- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.221
allah kabul etsin canım. allah bizlerede kısmet etsin canım kınalarını yakıp mevlütlerini yapmayı. yerim ben onun kınalı ellerini yawwwwwwww. annelerinin kınalı kuzuları. allah bilerede nasip etsin.
canım ben park yatak almadım beşik aldım küçük her tarafa taşıyabiliyorum tekerlekli şubat soğuk olur ama odanın dereceside önemli tabi küçük olduğu için battaniyede kullanabilirsin ben uyku seti kullanmıyorum benim fikrim tabi elyaf sevmiyorum yastık kullanmadım ben epeyi bi zaman yorgan çok ağır yaptırmadım ben 1 metre falan civarında yaptırdım yorganı hazır almadım yün alıp dikti kayınvalidem 5 kg yada 7 kg civarı yün koydu yanlış hatırlamıyosam sorarım gene ama yorgncıya yaptıracaksan sorarsan söyler zaten ecrin büyük olsa ben sana dikerdim teyzesinden hediye olurdu kuzucuğuna ama işte bebek olunca dikiş yapamıyorum ben bol bol çarşaf ve yastık diktim
haftasonu pijama gecelik sabahlıkta alıp çantayı hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz allah göstermesin acil bi durum olursa hazır olsun istiyorum. bide iç çamaşırı falan alamayı planlıyorum. ama sezeryandan sonra nasıl çamaşır almalı. onu düşünüyorum. dikişler falan olacak ya. sezeryan sonrası özel çamaşırlar var mı ki ?
selam kızlar.. 2-3 gündür minnoşumun tekmelerini ve yumruklarını hissediyorum. öyle güzel ki.. kıpır kıpır bayada kuvvetli vuruyor ... teyzoşlarına haber vereyim dedim. hepinizi öpüyorum..
merhaba kızlar,benim kız bikaç gündür çok huysuz...gazımı var ne?sürekli yelleniyo da rahatlıyo Allahtan,ama koca insan gibi bi görseniz ya,çok komiiik...kakası da köpüklü sarı geliyo günde 2-3 defa..oldukça yumuşak hatta ishal gibi,normalmidir ya?bu da gazdan galiba..biraz anne sütü biraz mama veriyorum,sütüm az hala,çok da hevesli değil zaten emme konusunda,pek tembel benimki...zorluyorum ama,nafile.ben de sağıp veriyorum,100-150 cc anne sütü alıyo yine günde üstünü de mamayla tamamlıyorum.aptamil 1 veriyorum,Arif bey de iyi dedi..ayın 22 side kontrolümüz var bakalım...19 gün sonra da 40ımız dolucak,ben de Ahmet beye kontrole gidicem.sırtım belim inanılmaz derecede ağrıyor yaa,altını zor değiştiriyorum,eğildimmi doğrulamıyorum...karnım da 3-4 aylık hamile gibi,inmedi bi türlü...hepsini sorucam bakalım..hepinizi öpüyorum kızlar,görüşürüz...tecrübeli annelerden yorum bekliyorum...
mecburecim, canım,
evet mavişten pek fırsatım olmuyor
özer beyin topiğine de yazdım okursun oradan
sen neler yapıyorsun, annenler gitti mi, diş durumları ne alemde
varmı belirti, zor bir dönem Allah yardımcın olsun, bizim hala çıkmadı alttaki 2. diş
ne uyku kaldı ne rahatlık. umarım çıkar en kısa zamanda da en azından bir süre rahat ederiz.
en iyisi al herşey hazır olsun özel çamaşır varmı bilmiyorum ama ben baya büyük geniş yani dikişleri sıkmayacak çamaşır giymiştim bende epeyi göbekte vardı yeni yeni iniyo sanki doğum olmamış hala hamileymişim gibiydi sormak lazım tabi lohusa çamaşırı falan vardır belki ama yoksada çokta önemli deyil büyük geniş lastikli alırsın kaydirigubbakcemile3
selam kızlar,
limoncum artık vakti geldi bence de hazırlıklarını tamamla biran önce
rahat ve seni sıkmayacak çamaşır ve kıyafetler al, bol, hafif şeyler
hastaneler sıcak oluyor bak tekrar söyliyeyim, yanında mutlaka hafif kıyafetler de bulundur
şal falan al üşürsen atarsın omzuna.
