Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

merhaba canım hoşgeldin bende zübeydenin doktoruna gidiyordum
ama aynı sebeplerden ahmet beye geçtim geçen ay
benden 3500lr istemişti öbür dr. çok para acıbademde yapacaktı doğumu
ben görüşmedim henüz doğum fiyatlarını ama ordan ucuz olduğu kesin :)
ve kervansaray daha ucuz demişsin çok güldüm Allah da seni güldürsün :)))

ama aklıma takıldı neden psilokum dan 500 almışlar ??? ve o anda başkasına 250 mi 300 mi ne demişler ?? epiduralde 100 duymuştum 500 le arasında çok fark var bi adam akıllı konuşmak lazım

ya ordakilerde tam bilmiyorlar veznedekiler
biri diyor özelden gelenlerden hasta katkı payı alınacak 12 lr öbürü diyor alınmicak
14 gün sonra tekrar gittik aynı muhabbet yine
biri diyor evet alnıcak öbürü hayır ahmet beyde gerek yok
eşim biraz kızdı bana nereye geldik bunların kendilerinden haberi yok diye
hiçbiri mi bişey bilmiyor diye....
acaba katkı payı ödemeyen hastalar daha mı fazla doğum ücreti ödüyor???
kafam karışık bu konuda....
benim de bugün randevum vardı acil bi işi mi ne çıkmış ahmet beyin yarın akşama ertelendi

acaba fiyatlar özeline giden ve sgk dan gidenle mi alakalı fiyat değişiklik gösteriyor
bu gittiğimde sorayım bu yatış bölümünde konuşulıyormuş sanırım
orası nerde???

sağol canım bu sayede ne zaman izne ayrıldığını da öğrenmiş oldum
doğuma denk gelirse diye korkmuştum :)))

teşekkür ederim a.s.
veee rica ederim ne demek kaydirigubbakcemile3
Allah hepimizi her zaman güldürsün inşallah a.s.
o kadar çok soru cümlesi yazmışsın ki kafam allak bullak oldu sempatiksalakcinni
224/270 62 13 buradan yıl sonuna kadar ki doğum kampanyanız hakkında bilgi almak istiyorum ücretler ws. diye ararsan ve anlayabilirlerse onlarında kafasını karıştırmazsan sempatiksalakcinni cevap alabilirsin sanıyorum kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım şükür kavuşturana
bende sizleri çoooooooooook özledim.
tatil iyi gelmiştir ne güzel.
bizim daha çok var tatille benim cadıyla çok mız mız.
mecburede tatilini yapmış ne güzel biz bu yıl evdeyiz malesef hiç cesaretim yok bir yerlere gitmeye benim cadıyla.
sevinç dorukla uğraşıyordur sanırım
inş. iyileşir kuzucuk. allah şifa versin.

hoşdeldiiiiinnnnnnnnnn nasılsın limonçiçeyin nasıl annesi bizim tospikler son hız cadılıklara devam ne olsun özledik senide tontininide

hoşbulduuuuuuuuuuuum. ne yapsın limon çiçeğim cadılaşıyor giderek çok mız mız. sizinkilere yetişir bu hızla hatta geçer cadılıkta canıma okuyo valla.

kızlar ya benim cadıya meyve suyuna başladık bir iki kaşıkla şimdi 30 cc veriyorum ara öğün olarak. yeterli mi ne kadar vermek gerekir. sırasıyla elma armut havuç şeftali kayısı deneyeceğim doğrumudur sizce. ne kadar vereyim günde.

benim cadı sabahın köründe uyanıyor çok uykum var çok kendisi cin gibi bakıyooooooo uyusada bende yatsam biraz gerçi gündüz uykuları kısacık ama neyse.

