- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.261
teşekkür edirim bana da yazdığın için.evet medikalde ahmet beye gidiyorum.bir arkadaş tavsiye etti banada.çok iyi bir doktor.7. ayına girerken gittim ona.başka hastanelere gittim ilk. çok kötü hepsi.hiç hoşuma gitmediler.ilk hamilelik olunca bide herşey çok güzel olsun istiyor insan.biraz bize pahalıya çıkıyor ama ne yapalım.benimde biraz sorunlu.suyu az.bide 2.700 gr.50 cm.nst iyi.ben hep hastaneye gittim.hiç özeline gitmedim.sancılarımda başladı.dün bugün de kanamam.var.doktoru aradım.açılmaya başlamıştır korkulcak bişey yok daha erken.bebeğin hareketleri azalır kanaman daha çok olursa hemen gel dedi bakalım.sürekli kendimi dinliyorum.sizi bulduğuma çok sevindim.insana moral oluyor.
allah tekrar kavuştursun canım annenlere gelir inşallah yakın zamanda yine. mecburecim evet mudanya yolunun orda sevil giyim var orda baktım iç çamaşırı falan aldım birkaçtane ama önden düğmeli pijama yoktu alamadım.fiyatları çok uygun madem çok lazım olacak uygun şeyler almak lazım.bir tane güzel bişey alıp temiz temiz giyerdik ama sorun olursada lazım olacak birsürü.gerçi annemler alırlar gerekirse ama bu kışta yıka kurut zor olur en iyisi 3-4 tane almak galiba
pardon neden küveze yatırdılar bebeğini?
kızlar canınızı sıkmayın herkese böle olcak diye bişey yok...benim şanssızlığım diyelim...sizlerin doğumlarınız çok rahat sağlıklı geçecek göreceksiniz,inşallah...
saol canım bu sabah 9 da bindirdik otobüse konyaya gittiler bende ecrini uyuttum işlerim var ama uyanmasın diye bişey yapamıyorum bide canımda istemiyo hiç mudanya yolu üzerindekine hiç gitmedim ama medicale yakın bi şubeleri var ben hastanedeyken eşim ve kayınvalidem almışlar ordan çok lazım oluyo 4 falan aldılar iki tane yeni takımda evde vardı kullandım hepsini evdede çok lazım oluyo ytakta yatarken eşofman tarzı şeyler daha dar olduğu için rahat edemiyo insan o yüzden en rahatı pijama tabi kaliteli bir yada iki takımda şart bol bol çamaşır
mrb.hepinize sevgiler.ben yeni üye oldum size denk geldim bakarken.çok güzel şeyler yazıp konuşuyorsunuz.yararlı bilgiler.çevrende sana bilgi vericek kimse olmayınca çok zor.burası gerçekten çok güzel.bende ahmet beye gidiyorum.37.haftalık oldu.çok az kaldı.benimde kızım olucak.bende doğum stresine girdim.aklım karmankarışık.bebğim ters dönmüyor.ben normal doğum istiyordum.ama sezeryan olcak bu gidişle galiba.tekrar hepinize sevgiler bana da yazarsanız sevinirim.
slm kızlarrrrrrr. nasılsınızzzzzzzz?
anladım.benim bu saatten sonra yatırmazlar dimi?benimde erken doğu tehlikem vardı o zaman yatar diyordu.şimdide sancılarım başladı.kanamamda var.doğarsa yatırırlarmı sence?
evet canım bakalım bikaç hafta içinde tamamlarım inşallah herşeyi.hafta sonları derhaneye gidiyorum medical parkın oraya.gittikçe bakıyorum bişeyler işte.başkaları çantalarını 6 aylık hazıt-rlıyormuş ben hazırlayamadım daha içine neler koymam gerek bilmiyorum.bebeğin ve kendi çamaşırlarımı hazırlarım yakında,biberon falanda lazım olur heralde,hasta bezide gerekiyormuş,bebeğe pişik kremi falan oo daha alınacak çok şeyim var gibi
ben çantamı hazırladım ama hastaneden bilgi almadım.netten baktım doğuma giderken neler lazım diye. ona göre hazırladım.pijama takımı aldım 3 5 tane.gecelik hiç almadım acaba lazım olurmu?bide bebeğime örgü hırka gibi şeyler alıcam mı?cevap yazarsanız sevinirim.ben rabia.kızımın adıda beril olucak inşallah.sizi tanıdığıma çok memnun oldum bende size katılmak istiyorum.
