Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

allah kabul etsin canım. allah bizlerede kısmet etsin canım kınalarını yakıp mevlütlerini yapmayı. yerim ben onun kınalı ellerini yawwwwwwww. annelerinin kınalı kuzuları. allah bilerede nasip etsin.

olur canım doğsun bi hepsi olur inş sizinki zamanında olur benimki gibi geç olmaz

ayyyyyy canım benim çok tşk ederim düşünmen yeter. sen bebişle ilgilen en önemlisi o. bende yorgan almıcam çok kalın ve büyük oluyolar bi tanıdığım dikecek. ebatlarınıda battaniyesinin ebatları kadar diktireceğim. ona görede nevresim diktireceğim kısmetse. ilk zamanlar battaniyesine nevresimi geçirip kullanırım. sonra yorgana geçeriz kısmetse. bakalım nasıl olacak. bu haftasonu kumaş bakacağım. inş. istediğim gibi bişey bulabilirim.

haftasonu pijama gecelik sabahlıkta alıp çantayı hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz allah göstermesin acil bi durum olursa hazır olsun istiyorum. bide iç çamaşırı falan alamayı planlıyorum. ama sezeryandan sonra nasıl çamaşır almalı. onu düşünüyorum. dikişler falan olacak ya. sezeryan sonrası özel çamaşırlar var mı ki ?

en iyisi al herşey hazır olsun özel çamaşır varmı bilmiyorum ama ben baya büyük geniş yani dikişleri sıkmayacak çamaşır giymiştim bende epeyi göbekte vardı yeni yeni iniyo sanki doğum olmamış hala hamileymişim gibiydi sormak lazım tabi lohusa çamaşırı falan vardır belki ama yoksada çokta önemli deyil büyük geniş lastikli alırsın kaydirigubbakcemile3

selam kızlar,

limoncum artık vakti geldi bence de hazırlıklarını tamamla biran önce
rahat ve seni sıkmayacak çamaşır ve kıyafetler al, bol, hafif şeyler
hastaneler sıcak oluyor bak tekrar söyliyeyim, yanında mutlaka hafif kıyafetler de bulundur
şal falan al üşürsen atarsın omzuna.
bebişin için de gerek hastane için gerekse ev için üşütmeyecek ama hafif şeyler al.
benim bebeğim ne zaman hasta olsa üşüdüğü ya da üşüttüğü için değil,
çok sarıp sarmalayıp üstüste giydirip terlettiğim için oldu. o yüzden terlememesine çok dikkat et. ben uyku seti de aldım, battaniye de her ikisini de kullanıyorum. odanın sıcaklığını da belli ayarda tutunca pek sorun olmuyor, sen de öyle yaparsın.

mecburecim, canım,
evet mavişten pek fırsatım olmuyor
özer beyin topiğine de yazdım okursun oradan
sen neler yapıyorsun, annenler gitti mi, diş durumları ne alemde
varmı belirti, zor bir dönem Allah yardımcın olsun, bizim hala çıkmadı alttaki 2. diş
ne uyku kaldı ne rahatlık. umarım çıkar en kısa zamanda da en azından bir süre rahat ederiz.

selam kızlar.. 2-3 gündür minnoşumun tekmelerini ve yumruklarını hissediyorum. öyle güzel ki.. kıpır kıpır bayada kuvvetli vuruyor ... teyzoşlarına haber vereyim dedim. hepinizi öpüyorum..

oyyy maşallah ona
canım sen kaç haftalık oldun ya, hareket falan dediğine göre 20 li haftalara geldin mi
takvimin de gitmiş takip edemez olduk, zaman ne çabuk geçiyor valla
daha dün gibi hamileyim diye bize haber verişin. Allah sana da bebişine de sağlık versin.
çok güzel bir duygudur içinde minik bir bebişin kıpırtıları. ama doğunca kök söktürüyorlar valla, sen şu günlerinin tadını çıkar.

canım benim, bak 40 ınız bile çıkıyor artık
ilk 3 ay gaz çok oluyor sonra giderek azalıyor canım merak etme.hele bide mama yiyince bu kaçınılmaz. sen de yediklerine dikkat et. gaz yapacak şeyler yiyip içme.
ilk zamanlar kakalar öyle olur zaten ama çok da aklına takılıyorsa kakasını bir tahlil ettirin.
canım sağarak da olsa sütünü mutlaka ver bebişine. 150 cc az değil yani. ben de mama takviyesi yapıyordum. SMA vermiştim ben de hep.
ilk birkaç ay o ağrılar, özellikle eğilip kalkarken zorlar evet. ki sen bi de zor bir doğum yaşadın normal yani ayrıca o göbek hemen inmez canım benimki bile var hala, çok değil ama yine de dümdüz değil yani. ki senin daha çok yeni takma boşver zamanla hepsi hallolur.

