- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.321
ay canım ya, bu halinle nasıl temizlik yapacaksın ki sen
eşin falan yok mu evde yardım etse, ya da bir temizlikçi çağırsaydın keşke
çok dikketli ol canım, son haftalar şakaya gelmez. kendini yormadan yavaş yavaş yap o zaman vereliniortak
yok tatlım takmıyorum vericez bi şekilde ben durmadan yiyorum valla hamurişi falan çok yemiyorum hatta hiç ama çikolatadan vazgeçemiyorum. çok canım çekiyo çooooooookkkkkk.
bide yapraknil bişey soracağım doktorun verdiği cdlerdeki görüntülere yakın oluyor mu bebişlerin yüzleri onu merak ediyorum çok.
ye o zaman canım, boşver
afiyet olsun yarasın bebişine cokacimcoook
ay canım, sen de benim gibi bebişin yüzünü çok merak edenlerdensin.
biraz benziyor ama, onlar daha hayalimsi görüntüler,
bebişler çok daha güzel oluyor ama tabi kemik yapısı duruşu falan benziyor.
eşim işte bugün canım saat beş buçuk gibi gelir. temizlikçi falanda güvenemiyorum tatlım ya şimdilik kendim yavaş yavaş yapıyorum. eşim evde iken derin derin süpürüyor. bende siliyorum. birlikte yapıyoruz tatlım. ama eşim bu hafta nöbetçi mecbur iş başa düştü.
limoncum aynen ya şu çikolataya bayılıyorum hergün yiyorum birkaçtane.eşimde diyor çocukta senin gibi olursa yandık size çikolata dayanmaz bu gidişle.ama ne yapayım en çok severek yediğim şey çikolata benimde
ben şu ara bebişten hiç fırsat bulup yapamıyorum
mecburen temizlikçi geliyor,
o zaman çok dikkatli ol canım, yavaş yavaş dinlene dinlene yap.
çok yorma sakın kendini, kolay gelsin canım.
limoncum aynen ya şu çikolataya bayılıyorum hergün yiyorum birkaçtane.eşimde diyor çocukta senin gibi olursa yandık size çikolata dayanmaz bu gidişle.ama ne yapayım en çok severek yediğim şey çikolata benimde
evet ben çok merak ediyorum. doktorum verdiği renkli fotolara benzeyecek mi diye. bizimki babasına benziyor gibi geliyor. dur bakalım ne çıkacak göbişten. ayyyyy çok heyecanlı yawwwwwwwwwww.
ay bana çikolata demeyin, dayanamıyorum
çok seviyorum, ama irademi kullanıyorum şu ara ve
haftada 1 ancak yiyiyorum.:icecream:
ay bana çikolata demeyin, dayanamıyorum
çok seviyorum, ama irademi kullanıyorum şu ara ve
haftada 1 ancak yiyiyorum.:icecream:
usg görüntülerinde bebeişimi herkes bana benzetiyordu
bir doğdu babasının kopyası, zamanla değişiyor tabi
giderek bana da benzemeye başladı
daha da değişecek ama o cd görüntüleri çok belirleyici olmuyor yani.
bak ben bir ara bebişimin usg fotolarını ve ilk doğduğu ve şimdiki fotolarını eklerim buraya sen karar verirsin sositososito
ay canım, sen de benim gibi bebişin yüzünü çok merak edenlerdensin.
biraz benziyor ama, onlar daha hayalimsi görüntüler,
bebişler çok daha güzel oluyor ama tabi kemik yapısı duruşu falan benziyor.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrik ediyorum seni bende kendimi tutabilsem keşke
ekle canım fırsatın olduğu zaman ben çok merak ediyorum. senin kızının allah nazardan saklasın gözlerine bayılıyorum ya maşallah. bakalım bizimkiler nasıl olacak.
bende çok merak ediyorum canım son verdiği ultasonda sadece yüzünü çekip vermişti eşime diyorum aynı bana benziyor sana benzemiyor diye kıskansın diy.oda diyor sana benzesin yeterki ben kıskanmam.ama sanki biraz beni andırıyor gibiydi.ama ben razıyım babayada banada benzeeyebilir başkasına benzemesinde
sende çikolatacısın desene yaprakmilcim.ama bence çikolata kilo aldırmıyor yiyebilirsin.ben eskiden beri çok yiyorum kilom hiç değişmezdi istediğim kadar tatlı çikolata yesemde,ama yemeği fazla kaçırınca değişiyor bence.
bende çok merak ediyorum canım son verdiği ultasonda sadece yüzünü çekip vermişti eşime diyorum aynı bana benziyor sana benzemiyor diye kıskansın diy.oda diyor sana benzesin yeterki ben kıskanmam.ama sanki biraz beni andırıyor gibiydi.ama ben razıyım babayada banada benzeeyebilir başkasına benzemesinde
canım sen ne kadarlık hamilesin şuan ne kadar vardı seninle aramızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?