- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.741
hayırlı olsunAllah analı babalı büyütsün meleğini
demek şampuanda gerek canım sen ne koymuştun hastane çantana bende artık yavaş yavaş hazırlicam çantamı ama tecrübesizlik zor
sen toplam 1000tl ödedin ozaman öyle mi
başka bir arkadaş o gerçi senden bir kaç ay önce doğum yapmış ahmet beyde epidural 100 xtra verdim demişti demek ki değişmiş
nasıl memnun kaldın mı epiduralden ben de epidural olsam mı çok tereddütteyim
gerçi normal olacak mı henüz kesin değil ama anlatırmısın yada başka biyerde yazmışmıydın doğum hikayeni????
tekrar hayırlı olsun yavrunnnn
kızlar epiduralli normal doğum 1000 tl ise sezeryan ne kadar hiç düşünmek bile istemiyorum.
psilokum acaba sgklımısınız yoksa sosyal güvenceniz olmadığı içinmi bu kadar ücret ödediniz birde ahmet bey kendi doktorunuz olduğu halde yinede ücretmi ödediniz.
llah yavrunuzu bağışlasın size hayırlı olsun bebeğiniz.
kızlar mayıs anneleri bölümüne kızımın fotolarını koydum...
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/357924-2010-mayis-bebeklerinin-fotograflari-34.html
sende sağol canım da oda fiyatı günlük 150 TL çok karşısında ki kervansaray bile daha ucuz yaa kaydirigubbakcemile3
birde okuduğum kadarıyla sen ahmet beyde doğum yapmıştın değilmi?
evet yaprakcım bolbol hasret giderdim moral vermeye çalıştım işte artık ne kadar verebildiysek işte gördüm çok güzel çıkmışsınız ama alınmaca darılmaca olmasın kızın seni sollayacak annesi genç kız olmuş o saçlar falann rabbim esirgesin kem gözlerden çok tatlı maşallah ve büyümüşmü ne demek kocaman abla olmuş yolda yormuş sizi galiba oda haklı napsın bende gece yolculuk yaptım hanımefendinin uyku düzeni bozulmasın diye bayramda bende gidelim diyorum 3 günde olsa bakalım hayırlısı burdakilerinede şimdi bakarım ecrinde gündüz uykusu aman aman yok yarım saat uyuyo sonra hoppa atta diyip duruyo ama havada sıcak 7 gibi çıkarıyorum ancak öyle idare ediyoruz işte ama çok felaket oldu şu aralar
limonla sevinç neden gelmiyolar bebişler yoruyo ondanmı ki vallahi bi buluşamadık gitti dimi hayırlısı olsun görüşürüz inş yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler hamileler falanda var hayırlı doğumlar olsun hepsine
bilgi veren arkadaş saolsun vallahi 300 500 çok uygun bence medicalin yarısı olamayacak hastanelerin rakamları dudak uçuklatıyo ki medical çok uygun cidden
mecbue ve ilayda bayadır yoksunuz. özledim sizi.. kızım kocaman oldu.. 5500 gr ve 61,5 cm. çoktan ağulamaya ve gülmeye başladı. çok numaracı. hep konuşcan gezdircen.. çekişiyor bile bana. cadı kızım benim. hergün aşık oluyorum ona.. bir gülüşüne içim eriyor.. sizler neler yapıyorsunuz ?
kızlar mayıs anneleri bölümüne kızımın fotolarını koydum...
