Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım tabiki beslenmene önem ver sen. canın istemese de bebeğinin gelişimi için zorla kendini, süt peynir yoğurt et balık yumurta meyve falan bolca ye. bebeğinin kilosu iyi bence. benim bebişim de zayıf gerçi ama şişman bebeklerin yapamadığı birçok aktiviteyi yapıyor maşallah. önemli olan kilo değil sağlıklı olması bunu çok kafaya takma da. şu yumurtalık, miyom meselesi önemli gibi geldi bana. bence sen vakit geçirmeden bu işin üstüne düş. gerekirse ayrıntılı görüntüleme merkezlerine git. radyoloji uzmanları ayrıntılı ultrasonla hem problem neymiş onu anlarlar hem de bebeğinin bütün organları incelenir. mesela bilson veya burtomu düşünebilirsin. ben bilsona gitmiştim ayrıntılı ultrason için. ücreti biraz fazla ama herşey çok net ve ayrıntılı inceleniyor. özellikle bilsonda ismail beyi tercih ederim bu konularda. biraz parayı gözden çıkarırım diyorsan bilsondan randevu al ve incelesinler canım. önemli olabilir gerçekten. ihmal etme sakın. ahmet beye gidince yine söylersin o da bakar da bak sancı yapıyo falan demişsin Allah korusun bebeğini tehlikeye atma. bişey yoktur belki de ama için rahat eder en azından.

biz iyiyiz canım, bahsetmiştim bebişim diş çıkarma döneminde uyku düzenimiz falan bozuldu o yüzden bu ara biraz yorgunluk var yani.
mecburenin de bugün mevlüdleri vardı diye biliyorum o da şimdi telaşlıdır annesi falan da olunca pek giremiyor.

slm kızlar mevlüdümüz bitti çok güzel geçti bayan hocamız çok güzel okudu kimseyide sıkmadı saolsun kendi akrabalarımız kalınada kına yaktım kızımma ondanda mahrum kalmasın dimi amakaydirigubbakcemile5sevinçcim kızım iyi ellerini kınaladık bebeişleri sormuşsun saol hepinize ayrı yazamıyorum artık kusura bakmayın çok yoğunum şu aralar yapraknilcim sen ne güzel atlattın dişlerini darısı benim kızıma hepinizi öpüyorum kızlar

canım ya kınasıda yakıldı desene. güzel geçtiğine sevindim darısı bizlerin başına inşallah.allah kabul etsin canım

slm kızlar nasıl herkes evet sevinç kınada yaktık kızıma kucağıma aldım kırmızı örtü örttüler ikimizede öyle oluyo diye ben bilmiyorum çünkü güzel ve keyifliydi bikaç can sıkıcı olay hariç güzeldi

Allah kabul etsin mecbuecim,
demek kınalandı keltoş prenses, gelin kınalarını da görmek nasip olur inşallah.

yok be canım ne atlatması, hala devam ediyor, dişlerden biri kolay çıktı biz de anlamadık da diğeri hala gelmedi ve çok zorluyor hem bebeği hem de bizi. uyku düzenimiz gitti resmen ama işte bir şekilde yaşayıp atlatacağız inşallah. Allah onlara da bizlere de sağlık ve uzun ömürler versin de atlatıcaz inşallah.

saol canım geçti atlattık şükür mevlüdü ayy mavişie yazık kuzucuk zorlanıyo demekki benimkininde elleri oyuncakları artık ne bulursa ağzında ama daha epeyi var galiba dişlerinin çıkmasına evet bunlar olacak olan şeyler mecbur oluyo atlatacaz artık bi şekilde bizler neysede bebekler çok yoruluyo hasta olunca pestil gibi oluyo melekler neyse hayırlısı mavişi öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan

bugün pazar diye gelmemiş galiba kimse eşim çalışıyo annemlerde babamın bi arkadaşı var burda onun yanına gittiler bende ev sil süpür derken yoruldum ecrini uyutmaya çalışıyorum ayy annemlere çok alıştım gidelim artık diyolar bende istemiyorum bakalım ne yapcaz

merhaba kızlar,benim kız bikaç gündür çok huysuz...gazımı var ne?sürekli yelleniyo da rahatlıyo Allahtan,ama koca insan gibi bi görseniz ya,çok komiiik...kakası da köpüklü sarı geliyo günde 2-3 defa..oldukça yumuşak hatta ishal gibi,normalmidir ya?bu da gazdan galiba..biraz anne sütü biraz mama veriyorum,sütüm az hala,çok da hevesli değil zaten emme konusunda,pek tembel benimki...zorluyorum ama,nafile.ben de sağıp veriyorum,100-150 cc anne sütü alıyo yine günde üstünü de mamayla tamamlıyorum.aptamil 1 veriyorum,Arif bey de iyi dedi..ayın 22 side kontrolümüz var bakalım...19 gün sonra da 40ımız dolucak,ben de Ahmet beye kontrole gidicem.sırtım belim inanılmaz derecede ağrıyor yaa,altını zor değiştiriyorum,eğildimmi doğrulamıyorum...karnım da 3-4 aylık hamile gibi,inmedi bi türlü...hepsini sorucam bakalım..hepinizi öpüyorum kızlar,görüşürüz...tecrübeli annelerden yorum bekliyorum...

