Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım seninde az kalmış, hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini alırsın kucağına inşallah.
salı günü de güzel haberlerini bekliyoruz.
herkesin doğumu bu kadar zor olmuyor canım, ama insanın herşeye de hazırlaması gerek kendini. umarım hamile arkadaşların hepsinin doğumları çok kolay geçer. zaten bebişleri kucağınıza alınca da hepsi unutulup gidiyor. Allah onlara da bizlere de sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.

oh canım ne güzel, bebişin ve senin için hava değişikliği olmuştur.
stres de atarsın böylece. insanın sevdikleriyle vakit geçirmesinden daha güzel bişey olmasa gerek. gitmekle çok iyi yapmışsın gerçekten.

mecbuecim, canım. keltoş çok tatlı ya maşallah.
tam ısırımlık valla . Allah nazarlardan saklasın canım.

merhaba kızlar...internette sorun vardı giremedim bikaç gündür..eve de giden gelen oluyor tabi...annemle ben hizmet ediyoruz,misafirleri kaynanam getiriyor,kalkıp bi çaylarını bile koymuyor ama...amaaan neyse,artık bunlarla sıkmıycam canımılmaz::umursamaz:misafirler görüyor zaten,yazık kızım sen yatsana diyor hepsi,anneme de ne kadar yoruldunuz,ne olur zahmet etmeyin siz diyolar...kendileri mutfağa giriyo çıkıyo da...yine de banamısın demiyo benimkisi....neyse ben size ameliyattan önce yaşadıklarımı anlatayım,sabah eşyalarımızı,bebek şekerlerimizi aldık annem görümcem,kuzenim eşimle yola çıktık,13.katta bi oda verdiler,tek kişilik,oraya yerleştik...sora sizi ameliyattan sora üst kata alıcaz yerleşmeyin dediler...önce bazı evraklar imzalettılar,ben garip hissediyodum kendimi..gece hiç uyumamıştım zaten.yatakta fotoğraflarımı çektiler minişimle iç içe son fotolarım...sonra lavman yaptılar,hiç kötü bişey değil...ardından sonda takımına geldi sıra,o vakta kadar sakin sayılırdım,canım biraz yandı,ama tamamen kendimi sıktığımdan,yoksa hemşire çok güzel taktı yani...sondadan sora ağlamaya başladım...tuvalete girdim sakinleşeyim elimi yüzümü yıkayayım diye...o sırada sedyeyi getirmişler...eşim annem görümcem benimle indiler aşağıya,kuzenim üst kata çıktı,yeni odaya...bebek için şampuan aldırmışlar ona da soradan öğrendim..ameliyathane girişimde ahmet bey karşıladı,herkesi öptüm vedalaştım...içeri girdiğimde zangır zangır titriyodum...ahmet bey genel yapalım dedi,kabul ettim,eşime haber verdiler ameliyat şeklini,ardından dua etmeye başladım,oksijen soluttular önce,azcık sakinleştim..ardından bayılmışım zaten,hiçbirşey hisstmedim...uyandığımda biraz yanma vardı karnımda,hakkaten bittimi yani diye soruyoken buldum kendimi...minişim iyiymiş...sora odaya çıkarttılar,biraz öksürüğüm vardı,hala da var,ne yapcam da geçicek bilmiyorum...öksürdükçe canım yandı,mahvoldum...onun dışında sezeryan sonrasına kadar herşey iyiydi yani...çok kan kaybettiğim için problem sonra başladı...ilk gece ayağa kaldıracaklarken düştüm bayıldım,zor ayılmışım..sonra kan transfüze ettiler..o günlerden bugünlere geldik işte....çok şükür Allahıma....

canım benim, ne güzel anlatmışsın.
özellikle orada doğum yapacak arkadaşlara, limonnna, ssevince, aryaya, psilokuma ve adını şuan hatırlayamadığım diğer arkadaşlara sen iyi bir rehber olacaksın.

yazdıklarını okurken birden kendi doğumum geldi aklıma ve gözlerim doldu. insanın asla unutamayacağı çok özel anlardan biri.

ama bak daha iyisin, yavaş yavaş toparlanıyorsun, hepsi geçicek canım merak etme.
öksürüğünün nedenini anlayamadım ama, üşüttünmü, yoksa halen anestezinin etkilerimi.
öksürmek sana acı veriyorsa öksürüğünü kesecek bişeyler iç. ya sütüne etki etmeyecek bebeğine zarar vermeyecek bir öksürük şurubu kullan, ya da zencefil bal karışımı falan diyorlar öyle bitkisel bişeyler kullan. limonlu ballı ıhlamur iç. hem bebeği hem de seni sakinleştirir. süt durumun nasıl bu arada. onunla ilgili bişey yazmamışsın. umarım bol sütün vardır ve bebeğin doyuyordur. sarılığı da geçer inşallah biran önce.

