Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

caım sen nerden aldın pijamalarını sabahlıklarını .benim oğlum ilk zamanlar 10 gün ileride gidiyordu kilosu ama artık önde gidemiyor gerçi bende kilo almayayım diye pek bişey yemiyorum o zaman oda büyümüyor heralde.şimdiden 11 kilo falan aldım çünkü.daha şubata kadar kaça çıkarız bilmiyorum

evet canım amin.allah yardımcımız olsun.çok zahmetli ama çok güzel bir duygu.benim annem yok babam var o da ne kadar anlıcak beni sürekli arıyor nasılsın kızım diyor ama annenin yeri başka.helede hamileyke daha da arıyor insan.

selam kızlar ben de geldim,
muhabbet hızlanmış burada, yeni arkadaş gelmiş.
rabia hoşgeldin aramıza canım, az kalmış doğumuna
inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olur :Saruboceq:.

mecbuecim, Allah kavuştursun canım. zor geliyordur sana şimdi, alıştın bir süredir ama napalım canım, herkesin evi yurdu.
onlar da ancak bu kadar ayrı kalabiliyorlar demekki .

paricim valla sen yazdıkça ben üzülüyorum canım ya, terslikler üstüste geldi senin hayatında da, Allah beterinden saklasın, bundan sonrası güzel olur inşallah. ama bir sorun varsa işi işten geçmeden mutlaka halledilmeli bence. ilacın bitince tekrar gidip muayne ol, vajinal ultrasonla da baksın ahmet bey ne var ne yok ortaya çıkar. doğumdan önce varmıydı böyle sorunların bilmiyorum ama kadın hastalığı miyom, kist falan gibi bişemi oluştu acaba. Allah şifa versin canım. boşver sen bakıcıyı falan anneni gönderme. kalsın hem bebeğe hem de sana en iyi o bakar yine de. eşin de tıkasın çenesini, otursun. sen iyice iyileş önce, henüz bebeğine tek başına bakabilecek durumda değilsin :1no2:.

limoncum çantanı hazırla biran önce, artık vakit daralıyor. alacaklarının çoğunu da almışsın zaten. kızlar bi de ketıl alın yanınıza hem bebek için hem de sşzler için lazım olabilir. benim ilk 2 gün doğru dürüst sütüm gelmemişti mecburen mama yaptık. eşim yanımdaydı o da kahve falan içiyordu devamlı. o yüzden sürekli kantinden ordan burdan sıcak su istemek zor oluyor .

sevinç canım senin de bir sorunun vardı yumurtalıkta şişme mi diyordun. onu da ihmal etme canım aman. doğumdan önce onu bidaha hatırlat ahmet beye vereliniortak

bir de kızlar parinin başına gelenler ister istemez sizleri korkuttu,biliyorum. herkesin başına aynı şey gelecek diye bişey yok. benimki de çok güzel ve rahat geçmişti. sadece 2 gün hastanedeyken yattım. eve gelince neredeyse hiç yatmamıştım. 40 gün kanamam oldu ama bu da normal zaten. ilk günler biraz fazla oluyor kanama, sonra normal adet kanaması gibi 15-20 günü geçince de artık sızıntı şeklini almıştı benim kanamam. mayısta doğum yaptım. haziran ortası gibi bitti kanamam. sonra bidaha eylül sonuna kadar adet olmadım. yani ben de sorun olmamıştı. sizde de olacak diye bişey yok. korkmayın, stres yapmayın bu kadar kaydirigubbakcemile5.

bende onları aldım işte hep.çok çok aldım zaten hepsinden.ama gecelik almadım sadece.ondanda alyımbari bir iki tane.bebeğime alayımmı hırka yelek gibi şeyler giyebilirmi acaba?

sen süpersin ben 18 kilo aldım. herhalde 25 ile falan bitireceğim bu gidişle ama sen yinede bebişe faydalı şeyler ye tatlım süt yumurta ceviz balık tavuk et baklagil bunları tüket mutlaka aşırı olmadan kiloda çok almazsın ama bebiş için lazım.ya bebekler belli olmuyor bir önde gidiyor. bir zamanında çıkıyolar.

ben kapalı çarşıda don don diye bir dükkandan aldım canım. emzirme piyaması sabahlık-pijama takımı 75 ytl idi. bide normal bi pijama takımı aldım önden düğmeli oda 35 ytl di canım. bide kalın polar sabahlık aldım oda 35 ytl canım.