maaşallah cnım iyi bakıyorsun kızına,bizimki oğlan ama pek büyümüyor nedense. bakalım ay sonuna doğru bende gideceğim ne kadar olacak o zaman.cnm evet parinin dururmu benide karıştırdı.korkmaya başlıyorum artık,doktorun öyle bir hata yapabileceğini de sanmıyorum pek.ameliyatı başkasına da yaptıracak değildir healde.inşallah daha fazla sorun çıkmadan iyileşir paride
bebeye zıbın iç badi çorap battaniye tulum yada hastane çıkış setleri var onlardan alırsan içinde oluyo zaten hepsi bide bebeyine şampuan ve bebek yağı koy doğumdan hemen sonra yıkıyolar medicalde senden şampuan ve bebek yağı isterler ıslak mendil kendine çorap çamaşır bol bol pijama koy rahat edebileceyin bi terlik sabahlık şal bu tarz şeyleri koyabilirsin çünkü 12 saat sonra kaldırıp yürütecekler seni sorun olmayınca önce odanın içinde sonrada koridorda yürürsün o yüzden sabahlık yada şal tarzı şeyler alırsın yanına hasta bezi senin içinde lazım oluyo aldırıyolar onlar zaten en basit şeyler market var haztanenin altında hasta bezi bebek bezi şampuan bebekyağı herşeyi ordan almıştık biz başka yerde bulamadım ben bi tek orda vardı prematüre bebek bezi ama siz artık hastane valizinizi yapın dursun biliyosunuzdur ama bebeye aldığınız bütün eşyaları yıkayıp ütülemeniz gerekiyo
teşekkür edirim bana da yazdığın için.evet medikalde ahmet beye gidiyorum.bir arkadaş tavsiye etti banada.çok iyi bir doktor.7. ayına girerken gittim ona.başka hastanelere gittim ilk. çok kötü hepsi.hiç hoşuma gitmediler.ilk hamilelik olunca bide herşey çok güzel olsun istiyor insan.biraz bize pahalıya çıkıyor ama ne yapalım.benimde biraz sorunlu.suyu az.bide 2.700 gr.50 cm.nst iyi.ben hep hastaneye gittim.hiç özeline gitmedim.sancılarımda başladı.dün bugün de kanamam.var.doktoru aradım.açılmaya başlamıştır korkulcak bişey yok daha erken.bebeğin hareketleri azalır kanaman daha çok olursa hemen gel dedi bakalım.sürekli kendimi dinliyorum.sizi bulduğuma çok sevindim.insana moral oluyor.
limoncum normal korkman her hastanede vardır böyle bikaç tane personel ben gene söylüyorum durumum olursa ilerde bebek düşünürsem ve ahmet bey orda olursa gözümü kırpmadan gene oraya gider orda yaparım doğumumu ben bebek emzirmediyim için bişey diyemem ama yanımda vardı bi bayan sabaha kadar hemşire başındaydı böyle emzir bebeyi böyle kavra falan diye hatta emmiyo dedi mama verelim yok biberona alışmasın mama vermeyelim sen dene alışacak diye tepesindeydi sabaha kadar ertesi gün ben taburcu oldum parinin çok sıkıntılı geçmiş ben eve geldikten sonra hiç yatmadım hergün hastaneye gittim ziyaret saati bitmesiz diye merdiven kullandım 10 gün sonrada kuvözdeyken bebeyime ben baktım altını deyiştirmeyi banyosunu giyinmesini beslemesini herşeyini bize gösterip yaptırıyolardı her sezeryan parininki kadar sıkıntılı olmuyo onun için çok üzüldüm şimdi ben bi haffta sağ tarafımda yanma yaşadım sonrada 10 gün olmadan geçti ama genede tedirginseniz en doğal hakkınız başka doktor ve hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?