Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

geçmiş olsun canım senin bebiş gelmek istiyor galiba artık bu gidişle gününü beklemez. bende 5.ayda geçtim ahmet beye medicale gidiyorum hep ama bu ay özeline gidip bide renkli ultrasonla görmek istiyorum.10 gün önce falan nts istedi benden de iyi dedi ama çocuğun kalp atışları 2 dakikada bir 170 e kadar çıkıyor normalmi bilmiyorum.her gittiğinde nts istiyormu canım senden.aman dikkat et kanamanda varsa iyi dinle bebeğin hareketlerini gerekirse git bi muayene etsin bence.ben olsam telaştan evde duramazdım heralde kan görünce. allah yardımcın olsun cnm

saol canım bu sabah 9 da bindirdik otobüse konyaya gittiler bende ecrini uyuttum işlerim var ama uyanmasın diye bişey yapamıyorum bide canımda istemiyo hiç mudanya yolu üzerindekine hiç gitmedim ama medicale yakın bi şubeleri var ben hastanedeyken eşim ve kayınvalidem almışlar ordan çok lazım oluyo 4 falan aldılar iki tane yeni takımda evde vardı kullandım hepsini evdede çok lazım oluyo ytakta yatarken eşofman tarzı şeyler daha dar olduğu için rahat edemiyo insan o yüzden en rahatı pijama tabi kaliteli bir yada iki takımda şart bol bol çamaşır

kızlar canınızı sıkmayın herkese böle olcak diye bişey yok...benim şanssızlığım diyelim...sizlerin doğumlarınız çok rahat sağlıklı geçecek göreceksiniz,inşallah...

inş. canım ya. allah hepimizin yardımcısı olsun. sende en kısa zamanda iyileşirsin inş. tatlm. şimdi nasılsın. kanaman var mı? kendini nasıl hissedyosun tatlım?

bende çok korktum ama benden hamileliğim boyunca hep geliyor zaten iki üç günde bir.yok hayır bir kere istedi.iki hafta önce yaptırdım.ben her hafta gidiyorum.

anladım.benim bu saatten sonra yatırmazlar dimi?benimde erken doğu tehlikem vardı o zaman yatar diyordu.şimdide sancılarım başladı.kanamamda var.doğarsa yatırırlarmı sence?

evet canım bakalım bikaç hafta içinde tamamlarım inşallah herşeyi.hafta sonları derhaneye gidiyorum medical parkın oraya.gittikçe bakıyorum bişeyler işte.başkaları çantalarını 6 aylık hazıt-rlıyormuş ben hazırlayamadım daha içine neler koymam gerek bilmiyorum.bebeğin ve kendi çamaşırlarımı hazırlarım yakında,biberon falanda lazım olur heralde,hasta bezide gerekiyormuş,bebeğe pişik kremi falan oo daha alınacak çok şeyim var gibi

beni arkadaş olarak ekleyin olurmu sizi kaybetmek istemiyorum.doğumdan sonrada sizinle konuşmak istiyorum herzaman inşallah.hepinizi çok sevdim

mrb canım hoş geldin. evet çevrede bilgi verecek kimse olmayınca yalnız olunca malesef çok zor oluyor. buradaki tecrübeli anneler bizlere yardımcı oluyor. allah onlardan razı olsun.kızına seğlıkla kavuşman dileğiyle canım. inş. en rahat şeilde atlatırsın doğumu canım. doğum stresine girmen çok normal canım. ben şimdiden stres yapıyorum. en azından senin az kalmış kavuşacaksın kızına. benim daha çok var ama bende kısmetse sezeryan istiyorum. normalden korkuyorum birazcık. sezeryan olacaksan gün cermedi mi ahmet bey tatlım. kaçıncı haftada alırız dedi.

anladım.benim bu saatten sonra yatırmazlar dimi?benimde erken doğu tehlikem vardı o zaman yatar diyordu.şimdide sancılarım başladı.kanamamda var.doğarsa yatırırlarmı sence?