tecrübeli anneler vereceğiniz bilgilere ihtiyacım var. bebeğim için park yatak almayı düşünüyorum. henüz karar verip alamadım. ama yorgan ve yastık konusunu sizlere danışmak istiyorum. ve kumaşını alıp nevresim diktireceğim kısmetse.
1-bebek şubatta doğacak. ilk doğduğu gibi yorgan kullanılır mı? battaniye mi kullanılıyor?
2-nevresim takımını peluş battaniyeye göre diktirip nevresimi battaniyeye geçirip kullanabilirmiyim ilk doğduğunda yoksa yorgan örtülür mü?
3-yorganın kalınlığı kaç cm olmalıdır sizce?(çok kalın olmaması gerekir sanırım )
4-yorganın ebatları kaça kaç olmalıdır?en?boy?
5-yastığın kalınlığı ne kadar olmalı? ( ilk doğduğunda yastık kullanmayacağız değil mi )

kızlar çok soru sordum dimi. lütfen kusura bakmayın. park yatklar için uyku seterini pek tavsiye etmiyorlar. o yüzden almak istemiyorum. hem bebiş biraz büyüdüğünde oda almak istiyorum o yüzden pek fazla harcamak istemiyorum bu konu için. birde yorgan nevresim takımı falan dikiş bilen komşumuz dikecek ama oda ebatlar kalınlık konusunda bilmediği için sizlere danışmak istedim. cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar. zemuszemus

sorma canım yaaaaaaa ayrılık çok zor olacak ikimiz içinde bende eve dönünce ne yapacağım bakalım. ilk bir kaç gün zor oluyor ama sonra alışıyor insan.

canım tecrübeli bir anne olmadığım için sana yardımcı olamıyorum. ama umarım en kısa zamanda bütün sıkıntılar geçer tatlım. kızınıda senide öpüyoruz canım.

allah kabul etsin canım. allah bizlerede kısmet etsin canım kınalarını yakıp mevlütlerini yapmayı. yerim ben onun kınalı ellerini yawwwwwwww. annelerinin kınalı kuzuları. allah bilerede nasip etsin.

merhaba bacılar bende bursada oturuyorum konuyla pk alakası olmuycak ama bursalılar sayfası oldugu ıcın yazıyorum 8 aylık ıkız bebeklerım var bır yardımcı bakıcımız vardı ama işten ayrıldı tek basıma bakmakda cok zor oluyor bana cocuk ve ev işlerınde yardım edıcek bırını arıyorum genc olması tercıhım banada arkadaş olur tanıdıgınız bırı varsa özelden bana yzarsanız cok swevınırım ıyı geceler herkese

selam kızlar, nasılsınız
birtürlü fırsat bulamıyorum buraya gelip yazmaya
fırsat bulur bulmaz gelicem ama

paricim geçmiş olsun,bütün sorunlar geçer inşallah tez zamanda.eminim 40 ı çıkınca herşey daha iyi olur.20 gün oldu ve düzelemedin demek,sezeryan olduğun için heralde,biz ne yapacağız bakalım paricim sezeryan istiyoruz aman allah yardımcımız olsun.kızını kocaman öpüyorum.iyi bak ona

selam kızlar.. 2-3 gündür minnoşumun tekmelerini ve yumruklarını hissediyorum. öyle güzel ki.. kıpır kıpır bayada kuvvetli vuruyor ... teyzoşlarına haber vereyim dedim. hepinizi öpüyorum..

geçmiş olsun bebek düzenini bulana kadar peyi yorar seni gazı vardır muhtemelen hem mama hem anne sütü veriyosun çok dikkat etmen lazım yediyine içtiyine gaz yapmasın diye ishal gibi yapar zaten ilk zamanlarda benimki ek gıdaya geçene kadar sulu şekilde yaptı aptamili bende ilk mamaya geçince verdim kakasındaki köpük şekli süreklimi oluyo yoksa bikç günde birmi senin sırt ağrın sezeryandanmı yoksa önceden sorun varmıydı

canım ben park yatak almadım beşik aldım küçük her tarafa taşıyabiliyorum tekerlekli şubat soğuk olur ama odanın dereceside önemli tabi küçük olduğu için battaniyede kullanabilirsin ben uyku seti kullanmıyorum benim fikrim tabi elyaf sevmiyorum yastık kullanmadım ben epeyi bi zaman yorgan çok ağır yaptırmadım ben 1 metre falan civarında yaptırdım yorganı hazır almadım yün alıp dikti kayınvalidem 5 kg yada 7 kg civarı yün koydu yanlış hatırlamıyosam sorarım gene ama yorgncıya yaptıracaksan sorarsan söyler zaten ecrin büyük olsa ben sana dikerdim teyzesinden hediye olurdu kuzucuğuna ama işte bebek olunca dikiş yapamıyorum ben bol bol çarşaf ve yastık diktim

selam kızlar.. 2-3 gündür minnoşumun tekmelerini ve yumruklarını hissediyorum. öyle güzel ki.. kıpır kıpır bayada kuvvetli vuruyor ... teyzoşlarına haber vereyim dedim. hepinizi öpüyorum..

senin o minnoşunu yerim bennn ayy ben doğumdan epeyi sonra alıştım sanki içimde bişey hep kıpırdıyo hep tekme atıyodu gibi geliyodu bana inş sağlıkla doğduğu günleride görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…