Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inş vala benim sancılar konusunda hiç fikrim yok normal doğum yapan arkadaşlar sana daha iyi anlatırlar ben sezeryanla doğurdum o yüzden bide erken geldi kızım sancı nasıldır ne aralıklarda sıklaşır hiç bilmiyorum

ya kızlar dün ben sayfaya geldim birsürü yazdım, hatta herkesin yazdığına tektek cevap yazdım ama hepsi silinmiş. gerçi sadece benim yazdıklarım değil. 2-3 gün içinde yazılan tüm mesajlar silinmiş sanırım sitede sorun vardı. şimdi de tekrar yazasım yok ya. belki daha sonra yazarım.

evet ilayda benim yazdıklarımda silimiş bende çok şaşırdım hatta bana yazdığın cevabıda okudum sabahın erken saatleriydi sonra bi baktım yok rüya gördüm zannettimkaydirigubbakcemile3

kızlar telsiz önerisi bekliyorum kullanan varmı memnunmusunuz?

ay canım ben hiç kullanmadım ki
ilayda bir viyaklamaya başlasın aprtmanın girişinden bile duyuluyormuş sesi :roflol:
o yüzden gerek duymadım şimdilik, ama diğer topikte samimi olduğum bir ark. var
dur bakayım bu akşam onu ararım ben, geçen söylemişti
iklimi uyutunca aşağı sitenin havuzuna iniyorum bebefonu da yanıma alıyorum diye
yani çekim gücü epey iyi bişey sanırım hangi marka model bir sorayım sana yazarım. başka kullananlar da vardır onlar da yazar, sen odayı mı ayırdın acil lazım galiba. gerçi duyarsın ya merak etme onlar öyle bir cadı ki duyururlar seslerini ama tabi almakta da fayda var

evet ilayda benim yazdıklarımda silimiş bende çok şaşırdım hatta bana yazdığın cevabıda okudum sabahın erken saatleriydi sonra bi baktım yok rüya gördüm zannettimkaydirigubbakcemile3

yok canım rüya değil ya
1 haftadır falan site böyle yazılan bazı mesajlar
dönem dönem siliniyor ay yanarım yanarım dün bu topikte yazdıklarıma yanarım
herkese tek tek cavap yazmıştım ya şimdi hiç yazasım yok yani :umursamaz:

aaaaaaa niye siliniyo yaa öbür topictede silinmiş prematüre bebekler topicinde neyse yaprakcım canın ne zaman cevaplamak isterse o zaman yaz canım

limoncum ben hiç telsiz kullanmadım çevremdede hiç kullanan olmadı görümcem komşular hepsinin var bebişi ama kimse kullanmadı yaprak sorsun bakalım arkadaşına hangi model hangi marka iyiymiş

mecbure yok canım ya canımın istememesi değil problem de
böyle silinince yazasım gelmiyor yani, ya tekrar silinirse diye
bir sorun var sanırım sitede, kasıtlı bişey değil yani onun farkındayım
çünkü zaten dikkat ettiysen en son msjlar 15-16 temmuzda yazılmış gözüküyor
yani 17-18 dekiler yok gibi bilmiyorum düzelir belki
ama zaten ben sana mail atıcam o zaman yazarım uzun uzun
en azından onlar silinmiyor :roflol:

mrb kızlar
bilginize ihtiyacım var.
16 haftalık hamileyim ve öncesinde bi kaybım var.
bebeğimş 32. haftada kaybettim.
ahmet beyin özelinemi gidiyosunuz hepiniz ya da gittiniz.
özeline gidince doğumu nerde yaptınız.
medicalparkatmı. yani kolayca oraya kabul ediyomu.
ayrıyetten oraya da gitmek gerekiyomu.
doğum ücretleri ansıldı.
doktorun özel muayene ücreti nekadar
benim hem ilgili bir doktora hem de yenidoğan yoğun bakım ünitesi falan olan iyi ve donanımlı bi hstaneye ihtiacım var.
bana yardım ederseniz çook sevinirim.

