- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.761
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim a.s.
randevu için aradım bu hafta kocacığım iş durumundan müsait değil diye önümüzdeki haftaya istedim randevuyu ama önümüzdeki hafta 19 undan itibaren de Ahmet Bey senelik izine çıkıyormuş ve bir hafta yokmuş sempatiksalakcinni
izin dönüşünde tekrar arayacağım ve gideceğim inşallah a.s.
merhaba canım hoşgeldin bende zübeydenin doktoruna gidiyordum
ama aynı sebeplerden ahmet beye geçtim geçen ay
benden 3500lr istemişti öbür dr. çok para acıbademde yapacaktı doğumu
ben görüşmedim henüz doğum fiyatlarını ama ordan ucuz olduğu kesin :)
ve kervansaray daha ucuz demişsin çok güldüm Allah da seni güldürsün :)))
ama aklıma takıldı neden psilokum dan 500 almışlar ??? ve o anda başkasına 250 mi 300 mi ne demişler ?? epiduralde 100 duymuştum 500 le arasında çok fark var bi adam akıllı konuşmak lazım
ya ordakilerde tam bilmiyorlar veznedekiler
biri diyor özelden gelenlerden hasta katkı payı alınacak 12 lr öbürü diyor alınmicak
14 gün sonra tekrar gittik aynı muhabbet yine
biri diyor evet alnıcak öbürü hayır ahmet beyde gerek yok
eşim biraz kızdı bana nereye geldik bunların kendilerinden haberi yok diye
hiçbiri mi bişey bilmiyor diye....
acaba katkı payı ödemeyen hastalar daha mı fazla doğum ücreti ödüyor???
kafam karışık bu konuda....
benim de bugün randevum vardı acil bi işi mi ne çıkmış ahmet beyin yarın akşama ertelendi
acaba fiyatlar özeline giden ve sgk dan gidenle mi alakalı fiyat değişiklik gösteriyor
bu gittiğimde sorayım bu yatış bölümünde konuşulıyormuş sanırım
orası nerde???
sağol canım bu sayede ne zaman izne ayrıldığını da öğrenmiş oldum
doğuma denk gelirse diye korkmuştum :)))
hoşgeldin limoncum şükür kavuşturana a.s.a.s.
epeydir yoktun özledik valla
gerçi bizler de pek yazmadık
ben tatile gittim geldim
mecbure memlekete gitti
sevinç de dorukla uğraşıyor sanırım
fizik tedaviye götürmem gerek diye yazmıştı en son
inşallah faydasını görür ve problem her neyse hallolur
evet canım o cadılar, ne bişey okutur ne de bişey yaptırır insana kaydirigubbakcemile
bilmezmiyiz bizde de var onlardan hihoyyyt
Allah sağlık versin onlara ve bize de napalım az gelip az yazalım
hoşdeldiiiiinnnnnnnnnn nasılsın limonçiçeyin nasıl annesi bizim tospikler son hız cadılıklara devam ne olsun özledik senide tontininide
valla çok beyendim ben bide ilayda artık bebeklikten çıkmış zilli abla olmuş maşallah ona azı dişleri çıktı demek ecrin 20 gündür uğraşıyo ama çıkaramadı bi türlü atta diyip duruyo kapıyı açık görünce hop fırlıyo dışarı ama kafasına ne şapka nede başka bişey takıyo o yüzden güneşin etkisini yitirmesini bekliyorum ki güneş geçmesin kafasına valla ben gidelim diyorumda eşimde gönüllü ama bakalım bayramda 3 günlüğüne gitsekte yakın bi yere çanakkale yada altınoluk diyo bakalım hayırlısı limon geldi bugün bilgisayarı yokmuş galiba bizim nette sallantıda bu ara gelemezsem bilinki modemde gene sorun var sevinçte dorukla cebelleşiyo belliki evet ahmet bey cidden çok iyi bi doktor sgk özel ayrımı yapmadığına bizzat kendim tanık oldum hiç tanımıyodu mesela sevkle gittim adam sanki yıllardır hastasıymışım gibi davrandı hamileliyimin başından itibaren bi ton para verdiyim doktor telefonu yüzüme kapatırken saolsun ahmet bey benim ve bebeyim için çırpındı 10 gün boyunca hiç ihmal etmedi doktorluğunun yanı sıra insan gibi insan her defasında moralini yüksek tut derdi özer beyide daha tanıma fırsatım olmadı kısmet bakalım:)bursanın onlar gibi doktorlara ihtiyacı var hastaları para kazancı olarak görmeyen doktor gibi doktorlara yani
yaprakcım mesajıma bakayım dedim ben bakana kadar çıkmışsın büyük ihtimalle maviş uyandı dün sana mail atmıştım yani attım sanıyorum inş gelmiştir:)
canım ben Ziya ÇETİN'in muaynehanesine gidiyorum çok çoook iyi bir doktor ama Zübeyde Hanım'ın doktoru ve eğer nöbet saatleri dahilinde yapabilirsem doğuma girebilecek yani muamma...
