- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.201
sağol yapraknilcim.bakalım bu ay bol süt içeyim bakalım bidaha gidişte tombiiş olacakmı oğlum.gerçi babası da bende miyon tipli insanlarız genetik olarakta zayıf olabilir.sağ tarafımdaki problemde zübeydede radyolojik ultrasonda miyom veya yumurtalık olabilir demişlerdi.ahmet beyde yumurtalık kalınlaşmasıdır belkı geçmiştir demişti 2 ay önce ama elime geliyor yaklaşık bir yumurta kadar büyüdü.haliyle gece ani hareketlerde bıçak saplanır gibi sancı yapıyor.zaten artık gece sağa sola zor dönüyorum.sizinde öylemiydi kızlar.her dönüşte karnım sancıyor.bakalım bu ay özel muayenesine gitmek istiyorum orda daha iyi konuşuruz heralde ahmet beyle.hem renkli ayrıntılı bir ultrason çeker cd ye falanda çeker bu ilerde izler oğlum kendini.NEYSE,senin kız nasıl yapraknilcim iyidir inşallah.mecburede giremiyor pek artık ecrin kız da iyidir inşallah
slm kızlar mevlüdümüz bitti çok güzel geçti bayan hocamız çok güzel okudu kimseyide sıkmadı saolsun kendi akrabalarımız kalınada kına yaktım kızımma ondanda mahrum kalmasın dimi amakaydirigubbakcemile5sevinçcim kızım iyi ellerini kınaladık bebeişleri sormuşsun saol hepinize ayrı yazamıyorum artık kusura bakmayın çok yoğunum şu aralar yapraknilcim sen ne güzel atlattın dişlerini darısı benim kızıma hepinizi öpüyorum kızlar
slm kızlar mevlüdümüz bitti çok güzel geçti bayan hocamız çok güzel okudu kimseyide sıkmadı saolsun kendi akrabalarımız kalınada kına yaktım kızımma ondanda mahrum kalmasın dimi amakaydirigubbakcemile5sevinçcim kızım iyi ellerini kınaladık bebeişleri sormuşsun saol hepinize ayrı yazamıyorum artık kusura bakmayın çok yoğunum şu aralar yapraknilcim sen ne güzel atlattın dişlerini darısı benim kızıma hepinizi öpüyorum kızlar
slm kızlar nasıl herkes evet sevinç kınada yaktık kızıma kucağıma aldım kırmızı örtü örttüler ikimizede öyle oluyo diye ben bilmiyorum çünkü güzel ve keyifliydi bikaç can sıkıcı olay hariç güzeldi
Allah kabul etsin mecbuecim,
demek kınalandı keltoş prenses, gelin kınalarını da görmek nasip olur inşallah.
yok be canım ne atlatması, hala devam ediyor, dişlerden biri kolay çıktı biz de anlamadık da diğeri hala gelmedi ve çok zorluyor hem bebeği hem de bizi. uyku düzenimiz gitti resmen ama işte bir şekilde yaşayıp atlatacağız inşallah. Allah onlara da bizlere de sağlık ve uzun ömürler versin de atlatıcaz inşallah.
