Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım allah analı babalı büyütsün.ne güzel geçmiş doğumun ve ne güzel anlatmışsın.her doğum başka bir hikaye,her doğum yeni bir hayat ne güzel allah bizlerede nasip etti evlat sahibi olmayı.yaşananlar unutuluyor acıda tatlıda olsa.allah uzun ömürler versin bebişine canım

slm kızlar ben doktorumu değiştirmek istiyorum ,kafam çok karışık doktor ve hastane konusunda 25.haftamdayım ve Ahmet Yılmaz' a gitmek istiyorum hakkında yazdıklarınızı okudum ve duyduğum kadarıyla çok iyi bir doktormuş,genelde çok yoğun oluyor diyolar acaba çok bekliyormusunuz ? ilk gebeliğim ve herşeyin iyi olmasını istiyorum.

canım tabiki derdine derman olacaksa insanın gözü para falan görmüyor
olmayanlar bile borç harç bulup buluşturuyor da
medicalde böyle bir imkan varken neden daha fazla ödeyesin ama dimi
demek spinal olamıyorsun, belden verilen ilaçtan dolayı sanırım.
Allah yardımcın olsun kolay değil senin durumunda ama Allah bir kolaylığını verir merak etme.

ne güzel anlatmışsın ya, çok hissederek yaşamışsın herşeyi alkisalkisalkis
sen böyle anlatınca çok zor da olsa insanın normal doğum yapası geliyor birden. ama zor tabi. herkesin harcı değil hele benim hiç değil ohaoldumsmile

analı babalı sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah

canım çok detaylı bilgim yok ben çok şükür sorunsuz bir hamilelik yaşadım hatta hamile olduğumu hiç hissetmedi desem yeridir. doğumdaçok rahat oldu tatlım. narkozda falan hiç sorun yaşamadım. 8 saat sonra ayağa kalktım bütün katı dolaştım üst kata çıktım indim.hemşire tamam oturalım dedi oturdum. rahat oldu çok şükür. ama sen amet bey'e güven doktor o sonuçta. ahmet bey burda herşey var sorun olmaz dediyse ona güven canım. en doğru bilgiyi o verir. şayet riskli bişey görseydi sana öyle demezdi canım.

yaprakcım dün misafirim vardı valla üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum:)o yüzden giremedim

Aaaaa biz de hepimiz toplanıp sana gelmeyi düşünüyorduk akannehirakannehir
şimdi böyle kamyon geçti falan deyince gamyoncuiremsu
naapsak vazmı geçsek :roflol::roflol:

şaka bir yana çocukla misafir ağırlamak zor gerçekten, hele bi de yardım eden biri olmazsa yanında daha da zor ama gelmek isteyene de gelme diyemiyorsun. ama bizler birbirimizin kusuruna bakmayız. dağınık da olsak görmezden geliriz. çünkü aşağı yukarı hepimiz aynı durumlardayz. özellikle çocuklu ve yalnız olanlar kafamçokkarıştı

mesela narkozdan ayılırken sorun yaşadınız mı

hiç yaşamadım sadece kesi yerim acıyordu onu hatırlıyorum eşim yanımdaydı kızımızı anlatıyordu nasıl olduğunu onları dudum ama cvp veremedim biraz sersemlik vardı. odaya çıkınca oda geçti canım.

sen git işte yeşim hanıma ya, evine de yakın hem.
ecrinle ilgili her detayı da biliyor. şevket yılmaz kalabalıktır biraz evet ama doktor iyi olunca olsun beklersin biraz. medikalde kalabalık aslında ama randevular çok aksamıyor. bakalım ben de şu ara bahsettiğim gülder hanıma bir götürücem ilaydayı. bakalım o ne diyecek. hiç iştahı yok ya. takviye bişeyler verir belki. arif beyi de bırakmam. memnun kalırsam ikisine de götürürüm.

evet evet az kaldı, ama gidince mutlaka gelip anlat nasıl geçtiğini
ama ahmet bey çok muhabbet etmez yalnız onu da söyliyeyim.
bebeğinle ve seninle ilgili gerekenleri söyler. gelişmeleri anlatır
önemli olan da bunlar zaten de bazıları çok abla abi muhabbeti istiyor da hani sen de öyleysen hayal kırıklığına uğrama dedim.