insan garantiye almak istiyor işte kaydirigubbakcemile3
zaten Zübeyde Hanım da doğum gözümü çok korkutuyor. doktorumuda alıp özel bir hastanede doğum yapsam 2.5oo - 3.ooo lirayı bulacak masraflar.
doğum için o kadar para ayırmak istemiyorum Medical Park yıl sonuna kadar doğumlarda kampanya yapmış tesadüfen bir afiş görmüştüm sonra hastaneyi aradım fiyat aldım kendi doktorumla dışarıda doğum yapmaktan çok daha makul geldi ve başladım Medical Park ta iyi bir doktor araştırmaya Ahmet beyi de hep duyardım sizlerin de referanslarıyla kararımı verdim sanırım kaydirigubbakcemile3
kızlar ya benim cadıya meyve suyuna başladık bir iki kaşıkla şimdi 30 cc veriyorum ara öğün olarak. yeterli mi ne kadar vermek gerekir. sırasıyla elma armut havuç şeftali kayısı deneyeceğim doğrumudur sizce. ne kadar vereyim günde.
ziya çetin hakkında ben de çok olumlu şeyler duyuyorum evet gidenler genelde çok memnun
ama acıbademe geçiyormuş falan diye duydum doğru mu bilmiyorum
ama hastanede kalırsa acil bir durum olmadığı sürece doğumuna girerdi bence.
medical park ve ahmet yılmaz da iyi bir seçim ama umarım sen de memnun kalırsın
ah limoncum bu cadılar çok fena çok sabah bende isyan bayrağını çektim artık eşime dedim 10 dk bak ne olur bi gözleri açamıyorum çünkü gecede uyutmuyo gündüzde sonra giyinene kadar onun yanında kaldı 8 gibi çıkıyo o zaman nöbeti ben teslim aldım eşimden:) 7 gibi dikildi ayağa valla meyve suyu içiyosa ne güzel yeni başladıysan bence 30 cc iyi hepsini karıştırıpta verebilirsin yada ayrı ayrıda olur zaten bitince hala biberonu çekerse sonraki gün 40 cc ver mesela büyümüşte meyve suları içip cadılıklar yapıyomuş demek yaren sultan:)
doktorunuz bişey demedi mi canım
biz ilk ek gıdaya başlarken epey geniş bir liste vermişti
ama 30 cc yetmiyorsa biraz daha verebilirsin cokacimcoook
hepsini sırayla ver bence karıştırma
ve birkaç gün arayla ver alerji falan yapan olursa
tabi Allah korusun, hangisinin yaptığını anlaman açısından demek istiyorum canım
maşallah limon çiçeğimiz büyümüş de ek gıdalara geçmiş
evet canım büyüyorlar maşallah
evet ilayda büyüdükçe farklı bir havalara bürünüyor valla
genç kızlık hallerini düşünemiyorum
devamlı peşinde olmak lazım kaydirigubbakcemile
bizim azı dişlerimiz daha tatile gittiğimizde başlamıştı
güneşin çok etkisi oldu, d vitamini çok faydalı dişlerin çıkmasında
o yüzden fırsat buldukça 10-15 dak. da olsa güneşe çıkarmak lazım
biz bi de balkona şişme çocuk havuzlarından aldık
arada oraya sokuyorum hava sıcak ve güneşli olduğunda
ama hergün suyu doldur boşalt bana zor geliyor
o yüzden şimdilik eşim ayarlıyor haftasonu o da
ama ilayda bayılıyor ya, içine girip şapur şupur oynuyor
oyuncaklarını falan da atıyorum havuzun içine daha çok seviyor
beklerim bak, ecrini de sokarız korkmazsa. içine ilayda gibi 3-4 tane daha çocuk sığar yani epey büyük bişey. kombiden ılık su da koyuyorum bu havalar tam ideal aslında da suyu boşaltması zor yani o sırada ilaydayla ilgilenecek biri olması lazım ki doldurup boşaltayım. bi de salıncak aldık teyzesi tavana monteli ohh valla çocuk olasım geliyor bazen. havuzdan çıkıp salıncağa biniyor sonra da uyuyor falan.