ay canım insanın başında bir büyüğünün olmaması çok zor ya gerçekten. benim annem hayatta çok şükür ama rahatsız, o yüzden doğum zamanı istese de bana hiç yardımı olmadı, olamadı. ama eşim sağolsun hep yardımcı oldu. gerçi onun işleri de çok yoğundu çoğunlukla iş bana düştü ama bir şekilde idare ediyor insan, Allah gücünü veriyor ya.

haklısın canım babanın yapacakları ile annenin yapcakaları farklı tabi. ama ne yapalım. elden bişey gelmiyor hayat. eşin yardımcı olacak sana. ondan destek alacaksın. bide bakacaksın herşe bitmiş. kavuşmuşsun kuzuna. bizlerede anlatırsın. herşey iyi geçecek allahın izni ile tatlım.

hoşgeldin canım, evet o sorunu bu ay özel muayenehanesine gidip tekrar söyleyeceğim belki renkli ultrasonla daha iyi görür ne olduğunu.doğumu sezeryan istiyorum diyeceğim yapılacak birşey varsa sezeyanda o sorunuda halledelim diyeceğim bakalım heralde muayenehanesindeki ultrasonla ne olduğunu görebilir.göremezsede zübeyde de bir radyolojik ultrason çektirteyim diyorum yine radyoloji doktorları daha iyi anlıyor ne olduğunu .bakalım29 u evlilik yıldönümümüz eşimle.o yüzden o gün gidip görmek istiyorum oğlumu kısmetse

evet çok zor ama ne yapalım bu hayatta herşey bizim için.napalım artık zar zor katlanıcaz.kayınvalid va görümce var.saolsunlar çok iyiler ilgileniyorlar ama insan kendinden birini arıyor.

bende onları aldım işte hep.çok çok aldım zaten hepsinden.ama gecelik almadım sadece.ondanda alyımbari bir iki tane.bebeğime alayımmı hırka yelek gibi şeyler giyebilirmi acaba?

canım ben alacağım birer tane ama lazım olur mu bilmem. o konuda bize tecrübeli anneler yardımcı olacak. onlardan cvp bekleyelim ona göre çantaya ekleriz.opuyorumnanaktan

canım ama sen boyluymuşsun ondan almışsındır, ahmet beyde her gittiğimde soruyor 10 kilo aldım deyince az az sık sık ye demişti.bende dedim heralde fazla kilo alıyorum ki az az ye dedi.işte birkaç saatte bir meyve fındık artık ne varsa atıştırıyorum.günde 3 defada yemek yiyorum birde haftada bir sağlık ocağına gidip tartılıyorum kaç gr almışım diye.gitmessem çok alıyorum kendimi kontrol edemiyorum heralde gidip kilomu görünce az alıyorum

ay inşallah doğum öncesi sizi bulduğum çok güzel oldu.çok stersteydim.

banada az az sık sık ye dedi. çok almışsın yeme demiyor ama boyun var dua et çok zorlamıyor seni diyor. ben 15 günde bir tartılıyorum. ama durumum vahim. opuyorumnanaktan

evet canım, onu ihmal etme sakın. öenmli olabilir.
ne güzel evlilik yıldönümünüzde eşine en güzel hediye oğlunu görmek olur herhalde,
cd de verir ahmet bey, çok anlamlı olur gerçekten. sağlık ve mutlulukla geçeireceğiniz nice yıldönümleriniz olur inşallah :içelim:.

evet çok zor ama ne yapalım bu hayatta herşey bizim için.napalım artık zar zor katlanıcaz.kayınvalid va görümce var.saolsunlar çok iyiler ilgileniyorlar ama insan kendinden birini arıyor.

ya evet yardımcı olurlar ama tabi insanın kendinden birine benzemez. ama seninde dediğin gibi hayatta herşey bizler için tatlım.

ay inşallah doğum öncesi sizi bulduğum çok güzel oldu.çok stersteydim.

stres çok normal tatlım ya ben şimdiden stresliyim son haftalar daha beter olcam biliyorum. ama yapacak bişey yok. bi şekilde atlatacağız. bitek ben doğum yapmıyorum diyorum kendime kızıyorum neden bu kadar sıkıntı yapıyorum diye. sonra sakinleşiyorum biraz. sonra aklıma gelince yine aynı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…