bebeyin eyer sorunlu deyilse kendi başına nefes alıp verebiliyosa ALLAHIN izniyle yatmaz zaten doğsa bile prematüre olmaz 37 haftadasın kilosuda 2 kilonun üzerinde inş problemsiz atlatırsın doğumunu

bebeye zıbın iç badi çorap battaniye tulum yada hastane çıkış setleri var onlardan alırsan içinde oluyo zaten hepsi bide bebeyine şampuan ve bebek yağı koy doğumdan hemen sonra yıkıyolar medicalde senden şampuan ve bebek yağı isterler ıslak mendil kendine çorap çamaşır bol bol pijama koy rahat edebileceyin bi terlik sabahlık şal bu tarz şeyleri koyabilirsin çünkü 12 saat sonra kaldırıp yürütecekler seni sorun olmayınca önce odanın içinde sonrada koridorda yürürsün o yüzden sabahlık yada şal tarzı şeyler alırsın yanına hasta bezi senin içinde lazım oluyo aldırıyolar onlar zaten en basit şeyler market var haztanenin altında hasta bezi bebek bezi şampuan bebekyağı herşeyi ordan almıştık biz başka yerde bulamadım ben bi tek orda vardı prematüre bebek bezi ama siz artık hastane valizinizi yapın dursun biliyosunuzdur ama bebeye aldığınız bütün eşyaları yıkayıp ütülemeniz gerekiyo

teşekkür edrim hepinize hoşbulduk.iki gün önce gittim.37.haftasına girdi.39.haftasına kadar bekliyoruz dedi.ben normal istiyorum ama bebeğim ters dönmüyor.haftaya söylicek galiba çünkü bir hafta daha bekleyelim dedi.

bende çantamı hazorlamayı düşünüyorum bu hafta. geçi daha çok var ama ne olur ne olmaz dursun diye. canım bende pijama aldım. sabahlık aldım. iki tanede gecelik aldım. onları koyacağım benim çantama. emzirme atleti ve sütyeni aldım onlarıda alacağım yanıma. bide bol bol kilot. bir yelek alırım üşürsem diye. çorap ve çetik alırım. hasta bezi ve ped alırım. bide hastaneden çıkarke giymek için bişeyler koyarım. ıslak mendil kağıt havlu peçete vb. benim çantam için bunlar yeterli olur sanırım. sezeryan olunca gecelik daha rahat olur sanırım ilk gün için pijamayı giymek zor ve zahmetli olur.
kızımın çantası için iki hastne çıkışı yeter sanırım. bide tulum yelek hırka falan koyarım. şampuan ve havlusunu koyarım. bide biberon koyacağım sütüm gelmez ise diye. battaniye koyarım. bunlar yeterli olur sanırım. şimdilik aklıma gelenler bunlar tecrübeli anneler bilgilerinizi bekliyoruz. yanımıza almamız gereken başka bişey var mı ? yada yazdıklarımızdan gerek olmaz dediğiniz şeyler?

oooo canım daha şimdiden sonra büyüyecekler. biraz anne ve babanın genetiğiylede alakası olabilir. eşim ve ben uzun boyluyuz. bu ay sonu gittiğinde seninde bebişin kilosu iyi çıkacak. şimdiden sonra hızlı kilo alacaklar. ben 26+6 günlük gittiğimde. 1455 gr dı. 30+6 da gittik 2010 gr olmuştu canım. şimdiden sonra gelsin kilolar hem bide ham bebişlere. ben duba gibi oldum bi görsen çok kilo alıyorum. neyapcam bilmem. doğum konusuna gelince şu saatten sonra doktor değiştirmek zor gibi görünüyor. bende doktorun öyle bir hata yapacağını düşünmüyorum. hastane konusu içinde yapacak bişey yok.böyle başladık bu şekilde bitecek bi aksilik çıkmazsa ama dur bakalım panik yapmayalım arkadaşım.

bebeğe hastane çıkışları aldık bikaçtane canım birde dalinin şampuan setini alayım diyorum onun içinde herşeyi oluyor.bebeğin kıyafetlerini de annem sürekli söylüyor artık yıkayıp hazırlayalım diye bakalım bu hafta söyleyeyim hepsini halletsinler yıkayıp ütülesinler,bugün çarşıdan terlik falanda bakayım çıkınca,vavaş yavaş çantaya koydukça eksikleride görmüş oluruz hem

canım inş. allah hepimize hayırlısı ile kurtulmayı nasip etsin. suyun az bile olsa haftan ileride. bunun için endişelenme lütfen. bak 37. haftadasın artık bundan sonra korkma tatlım. kızının kilosuda gayet iyi. son günler bizde öyle olacağız sanırım canım. dikkat et kendine.

canım inş. bizim doğumlar kolay olur allah yardımcımız olsun çabucak iyileşiriz inş. başka doktor ve hastane bu saatten sonra doğru olmaz artık doktor bizi tanıyor. şurda ne kadar zaman kaldı doğuma. ama insanın kafası karışıyor işte. herkesin doğum hikayesi ayrı dyorum. kendime moral veriyorum. herşey iyi olacak. hiç bişey anlamayacaksın diyorum. bi bakcaksın herşey bitmiş. sonra diyeceksin boşuna endişelenmişim diye diyorum . kendi kendime moral veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…