- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.861
evet evet az kaldı, ama gidince mutlaka gelip anlat nasıl geçtiğini
ama ahmet bey çok muhabbet etmez yalnız onu da söyliyeyim.
bebeğinle ve seninle ilgili gerekenleri söyler. gelişmeleri anlatır
önemli olan da bunlar zaten de bazıları çok abla abi muhabbeti istiyor da hani sen de öyleysen hayal kırıklığına uğrama dedim.
ah canım ya biz 1 yıldır neredeyse ayarlayamadık şu buluşma işini sen ayarlayabilirsen bravo a.s. bebeklerle biryere gitmek çok zor. hele bir doğur da sen de anlayacaksın. ama inşallah buluşuruz neden olmasın kaydirigubbakcemile5
ay çok alemsin ya :roflol::roflol:
hatta medikalden direk otelin içine üstten bir köprü kursunlar
ahmet beye de kolaylık olur
hadi bakalım anlatırsın bize seve seve dinleriz.
buluşalım dicemde o konu karışık biraz ben katılabilirmiyim bilmiyorum. eşim bu konuda çok katı bir türlü izin çıkmadı yawwwwwwwwwww
birde 150 çok değil diyorsunuz yaa
daha öncede söyledim tam karşısında kervansaray otelin fiyatlarına baktım internetten şimdi
Çift kişilik Odada kişibaşı 80 TL Tek Kişilik Oda107 TL
Otel Özellikleri
A la Carte Restoran
Kuaför
Açık Havuz
Evcil Hayvan
Market
Açık Restoran
Fotoğrafçı
Otopark
Araç Kiralama
Güzellik Salonu
Resepsiyon'da Kasa
Asansör
Havaalanı Servis
Sigara İçilmeyen Oda
Bar
Kapalı Havuz
Su Kaydırağı
Bedensel Engelli Odası
Konferans
Tiyatro
Doktor
Kapalı Restoran
--------------
Oda Özellikleri
Balkon
Mini Bar
Oda Servisi
Banyo
Modem
Split Klima
Duş
Müzik
Telefon
Kurutma Makinası
Oda Kasası
TV
Merkezi Klima
Bir gideyim Ahmet Bey'e diyeceğim beni doğumdan sonra kervansaraya geçirin iki adımcık gelip kontrollerimi yapıverirsiniz bi zahmet kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz mecburecim inşallah ama cmtsiden beri hasta yine.buay bu gidişle yine kilo alamayacak.öbür ayda dişleri çıkar minicik kalır bizim oğlan artık.bizde ecrin ve ilayda kadar büyütebilsek kızlar ya zaman niye geçmiyor niye küçücük bunlar hala ya büyüsünler artııııık
Aaaaa biz de hepimiz toplanıp sana gelmeyi düşünüyorduk akannehirakannehir
şimdi böyle kamyon geçti falan deyince gamyoncuiremsu
naapsak vazmı geçsek :roflol::roflol:
şaka bir yana çocukla misafir ağırlamak zor gerçekten, hele bi de yardım eden biri olmazsa yanında daha da zor ama gelmek isteyene de gelme diyemiyorsun. ama bizler birbirimizin kusuruna bakmayız. dağınık da olsak görmezden geliriz. çünkü aşağı yukarı hepimiz aynı durumlardayz. özellikle çocuklu ve yalnız olanlar kafamçokkarıştı
sen git işte yeşim hanıma ya, evine de yakın hem.
ecrinle ilgili her detayı da biliyor. şevket yılmaz kalabalıktır biraz evet ama doktor iyi olunca olsun beklersin biraz. medikalde kalabalık aslında ama randevular çok aksamıyor. bakalım ben de şu ara bahsettiğim gülder hanıma bir götürücem ilaydayı. bakalım o ne diyecek. hiç iştahı yok ya. takviye bişeyler verir belki. arif beyi de bırakmam. memnun kalırsam ikisine de götürürüm.
