet bey ama o gelmeden vezneden alıyorlar bu paraları.yani ahmet beyle para konusunda muhatap olmuyorsun ama hastane ile vardır bir anlaşmaları..çünkü normal doğum 250 idi 500 ödedik.. hatta doğum yaklaştığında eşim epidurali ödemeye gitmiş vezneye. bir çift gelmiş doğum ücretlerini sormuş, onlarda normal 250 sezeryan 500 demişler. ama bu fiyat rastgele gidersen sanırım. çünküü biz özellikle doktorumuzu istedik.. hastane kayıtlarındada ismim hep ahmet beye çıkmıştır..
ben fiyat konusunda hiç üzülmedim. bence verdiğimiz parayı hakettiler.. 2 kişilik odada kaldım. oda ve yemeklerde çok güzeldii. doğum hanedeki kişilerde gayet ilgiliydi. hele odamın manzarası bir harikaydı.. sabah altıda gün ışırken bir baktım.. süper tophane manzarası.. doğum 16, katta oluyor. sonra bir alt kata indiriyorlar 15. kattan enfes manzara.. kızıma takılıyorum. dünyaya çok yüksekten geldin diye :)

işte böyle tatlım.allah sizlerinde yardımcısı olsun :Saruboceq:

mecbue ve ilayda bayadır yoksunuz. özledim sizi.. kızım kocaman oldu.. 5500 gr ve 61,5 cm. çoktan ağulamaya ve gülmeye başladı. çok numaracı. hep konuşcan gezdircen.. çekişiyor bile bana. cadı kızım benim. hergün aşık oluyorum ona.. bir gülüşüne içim eriyor.. sizler neler yapıyorsunuz ?

sende sağol canım da oda fiyatı günlük 150 TL çok karşısında ki kervansaray bile daha ucuz yaa kaydirigubbakcemile3

birde okuduğum kadarıyla sen ahmet beyde doğum yapmıştın değilmi?

kaydirigubbakcemile3kervansaray dahamı ucuz Allah iyiliğini versin güldürdün beni evet ahmet beyde yaptım ben doğumu oda 150 ama her türlü olanağı var medicalin o tarafı güzel her türlü donanımı mevcut medicalin yarı kadar olamayacak hastaneler 4bin 7 bin gibi fiyatlar veriyolarmış 2 bin olunca aa ucuzmuş diyo herkes neyse tabi herkes özel hastanede doğum yapamayabilir ben illa özel hastane demiyorum ama özel olsun iyi olsun fiyatı makul olsun denince cidden medical uygun bin lira ödesen bile hakediyolar bence rabbim herkese hayırlı doğum nasip etsin inş

lokumcum maşallah kızına fotolarınada baktım büyüsün çok can yakacak demek 5 taksitle aldınız sılayı:)çok büyümüş valla zaman su gibi akıyo hamileyim dediyin sanki dün gibi rabbim uzun sağlıklı ömür versin sıla 16.katta doğdu benim kızım eksi2.katta:)25 günde 6.katta kaldı ben 16.katta 10 gün geçirdim o doğumhanede bütün bağırmaları doğumları duydum normal doğurmadım ama baya doğuranı duydum doğumdan sonra cidden güzel manzaralı bi odada kaldım bende hele 16.kattan sonra çok iyi gelmişti vay be ne günlerdi hamdolsunki kızım sağlıklı ayy küçük bebiş özledim annesi o cadıyı iyice kokla benim için:)

evet canım çocukla yolculuk zor gerçekten
bizimkiler bide çok küçük daha
1 yaşında bebeği biz de 10 saatlik yola götürdük
o yol oldu bize 12 saat, güzeldi gerçi ilayda çok sevdi en önemlisi
siz de gidin canım tabi, 2-3 günde olsa iyi olur
valla ben doymadım ağustosta bidaha gidicez inşallah
tabi bu sefer daha yakın biryer olur herhalde bakalım kısmet

fotoları beğenmene sevindim canım
tabiki canım ilayda beni solladı
boynuz kulağı geçermiş misali
gözleri yeter kuzumun zaten, çok cimcime bişey oldu mecbure teyzesi
bir görsen, vıcır vıcır evet saçlar da uzamaya başladı ve uçlardan dalgalı oldu

ya ama ben ecrinin fotolarını görmek istiyorum
eşinden rica et de yüklesin ya
kimbilir ne kadar büyüdü annesi maşallah