ah canım ya biz 1 yıldır neredeyse ayarlayamadık şu buluşma işini sen ayarlayabilirsen bravo a.s. bebeklerle biryere gitmek çok zor. hele bir doğur da sen de anlayacaksın. ama inşallah buluşuruz neden olmasın kaydirigubbakcemile5

canım ben zafer bey'e götürdm sadece bir kezde nuri bey bakmıştı o kadar. arif bey'e hiç gitmedim. medical bizim için daha iyi. kafamıza göre bir doktor bulabilsek. ama anadolu hastaneside olur çok pahalı değilse tabi. siz gittiğinizde bizede bilgi verirsin memnun kalırsan o doktoruda deneriz bakalım.
bende daha hiç peynir vermedim şu sebze çorbası meyve suyu meyve püresine alışsın. 15 gün sonra yoğurt pekmez peynir yumurta falan vermeye başlayacağım kısetse. tabi yerse.
canım diş olayını anlamıyorum ki damağı çok incecik kalmış ve keskin ne versem ağzına ısırıyor ama ucunda hiç birşey görnmüyor henüz. karışık mı anlattım bilmiyorum anlatabildiim mi

valla ben pek bişey öğretebileceğimi sanmıyorum size çünkü çok tecrübesizim sizlerden allah razı olsun içimizi rahatlatıyorsunuz .

ay çok alemsin ya :roflol::roflol:
hatta medikalden direk otelin içine üstten bir köprü kursunlar
ahmet beye de kolaylık olur

ay canım ya, doruğun bünyesi zayıf sanırım. o yüzden çok çabuk hastalanıyor.
inşallah büyüdükçe güçlenir ve hastalanmaz yavrucak. Allah şifa versin. neyse ki hastalık ilerlemeden hemen önlem almışsınız. çabucak iyileşir annesi sen üzme kendini. annen falan gelse yanına da sen de biraz uyusan dinlensen. hasta olunca bebeğin bakımı çok daha zor oluyor biliyorum. uykusuzluk yorgunluk insanı çok yıpratıyor çok geçmiş olsun.

inş. canım bakalım

hadi bakalım anlatırsın bize seve seve dinleriz.
buluşalım dicemde o konu karışık biraz ben katılabilirmiyim bilmiyorum. eşim bu konuda çok katı bir türlü izin çıkmadı yawwwwwwwwwww

canım özel olmazsa doktorunu neden değiştirmek istiyorsun ve hangi doktora gidiyorsun hangi hastaneye yazabilirmisin.
ahmet bey iyidir ilgilidir evet. biraz yoğun oluyor doğru. genelde randevu saati çok sarkmıyor. belki bir yarım saat falan. ama şöyle hastalarından biri acil doğuma falan girerse o durumda bekletiyorlar. bizler beklerken çok sıkılıyoruz doğal olarak. çünkü hastane ortamında öyle saatlerce beklemek hiç hoş değil. ama bir yandan da şöyle düşünüyor insan ya o acil doğuma giren ben olsaydım ve ahmet bey diğer hastalarını bırakıp gelmeseydi halim ne olurdu gibisinden o zaman beklemek zor gelmiyor. sabrediyorsun en azından.

iyi fikir bak

geçmiş olsun canım tekrar inş. çabucak iyileşir doruk paşa çocuk bi kurtulamadı hastanelerden.
canım kaşıkla yemeyi daha çok sevdi yiyor ama bellide olmuyor. günleri günlerini tutmuyor. formil mamayı az içiyor bu sefer daha bir dzene oturtamadım bu ay baklım kiloları nasıl olacak.
uyku olayı bizimde çok değişti neden bilmem. dişler mi yapıyor sıcaklar mı şaştım kaldım daha düzeleceğine sapıttı bizimkiler.

slm canım. sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle. ben memnun kaldım kendim adına. tercih senin canım. evet canım yoğun oluyor genelde ama ben hamile iken muayenehanesi vardı ben hep oraya gittim çok beklemedim ben şansıma mı artık biliyorum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…