zelcan ben seni gördüm galiba bursada buluşma olmuş ordaydın:)sende tesettürlüsün yada benmi öyle gördüm:)
aşk olsun valla her zaman beklerim insanın arkadaşını ağırlaması ayrı eşinin dayısının eşlerini ve halasını ağırlaması ayrı :)yani halası ve yengeleri vardı teyzesi vardı eşimin onlar benden yaşça baya büyük oldukları için saygıda hürmette kusur etmek istemedim ha siz gelirsenizde yapabildiyimin en alasını yaparım ama sonuçta sizlerde bebekli olduğunuz için beni anlarsınız o yüzden kamyon geçmiş gibi üstümden yoksa ben misafiri kalabalığı severim iş yapmak koşturmak yormaz beni topicteki herkes gelebilir valla beklerim hemde yazın benim ev yağ yakıyodün bi ısındı ev herkes ter döktü valla yağlarını erittim gelenlerinkaydirigubbakcemile3
yeşim hanıma giderim zaten hamdolsun sorunu yok kızmın artık her ay düzenli,de götürmüyorumda şevket yılmazın yanında varya doğum hastanesi açılır açılmaz oraya geçecekmiş yeşim hanım orasıda hasta kabul edermi yoksa yoğunbakım ünitesindemi durur bilmiyorum ama arif beydende memnun kaldım hatta ecrin ankaradayken nezle oldu gündüz burnu hep aktı gecede tıkandı bende grip için şurup verdim burnunada sprey ama içim rahat etmedi aradım arif beyi sordum gayet güzel ve ılımlı bi sesle sorularımı yanıtladı veriklerinize devam edebilirsiniz dedi ama olsun içim rahat verdim en azındana.s
bulursun limoncum zaten yarende nerdeyse 6 aylık olcak yaprak bi gitsin bakalım doktoru beyenecekmi ama olmadı arif beyde iyi bence nuri byi hiç tavsiye etmiyorum şu anda nerde bilmiyorum ama
canım bende muhabbet istemiyorum zaten bana ve bebeğime gereken neyse onu söylesin boş konuşacağına bana yeter :1rolleyes:
buluşma işine gelince ben doğurana kadar buluşalım işte ondan diyorum kaydirigubbakcemile3
en kötü ihtimal bebeğimin mevlüdüne toplarım sizi yine buluştururum yani kaydirigubbakcemile3
yine de bir şansımızı deneyelim kimler hangi gün müsait bi bakalım?
------------------
kaydirigubbakcemile3 boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diye bak bu fikir daha bi harika alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3
------------------
opuyorumnanaktan anlatırım tabii
buluşma olayına gelince olmadı kocalarıda getiririz kaydirigubbakcemile3
onlar okey falan atarlar biz dedikodu yaparız doğum hikayelerinizi dinleriz kaydirigubbakcemile3
bak kocan bir daha karışıyormu aman hanım git nereye gidiyorsan beni bulaştırma da der kaydirigubbakcemile3
tsiraaa bizim veletler ve mevlüt ha. düşünemiyorum bile. sen kovmazsan hoca kovar valla :roflol:
başka bir ortamda buluşuruz inşallah, hem öyle ben doğurana kadar buluşalım diye bişey yok. bizim bebişlere arkadaş kardeş lazım. herkes bebişiyle gelicek kafamçokkarıştı
sen ayırt kendine kervansaraydan bir oda ama ahmet beyi oraya getirmek için de bir o kadar daha ücret ödemek zorunda kalma sakın :1shok: :roflol:
ay senden de hiçbişey kaçmıyor valla :roflol:, ajanmısın mübarek :1ninca:
alınmıyorsun dimi canım, seni sevdiğim için takılıyorum olumunekankayizsmile
hangi topik söyle de biz de görelim zelcan hanımı :sm_confused:
ay canım benim biliyorum ya takılıyorum sadece sana olumunekankayizsmile :1hug:
ama ben sana mutlaka gelicem ya da seni bana getirmenin yollarını arıycam. ecrinle ilayda ay olarak çok yakın o yüzden anlaşırlar. diğer kızlarla da görüşmeyi çok isterim tabi.
senin ev bu ara sıcaksa havalar serinleyince geliriz o zaman. bir kamyon da biz geçirtmeyelim üstünden :roflol: çünkü ilayda sıcakta fıttırır. benim evim çok sıcak olmadığı halde sadece bady bile fazla geliyor öyle çıplak sadece bezle durmak istiyor. sen bana gelirsin o zaman. havuza sokarız bıcırları, salıncakta sallarız falan güzel olur. sen eşinle bir konuş da ayarlıyalım bir gün. ben sana mail attım sen okudun mu onu :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?