bebişin için de gerek hastane için gerekse ev için üşütmeyecek ama hafif şeyler al.
benim bebeğim ne zaman hasta olsa üşüdüğü ya da üşüttüğü için değil,
çok sarıp sarmalayıp üstüste giydirip terlettiğim için oldu. o yüzden terlememesine çok dikkat et. ben uyku seti de aldım, battaniye de her ikisini de kullanıyorum. odanın sıcaklığını da belli ayarda tutunca pek sorun olmuyor, sen de öyle yaparsın.
herkse mrb kızlar nasılsınız bugün limoncum zordur heralde bu haftadan sonrası ben yaşamadığım için bilemiyorum hazırlıklarada başlıyosun demekki başlada bitir canım için rahat olsun bugün bendede nasıl bi ağırlık var gözlerim kapanıyo annemede etek diktim bugünkaydirigubbakcemile3ayy ecrinde nasıl huysuz bu aralar dişleri çok yoruyo kızımı
kızlar ya karnımın içi kıpır kıpır kızım hiç durmuyor. ama çok garip oluyorum ben. gece yatıyorum kıpır kıpır karnımda uykuya dalamıyorum. göğüslerimin altına sanki bıçak saplanıyor. nefes alıp vermek zorlaştı artık. bide göbeğim nasıl kaşınıyor. hamilelik şimdiden sonra zorlaşacak sanırım benim için. şimdiye kadar çok rahattım çok şükür ne midem bulandı nede başka bişey ama şimdi kendimi çok ağır hissediyorum. sabah uyanıyorum üzerimden tır geçmiş gibi her yerim ağrıyor. geceleri hiç uyamıyorum. durmadan dönüyorum yatakta.
selam canım, havadan sanırım çoğu kişi öyle bu ara
mavişde gece yarısı uyuyup öğlen civarı uyanıyor, nasıl düzene sokarız bilmiyorum.
dişlerden herhalde bu bebişlerin iyice huyu suyu değişti kaydirigubbakcemile
hamarat hatun seni etekler, nevresimler dikiyor bunca işinin arasında valla aferin kız sana, çok beceriklisin sen alkisalkisalkis
kızlar ya karnımın içi kıpır kıpır kızım hiç durmuyor. ama çok garip oluyorum ben. gece yatıyorum kıpır kıpır karnımda uykuya dalamıyorum. göğüslerimin altına sanki bıçak saplanıyor. nefes alıp vermek zorlaştı artık. bide göbeğim nasıl kaşınıyor. hamilelik şimdiden sonra zorlaşacak sanırım benim için. şimdiye kadar çok rahattım çok şükür ne midem bulandı nede başka bişey ama şimdi kendimi çok ağır hissediyorum. sabah uyanıyorum üzerimden tır geçmiş gibi her yerim ağrıyor. geceleri hiç uyamıyorum. durmadan dönüyorum yatakta.
bakalım haftasonu hazırlayacağım hepsini kısmetse. lohusa için çamaşır sorarım var mı diye bakarım. varsa bakarım. ama fiyatları pahalıysa almam. normal büyük çamaşır alırım yeter.
saol canımda benim hamaratlığım annem gidene kadar işte o gittikten sonra tamam artık herşey eskiye döner onlarda cumartesi günü gitmek istiyolar bende pek gönüllü deyilim ama mecbur gidecekler ayy sorma ecrini zor zaptediyoruz annemle o giderse napcam bilmiyorum acayip huysuzlaştı cadı bütün dişler tamamlanana kadar galiba bize rahat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?