ilayda da şapkayı 50 kere çıkarıp atıyor bi de fırlatıyor bir görceksin kızıyor yani hanfendi aklinialirimsmilealsanaalsanasmile ama o çıkarıyor ben takıyorum. çıkarırsan eve geri dönüyoruz diyorum artık anlıyor mu ne bir süre dokunmuyor 5 dak sonra fallan yine alıp fırlatıyor çok komik ya, sıkılıyorlar işte zamanla alışırlar belki
evet canım 3 günlüğüne de olsa gidin bence. bayram eylülde sanırım ege tarafı ılık olur. marmara serinleyebilir de egeye gidilir yani. ecrin için hava değişimi olur.
aaa senşn nette de mi gidiyor, ay zar zor toplandık zaten şimdi de net problemleri mi başladı. limonunki hallolmuş neyse ki. sevinç de dorukla uğraşıyormuş tahmin ettiğimiz üzere. psilokumun bebeği çok küçük çok fırsat bulamıyor demekki. aslında ilk zamanlar daha kolay giderek zorlaştı benim işler. ama her bebek bir olmaz tabiki.
ahmet bey gerçekten mesleğini layıkıyla yapan doktorlardan birisi. bazı arkadaşlar yazmış ya ahmet beyde olunca fiyat biraz artıyor diye. ama adam muaynehanesini kapattı. yani epey bir gelir geliyordu ordan demekki hastaneyle o şekilde anlaştı yani ahmet bey için 300-500 fark gözü kapalı verilir yani. adam asla sgk lı özel ayrımı yapmıyor ya. hiç başından savarmış gibi muayne etmedi beni. tahlil test ne gerekiyorsa yaptı. sonuçta sgk dan yararlanmak herkesin en doğal hakkı, böyle bir hakkı varsa kişinin niye kullanmasın devlete o kadar pirimler ödeniyor yani. ama eğer doktor bu ayrımı güdüyorsa özellikle hastane ortamında yani kişinin biraz sorgulaması gerekiyor ben doğru yer ve doğru doktordamıyım diye. çünkü ben böyle bir doktora doğum esnasında nasıl güvenirim yani esas mesele bu zaten :uhm:
özer beyi de tanırsın inşallah bir gün. o da asla ticari kaygılar gütmeyen çok profesyonel bir doktor.
yok canım şimdilik buralardayım
maviş gece uyumak sabah da uyanmak bilmiyor
bu ara böyleyiz bakalım
ben de erken yatsın erken kalksın istiyorum
düzelir umarım
mailin geldi canım, okudum cevap yazarım birara
ama yazınca epey uzun yazıyorum biliyorsun
o yüzden geniş bir zamanımda yazıcam
ama gördüğün gibi benden kaçmaz, :1ninca:
sorma bende isyanlardayım büyüdükçe fena oluyor bu kızlar benimki tam zilli bütün gün mır mır mır. inan beynim çatlıcak yakında. babası artık uyutuyor altını alıyor bir tek mama işini henüz öğrenemedi her seerinde sıcak yapıyor beni dinlendiriyor mümkün olduğunca ama ben yinede çok yoruluyorum. meyve suyuna başladık canım yavaş yavaş bir iki üç kaşık derken şimdi biberonla veriyorum. 30cc içti daha olsa içecekti. içine demir damlasınıda katıyorum öyle veriyorum. ama ne kadar vermem gerektiğini kestiremedim zor bu ek gıda işi ya. daha sonra sebze çorbası vereceğiz patates ve havuçla başlıcaz. bakalım yiyecek mi. şimdilik irmikli muhallebi veriyorum. bazen yiyor bazen yemiyor işte öyle bu gnlerde pek iştahlı değil sıpa her öğün 180 cc mama içiyordu şimdi ite kaka 150 cc 120 cc ancak içiyor oda zorla. günü gününü tutmuyor dengesiz benim kız bir tarzı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?