- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.301
teşekkür ederim yapraknil.sıkılıp duruyordum allahtan size denk geldim.çok güzelsiniz hepiniz
ay inşallah doğum öncesi sizi bulduğum çok güzel oldu.çok stersteydim.
selam kızlar ben de geldim,
muhabbet hızlanmış burada, yeni arkadaş gelmiş.
rabia hoşgeldin aramıza canım, az kalmış doğumuna
inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olur :Saruboceq:.
mecbuecim, Allah kavuştursun canım. zor geliyordur sana şimdi, alıştın bir süredir ama napalım canım, herkesin evi yurdu.
onlar da ancak bu kadar ayrı kalabiliyorlar demekki.
paricim valla sen yazdıkça ben üzülüyorum canım ya, terslikler üstüste geldi senin hayatında da, Allah beterinden saklasın, bundan sonrası güzel olur inşallah. ama bir sorun varsa işi işten geçmeden mutlaka halledilmeli bence. ilacın bitince tekrar gidip muayne ol, vajinal ultrasonla da baksın ahmet bey ne var ne yok ortaya çıkar. doğumdan önce varmıydı böyle sorunların bilmiyorum ama kadın hastalığı miyom, kist falan gibi bişemi oluştu acaba. Allah şifa versin canım. boşver sen bakıcıyı falan anneni gönderme. kalsın hem bebeğe hem de sana en iyi o bakar yine de. eşin de tıkasın çenesini, otursun. sen iyice iyileş önce, henüz bebeğine tek başına bakabilecek durumda değilsin :1no2:.
limoncum çantanı hazırla biran önce, artık vakit daralıyor. alacaklarının çoğunu da almışsın zaten. kızlar bi de ketıl alın yanınıza hem bebek için hem de sşzler için lazım olabilir. benim ilk 2 gün doğru dürüst sütüm gelmemişti mecburen mama yaptık. eşim yanımdaydı o da kahve falan içiyordu devamlı. o yüzden sürekli kantinden ordan burdan sıcak su istemek zor oluyor.
sevinç canım senin de bir sorunun vardı yumurtalıkta şişme mi diyordun. onu da ihmal etme canım aman. doğumdan önce onu bidaha hatırlat ahmet beye vereliniortak
bir de kızlar parinin başına gelenler ister istemez sizleri korkuttu,biliyorum. herkesin başına aynı şey gelecek diye bişey yok. benimki de çok güzel ve rahat geçmişti. sadece 2 gün hastanedeyken yattım. eve gelince neredeyse hiç yatmamıştım. 40 gün kanamam oldu ama bu da normal zaten. ilk günler biraz fazla oluyor kanama, sonra normal adet kanaması gibi 15-20 günü geçince de artık sızıntı şeklini almıştı benim kanamam. mayısta doğum yaptım. haziran ortası gibi bitti kanamam. sonra bidaha eylül sonuna kadar adet olmadım. yani ben de sorun olmamıştı. sizde de olacak diye bişey yok. korkmayın, stres yapmayın bu kadar kaydirigubbakcemile5.
banada az az sık sık ye dedi. çok almışsın yeme demiyor ama boyun var dua et çok zorlamıyor seni diyor. ben 15 günde bir tartılıyorum. ama durumum vahim. opuyorumnanaktan
evet banada çok almışsın demiyor ama ben kendimi öyle görünce tuhaf geliyor işte.heralde 70 e çıkarım doğuma kadar.ben 60a bile çıkmamıştım hiç çok tuhaf birşey ya birden bire kendini öyle görmek,ama korkum yok alsamda veririm vermek istediğim her zaman kilo verebiliyorum şükür.sende verirsin takma kafana insan isteyince veriyor kilo bence
evet canım, onu ihmal etme sakın. öenmli olabilir.
ne güzel evlilik yıldönümünüzde eşine en güzel hediye oğlunu görmek olur herhalde,
cd de verir ahmet bey, çok anlamlı olur gerçekten. sağlık ve mutlulukla geçeireceğiniz nice yıldönümleriniz olur inşallah :içelim:.
canım ben 60 kilo ile hamile kalmıştım boy 178 şimdi 78 kiloyum doğuma 85 olcam sanırım. aman çok takmıyorum. veririz bi şekilde yeterki bebişler sağlıkla gelsin tatlım.