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/357924-2010-mayis-bebeklerinin-fotograflari-34.html
slm kızlar nasılsınız? ben deldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.
bilgisayarı değiştirdik. uzun zamandır yoktum. hepinizi çok özledim. geçmişi bir türlü okuyaıyorum benim cadı yüzünden umarım herkes iyidir. tospiklerde iyidir inş.
neyse artık bilgisayarımıza kavuştuk bol bol görüşürüz. hepinizi öpüyoruz kızımla.
tamam yaa beni ikna ettiniz ahmet beyden randevumu alıyorum kaydirigubbakcemile3
tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler kızlarrr a.s.
evet canım çocukla yolculuk zor gerçekten
bizimkiler bide çok küçük daha
1 yaşında bebeği biz de 10 saatlik yola götürdük
o yol oldu bize 12 saat, güzeldi gerçi ilayda çok sevdi en önemlisi
siz de gidin canım tabi, 2-3 günde olsa iyi olur
valla ben doymadım ağustosta bidaha gidicez inşallah
tabi bu sefer daha yakın biryer olur herhalde bakalım kısmet
fotoları beğenmene sevindim canım
tabiki canım ilayda beni solladı
boynuz kulağı geçermiş misali
gözleri yeter kuzumun zaten, çok cimcime bişey oldu mecbure teyzesi
bir görsen, vıcır vıcır evet saçlar da uzamaya başladı ve uçlardan dalgalı oldu
ya ama ben ecrinin fotolarını görmek istiyorum
eşinden rica et de yüklesin ya
kimbilir ne kadar büyüdü annesi maşallah
evet onların attaları hiç bitmiyor
ilayda da aklına geldikçe hadi attaa attaaa deyip duruyor
valla elimizden geldiğince çıkarıyoruz ben eşim ya da hep birlikte
ama bazen de yorgunluk oluyor çıkamıyoruz
ben de şimdi çıkarıcam, başına şapka takıcam
biraz güneş de almaları lazım özellikle dişler için çok gerekli
ilaydanın 12. dişi patlamak üzere o yüzden biraz huzursuz bu ara
azı dişlerin 3 tanesi çıktı bir tanesi de gelmek üzere
zor ya, 2-3 yaşına kadar bu zorluklar devam eder diyorlar
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
bilmiyorum ki canım, sevinç dorukla uğraşıyordur
fizik tedaviden falan bahsediyordu oraya götürüp getiriyor olabilir
bi de biliyorsun büyüdükçe uyku süreleri azalıyor daha çok ilgi alaka istiyorla
limon da memlekete gitmiş olabilir ya da bilgisayarda sorun varmış falan diyordu sevinç sanırım, neyse bizler buralardayız gelen bizi bulur kaydirigubbakcemile5
bence de çok uygun ya, neredeyse devlet hastanesi fiyatına
gayet de konforlu bir doğum
hele bi de o hastane için söylüyorum tabi doktorun ahmet yılmazsa
daha ne ister insan, özer kutlu ve ahmet yılmaz tanıdığım en mükemmel 2 jinekolog a.s.
en azından sen sgk dan geldin sen özelden deyip hasta ayrımı yapmaksızın herkese eşit ve ilgili davranıyorlar. ben medikale hep sgk dan gittim ama ahmet yılmaz her zaman çok ilgili davrandı yeterince vakit ayırdı hiç suratını asık ilgisiz görmedim yani. özer bey desen anlatmaya kelimeler yetmez. herkese öyle doktorlar nasip olur inşallah :Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız? ben deldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.
bilgisayarı değiştirdik. uzun zamandır yoktum. hepinizi çok özledim. geçmişi bir türlü okuyaıyorum benim cadı yüzünden umarım herkes iyidir. tospiklerde iyidir inş.
neyse artık bilgisayarımıza kavuştuk bol bol görüşürüz. hepinizi öpüyoruz kızımla.
tamam yaa beni ikna ettiniz ahmet beyden randevumu alıyorum kaydirigubbakcemile3
tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler kızlarrr a.s.
git canım bir tanış görüş muayneni ol
memnun kalmazsan değiştirmek en tabi hakkın
ama pişman olmayacağına eminim
canım sen 26 haftalık olmuşsun şimdiye kadar hangi doktora gidiyordun
şimdi niye vazgeçtin, merak ettim sadece
git bak bakalım ama yaprağında dediyi gibi memnunda kalmayabilirsin o zaman deyiştirmek en doğal hakkın ahmet bey gibisi yok onun gibi doktor yok diye sabit fikirli deyil bu topicteki kimse ama ben memnun kalacağını tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?