şu kayınvalideni falan da takma artık ya kötükedihüso,insanlar görüyor işte bak. söyledikleri yabana atılır cinsten değil yani de anlayana. boşver kendi rezil oluyor. ah o anacın iyi ki var. eşin yatsın kalksın dua etsin anacığına, ayaklarına kapanıp özür dilese bile hakkını ödeyemez o kadının. lmaz:
sen artık kendi sağlığını, psikolojini, bebeğinin sağlığını düşün. gerekirse yat kalkma ama o zaman da bütün yük annende oluyor diye için rahat etmiyor sanırım. sen de haklsın da şu kayınvaliden umarım yaptığı hatanın farkına varır ne diyeyim.
hepsi geçecek canım, sadece biraz zaman ve sabır :teselli:

evet canım tek derdimiz bebişlerin sağlıklı olmaları inşallah sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız. ayyyyyy nasıl anltsam bilmiyorum ki öyle heyecanlanıyorum ki öyle merak ediyorum bebeğimi. nasıl olacak. dışarda bebek görünce içim gidiyor. gözlerim doluyor. allahım diyorum bizimde olacak. hasretle bekliyorum. allah kolay sorunsuz doğum nasip etsin tüm hamile arkadaşlara.

evet canım çok iyi geldi. bende anne olacağım yakında şimdi annemi öyle iyi anlıyorum ki. her ne kadar yakında kendimde anne olacak bile olsam annemi öyle özlüyorum ki. bol bol özlem gidereceğiz artık. doğum yaklaşıncada annem gelecek bana. sonra bebişi bekleyeceğiz kısmetse.

canım şükür atlattın sen darısı bizlerin başına tatlım. hepsi geride kaldı. şimdi kızınla olmanın tadını çıkar tatlım. yaaaaaaa senide bayılttık sorulardan biliyorum canım ama bizdede doğum heyecanı ve korku var ya seni sorularla darattık. bu yüzden kusura bakma lütfen. çok tecrübesiziz bu yüzden. canım lavman nasıl bişey. nasıl yapılıyor. bide sondayı ne zaman takılıyor. odadayken mi yoksa ameliyathanede mi? nasıl takıyolar? ben acayip tırsıyorum ve utanıyorum. nasıl yapıyolar. yaaaaaa şimdi bile çok heyecan yapıyorum o gün ne yapacağım bilmiyorum artık. çok soru sordum dimi canım ya kusura bakma lütfen.

ameliyattan önce tahlil falan bişey yapmıyorlar mı ? gerçi bizim doğuma kadar fiyatlar değişir diye tahmin ediyorum ama siz ne kadar ödediniz hastaneye canım.

evet canım sizlerden allah razı olsun .bu dönemde öyle destek oluyorsunuz ki bize anlatamam. insanın kafasındaki sorulara yanıt bulması insanı çok rahatlatıyor. allah hepinizden razı olsun valla.

kızlar nasılsınız herbirinize teşekkür ederim gözünaydın dediyiniz için uzun yazamayacam malum misafirim var annemler yani bol bol konuşuyoruz öpüyorum herkesi

canım benim sizde olmasanız kim moral verecek bana...annem çok yoruluyor o yüzden bebeğin bakımını onun omuzlarından alayım istiyorum,ama sanırım daha zamana ihtiyacım var tam toplayamadım,daha iyiyim ama,iştahım açılmaya başladı...sütüm az canım ya,ona üzülüyorum,mamayla takviye ediyoruz şimdilik...günde 100 cc kadar ancak anne sütü alıyo..birazını emiyo,birazını da sağıp veriyorum..sütün artması için ne önerirsiniz yaa?ne yapayım?başta moral lazım biliyorum,artık hiçbişeyi kafama takmamaya çalışarak,unutmaya çalışarak halletmeye bakıyorum...bi de elifimin yüzüne bakarak...

ameliyattan önce tahlil falan bişey yapmıyorlar mı ? gerçi bizim doğuma kadar fiyatlar değişir diye tahmin ediyorum ama siz ne kadar ödediniz hastaneye canım.

canım hastaneye normalde 850 verdik,ama 1 gün fazladan kaldım,onun için 350 daha ödedik...epidural olsaydı,500 fark daha ödüycektik ama genel anestezi oldu onun için fark ödemedik...sezeryandan önce tahlil için kan alıyorlar,sondayı da odada takıyolar,canım biraz yandı ama olayın heyecanından çok sıktığımdan...heyecan,korku elbette oluyor ama kendinizi sıkmayın..Allaha dua edin,kendinizi Allaha emanet edin...bebeğinizi ilk kez göreceğiniz anı hayal edin yeter...

arkadaşlar..
uzun zaman oldu sizleri görmeyeli konuşmayalı.. bilgisayarımıda tabi :) yarın akşam girebileceğim diye tahmin ediyorum. o zaman kaldığı yerden tek tek okuyacağım.. ben ve bebişim iyi. yarın akşam görüşmek üzere. öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…