- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.241
Lİmoncum sen ahmet beyİn Özel muayenehanesİne mı gİdİyordun. Orada renklİ ultrasonlamı bakıyor her zaman,cd ye Çekİp verİyormu gÖrÜntÜlerİ.bİrde nts varmı orda Çekİyormu bİlİyormusun.32.haftadan sonra hep ÇekİlİyormuŞ galİba. Ücret ne kadar alıyor cnm orda bu ay bende oraya gİdeyİm dİyorum bİde renklİ gÖreyİm oĞlumu
slm kızlar herkese yarın sabah gidiyolar malesefki annemler konyaya ordan ankaraya ordanda yozgata gideceklermiş sevincim sende başla hazırlıklara bi an önce bitirin alışverişinizi sevil giyimde hem ucuz hem günlük giyim için uygun pijamalar var ben pijama yetiştiremiyodum artık hastanede çok yattım diyemi bilmem bol bol çamaşır ve pijama alın kızlar evdede giyindiyiniz için lazım olacak
merhaba kızlar...paride sıkıntılar bitmez..1 haftadır kendimi iyi hissediyordum,baya toparlamıştım...dün 2 saat içinde nerdeyse 20 pedi dolduracak kanamam oldu,pıhtılı bi şekilde...çeşmeden akar gibi de kan..ilk yarım saat önemsemedim,sora ahmet beyi aradım bi ilaç ismi verdi,eşime getirttirdim,aldım ilacı,azalmadı,başım dönmeye başladı...eşime gidelim medicale dedim,arabaya doğru ilerlerken,gözüm karardı,düşmüşüm..etraftan yardıma gelmişler,arabaya taşımışlar beni,ayaklarımı yukarı kaldırınca kendime geldim.112 yi aramış eşim bu arada,geldiler,ambulansta,Allaha beni kızıma bağışla diye dua ettim gidene kadar...kusmuşum bu arada....öyle kan kaybetmişim ki..elim ayağım buz kesmiş,titriyorum...neyse,acilde müdahele yapıldı,dr.bey geldi,usg ile baktı,biraz daha kanayabilirsiniz,ama geçecektir dedi...damardan bir ilaç,bi de serumla kendime geldim biraz...dünden beri de evde yatıyorum...ağızdan bir de hapa devam ediyorum kanamayı azaltan...tekrar kanayacağım,ya da şimdi olmasa bile,ilk adet gördüğüm zaman da böle çok kanarsam diye ödüm kopuyo...ne güzel toparlamıştım,kızımın işlerini kendim yapıyodum,annem 15-20 güne kadar gidecek zaten,o zamana kadar da iyce iyileşirim diyodum...çok moralim bozuldu...ölü gibiyim,zor dolaşıyorum evin içinde,azcık doğrulup kızımı emzirmeye çalışıyorum,tuvalete gidip geliyorum o kadar..sanırım bakıcı bulmaya çalışıcaz,annem gidince bu halde yalnızbaşına bakamam ben elife...toparlansam bile,çok zor bir bebek oldu,durmadan kucak,ilgi,mama vs istiyo...bildiğiniz iyi bi bakıcı varmı,bana bu konuda yardım edebilirmisiniz?bu arada hamile arkadaşlara bi tavsiye,doğumdan sora karnınıza masaj yaptırın,kan muhakkak aksın kurtulun...doğumdan hemen sora da mutlaka emzirin bebeğinizi benimki gibi biberona alışmasın...
bu arada benim bu durumumun sebebini sorduğumda,ya bir enfeksiyon vardır,ya da birikmiş kandır dedi dr.umuz...rahimde olası bir enfeksiyon ya da plasentanın yani bebeğin eşinin bi kısmının içerde kalması sonucu olurmuş böle kanamalar,ben de böle araştırdım...içerde parça kalmış olması olasılığını aklıma bile getirmek istemiyorum,çok dikkatli ve özenli bi doktor...enfeksiyon için de bi antibiyotik başladım,varsa geçsin diye.ama bu sıkıntılardan bıktım kızlar yaaa...dua edin ne olur,kızımla ilgileneyim artık sadece....
paricim üzüldüm cidden geçmiş olsun ben doğum yapınca yanımda bi bayan vardı doğum yapan inan bana sabaha kadar hemşire gitmedi başından bebeyi emzirin mama vermeyelim diye sana demekki uyuz hemşire denk gelmiş ben emzirme konusunda bişey diyemeyecem şimdi ama ne olursa olsun hoşunuza gitmeyen bi durumda hemen doktorunuza anlatın yardımcı olmuyolar yada ilgisizler diye hemde doktor yanlarındayken yapın bunu bakın bakalım bi daha oluyomu aynı şey
benim kafam çok karıştı tatlım yaaaa bide doğuma az kaldı ne yapacağız bilmem. hastane değiştirme imkanımız olmaz ki u saatten sonra napcaz bilmiyorum. üfffffffff çok canım sıkıldı çok.
