- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.781
Merhabalar,
Benim 39+4 günlük oldu.Bugün kontrolüm vardı,hala bişey yok.Biraz bel ağrısıyla uyandım bu sabah o kadar. Şu anda da adet sancısı gibi ağrılarım var.Nst ye baktırdı Ahmet bey sancılar 20-30 larda yani yok denecek kadar az dedi.Eve gönderdi.Tecrübeli arkadaşlar nasıl oluyor bu sancılar.10 dk da 3 kez gelirse doğum sancısıdır deniyor ama.. Ne zaman gitmek gerek hastaneye?
ya kızlar dün ben sayfaya geldim birsürü yazdım, hatta herkesin yazdığına tektek cevap yazdım ama hepsi silinmiş. gerçi sadece benim yazdıklarım değil. 2-3 gün içinde yazılan tüm mesajlar silinmiş sanırım sitede sorun vardı. şimdi de tekrar yazasım yok ya. belki daha sonra yazarım.
kızlar telsiz önerisi bekliyorum kullanan varmı memnunmusunuz?
evet ilayda benim yazdıklarımda silimiş bende çok şaşırdım hatta bana yazdığın cevabıda okudum sabahın erken saatleriydi sonra bi baktım yok rüya gördüm zannettimkaydirigubbakcemile3
mecbure yok canım ya canımın istememesi değil problem de
böyle silinince yazasım gelmiyor yani, ya tekrar silinirse diye
bir sorun var sanırım sitede, kasıtlı bişey değil yani onun farkındayım
çünkü zaten dikkat ettiysen en son msjlar 15-16 temmuzda yazılmış gözüküyor
yani 17-18 dekiler yok gibi bilmiyorum düzelir belki
ama zaten ben sana mail atıcam o zaman yazarım uzun uzun
en azından onlar silinmiyor :roflol:
mrb kızlar
bilginize ihtiyacım var.
16 haftalık hamileyim ve öncesinde bi kaybım var.
bebeğimş 32. haftada kaybettim.
ahmet beyin özelinemi gidiyosunuz hepiniz ya da gittiniz.
özeline gidince doğumu nerde yaptınız.
medicalparkatmı. yani kolayca oraya kabul ediyomu.
ayrıyetten oraya da gitmek gerekiyomu.
doğum ücretleri ansıldı.
doktorun özel muayene ücreti nekadar
benim hem ilgili bir doktora hem de yenidoğan yoğun bakım ünitesi falan olan iyi ve donanımlı bi hstaneye ihtiacım var.
bana yardım ederseniz çook sevinirim.
Kızlar doğum yaptım.Çok güzel bir duyguymuş.Ahmet Bey girdi doğumuma.Şu anda hem gözüm kulağım bebişte hem de birşeyler yazmaya çalışıyorum.Cuma günü doğdu Asya bebek.Nete anca girebildim.Medikalden memnun kaldım.Ahmet Bey bana hep soğuk ve mesafeli gelmişti.Ama çok dikkatli ve duyarlı olduğunu doğumum sırasında anladım.Çünkü ben sancı çekerken ebeler sordular suni sancı verelim açılma iğnesi yapalım doğum hızlansın diye.Hayır dedi.Benim sancı sürecim uzadığı için mesai saatleri dışında 3 kez hastaneye gelmek zorunda kaldı.Gece 02:20 de doğumuma girdi.02:35 te 3. ıkınmamda bebeğim doğdu.Hastaneye gittiğimde akşam 19:30 du.6 cm açılmış dediler.Ama sancıların hafif olan kısmını evde çektim .bu çok önemli bence.10 dk da 3 kez sancı geldiğinde hastaneye gittim.Allah tüm hamilelere yaşatsın bu duyguyu inşallah.Epiduralsiz suni sancısız normal doğum oldu.Kesinlikle çok kolay diyemem.Diyenlere de katılmıyorum.Normal doğum çok zor.Ama olay cesarette bitiyor.Son iki saati dayanılmazdı.Kesinlikle kaçışı tercih ediyor o an insan.O da sezeryan diye bağırmak oluyor tabi kaydirigubbakcemile3 Diğer anne adaylarından biliyorum bunu.Onların sesini duydukça hayır dedim.Bu 6 saattir çektiğim acı sonrası kendi ayağımla sezeryana giremem.Gözünüzü karartıp ne olursa olsun demekte bitiyor iş yani.Doğum masasından yürüyerek kalkmak çok güzeldi.He bu arada hastanede en hoşuma giden olay soyguncu olmamalarıydı.Bebeğim doğumdan sonra solunum problemi yaşadı.3 saat bebeğime oksijen verdiler göremedim.Çocuk doktoru,kan uyuşmazlığı iğnesi,tahliller,bana verilen ilaçlar,refakatçı vs şeyler için faturaya ekleme yapılmadı.Ben devlet memuruyum 500 tl ödemeyle hastaneden çıktık.Bebiş durmuyor haşçakalın.Vakit buldukça girmeye çalışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?