e sende haklısın insan hangi konuya yorum yazmıştı unutuyo yaz canım zamanın olunca yaz mail valla bende g
nde bi kere bilemedin iki kere açabiliyorum oda ecrin uyursa çok felaket oldu hep tepesinde birinin olması lazım e benden başkada kimse yok

öncel,kle hem geçmiş olsun hemde gözünaydın inş zamanında gelir kuzucuk ahmet bey zaten kapatmış muayenehanesini med,icalde devam ediyomuş özelindedende gidebiliyosun galiba hafta sonları ve mesai saati bittikten sonra inş yoğunbakım ünitesine ihtiyaç kalmaz ama benim kızım 25 gün yattı gayette memnun kaldım ben özel hastane olupta bebeyi kuvözde yatan annelerle görüştüm sonradan iyiki medicalde kalmış kızım dedim bi hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin

Kızlar doğum yaptım.Çok güzel bir duyguymuş.Ahmet Bey girdi doğumuma.Şu anda hem gözüm kulağım bebişte hem de birşeyler yazmaya çalışıyorum.Cuma günü doğdu Asya bebek.Nete anca girebildim.Medikalden memnun kaldım.Ahmet Bey bana hep soğuk ve mesafeli gelmişti.Ama çok dikkatli ve duyarlı olduğunu doğumum sırasında anladım.Çünkü ben sancı çekerken ebeler sordular suni sancı verelim açılma iğnesi yapalım doğum hızlansın diye.Hayır dedi.Benim sancı sürecim uzadığı için mesai saatleri dışında 3 kez hastaneye gelmek zorunda kaldı.Gece 02:20 de doğumuma girdi.02:35 te 3. ıkınmamda bebeğim doğdu.Hastaneye gittiğimde akşam 19:30 du.6 cm açılmış dediler.Ama sancıların hafif olan kısmını evde çektim .bu çok önemli bence.10 dk da 3 kez sancı geldiğinde hastaneye gittim.Allah tüm hamilelere yaşatsın bu duyguyu inşallah.Epiduralsiz suni sancısız normal doğum oldu.Kesinlikle çok kolay diyemem.Diyenlere de katılmıyorum.Normal doğum çok zor.Ama olay cesarette bitiyor.Son iki saati dayanılmazdı.Kesinlikle kaçışı tercih ediyor o an insan.O da sezeryan diye bağırmak oluyor tabi kaydirigubbakcemile3 Diğer anne adaylarından biliyorum bunu.Onların sesini duydukça hayır dedim.Bu 6 saattir çektiğim acı sonrası kendi ayağımla sezeryana giremem.Gözünüzü karartıp ne olursa olsun demekte bitiyor iş yani.Doğum masasından yürüyerek kalkmak çok güzeldi.He bu arada hastanede en hoşuma giden olay soyguncu olmamalarıydı.Bebeğim doğumdan sonra solunum problemi yaşadı.3 saat bebeğime oksijen verdiler göremedim.Çocuk doktoru,kan uyuşmazlığı iğnesi,tahliller,bana verilen ilaçlar,refakatçı vs şeyler için faturaya ekleme yapılmadı.Ben devlet memuruyum 500 tl ödemeyle hastaneden çıktık.Bebiş durmuyor haşçakalın.Vakit buldukça girmeye çalışıcam.

canım geçmiş olsun ayrıca gözün aydın..allah yavrunu korusun.. :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız,ben gelemiyorum yine doruk paşa hasta.cmtsi gece hastaneye kaldırdık ateşlendi.ogünden beri hasta.şimdi bide öksürmeye başladı.bugün yine doktora GİDECEĞİZ.neyse sonra grssz inşallah silinmez yazdıklarımda.öpüyorum herkesi

Kızlar benim alerjim var ve benim için tam techizatlı hastanede ameliyat olmam lazım
medikalde sezeryan aolan arkadaşlara danışmak istiyorum
narkoz ameliyat sırasında neler yaşadınız
benim için çok önemli geç kalmadan karar vermek istiyorum artık

Smoot sağlıkla büyüt yavrunu....
Bebek gelirken sana kesi yaptılar mı
ve o acıdan anlayabildin mi bilmiyorum ama o sırada dikiş atarken lokal yapıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…