bizim dişlerde daha bi kıpırtı yok galiba düzeltimiş ayına göremi çıkacak ne gerçi ben hiç düzeltişmiş ayını kullanmadım ama huysuz bu aralar çok eller hep ağızda bizde köpek dişi diyolar kenardaki dişler onlar acayip şişmiş bende diyorum beni kızım ters zaten dişlerini ordan çıkarmaya başlarsa şaşırmıycam okurum şimdi özer beyin topicini inş kolay atlatırlar dişleri

bakalım haftasonu hazırlayacağım hepsini kısmetse. lohusa için çamaşır sorarım var mı diye bakarım. varsa bakarım. ama fiyatları pahalıysa almam. normal büyük çamaşır alırım yeter.

evet pamuklu alacağım kısmetse bide sabahlık alacağım. üşürsem onu giyerim bakalım aradığım gibi bişey bulabilecekmiyim? hafta sonu almayı planlıyorum bakalım.

kızlar ya karnımın içi kıpır kıpır kızım hiç durmuyor. ama çok garip oluyorum ben. gece yatıyorum kıpır kıpır karnımda uykuya dalamıyorum. göğüslerimin altına sanki bıçak saplanıyor. nefes alıp vermek zorlaştı artık. bide göbeğim nasıl kaşınıyor. hamilelik şimdiden sonra zorlaşacak sanırım benim için. şimdiye kadar çok rahattım çok şükür ne midem bulandı nede başka bişey ama şimdi kendimi çok ağır hissediyorum. sabah uyanıyorum üzerimden tır geçmiş gibi her yerim ağrıyor. geceleri hiç uyamıyorum. durmadan dönüyorum yatakta.

herkse mrb kızlar nasılsınız bugün limoncum zordur heralde bu haftadan sonrası ben yaşamadığım için bilemiyorum hazırlıklarada başlıyosun demekki başlada bitir canım için rahat olsun bugün bendede nasıl bi ağırlık var gözlerim kapanıyo annemede etek diktim bugünkaydirigubbakcemile3ayy ecrinde nasıl huysuz bu aralar dişleri çok yoruyo kızımı

selam canım, havadan sanırım çoğu kişi öyle bu ara
mavişde gece yarısı uyuyup öğlen civarı uyanıyor, nasıl düzene sokarız bilmiyorum.
dişlerden herhalde bu bebişlerin iyice huyu suyu değişti kaydirigubbakcemile

hamarat hatun seni etekler, nevresimler dikiyor bunca işinin arasında valla aferin kız sana, çok beceriklisin sen alkisalkisalkis

canım bundan sonra doğuma kadar böyle olur sanırım.
hele 35 den sonra daha da bir ağırlaştığını hissedeceksin.
Allah sağlık versin de bunlar kaçınılmaz. hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallah.

saol canımda benim hamaratlığım annem gidene kadar işte o gittikten sonra tamam artık herşey eskiye döner onlarda cumartesi günü gitmek istiyolar bende pek gönüllü deyilim ama mecbur gidecekler ayy sorma ecrini zor zaptediyoruz annemle o giderse napcam bilmiyorum acayip huysuzlaştı cadı bütün dişler tamamlanana kadar galiba bize rahat yok

limoncum anynen bende senin gibiyim 30 haftaya girdim birden değişti herşey.o zamana kadar herşey kolaydı.artık eğiliğ kalkmam zor,geceleri sağa sola dönmem zor oluyor bide benimki hep sağ tarafımda duruyor aşırı basınç yapıyor sağ kaburgalarıma,diyorum oğlum bir günde sola geçsen şaşıracağım ama yok.karnımın tek tarafı şiş duruyor hep. artık bundan sonra da allah yardımcımız olsun da kolayca ve çabucak geçsin herşey.

bakalım haftasonu hazırlayacağım hepsini kısmetse. lohusa için çamaşır sorarım var mı diye bakarım. varsa bakarım. ama fiyatları pahalıysa almam. normal büyük çamaşır alırım yeter.

canım bende bakıyorum bikaç yere bişeyler alayım diyorum artık.doğumdan sonrası için emzirme südyenleri var onlardan aldım bitane.sıkmasın diye bol iç çamaşırları bakıyorum bende yavaş yavaş. bebek deterjanı aldık bebeğin hastanede giyeceklerini yıkayacağız,pijama falanda bakıyrum daha 50 ile 120 arası değişiyor ama bir tane ben sevil giyimden ucuz yollu bişey aldım ilk gün onu giyerim batar falan diye.bitene de iyi birşey almak lazım.sende bak bakalım neler bulacaksın.

mecburecim kızın ananesine naz yapıyordur şimdi herzaman göremediği için ondan huysuzdur.allah kolaylıkla çıkmasını nasip etsin dişlerinin.her anın başka bir zorluğu var anne olmak ne kadar zor birşey.annelerin kıymetini insan daha iyi anlıyor yaşadıkça.inşallah bizim çocuklarda bizim kıymetimizi bilirler

Lımoncum sen ahmet beyın Özel muayenehanesıne mı gıdıyordun. Orada renklı ultrasonlamı bakıyor her zaman,cd ye Çekıp verıyormu gÖrÜntÜlerı.bırde nts varmı orda Çekıyormu bılıyormusun.32.haftadan sonra hep ÇekılıyormuŞ galıba. Ücret ne kadar alıyor cnm orda bu ay bende oraya gıdeyım dıyorum bıde renklı gÖreyım oĞlumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…