teşekkür ederim canım inşallah.evet en güzel hediye banada eşimede oğlumuzu görmek olur.cd yide saklar ilerde veririz artık oğlumuza.senin kızın nasıl yapraknilcim iyidir inşallah
veririz canım takmayalım bencede benim boyum 1.60 falan o yüzden tombiş birşey oldum sanki.kendimi hiç böyle görmemiştim heralde doğumdan sonra kiloyu verir bidahada almam yakışmıyor bana kilo.hele çocuklar olsun sağlıcakla sonra kendimize dikkat ederiz artık
evet canım cd leri ben bir kutuda saklıyorum
bebeğim anlayacak yaşa gelince vericem ona.
kızım iyi canım çok şükür de bu ara diş sorunumuz var bahsetmiştim
alt dişlerden 1 tanesi bayramda çıktı, diğeri henüz çıkmadı.
aslında peşpeşe çıkması gerek diye biliyorum. birçok bebekte öyle olmuş
bizimki çıkmayınca epey stres yaptım ben de bakalım bu hafta da çıkmazsa doktoru arayıp sorucaz, bir sorun mu var normal mi diye. çocuğa da sıkıntı yapıyor bize de, uyku düzeni falan epey bozuldu. gece yarısı uyuyor, sabaha kadar birkaç kez uyanıyor sonra da öğlenlere kadar uyuyor. dişler çıkınca düzelir diye umut ediyorum.
evet canım cd leri ben bir kutuda saklıyorum
bebeğim anlayacak yaşa gelince vericem ona.
kızım iyi canım çok şükür de bu ara diş sorunumuz var bahsetmiştim
alt dişlerden 1 tanesi bayramda çıktı, diğeri henüz çıkmadı.
aslında peşpeşe çıkması gerek diye biliyorum. birçok bebekte öyle olmuş
bizimki çıkmayınca epey stres yaptım ben de bakalım bu hafta da çıkmazsa doktoru arayıp sorucaz, bir sorun mu var normal mi diye. çocuğa da sıkıntı yapıyor bize de, uyku düzeni falan epey bozuldu. gece yarısı uyuyor, sabaha kadar birkaç kez uyanıyor sonra da öğlenlere kadar uyuyor. dişler çıkınca düzelir diye umut ediyorum.
rabiacım bizde strese giriyoruz yavaş yavaş gün yaklaştıkça ama düşününce de hiç yaşamadığımız bir acı ve sancı o yüzden korkmuyorum pek yaşamış biliyor olsam korkardım belki yada korkulacak birşey yokmuş derdim,artık yaşayıp öğreneceğiz nasıl olduğunu.zannedersen sadece son gün ve hastaneye giderken bir stres ve heyecan olur bende oda işte bir gün.sonra herkesin çektiği acıyı çekeceğiz belkide bizim bünyemize ağır gelmeyecek ve bizde 2 günde ayağa kalkacağız bilemeyiz.allah yardımcımız olsun bakalım inşallah kolay geçer herşey canım hepimiz için
geçmiş olsun canım tez zamanda sorunsuz çıkar inşallah.çocuk için zor bir durum diş çıkarmak derler doktora sorarsın ilaç falan verir belki.uykusuda düzelir inşallah çabucak dişerini çıkarırda
kızlar kiloları sorun etmeyin, doğumdan sonra bir şekilde verirsiniz merak etmeyin.
zaten çoğu doğumda gidiyor. yani benim öyle olmuştu. ama emzirme dönemi ben yemeyi içmeyi epey abarttım süt olsun diye ve 1-2 kilo da öyle aldım. 1 aydır falan dikkat ediyorum yediğime içtiğime. diyet gibi de değil de sadece dikkat ediyorum. tatlıyı, hamur işlerini, çikolata abur cubur tarzı şeyleri kestim ve 2 kg verdim bile. daha da vericem inşallah yaza kadar. o yüzden şimdiden kilo takıntısı yapıp bebişlerinizi aç bırakmayın. ama tabi hamur işlerini ve tatlıyı aşırı yemeyin. ama protein, karbonhidrat meyve ve sebzeyi bol tüketin. sütü de ihmal etmeyin.
limoncum hele sen maşallah boyun süper o boya 80 de olsan 85 de olsan abartılı durmaz. o yüzden hiç takma :CüvCüv:
evet bende öyle düşünmeye çalışıyorum.şimdi ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum.sevgiler.tekrar görüşmek üzere inşallah.
kızlar akşam misafir gelecek benim kalkıp hazırlanmam lazım. evi süpürmem lazım. hala pinekliyorum makinanın başında. ama hiç canım istemiyor yaaaaaaa. ama yapmam lazım.
yok tatlım takmıyorum vericez bi şekilde ben durmadan yiyorum valla hamurişi falan çok yemiyorum hatta hiç ama çikolatadan vazgeçemiyorum. çok canım çekiyo çooooooookkkkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?