bugün pazar diye gelmemiş galiba kimse eşim çalışıyo annemlerde babamın bi arkadaşı var burda onun yanına gittiler bende ev sil süpür derken yoruldum ecrini uyutmaya çalışıyorum ayy annemlere çok alıştım gidelim artık diyolar bende istemiyorum bakalım ne yapcaz
merhaba kızlar,benim kız bikaç gündür çok huysuz...gazımı var ne?sürekli yelleniyo da rahatlıyo Allahtan,ama koca insan gibi bi görseniz ya,çok komiiik...kakası da köpüklü sarı geliyo günde 2-3 defa..oldukça yumuşak hatta ishal gibi,normalmidir ya?bu da gazdan galiba..biraz anne sütü biraz mama veriyorum,sütüm az hala,çok da hevesli değil zaten emme konusunda,pek tembel benimki...zorluyorum ama,nafile.ben de sağıp veriyorum,100-150 cc anne sütü alıyo yine günde üstünü de mamayla tamamlıyorum.aptamil 1 veriyorum,Arif bey de iyi dedi..ayın 22 side kontrolümüz var bakalım...19 gün sonra da 40ımız dolucak,ben de Ahmet beye kontrole gidicem.sırtım belim inanılmaz derecede ağrıyor yaa,altını zor değiştiriyorum,eğildimmi doğrulamıyorum...karnım da 3-4 aylık hamile gibi,inmedi bi türlü...hepsini sorucam bakalım..hepinizi öpüyorum kızlar,görüşürüz...tecrübeli annelerden yorum bekliyorum...
merhaba kızlar,benim kız bikaç gündür çok huysuz...gazımı var ne?sürekli yelleniyo da rahatlıyo Allahtan,ama koca insan gibi bi görseniz ya,çok komiiik...kakası da köpüklü sarı geliyo günde 2-3 defa..oldukça yumuşak hatta ishal gibi,normalmidir ya?bu da gazdan galiba..biraz anne sütü biraz mama veriyorum,sütüm az hala,çok da hevesli değil zaten emme konusunda,pek tembel benimki...zorluyorum ama,nafile.ben de sağıp veriyorum,100-150 cc anne sütü alıyo yine günde üstünü de mamayla tamamlıyorum.aptamil 1 veriyorum,Arif bey de iyi dedi..ayın 22 side kontrolümüz var bakalım...19 gün sonra da 40ımız dolucak,ben de Ahmet beye kontrole gidicem.sırtım belim inanılmaz derecede ağrıyor yaa,altını zor değiştiriyorum,eğildimmi doğrulamıyorum...karnım da 3-4 aylık hamile gibi,inmedi bi türlü...hepsini sorucam bakalım..hepinizi öpüyorum kızlar,görüşürüz...tecrübeli annelerden yorum bekliyorum...
tecrübeli anneler vereceğiniz bilgilere ihtiyacım var. bebeğim için park yatak almayı düşünüyorum. henüz karar verip alamadım. ama yorgan ve yastık konusunu sizlere danışmak istiyorum. ve kumaşını alıp nevresim diktireceğim kısmetse.
1-bebek şubatta doğacak. ilk doğduğu gibi yorgan kullanılır mı? battaniye mi kullanılıyor?
2-nevresim takımını peluş battaniyeye göre diktirip nevresimi battaniyeye geçirip kullanabilirmiyim ilk doğduğunda yoksa yorgan örtülür mü?
3-yorganın kalınlığı kaç cm olmalıdır sizce?(çok kalın olmaması gerekir sanırım )
4-yorganın ebatları kaça kaç olmalıdır?en?boy?
5-yastığın kalınlığı ne kadar olmalı? ( ilk doğduğunda yastık kullanmayacağız değil mi)
kızlar çok soru sordum dimi. lütfen kusura bakmayın. park yatklar için uyku seterini pek tavsiye etmiyorlar. o yüzden almak istemiyorum. hem bebiş biraz büyüdüğünde oda almak istiyorum o yüzden pek fazla harcamak istemiyorum bu konu için. birde yorgan nevresim takımı falan dikiş bilen komşumuz dikecek ama oda ebatlar kalınlık konusunda bilmediği için sizlere danışmak istedim. cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar. zemuszemus
selam kızlar.. 2-3 gündür minnoşumun tekmelerini ve yumruklarını hissediyorum. öyle güzel ki.. kıpır kıpır bayada kuvvetli vuruyor ... teyzoşlarına haber vereyim dedim. hepinizi öpüyorum..
selam kızlar, nasılsınız
birtürlü fırsat bulamıyorum buraya gelip yazmaya
fırsat bulur bulmaz gelicem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?