evet onların attaları hiç bitmiyor
ilayda da aklına geldikçe hadi attaa attaaa deyip duruyor
valla elimizden geldiğince çıkarıyoruz ben eşim ya da hep birlikte
ama bazen de yorgunluk oluyor çıkamıyoruz
ben de şimdi çıkarıcam, başına şapka takıcam
biraz güneş de almaları lazım özellikle dişler için çok gerekli
ilaydanın 12. dişi patlamak üzere o yüzden biraz huzursuz bu ara
azı dişlerin 3 tanesi çıktı bir tanesi de gelmek üzere
zor ya, 2-3 yaşına kadar bu zorluklar devam eder diyorlar
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

bilmiyorum ki canım, sevinç dorukla uğraşıyordur
fizik tedaviden falan bahsediyordu oraya götürüp getiriyor olabilir
bi de biliyorsun büyüdükçe uyku süreleri azalıyor daha çok ilgi alaka istiyorla

limon da memlekete gitmiş olabilir ya da bilgisayarda sorun varmış falan diyordu sevinç sanırım, neyse bizler buralardayız gelen bizi bulur kaydirigubbakcemile5

bilgi veren arkadaş saolsun vallahi 300 500 çok uygun bence medicalin yarısı olamayacak hastanelerin rakamları dudak uçuklatıyo ki medical çok uygun cidden

bence de çok uygun ya, neredeyse devlet hastanesi fiyatına
gayet de konforlu bir doğum
hele bi de o hastane için söylüyorum tabi doktorun ahmet yılmazsa
daha ne ister insan, özer kutlu ve ahmet yılmaz tanıdığım en mükemmel 2 jinekolog a.s.
en azından sen sgk dan geldin sen özelden deyip hasta ayrımı yapmaksızın herkese eşit ve ilgili davranıyorlar. ben medikale hep sgk dan gittim ama ahmet yılmaz her zaman çok ilgili davrandı yeterince vakit ayırdı hiç suratını asık ilgisiz görmedim yani. özer bey desen anlatmaya kelimeler yetmez. herkese öyle doktorlar nasip olur inşallah :Saruboceq:

canım biz buralardayız, bizim cadılardan fırsat buldukça gelmeye çalışıyoruz
büyüdükçe daha fazla ilgi alaka bekledikleri için ve uykuları daha azaldığı için
gün içinde çok gelemiyorum ben mecbure de öyle sanırım

bir de mecbure memlekete gitmişti 1 aydır falan yoktu
eski arkadaşlardan da pek gelen giden olmadığı için ben de gelip okuyup gidiyordum
daha doğrusu pek yazan olmuyordu öyle bir süre durgun kaldı sayfa
bi de ahmet beyin sayfasında özel sorunlarımı, günlük aktivitelerimi anlatmayı pek doğru bulmuyorum. bizim muhabbetimiz daha çok ahmet bey, hamilelik ve doğum tecrübelerimiz ve tabi bebeklerimiz üzerine oluyor o yüzden seviyorum bu sayfayı
sen de fırsat buldukça gel canım.

maşallah kızına canım , evet artık seçilmeye başlamış
çok tatlı Allah nazarlardan korusun
büyüdükçe daha bir tatlı oluyorlar ama lokumcum
benimki tam bir cimcime oldu benim profilimde albümüme yeni fotolarını ekledim ilaydanın vaktin olduğunda bakarsın büyümüşmü değişmişmi diye sen çok bebeklik hallerini biliyorsun çünkü

slm kızlar nasılsınız? ben deldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.
bilgisayarı değiştirdik. uzun zamandır yoktum. hepinizi çok özledim. geçmişi bir türlü okuyaıyorum benim cadı yüzünden umarım herkes iyidir. tospiklerde iyidir inş.
neyse artık bilgisayarımıza kavuştuk bol bol görüşürüz. hepinizi öpüyoruz kızımla.

aramıza yeni katılan arkadaşlar herkes hoşgelmiş. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. ahmet doğru tercih arkadaşlar.

tamam yaa beni ikna ettiniz ahmet beyden randevumu alıyorum kaydirigubbakcemile3
tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler kızlarrr a.s.