ah limoncum bu cadılar çok fena çok sabah bende isyan bayrağını çektim artık eşime dedim 10 dk bak ne olur bi gözleri açamıyorum çünkü gecede uyutmuyo gündüzde sonra giyinene kadar onun yanında kaldı 8 gibi çıkıyo o zaman nöbeti ben teslim aldım eşimden:) 7 gibi dikildi ayağa valla meyve suyu içiyosa ne güzel yeni başladıysan bence 30 cc iyi hepsini karıştırıpta verebilirsin yada ayrı ayrıda olur zaten bitince hala biberonu çekerse sonraki gün 40 cc ver mesela büyümüşte meyve suları içip cadılıklar yapıyomuş demek yaren sultan:)

yaprakcım mesajıma bakayım dedim ben bakana kadar çıkmışsın büyük ihtimalle maviş uyandı dün sana mail atmıştım yani attım sanıyorum inş gelmiştir:)

evet canım büyüyorlar maşallah
evet ilayda büyüdükçe farklı bir havalara bürünüyor valla
genç kızlık hallerini düşünemiyorum
devamlı peşinde olmak lazım kaydirigubbakcemile

bizim azı dişlerimiz daha tatile gittiğimizde başlamıştı
güneşin çok etkisi oldu, d vitamini çok faydalı dişlerin çıkmasında
o yüzden fırsat buldukça 10-15 dak. da olsa güneşe çıkarmak lazım
biz bi de balkona şişme çocuk havuzlarından aldık
arada oraya sokuyorum hava sıcak ve güneşli olduğunda
ama hergün suyu doldur boşalt bana zor geliyor
o yüzden şimdilik eşim ayarlıyor haftasonu o da
ama ilayda bayılıyor ya, içine girip şapur şupur oynuyor
oyuncaklarını falan da atıyorum havuzun içine daha çok seviyor
beklerim bak, ecrini de sokarız korkmazsa. içine ilayda gibi 3-4 tane daha çocuk sığar yani epey büyük bişey. kombiden ılık su da koyuyorum bu havalar tam ideal aslında da suyu boşaltması zor yani o sırada ilaydayla ilgilenecek biri olması lazım ki doldurup boşaltayım. bi de salıncak aldık teyzesi tavana monteli ohh valla çocuk olasım geliyor bazen. havuzdan çıkıp salıncağa biniyor sonra da uyuyor falan.

ilayda da şapkayı 50 kere çıkarıp atıyor bi de fırlatıyor bir görceksin kızıyor yani hanfendi aklinialirimsmilealsanaalsanasmile ama o çıkarıyor ben takıyorum. çıkarırsan eve geri dönüyoruz diyorum artık anlıyor mu ne bir süre dokunmuyor 5 dak sonra fallan yine alıp fırlatıyor çok komik ya, sıkılıyorlar işte zamanla alışırlar belki

evet canım 3 günlüğüne de olsa gidin bence. bayram eylülde sanırım ege tarafı ılık olur. marmara serinleyebilir de egeye gidilir yani. ecrin için hava değişimi olur.

aaa senşn nette de mi gidiyor, ay zar zor toplandık zaten şimdi de net problemleri mi başladı. limonunki hallolmuş neyse ki. sevinç de dorukla uğraşıyormuş tahmin ettiğimiz üzere. psilokumun bebeği çok küçük çok fırsat bulamıyor demekki. aslında ilk zamanlar daha kolay giderek zorlaştı benim işler. ama her bebek bir olmaz tabiki.

ahmet bey gerçekten mesleğini layıkıyla yapan doktorlardan birisi. bazı arkadaşlar yazmış ya ahmet beyde olunca fiyat biraz artıyor diye. ama adam muaynehanesini kapattı. yani epey bir gelir geliyordu ordan demekki hastaneyle o şekilde anlaştı yani ahmet bey için 300-500 fark gözü kapalı verilir yani. adam asla sgk lı özel ayrımı yapmıyor ya. hiç başından savarmış gibi muayne etmedi beni. tahlil test ne gerekiyorsa yaptı. sonuçta sgk dan yararlanmak herkesin en doğal hakkı, böyle bir hakkı varsa kişinin niye kullanmasın devlete o kadar pirimler ödeniyor yani. ama eğer doktor bu ayrımı güdüyorsa özellikle hastane ortamında yani kişinin biraz sorgulaması gerekiyor ben doğru yer ve doğru doktordamıyım diye. çünkü ben böyle bir doktora doğum esnasında nasıl güvenirim yani esas mesele bu zaten :uhm:
özer beyi de tanırsın inşallah bir gün. o da asla ticari kaygılar gütmeyen çok profesyonel bir doktor.