mrb.hepinize sevgiler.ben yeni üye oldum size denk geldim bakarken.çok güzel şeyler yazıp konuşuyorsunuz.yararlı bilgiler.çevrende sana bilgi vericek kimse olmayınca çok zor.burası gerçekten çok güzel.bende ahmet beye gidiyorum.37.haftalık oldu.çok az kaldı.benimde kızım olucak.bende doğum stresine girdim.aklım karmankarışık.bebğim ters dönmüyor.ben normal doğum istiyordum.ama sezeryan olcak bu gidişle galiba.tekrar hepinize sevgiler bana da yazarsanız sevinirim.
slm kızlar herkese yarın sabah gidiyolar malesefki annemler konyaya ordan ankaraya ordanda yozgata gideceklermiş sevincim sende başla hazırlıklara bi an önce bitirin alışverişinizi sevil giyimde hem ucuz hem günlük giyim için uygun pijamalar var ben pijama yetiştiremiyodum artık hastanede çok yattım diyemi bilmem bol bol çamaşır ve pijama alın kızlar evdede giyindiyiniz için lazım olacak
merhaba kızlar...paride sıkıntılar bitmez..1 haftadır kendimi iyi hissediyordum,baya toparlamıştım...dün 2 saat içinde nerdeyse 20 pedi dolduracak kanamam oldu,pıhtılı bi şekilde...çeşmeden akar gibi de kan..ilk yarım saat önemsemedim,sora ahmet beyi aradım bi ilaç ismi verdi,eşime getirttirdim,aldım ilacı,azalmadı,başım dönmeye başladı...eşime gidelim medicale dedim,arabaya doğru ilerlerken,gözüm karardı,düşmüşüm..etraftan yardıma gelmişler,arabaya taşımışlar beni,ayaklarımı yukarı kaldırınca kendime geldim.112 yi aramış eşim bu arada,geldiler,ambulansta,Allaha beni kızıma bağışla diye dua ettim gidene kadar...kusmuşum bu arada....öyle kan kaybetmişim ki..elim ayağım buz kesmiş,titriyorum...neyse,acilde müdahele yapıldı,dr.bey geldi,usg ile baktı,biraz daha kanayabilirsiniz,ama geçecektir dedi...damardan bir ilaç,bi de serumla kendime geldim biraz...dünden beri de evde yatıyorum...ağızdan bir de hapa devam ediyorum kanamayı azaltan...tekrar kanayacağım,ya da şimdi olmasa bile,ilk adet gördüğüm zaman da böle çok kanarsam diye ödüm kopuyo...ne güzel toparlamıştım,kızımın işlerini kendim yapıyodum,annem 15-20 güne kadar gidecek zaten,o zamana kadar da iyce iyileşirim diyodum...çok moralim bozuldu...ölü gibiyim,zor dolaşıyorum evin içinde,azcık doğrulup kızımı emzirmeye çalışıyorum,tuvalete gidip geliyorum o kadar..sanırım bakıcı bulmaya çalışıcaz,annem gidince bu halde yalnızbaşına bakamam ben elife...toparlansam bile,çok zor bir bebek oldu,durmadan kucak,ilgi,mama vs istiyo...bildiğiniz iyi bi bakıcı varmı,bana bu konuda yardım edebilirmisiniz?bu arada hamile arkadaşlara bi tavsiye,doğumdan sora karnınıza masaj yaptırın,kan muhakkak aksın kurtulun...doğumdan hemen sora da mutlaka emzirin bebeğinizi benimki gibi biberona alışmasın
mrb.hepinize sevgiler.ben yeni üye oldum size denk geldim bakarken.çok güzel şeyler yazıp konuşuyorsunuz.yararlı bilgiler.çevrende sana bilgi vericek kimse olmayınca çok zor.burası gerçekten çok güzel.bende ahmet beye gidiyorum.37.haftalık oldu.çok az kaldı.benimde kızım olucak.bende doğum stresine girdim.aklım karmankarışık.bebğim ters dönmüyor.ben normal doğum istiyordum.ama sezeryan olcak bu gidişle galiba.tekrar hepinize sevgiler bana da yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?