- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.821
çok tşk ederim canım içimi rahatlattın. daha bir doktor tutturamadık ki soralım arayalım. zafer bey'den de vazgeçtim. acı badem pahalı. medicalde kime gideceğime karar veremiyorum. her ay düzenli gidemiyoruz. eşimin işinden dolayı. ilk olarak meyve suyu verdim armut elmaz havuç suyu baktım içti. sonra pürelerini verdim sularıyla birlikte kayısı şeftali püreleri içine bebe bisküvisi kattım. sonrada sebze püresi verdim sadece havuç atates ve az zeytin yağı kattım. muhallebi verdim pirinçli irmikli kahvaltı saati kaşık maması var meyveli 8 tahıllı ondan verdim şimdiye kadar verdiklerim bunlar aralardada içerse mama. daha yoğurt vermedim gaz sıkıntımız var hala korkuyorum. 10 gün sonra falan onlarada başlamayı düşünüyordum ama dün öyle olunca panik oldum. neden oldu diye. bağırsakları tam gelişmemiş mi diye. bide demir ilacı veriyoruz ya o dışkısının rendini değiştiriyor tam anlayamıyorum. altıncı aya girdiğinde yumurta tutsuz peynir pekmez falan katıp veririm diyorum ama bilmiyorum bakalım kaka olayı nasıl devam edecek. korktum açıkçası kabız falan mı oldu diye.su veriyorum bazen içiyo bazen içmiyor bazen 20 cc bazen 5 cc bazen 10 cc. çok içmiyor suyu günde hiç yoksa 50 kez teklif ediyorum çok isteyerek içiyor.neden bilmem ondanda korkuyorum susuz kalacak diye. eşime göre herşey normal tamam telaş yapma sakin ol içmesin yemesin acıkınca yer susayınca içer bende sinirleniyorum. bütün gün mır mır hiç iş yapamıyorum yemek temizlik. tamam yardımcı oluyor ama çok sakin bende kızıyorum bu kadar relax olmasına işte öyle canım ya kafanı çok ağrıttım. ne çok derdim varmış yawwwwwww.
kızlar cevabınız için teşekkür ederim...
benim ilaç alerjilerim var..yani kalp durması ve koma yaşadım daha önce...bana müdahale edecek ekip ve solunum cihazları destek ünitesi lazım anlayacağınız..
zübeyde bu anllamda iyi değilmiş..bana doktorum ancak acıbadem olur dedi..ama ahmet beye gittim burda her şey var dedi...mesela benim ameliyatımda ters bi durum yaşanırsa göğüs has. doktoru olması lazım vs...
tek oda için 150 bişi değil
mesela narkozdan ayılırken sorun yaşadınız mı
Smoot sağlıkla büyüt yavrunu....
Bebek gelirken sana kesi yaptılar mı
ve o acıdan anlayabildin mi bilmiyorum ama o sırada dikiş atarken lokal yapıldı mı?
Genel olarak ebe hemşirelerin ve fiziki ortam nasıldı?tek oda mı
Genel olarak ebe hemşirelerin ve fiziki ortam nasıldı?tek oda mı
Kızlar doğum yaptım.Çok güzel bir duyguymuş.Ahmet Bey girdi doğumuma.Şu anda hem gözüm kulağım bebişte hem de birşeyler yazmaya çalışıyorum.Cuma günü doğdu Asya bebek.Nete anca girebildim.Medikalden memnun kaldım.Ahmet Bey bana hep soğuk ve mesafeli gelmişti.Ama çok dikkatli ve duyarlı olduğunu doğumum sırasında anladım.Çünkü ben sancı çekerken ebeler sordular suni sancı verelim açılma iğnesi yapalım doğum hızlansın diye.Hayır dedi.Benim sancı sürecim uzadığı için mesai saatleri dışında 3 kez hastaneye gelmek zorunda kaldı.Gece 02:20 de doğumuma girdi.02:35 te 3. ıkınmamda bebeğim doğdu.Hastaneye gittiğimde akşam 19:30 du.6 cm açılmış dediler.Ama sancıların hafif olan kısmını evde çektim .bu çok önemli bence.10 dk da 3 kez sancı geldiğinde hastaneye gittim.Allah tüm hamilelere yaşatsın bu duyguyu inşallah.Epiduralsiz suni sancısız normal doğum oldu.Kesinlikle çok kolay diyemem.Diyenlere de katılmıyorum.Normal doğum çok zor.Ama olay cesarette bitiyor.Son iki saati dayanılmazdı.Kesinlikle kaçışı tercih ediyor o an insan.O da sezeryan diye bağırmak oluyor tabi kaydirigubbakcemile3 Diğer anne adaylarından biliyorum bunu.Onların sesini duydukça hayır dedim.Bu 6 saattir çektiğim acı sonrası kendi ayağımla sezeryana giremem.Gözünüzü karartıp ne olursa olsun demekte bitiyor iş yani.Doğum masasından yürüyerek kalkmak çok güzeldi.He bu arada hastanede en hoşuma giden olay soyguncu olmamalarıydı.Bebeğim doğumdan sonra solunum problemi yaşadı.3 saat bebeğime oksijen verdiler göremedim.Çocuk doktoru,kan uyuşmazlığı iğnesi,tahliller,bana verilen ilaçlar,refakatçı vs şeyler için faturaya ekleme yapılmadı.Ben devlet memuruyum 500 tl ödemeyle hastaneden çıktık.Bebiş durmuyor haşçakalın.Vakit buldukça girmeye çalışıcam.
slm kızlar nasılsınız,ben gelemiyorum yine doruk paşa hasta.cmtsi gece hastaneye kaldırdık ateşlendi.ogünden beri hasta.şimdi bide öksürmeye başladı.bugün yine doktora GİDECEĞİZ.neyse sonra grssz inşallah silinmez yazdıklarımda.öpüyorum herkesi
Kızlar benim alerjim var ve benim için tam techizatlı hastanede ameliyat olmam lazım
medikalde sezeryan aolan arkadaşlara danışmak istiyorum
narkoz ameliyat sırasında neler yaşadınız
benim için çok önemli geç kalmadan karar vermek istiyorum artık
aaaa geçmiş olsun canım yaa inş en yakın zamanda atlatır annesi öp bizim yerimize paşanı
mesela narkozdan ayılırken sorun yaşadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?