Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

hem sılanın hem annesinin iyi olmasına sevindim zaman oldukça gel özletme kendini sende bebişinde öpüldünüzopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım. ohhhhhhhhhhh ne güzel sende bebişte iyisiniz. allah sonuna kadar böyle olmayı nasip etsin canım.

hem sılanın hem annesinin iyi olmasına sevindim zaman oldukça gel özletme kendini sende bebişinde öpüldünüzopuyorumnanaktan

canım merhaba. bebeişim kısmetiyle geldi çalışmaktan kafamı kaldıramıyorum.dün akşam girecektim güya eve saat 10da geldim yine yorgun bir halde. bugünde iş güç ne varsa kaldı gitmedim. bugün mola verdim kendime. sılamla dinlenelim biraz. sizin fıstıklar5da iyilerdir umarım.öpüyorum hepinizi. a.s.

hoşgeldin canım. ohhhhhhhhhhh ne güzel sende bebişte iyisiniz. allah sonuna kadar böyle olmayı nasip etsin canım.

sağol canım.ikimizde iyiyiz bebeişimin hele maşallahı var. doktorun verdiği vitamini falan doğru düzgün içemememe rağmen çok iyi. geçen hafta kontrolüm vardı. 2 hafta daha büyük görünüyor. 17 haftalık ama 19 haftalık bebekler gibi maşallah dedi doktor bey. bende sevindim.her gittiğimde dahada büyüyor. 294 gr olmuş minnoşum. şimdiden çok özledim.eşimle doğsada sevsek diye bekliyoruz.. inşallah sonuna kadar bir aksilik çıkmaz. allah hiç bir anneyi üzmesin :Saruboceq:

yapraknil canım seninle karşılaşamadık .umarım sende iyisindir. görüşmek üzere.

selam canım, uzun zamandır yoktun özlettin kendini,
ben de iyiyim sağol canım. bebişle uğraşıyorum, evde de iş güç falan.
ilayda diş çıkarıyor şu ara, bi de emekleme falan epey peşinde koşturuyorum. dişlerden dolayı çok huzursuz .o yüzden ben de çok sık gelemiyorum. ancak uyuduğunda gelip yazabiliyorum.

oh maşallah canım bebişine, epey büyütmüşsün.
inşallah hiçbir aksilik çıkmaz ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

canım aman dikkatli ol, çalışmak güzel tabi de çok yorma kendini
artık tek kişi değilsin, mutlaka saat başı mola ver.
arada da böyle evde dinlen tabi. sıla bebeğe iyi bak annesi.vereliniortak

evet canım sizlerden allah razı olsun .bu dönemde öyle destek oluyorsunuz ki bize anlatamam. insanın kafasındaki sorulara yanıt bulması insanı çok rahatlatıyor. allah hepinizden razı olsun valla.

ay canım ne demek, bu topiğin amacı da o değilmi zaten
birbirimize destek vermek, yaşadığımız tecrübeleri paylaşmak.
ben hamileyken bu denli ayrıntılı bilgi alacağım bir topik yoktu o yüzden bursa ile ilgili hastane dr tek tek sayfaları okuyup, oradaki arkadaşlara hep özelden mesajlar atıp bilgi alırdım. ama ne güzel bak böyle bir topik var, paylaşım yapabiliyorsunuz.

canım sen gittikçe daha da iyi olacaksın, daha da toparlanacaksın merak etme.
stres yapma artık hiç bişeyi. süt için en önemli olan şeylerden biri de stres ne kadar rahat olursan o kadar artar sütün, tersinde de o kadar azalır. yani zor da olsa bebeğin için bunu yap. eşine ve annene de söyle bu durumu. artık herkesden herşeyden daha önemli olan bebeğin ve onun sağlığı.

ben de hep mama takviyesi yaptım canım, yani yetmiyorsa yapacaksın. bu konuda sıkıntı yapma. ama rezene çayı falan iç. protein ağırlıklı beslen. et ürünleri, süt ve süt ürünleri, yumurta falan ye. süt olsun diye de çok kalorili gıdalara ve özellikle de tatlıya çok yüklenme. bol bol su iç. kuru meyvelerden komposto yap ama içine ekstra şeker atma. kilo durumun nasıl bilmiyorum ama ben ilk zamanlar çok yüklendim yemeye içmeye şimdi de doğumdan sonra ne kadar kilo verdiysem o kadarla kaldım. ama artık dikket ediyorum. hala emziriyorum ama düzenli beslenmek yeterli fazlasına gerek yok.

bi de dinlenmek ve uyku çok önemli. özellikle gece verilen süt çok kaliteli oluyormuş. bunun sebebi de uykuda süt üreten hormonlar daha aktif çalışıyormuş sanırım. emzirdikçe de artar zaten sütün merak etme.

kızlar nasılsınız herbirinize teşekkür ederim gözünaydın dediyiniz için uzun yazamayacam malum misafirim var annemler yani bol bol konuşuyoruz öpüyorum herkesi

sen de anan geldi diye sattın ha bizi :roflol:

şaka diyorum tabi ki ilgilenip hasret gidereceksiniz. kadın o kadar yoldan gelmiş, bırakıp da nete girmek olmaz. ama arada fırsat bulunca gel böyle. sensiz olmaz buralar biliyorsun.

slm kızlar nasılsınız ecrine banyo yaptırdım annemde uyutmaya çalışıyo bende bi gireyimde kızlar napıyo bakayım dedim limoncum sondadan sonra daha neler sonda çıkarılacak orda görülecek üzerine bi sıvı sürüp temizliyolar seni adı dilimin ucunda ama aklıma gelmiyo şimdi ama bunları hiç düşünme inan bana o durumda utanmak gelmiyo insanın aklınakaydirigubbakcemile3biri utanacak olsa inanın ben utanır yerin dibine girerdim ama napalımki doğanın kanunu bu normal doğumdada öyle sezeryanlada öyle

yok canım işte günde bi kere uğramaya çalışıyorum fırsat buldukça cuma günü mevlüdüm var onun telaşı var bi taraftanda beklerim sizleeride mevlüdüme

canım geçmiş olsun diliyorum. bu dönemi bebekler ve dolayısıyla anneleri zor geçiriyorlar. inşallah inci gibi dişleri olsun fıstığın. öpüyorum ikinizide.

ayyyy bide sondayıda çıkaracaklar dimi onu düşünmemiştim.ne yapalım yapacak bişey yok. kaçış yok. ama ben kesin utancam. daha önce hiç tecrübe etmedim. alttan muayene falanda olmadım ya çok acayip oluyorum düşününce ama kaçış yok tabi. mecburen yapılacak hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…