Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

teşekkür ederim yapraknil.sıkılıp duruyordum allahtan size denk geldim.çok güzelsiniz hepiniz

sağolasın canım, ne güzel bak burada sıkıntın falan kalmaz merak etme.
bebişin doğunca da sıkıştığın yerde gelirsin soracaklarını sorarsın
sana cevap verecek birileri mutlaka oluyor merak etme canım :1hug:

ay inşallah doğum öncesi sizi bulduğum çok güzel oldu.çok stersteydim.

rabiacım bizde strese giriyoruz yavaş yavaş gün yaklaştıkça ama düşününce de hiç yaşamadığımız bir acı ve sancı o yüzden korkmuyorum pek yaşamış biliyor olsam korkardım belki yada korkulacak birşey yokmuş derdim,artık yaşayıp öğreneceğiz nasıl olduğunu.zannedersen sadece son gün ve hastaneye giderken bir stres ve heyecan olur bende oda işte bir gün.sonra herkesin çektiği acıyı çekeceğiz belkide bizim bünyemize ağır gelmeyecek ve bizde 2 günde ayağa kalkacağız bilemeyiz.allah yardımcımız olsun bakalım inşallah kolay geçer herşey canım hepimiz için

evet canım çanta işini bu hafta halledeceğim bakalım kısmetse. dursun bir kenarda. hazır olsun ne olur ne olmaz. ama inş. kızım zamanında gelsin.

banada az az sık sık ye dedi. çok almışsın yeme demiyor ama boyun var dua et çok zorlamıyor seni diyor. ben 15 günde bir tartılıyorum. ama durumum vahim. opuyorumnanaktan

evet banada çok almışsın demiyor ama ben kendimi öyle görünce tuhaf geliyor işte.heralde 70 e çıkarım doğuma kadar.ben 60a bile çıkmamıştım hiç çok tuhaf birşey ya birden bire kendini öyle görmek,ama korkum yok alsamda veririm vermek istediğim her zaman kilo verebiliyorum şükür.sende verirsin takma kafana insan isteyince veriyor kilo bence

canım ben 60 kilo ile hamile kalmıştım boy 178 şimdi 78 kiloyum doğuma 85 olcam sanırım. aman çok takmıyorum. veririz bi şekilde yeterki bebişler sağlıkla gelsin tatlım.

teşekkür ederim canım inşallah.evet en güzel hediye banada eşimede oğlumuzu görmek olur.cd yide saklar ilerde veririz artık oğlumuza.senin kızın nasıl yapraknilcim iyidir inşallah

canım ben 60 kilo ile hamile kalmıştım boy 178 şimdi 78 kiloyum doğuma 85 olcam sanırım. aman çok takmıyorum. veririz bi şekilde yeterki bebişler sağlıkla gelsin tatlım.

veririz canım takmayalım bencede benim boyum 1.60 falan o yüzden tombiş birşey oldum sanki.kendimi hiç böyle görmemiştim heralde doğumdan sonra kiloyu verir bidahada almam yakışmıyor bana kilo.hele çocuklar olsun sağlıcakla sonra kendimize dikkat ederiz artık

teşekkür ederim canım inşallah.evet en güzel hediye banada eşimede oğlumuzu görmek olur.cd yide saklar ilerde veririz artık oğlumuza.senin kızın nasıl yapraknilcim iyidir inşallah

evet canım cd leri ben bir kutuda saklıyorum
bebeğim anlayacak yaşa gelince vericem ona.

kızım iyi canım çok şükür de bu ara diş sorunumuz var bahsetmiştim
alt dişlerden 1 tanesi bayramda çıktı, diğeri henüz çıkmadı.
aslında peşpeşe çıkması gerek diye biliyorum. birçok bebekte öyle olmuş
bizimki çıkmayınca epey stres yaptım ben de bakalım bu hafta da çıkmazsa doktoru arayıp sorucaz, bir sorun mu var normal mi diye. çocuğa da sıkıntı yapıyor bize de, uyku düzeni falan epey bozuldu. gece yarısı uyuyor, sabaha kadar birkaç kez uyanıyor sonra da öğlenlere kadar uyuyor. dişler çıkınca düzelir diye umut ediyorum.

bende kendimi çok kötü hissediyorum ama ne yapalım az kaldı canım.

evet canım bir sürü cdmiz oldu. büyüyünce vereceğiz kısmetse çocuklarımıza.
oyyyy kıyamam ona sıkıntı yapıyodur tabi huzursuz oluyodur kuzucuk. inş. e kısa zamanda atlatır. dişleri ile beraber uykusuda düzene girer sanırım canım. geçmiş olsun şimdiden.

bide yapraknil bişey soracağım doktorun verdiği cdlerdeki görüntülere yakın oluyor mu bebişlerin yüzleri onu merak ediyorum çok.

geçmiş olsun canım tez zamanda sorunsuz çıkar inşallah.çocuk için zor bir durum diş çıkarmak derler doktora sorarsın ilaç falan verir belki.uykusuda düzelir inşallah çabucak dişerini çıkarırda

kızlar kiloları sorun etmeyin, doğumdan sonra bir şekilde verirsiniz merak etmeyin.
zaten çoğu doğumda gidiyor. yani benim öyle olmuştu. ama emzirme dönemi ben yemeyi içmeyi epey abarttım süt olsun diye ve 1-2 kilo da öyle aldım. 1 aydır falan dikkat ediyorum yediğime içtiğime. diyet gibi de değil de sadece dikkat ediyorum. tatlıyı, hamur işlerini, çikolata abur cubur tarzı şeyleri kestim ve 2 kg verdim bile. daha da vericem inşallah yaza kadar. o yüzden şimdiden kilo takıntısı yapıp bebişlerinizi aç bırakmayın. ama tabi hamur işlerini ve tatlıyı aşırı yemeyin. ama protein, karbonhidrat meyve ve sebzeyi bol tüketin. sütü de ihmal etmeyin.
limoncum hele sen maşallah boyun süper o boya 80 de olsan 85 de olsan abartılı durmaz. o yüzden hiç takma :CüvCüv:

kızlar akşam misafir gelecek benim kalkıp hazırlanmam lazım. evi süpürmem lazım. hala pinekliyorum makinanın başında. ama hiç canım istemiyor yaaaaaaa. ama yapmam lazım.

evet bende öyle düşünmeye çalışıyorum.şimdi ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum.sevgiler.tekrar görüşmek üzere inşallah.

sağol canım, evet epey sorunlu bir dönem ki daha başındayız biz.
ilaçları var canım, ağrı kesici, ateş düşürücü şurup ve fitiller ve diş jelimiz var.
onlar olmasa zaten işimiz daha zor. inşallah daha fazla zorlamadan çıkarır da biraz oh deriz.

yok tatlım takmıyorum vericez bi şekilde ben durmadan yiyorum valla hamurişi falan çok yemiyorum hatta hiç ama çikolatadan vazgeçemiyorum. çok canım çekiyo çooooooookkkkkk.

kızlar akşam misafir gelecek benim kalkıp hazırlanmam lazım. evi süpürmem lazım. hala pinekliyorum makinanın başında. ama hiç canım istemiyor yaaaaaaa. ama yapmam lazım.

ay canım ya, bu halinle nasıl temizlik yapacaksın ki sen
eşin falan yok mu evde yardım etse, ya da bir temizlikçi çağırsaydın keşke
çok dikketli ol canım, son haftalar şakaya gelmez. kendini yormadan yavaş yavaş yap o zaman vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…