yaprakcım mesajıma bakayım dedim ben bakana kadar çıkmışsın büyük ihtimalle maviş uyandı dün sana mail atmıştım yani attım sanıyorum inş gelmiştir:)

yok canım şimdilik buralardayım
maviş gece uyumak sabah da uyanmak bilmiyor
bu ara böyleyiz bakalım
ben de erken yatsın erken kalksın istiyorum
düzelir umarım

mailin geldi canım, okudum cevap yazarım birara
ama yazınca epey uzun yazıyorum biliyorsun
o yüzden geniş bir zamanımda yazıcam
ama gördüğün gibi benden kaçmaz, :1ninca:

ziya çetin hakkında ben de çok olumlu şeyler duyuyorum evet gidenler genelde çok memnun
ama acıbademe geçiyormuş falan diye duydum doğru mu bilmiyorum
ama hastanede kalırsa acil bir durum olmadığı sürece doğumuna girerdi bence.
medical park ve ahmet yılmaz da iyi bir seçim ama umarım sen de memnun kalırsın

doktorunuz bişey demedi mi canım
biz ilk ek gıdaya başlarken epey geniş bir liste vermişti
ama 30 cc yetmiyorsa biraz daha verebilirsin cokacimcoook
hepsini sırayla ver bence karıştırma
ve birkaç gün arayla ver alerji falan yapan olursa
tabi Allah korusun, hangisinin yaptığını anlaman açısından demek istiyorum canım
maşallah limon çiçeğimiz büyümüş de ek gıdalara geçmiş

evet canım ziya bey mükemmel bir doktor ilgisiz bir kaç doktor dolandıktan sonra onu bulduğumda resmen şok yaşamıştım hem muayne fiyatları diğerlerine nazaran uygun (hatta ayda 4-5 kez gitmeme rağmen para almıyor) hemde diğerleri gibi muaynehanede 5 e kadar durmuyor 10 lara kada muaynehanede adam çok yoğun ama buna rağmen her gittiğimde defalarca ne yemeliyim ne içmeliyim ilaçlarımı nasıl almalıyım nasıl yatmalı nasıl oturup kalkmalıyım hepsini anlatıyor :1rolleyes:

sonra başlıyor bebeğimin herşeyini tek tek göstermeye elini ayağını uyluk kemiğini kafasını karnını herşeyi tek tek gösterip ne aşamada olduğunu da üşenmeden bir güzel anlatıyor :1rolleyes:

dediğin gibi acil birşey olmadıktan sonra giriyor doğuma ama zübeyde hanım korkunç geliyor gözüme birde garantisi yok işte orada ziya beyle yapabilmemin benneyaptımki
keşke özel hastaneler bu kadar pahalı olmasa da doğumu da onunla yapsam ama dediğim gibi işte o parayla bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak daha ağır basıyo benneyaptımki

ziya bey in acıbademe geçme ihtimalini duymadım hiç ama belki dışarıdaki doğumlarında orayı tercih ediyordur. bana da jimer-doruk ws. ws. saydı nerede istersen yaparız diye...

amma uzattım yaa kaydirigubbakcemile3
ahmet bey izinden dönsün bir gidelim bakalım olmazsa kıyacağım paraya ziya beyle devam edeceğim sanırım kaydirigubbakcemile3

sorma bende isyanlardayım büyüdükçe fena oluyor bu kızlar benimki tam zilli bütün gün mır mır mır. inan beynim çatlıcak yakında. babası artık uyutuyor altını alıyor bir tek mama işini henüz öğrenemedi her seerinde sıcak yapıyor beni dinlendiriyor mümkün olduğunca ama ben yinede çok yoruluyorum. meyve suyuna başladık canım yavaş yavaş bir iki üç kaşık derken şimdi biberonla veriyorum. 30cc içti daha olsa içecekti. içine demir damlasınıda katıyorum öyle veriyorum. ama ne kadar vermem gerektiğini kestiremedim zor bu ek gıda işi ya. daha sonra sebze çorbası vereceğiz patates ve havuçla başlıcaz. bakalım yiyecek mi. şimdilik irmikli muhallebi veriyorum. bazen yiyor bazen yemiyor işte öyle bu gnlerde pek iştahlı değil sıpa her öğün 180 cc mama içiyordu şimdi ite kaka 150 cc 120 cc ancak içiyor oda zorla. günü gününü tutmuyor dengesiz benim kız bir tarzı yok.

verdi canım uzun bir liste ek gıda ile bilgiler var için nasıl başlanmalı nasıl hazırlanmalı vd. bilgiler tarifler var içinde ama o kadar neyin ne kadar verileceği yok. bende tereddütte kaldım. geçen ay gittiğimizde vermişti. bu ay gitmedik daha canım. her ay düzenli gidemiyoruz biz canım doktora. o yüzden sizin tecrübelerinize dayanarak sizden bilgi alayım istedim.
evet yaprakcım büyüdü meyve suyularına başladı ama hala çok yaramaz sıpa canıma okuyor.

