Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım bende muhabbet istemiyorum zaten bana ve bebeğime gereken neyse onu söylesin boş konuşacağına bana yeter :1rolleyes:

buluşma işine gelince ben doğurana kadar buluşalım işte ondan diyorum kaydirigubbakcemile3
en kötü ihtimal bebeğimin mevlüdüne toplarım sizi yine buluştururum yani kaydirigubbakcemile3
yine de bir şansımızı deneyelim kimler hangi gün müsait bi bakalım?

------------------

ay çok alemsin ya :roflol::roflol:
hatta medikalden direk otelin içine üstten bir köprü kursunlar
ahmet beye de kolaylık olur

kaydirigubbakcemile3 boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diye bak bu fikir daha bi harika alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3

------------------

hadi bakalım anlatırsın bize seve seve dinleriz.
buluşalım dicemde o konu karışık biraz ben katılabilirmiyim bilmiyorum. eşim bu konuda çok katı bir türlü izin çıkmadı yawwwwwwwwwww

opuyorumnanaktan anlatırım tabii
buluşma olayına gelince olmadı kocalarıda getiririz kaydirigubbakcemile3
onlar okey falan atarlar biz dedikodu yaparız doğum hikayelerinizi dinleriz kaydirigubbakcemile3
bak kocan bir daha karışıyormu aman hanım git nereye gidiyorsan beni bulaştırma da der kaydirigubbakcemile3

kız Allah seni nepsın üşenmemiş bide araştırmış özeliklerinide yazmışkaydirigubbakcemile3rica et bakalım belki gelir ahmet bey otele ay varya beni güldürdün

valla sevinçcim birinin bebişi küçük diye büyümeseydi inan bana ecrin büyümezdi 1 kg geçen sene bizde büyütmedik daha nerde yaprakta öyle diyo valla bende öyle sersem gibiyim gece gündüz hep muzurluk peşinde yatağında kırk takla atıyo inanki babası yatağa al diyo bazen hayatta biri deysin uyurken uyumaz uanıkkenda hep muzurluk peşinde geçen gün babası uyuyo gözleri kapalı diye bi parlattı suratınakaydirigubbakcemile3tabi oyun sanıyo ecrin ama çok güldüm ben fatih dedikçe ecrinde fatih diyo onada ayrı bi sinir oluyo yaa bana fatih deme diyo ecrinde fatih diyo ee dedim ne diyim aklinialirimsmile

aşk olsun valla her zaman beklerim insanın arkadaşını ağırlaması ayrı eşinin dayısının eşlerini ve halasını ağırlaması ayrı :)yani halası ve yengeleri vardı teyzesi vardı eşimin onlar benden yaşça baya büyük oldukları için saygıda hürmette kusur etmek istemedim ha siz gelirsenizde yapabildiyimin en alasını yaparım ama sonuçta sizlerde bebekli olduğunuz için beni anlarsınız o yüzden kamyon geçmiş gibi üstümden yoksa ben misafiri kalabalığı severim iş yapmak koşturmak yormaz beni topicteki herkes gelebilir valla beklerim hemde yazın benim ev yağ yakıyo dün bi ısındı ev herkes ter döktü valla yağlarını erittim gelenlerinkaydirigubbakcemile3

yeşim hanıma giderim zaten hamdolsun sorunu yok kızmın artık her ay düzenli,de götürmüyorumda şevket yılmazın yanında varya doğum hastanesi açılır açılmaz oraya geçecekmiş yeşim hanım orasıda hasta kabul edermi yoksa yoğunbakım ünitesindemi durur bilmiyorum ama arif beydende memnun kaldım hatta ecrin ankaradayken nezle oldu gündüz burnu hep aktı gecede tıkandı bende grip için şurup verdim burnunada sprey ama içim rahat etmedi aradım arif beyi sordum gayet güzel ve ılımlı bi sesle sorularımı yanıtladı veriklerinize devam edebilirsiniz dedi ama olsun içim rahat verdim en azındana.s

bulursun limoncum zaten yarende nerdeyse 6 aylık olcak yaprak bi gitsin bakalım doktoru beyenecekmi ama olmadı arif beyde iyi bence nuri byi hiç tavsiye etmiyorum şu anda nerde bilmiyorum ama

