Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kızlar bide yılbaşından sonra özel hastanelerin katkı payları %70 olacakmış. bakalım doğum bize kaça çıkacak.

kızlar bide yılbaşından sonra özel hastanelerin katkı payları %70 olacakmış. bakalım doğum bize kaça çıkacak.

hadi ya canım yüzde 70 de çok yüksek bir rakam ben bu devleti anlayamıyorum zaten devlet hastanelerinde hastalara yetişemiyorlar yoğunluktan özel hastaneleride böyle yaparsa millet artık ne yapacak bilmiyorum

kızlar nasılsınız bugün,birazdan doktora gideceğim oluşumu görmeye bakalım büyümüşmü.herkes iyidir umarım. mecburecim mevlüdün şimdiden hayırlı olsun.gelmeyi çok isterdik inşallah güzel geçer

hadi ya canım yüzde 70 de çok yüksek bir rakam ben bu devleti anlayamıyorum zaten devlet hastanelerinde hastalara yetişemiyorlar yoğunluktan özel hastaneleride böyle yaparsa millet artık ne yapacak bilmiyorum

valla canım bu konu benide korkuttu bakalım fiyatlar ne olacak. umarım çok ucuk fiyatlar olmaz. yılbaşından sonra belli olur fiyatlar. 1 ocakta yürürlüğe girecekmiş.

hadi bakalım güzel haberlerle gel inş. tatlım. gelince bizede yaz. bakalım nasılmış bebiş. merakra bırakma tatlım.

evet canım haklısın, ben de onu söylüyordum limona.
ama daha önce alttan muayne bile olmadım diyor böyle hissetmesi de normal ama doğum yapacağın gün o heyecanla ve telaşla bunlar aklına gelmiyor insanın merak etme. biran önce bebeğim doğsun da koklıyayım derdine düşüyor insan.

yok canım işte günde bi kere uğramaya çalışıyorum fırsat buldukça cuma günü mevlüdüm var onun telaşı var bi taraftanda beklerim sizleeride mevlüdüme

canım zaten şaka yaptım, ilgilen sen annenlerle, işine bak.
mevlüt telaşın da var. vaktin olunca geliyorsun zaten biliyorum ben, takıldım sadece öylesine.

kızlar cuma günü mevlüdümüz var tontiş kızımın beklerim hepinizi

ah canım keşke gelebilsem, ama bu kış günü soğukta, küçücük bebekle yollara düşmenin ne kadar zor olduğunu sen de biliyorsun. bir de mevlütte zırlar bunlar yani hoca bizi kovar valla :roflol:
o yüzden inşallah yaza doğru diğer kızların da bebekleri doğsun buluşup tanışırız hep birlikte inşallah.
ama şimdiden hayırlı olsun mevlütünüz, Allah kabul etsin. yavrunu sizlere bağışlasın inşallah.

canım geçmiş olsun diliyorum. bu dönemi bebekler ve dolayısıyla anneleri zor geçiriyorlar. inşallah inci gibi dişleri olsun fıstığın. öpüyorum ikinizide.

sağolasın canım,
evet zor bir dönem ama bir şekilde yaşayacağız işte.
umarım dediğin gibi inci gibi dişleri olur bebişimin .
ben de öperim canım.

saolun kızlar mevlüt dilekleriniz için herbirinize ayrı cevap yazmak isterdim ama malum zamanım kısıtlı fırsat buldum geldim gelmiş kadar sevindirdiniz beni inş yazın tanışırız çocukla biliyorum çok zor kışın çıkmak öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın öptümmmmm

slm kızlar teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. dün gittim ahmet beye oğlum 1533 gram olmuş boyuda 40 cm.artık fazla kılo aldıramıyorum.evdekilerde kızıyor çocuğa iyi bakamıyorsun diye,ama gerçekten bu sıralar biraz bakamadım,süt bile içmedim günlerdir.neyse,bebeğim fazla hareket etmiyordu ahmet beye söyledim nst ye bağlan bakalım dedi.boynunda da kordon dolalı imiş ondan kıpırdamıyor olabilir dedi.nst sonuçlarını ise iyi sorun yok dedi ama bebeğin kalp atışları 120 den 170 e çıkıkyor 2 dakikada bir.biraz stresli olduğunu gösterirmiş heralde.daha doğmadan stresli oğlum ya. domuz gribi aşısını yaptırabilirsin dedi zararı yokmuş.birtek sağ tarafımdaki şişlik ağrı yapıp büyüyor dedim onunla pek ilgilenmedi ultrasonda bakmadı bile yada unuttu bilmiyorum.bidahaki gidişte tekrar söyleyeceğim bakalım.bizden bu kadar kızlar.umarım herkes iyidir tabi bebişlerde.

maşallah canım bebeğine, son haftalarda hızla kilo alıyorlar merak etme.
kilodan ziyade sağlığı önemli zaten, ki gayet de sağlıklı olduğunu söylemiş ahmet bey de.
sen bol bol süt iç, kaşar peynir, meyve falan da çok kilo aldırıyor bebeğe. özellikle sabahları 500 ml süt iç mutlaka, yanına da kaşarlı tost oh mis gibi cokacimcoook
benimki de ultrasonda çok hareketli görünmüyordu, hatta genelde uyuyordu ama şimdi canıma okuyor valla kaydirigubbakcemile, takma kafaya sen bunları. kalp atışı benim de zaman zaman yüksek çıkıyordu bebekden ziyade senin stres ve heyacanın yorgunluğun falan da bebeğin kalp atışlarına yansıyor kafamçokkarıştı. sen beslenmene dikkat et, bol bol dinlen. gerekirse grip aşını da ol. gripli kişilerden uzak dur,üşütmemeye bak.
diğer sorunun neydi bilmiyorum ama tekrar tekrar sorsaydın keşke. belki de ahmet beyin uzmanlığıan girmiyorsa o yüzden ses çıkarmamış yorum yapmamış olabilir. ama o durumda da ilgili uzmana yönlendirmesi gerekli tabi. umarım önemli bişey değildir.

selam canım, olsun o kadar telaş arasında gelip yazman bile yeter.
evet canım kışın bebeği çok dışarı çıkarmak istemiyorum, inşallah yaza hep birlikte bebeklerimizle birlikte buluşup konuşuruz.opuyorumnanaktan

sağol yapraknilcim.bakalım bu ay bol süt içeyim bakalım bidaha gidişte tombiiş olacakmı oğlum.gerçi babası da bende miyon tipli insanlarız genetik olarakta zayıf olabilir.sağ tarafımdaki problemde zübeydede radyolojik ultrasonda miyom veya yumurtalık olabilir demişlerdi.ahmet beyde yumurtalık kalınlaşmasıdır belkı geçmiştir demişti 2 ay önce ama elime geliyor yaklaşık bir yumurta kadar büyüdü.haliyle gece ani hareketlerde bıçak saplanır gibi sancı yapıyor.zaten artık gece sağa sola zor dönüyorum.sizinde öylemiydi kızlar.her dönüşte karnım sancıyor.bakalım bu ay özel muayenesine gitmek istiyorum orda daha iyi konuşuruz heralde ahmet beyle.hem renkli ayrıntılı bir ultrason çeker cd ye falanda çeker bu ilerde izler oğlum kendini.NEYSE,senin kız nasıl yapraknilcim iyidir inşallah.mecburede giremiyor pek artık ecrin kız da iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…