Merhabalar,
Benim 39+4 günlük oldu.Bugün kontrolüm vardı,hala bişey yok.Biraz bel ağrısıyla uyandım bu sabah o kadar. Şu anda da adet sancısı gibi ağrılarım var.Nst ye baktırdı Ahmet bey sancılar 20-30 larda yani yok denecek kadar az dedi.Eve gönderdi.Tecrübeli arkadaşlar nasıl oluyor bu sancılar.10 dk da 3 kez gelirse doğum sancısıdır deniyor ama.. Ne zaman gitmek gerek hastaneye?

valla azı dişleri 20 günü aşıkın zamandır çıkacak diye bekliyoruz ama yok bunlar zorluyo ecrinimi ohh ilayda bari sabahalrı uyuyo benim zillide oda yok sabah 7 gibi ayaklanıyo beşiye oturuyo bize bakıyo bide konuşuyo buhar makinasını beşiyin uç tarafına koyuyorum bazende ses yapmadan onu kurcalamaya çaluışıyo ay bu sabah tam anlamıyla isyan ettirdi bana artık ne gece uyuyo ne sabah gündüzde en fazla 1 saat oda uyursa o arada bende yemek çamaışır asma toplama işlerini hallediyorum güneşe akşam üstü çıkıyoruz yaprakcım önceleri daha erken çıkarıyodum ama bu sıcaklar çok kötü boynu hep pişik oldu ecrinin yaa ahmet bey cidden öyle bazı doktorlar gibi hastakları para kaynağı gibi görmüyo en basiti sen özelden gel haftasonu gel demiyo:)insan arkadaşlarınada tavsiye edebiliyo sonradan mahçup olmuyosunaklinialirimsmileniye özelden gelmedin demez kimseye kaydirigubbakcemile3bende onu anlamıyorum bi doktor bunu bi hastasına nasıl söyler ben sgklıysam bunun için devlete ödeme yapıyosam bu hakkı tabiki sonuna kadar kullanacam madem sgklı hasta bakmayacaksın o zaman özel muayenehane açıp hasta kabul edeceksin bunu doktor söyleyecek ben bi daha o doktora gidecem haaa kapısından dahi geçmem ne olursa olsun ona güvenip hem kendi hem bebeyimin canını emanet etmem zaten bu doktor konuları doğumdan sonra beni çok germeye başladı kendim için gitmedim hiç ecrini her doktora götürüşümüzde geriliyorum ki nasıl bi doktor acaba diye bursadaki her hastane ve her daldaki doktorları gezdik kızım için :)ammaaa yazdım bende doktor olunca konu çok hassasım biliyosun ki haketmeyen doktorlara haketmedikleri övgüler falan yazılıyoya

vala bende büyük gelişmeler var mail atmayı öğrendim bide foto yollamayı öğrenirsem tamamkaydirigubbakcemile3tamam canım ne zaman fırsat bulursan o zaman cevapla ben her yoladıkça soruyorum ki acaba gönderebildimmi diyeohaoldumsmile

ay valla helal olsun eşine ben sabah bi 10 dk dursun yanında dedim 10 dk uyusan ne olacakki diyo nerde alt deyiştirip uyutacak ya yapmıyo yada bu konuda kabiliyetsiz bilmiyorum yok canım o deyişiklik bütün bebeklerde var ecrinde öyle son 10 gündür zar zor çorba ve yoğurt yediriyorum zorla pilavı severid şimdi onun yüzüne bile bakmıyo onlarda aynı biz gibiler sıcakta iştahları gidiyo diş dönemi derken napsınlar bizim günümüz günümüzü tutmuyo onlarda öyle işte vala büyürse rahatlarsın diycemde ben daha rahata eremediyim için sana teselli veremiyorum malesef:sinifsinif:ama yeterki onlar sağlıklı olsunlar hasta olmasınlarda napalım kime götürüyosunuz yareni doktora yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…