@smooth criminal: canım gözün aydın hayırlı olsun
sağlıcakla büyüt Asya'nı
darısı bizlerin başına İnşallah AMİNNNNN
bizde 30lara girdik az kaldı artık
Allah hepimizin yardımcısı olsun doğuranlarında doğuracak olanlarında

günaydın kızlar amma tembelsiniz yaa uyanamadınızmı daha:)benim kızım saat gibi eşime diyorum saati kurmayı unutma gerçi unutsanda bizim saat hiç şaşmıyo ecrin her sabah 7 bilemedin 7/30 ayakta şakıyo:)

zelcan ben seni gördüm galiba bursada buluşma olmuş ordaydın:)sende tesettürlüsün yada benmi öyle gördüm:)

selam kızlar, bugün pek kimseler gelmemiş. sıcaklardan herkes mayışmış durumda sanırım
ben de sabahtan beri sürekli ilaydayla uğraşıyorum. hanfendi artık kendi yemek istiyor yemeklerini cokacimcoook o yüzden kahvaltısını hazırlayıp bir tabağa koydum ve mama masasına bıraktım. oradan alıp alıp yedi. demek yöntem buymuş. sonra havuzu doldurdum yarım saat kadar havuza girdi oynadı orada. sonra banyosunu yaptırdım. sonra meyve suyu hazırladım içirdim. epey bir yoruldu ve az önce salıncakta sallarken uyuyup kaldı. bakalım ne kadar uyuyyacak. 1 saat uyusa bari de ben de dinlensem biraz.

kızlar biz dün ilaydayı bahsettiğim gülder hanıma götürdük. eşim aramış görüşmüş. gelmek istiyoruz diye o da hemen gelin ben burdayım sizi bekliyorum diye normalde hafta içi 5 e kadar muayne ediyormuş. eşim beni 16.30 da aradı hemen hazırkanın ben geliyorum diye 2 ayağım bir pabuca girdi resmen. en nefret ettiğim şeydir. çok kızdım ben de tamam gidelim dedim ama bu kadar acele edecek ne vardı falan diye epey kızdım. o da işte tel. de görüştüm şimdi gitmesek ayıp olur falan dedi: neyse gittik. çok güzel karşıladı bizi, çok ilgili davrandı tabi tanıdık olduğu için belki bilemem tabi. çok anaç şevkatli bir kadın ama ben işin burasında değilim. benim bebeğime olan ilgisi muaynesi teşhisleri önemli olan. ben epey bir yakındım kadına. işte hiç bişey yemiyorda, çok hareketli de hiç yerinde durmuyor da falan da filan da. kadın tabi ilk önce gayet normal bunlar falan dedi. ama baktı ki ben çok kaygılı ve telaşlıyım. hemen kan tahlili istedi ama epey detaylı bir tahlil. hormon tahlili bile istedi. iştahsızlığın ve yeterli kilo alamayışının altında yatan başka bir sebep varmı diye. 3-4 tüp kan aldılar ilaydadan. hastaneyi ayağa kaldırdı resmen ağlamaktan senağlama mafoldumben ben de çok üzüldüm ya. idrar tahlili de istedi ama onu almak hastane ortamında bizim için çok zor oluyor evde alıp getirin dedi. ev de yakın olduğu için hemen yetiştiririz zaten. onu da bugün ya da yarın alıp götürücez. kan tahlilleri de bugün çıkacaktı. bir de ben ilayda çok hareketli olduğu için ve herşeyden çok çabuk sıkıldığı için hiperaktif olabilir mi dedim. zannetmiyorum dedi. bu aylarda bebekler genellikle böyle olur ama ilayda yaşıtlarına göre biraz daha fazla hareketli ve meraklı dedi, içinizin rahat etmesi için sizi çocuk gelişim uzmanına yönlendireyim dedi. dörtçelik hastanesinden 2 tane çocuk gelişim uzmanı ismi verdi. önümüzdeki hafta için de oradan randevu alacak eşim bir de oraya gidicez bakalım gelişimiyle ilgili bir sorun var mı neden bu kadar hareketli bu normal mi yoksa altında yatan başka bişey varmı falan incelenecek. bütün sonuçlar çıktıktan sonra ve pedagogla görüştükten sonra tekrar gidip durumu değerlendiricez. o yüzden iştah şurubu falan vermek istemedi. sonuçlara göre veririm ya da vermem dedi. sıcaklar nedeniyle bu ara çocuklarda var zaten bu iştahsızlık dedi. ama kilosunu düşük buldu. yani boyu çok uzun bu boya bu kilo az dedi ve bakalım kilo alması için bir çözüm düşünecek. ama bu kadar hareketli bir çocuk da zor kilo alır bu şekilde kabullenin dedi, sağlığı yerinde olsun önemli olan o dedi. aslında doğru ama işte ben de biraz yesin kilo alsın istiyorum. inşallah sonuçlar normal çıkar bişey varsa da önlem alırız ona göre çaresine bakarız.
işte böyle kızlar, yani ilgili bir bayan. daha önce çocuk hastanesinde çalışmış yıllarca ve oldukça tecrübeli. bişey ypk endişelenme diye başından savmaması da çok ilgimi çekti. olması gereken de bu zaten. ben sizlere de tavsiye edebilirim. özellikle evi nilüfer tarafında olanlara. muayne ücreti medicalle aynı. sgk geçerli yani bilginiz olsun dedim.