hoşgeldin limoncum şükür kavuşturana a.s.a.s.
epeydir yoktun özledik valla
gerçi bizler de pek yazmadık
ben tatile gittim geldim
mecbure memlekete gitti
sevinç de dorukla uğraşıyor sanırım
fizik tedaviye götürmem gerek diye yazmıştı en son
inşallah faydasını görür ve problem her neyse hallolur

evet canım o cadılar, ne bişey okutur ne de bişey yaptırır insana kaydirigubbakcemile
bilmezmiyiz bizde de var onlardan hihoyyyt
Allah sağlık versin onlara ve bize de napalım az gelip az yazalım

tamam yaa beni ikna ettiniz ahmet beyden randevumu alıyorum kaydirigubbakcemile3

git canım bir tanış görüş muayneni ol
memnun kalmazsan değiştirmek en tabi hakkın
ama pişman olmayacağına eminim

canım sen 26 haftalık olmuşsun şimdiye kadar hangi doktora gidiyordun
şimdi niye vazgeçtin, merak ettim sadece

valla çok beyendim ben bide ilayda artık bebeklikten çıkmış zilli abla olmuş maşallah ona azı dişleri çıktı demek ecrin 20 gündür uğraşıyo ama çıkaramadı bi türlü atta diyip duruyo kapıyı açık görünce hop fırlıyo dışarı ama kafasına ne şapka nede başka bişey takıyo o yüzden güneşin etkisini yitirmesini bekliyorum ki güneş geçmesin kafasına valla ben gidelim diyorumda eşimde gönüllü ama bakalım bayramda 3 günlüğüne gitsekte yakın bi yere çanakkale yada altınoluk diyo bakalım hayırlısı limon geldi bugün bilgisayarı yokmuş galiba bizim nette sallantıda bu ara gelemezsem bilinki modemde gene sorun var sevinçte dorukla cebelleşiyo belliki evet ahmet bey cidden çok iyi bi doktor sgk özel ayrımı yapmadığına bizzat kendim tanık oldum hiç tanımıyodu mesela sevkle gittim adam sanki yıllardır hastasıymışım gibi davrandı hamileliyimin başından itibaren bi ton para verdiyim doktor telefonu yüzüme kapatırken saolsun ahmet bey benim ve bebeyim için çırpındı 10 gün boyunca hiç ihmal etmedi doktorluğunun yanı sıra insan gibi insan her defasında moralini yüksek tut derdi özer beyide daha tanıma fırsatım olmadı kısmet bakalım:)bursanın onlar gibi doktorlara ihtiyacı var hastaları para kazancı olarak görmeyen doktor gibi doktorlara yani

hoşdeldiiiiinnnnnnnnnn nasılsın limonçiçeyin nasıl annesi bizim tospikler son hız cadılıklara devam ne olsun özledik senide tontininide

git bak bakalım ama yaprağında dediyi gibi memnunda kalmayabilirsin o zaman deyiştirmek en doğal hakkın ahmet bey gibisi yok onun gibi doktor yok diye sabit fikirli deyil bu topicteki kimse ama ben memnun kalacağını tahmin ediyorum

canım ben Ziya ÇETİN'in muaynehanesine gidiyorum çok çoook iyi bir doktor ama Zübeyde Hanım'ın doktoru ve eğer nöbet saatleri dahilinde yapabilirsem doğuma girebilecek yani muamma...
insan garantiye almak istiyor işte kaydirigubbakcemile3
zaten Zübeyde Hanım da doğum gözümü çok korkutuyor. doktorumuda alıp özel bir hastanede doğum yapsam 2.5oo - 3.ooo lirayı bulacak masraflar.
doğum için o kadar para ayırmak istemiyorum Medical Park yıl sonuna kadar doğumlarda kampanya yapmış tesadüfen bir afiş görmüştüm sonra hastaneyi aradım fiyat aldım kendi doktorumla dışarıda doğum yapmaktan çok daha makul geldi ve başladım Medical Park ta iyi bir doktor araştırmaya Ahmet beyi de hep duyardım sizlerin de referanslarıyla kararımı verdim sanırım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim a.s.

randevu için aradım bu hafta kocacığım iş durumundan müsait değil diye önümüzdeki haftaya istedim randevuyu ama önümüzdeki hafta 19 undan itibaren de Ahmet Bey senelik izine çıkıyormuş ve bir hafta yokmuş sempatiksalakcinni

izin dönüşünde tekrar arayacağım ve gideceğim inşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…