zelcan ben seni gördüm galiba bursada buluşma olmuş ordaydın:)sende tesettürlüsün yada benmi öyle gördüm:)

ay senden de hiçbişey kaçmıyor valla :roflol:, ajanmısın mübarek :1ninca:
alınmıyorsun dimi canım, seni sevdiğim için takılıyorum olumunekankayizsmile

hangi topik söyle de biz de görelim zelcan hanımı :sm_confused:

ay canım benim biliyorum ya takılıyorum sadece sana olumunekankayizsmile :1hug:
ama ben sana mutlaka gelicem ya da seni bana getirmenin yollarını arıycam. ecrinle ilayda ay olarak çok yakın o yüzden anlaşırlar. diğer kızlarla da görüşmeyi çok isterim tabi.
senin ev bu ara sıcaksa havalar serinleyince geliriz o zaman. bir kamyon da biz geçirtmeyelim üstünden :roflol: çünkü ilayda sıcakta fıttırır. benim evim çok sıcak olmadığı halde sadece bady bile fazla geliyor öyle çıplak sadece bezle durmak istiyor. sen bana gelirsin o zaman. havuza sokarız bıcırları, salıncakta sallarız falan güzel olur. sen eşinle bir konuş da ayarlıyalım bir gün. ben sana mail attım sen okudun mu onu :sm_confused:

eee şimdi şevket yılmazda diyorsun, hasta kabul etmiyor mu peki. diğer hastane zübeydehanım gibi olacak sanırım. sadece orada doğan bebeklerin kontrollerini yapacak herhalde, yani dışardan poliklinik hizmeti vermeyecek gibi duruyor. o zaman tabiki götüremezsin. ama arif bey de iyidir ya, gülder hanım da iyi ama sana epey uzak o yüzden gelip gitmen zor olur.

bulursun limoncum zaten yarende nerdeyse 6 aylık olcak yaprak bi gitsin bakalım doktoru beyenecekmi ama olmadı arif beyde iyi bence nuri byi hiç tavsiye etmiyorum şu anda nerde bilmiyorum ama

nasıl bilmiyorsun bal gibi de biliyorsun ajan hanım :roflol:
senin asla gitmek istemediğin yerde değilmiydi

valla dediğim gibi doktoru ilgili buldum, özellikle de bişeyleri kestirip atmamasını araştırma yoluna gitmesini. severim ben öyle doktorları.

tsiraaa bizim veletler ve mevlüt ha. düşünemiyorum bile. sen kovmazsan hoca kovar valla :roflol:
başka bir ortamda buluşuruz inşallah, hem öyle ben doğurana kadar buluşalım diye bişey yok. bizim bebişlere arkadaş kardeş lazım. herkes bebişiyle gelicek kafamçokkarıştı

sen ayırt kendine kervansaraydan bir oda ama ahmet beyi oraya getirmek için de bir o kadar daha ücret ödemek zorunda kalma sakın :1shok: :roflol:

yaa bebeğim oluncada buluşalım tabii de sizin kızlar benim yakışıklı oğlumu görünce birbirine düşer diye korkuyorum ben kaydirigubbakcemile3

ahmet beye gelince iki adım atmaya bi o kadar para istesin bak ne dırdır yapıyorum aman sus sus yeterki ben vericem oda ücretini de doğum ücretini de der walla kaydirigubbakcemile3

son dakika gelişmesini hemen paylşayım dedim az evvel yine medical park tan aradılar ve yarın 13:45 e olan rndevumu pzr 10:10 'a aldılar Ahmet Bey acil izine çıkmış onun yerine pzar bakacakmış hstalarına sizce biri benimle dalgamı geçiyo mafoldumben

geçmiş olsun yaprakcım bence sorun çıkmayacak hareketli olmasından zaten bi çok şeyi yaşıtlarından evvel yaptı bence doktor iyidir ama bize uzak eşimin amcası oturuyo o hastanenin yakınında hemen medial bizim için iyi gibi ama kısmet

yok canım samimiyetine inandığım için alınmıyorumkaydirigubbakcemile3yaa buluşma haberleri ve aktivitelerin olduğu bölüm varya fotolarını koyuyolar buluşmaların orda gördüm bursalıların buluşması diye bende baktım kimler var diye sanki tanıyacam yaa sonra baktım zelcan yazıyo dedim heralde o zelcan bu zelcan valla kolay kolay kaçmaz benden yaprakcım

yok kız sen ilgilenecen sonuçta çocuğunla benim deyilde senin üstünden geçmiş gibi olursa onu bilememkaydirigubbakcemile3inş görüşürüz ama nasıl olcak bilmem bi pazar günleri boş bu kocalarımızın tabi diyer arkadaşlarda nasıl bakar görüşme fikrine bilmem sonra bizde ahmet beyin topicine boy boy koyarız buluşma fotolarını mailini aldım bende sana cevap yazdım ama sakın gelmedi deme bana yoksa beceremedimmiohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…