Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

eşim işte bugün canım saat beş buçuk gibi gelir. temizlikçi falanda güvenemiyorum tatlım ya şimdilik kendim yavaş yavaş yapıyorum. eşim evde iken derin derin süpürüyor. bende siliyorum. birlikte yapıyoruz tatlım. ama eşim bu hafta nöbetçi mecbur iş başa düştü.

yok tatlım takmıyorum vericez bi şekilde ben durmadan yiyorum valla hamurişi falan çok yemiyorum hatta hiç ama çikolatadan vazgeçemiyorum. çok canım çekiyo çooooooookkkkkk.

limoncum aynen ya şu çikolataya bayılıyorum hergün yiyorum birkaçtane.eşimde diyor çocukta senin gibi olursa yandık size çikolata dayanmaz bu gidişle.ama ne yapayım en çok severek yediğim şey çikolata benimde

bide yapraknil bişey soracağım doktorun verdiği cdlerdeki görüntülere yakın oluyor mu bebişlerin yüzleri onu merak ediyorum çok.

ay canım, sen de benim gibi bebişin yüzünü çok merak edenlerdensin.
biraz benziyor ama, onlar daha hayalimsi görüntüler,
bebişler çok daha güzel oluyor ama tabi kemik yapısı duruşu falan benziyor.

evet ben çok merak ediyorum. doktorum verdiği renkli fotolara benzeyecek mi diye. bizimki babasına benziyor gibi geliyor. dur bakalım ne çıkacak göbişten. ayyyyy çok heyecanlı yawwwwwwwwwww.

ben şu ara bebişten hiç fırsat bulup yapamıyorum
mecburen temizlikçi geliyor,

o zaman çok dikkatli ol canım, yavaş yavaş dinlene dinlene yap.
çok yorma sakın kendini, kolay gelsin canım.

ay bana çikolata demeyin, dayanamıyorum
çok seviyorum, ama irademi kullanıyorum şu ara ve
haftada 1 ancak yiyiyorum.:icecream:

ben şu ara bebişten hiç fırsat bulup yapamıyorum
mecburen temizlikçi geliyor,

o zaman çok dikkatli ol canım, yavaş yavaş dinlene dinlene yap.
çok yorma sakın kendini, kolay gelsin canım.

sağol tatlım. çok dip köşe yapmıcam zaten söyle bi süpürüp toz alayım yeter. dinlene dinlene yapacağım çok zorlamıcam kendimi. eşim gelincede banyo ve tuvaletleri ona yaptırırım.

evet öyle diyolar eğer anne neyi severek yerse çocukta ona düşkün olurmuş diyorlar. ama bakalım bizimkiler ne olacak canım.

evet ben çok merak ediyorum. doktorum verdiği renkli fotolara benzeyecek mi diye. bizimki babasına benziyor gibi geliyor. dur bakalım ne çıkacak göbişten. ayyyyy çok heyecanlı yawwwwwwwwwww.

usg görüntülerinde bebeişimi herkes bana benzetiyordu
bir doğdu babasının kopyası, zamanla değişiyor tabi
giderek bana da benzemeye başladı
daha da değişecek ama o cd görüntüleri çok belirleyici olmuyor yani.
bak ben bir ara bebişimin usg fotolarını ve ilk doğduğu ve şimdiki fotolarını eklerim buraya sen karar verirsin sositososito

ay bana çikolata demeyin, dayanamıyorum
çok seviyorum, ama irademi kullanıyorum şu ara ve
haftada 1 ancak yiyiyorum.:icecream:

sende çikolatacısın desene yaprakmilcim.ama bence çikolata kilo aldırmıyor yiyebilirsin.ben eskiden beri çok yiyorum kilom hiç değişmezdi istediğim kadar tatlı çikolata yesemde,ama yemeği fazla kaçırınca değişiyor bence.

ekle canım fırsatın olduğu zaman ben çok merak ediyorum. senin kızının allah nazardan saklasın gözlerine bayılıyorum ya maşallah. bakalım bizimkiler nasıl olacak.

bende çok merak ediyorum canım son verdiği ultasonda sadece yüzünü çekip vermişti eşime diyorum aynı bana benziyor sana benzemiyor diye kıskansın diy.oda diyor sana benzesin yeterki ben kıskanmam.ama sanki biraz beni andırıyor gibiydi.ama ben razıyım babayada banada benzeeyebilir başkasına benzemesinde

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrik ediyorum seni bende kendimi tutabilsem keşke

sen şu an tutma zaten, ye boşver :icecream:
hamileyken ben de tutmuyordum
hatta ek gıdaya geçene kadar dikkat etmiyordum
ama artık sadece anne sütü vermiyorum, ek gıdalara geçtik
ben de yediğime içtiğime dikkat ediyorum.

canım sen ne kadarlık hamilesin şuan ne kadar vardı seninle aramızda.

ay canım aldırmazmı,
yağ, şeker ne ararsan var.
ama tabi aşırıya kaçmazsan, arada sırada yersen aldırmaz.
ama ben birara abarttım, paket paket yiyiyordum.
neyse şu ara tutuyorum kendimi, bakalım nereye kadar.
ama haftada 1 kere ödül veriyorum kendime ve 1 paket yeme hakkım var :icecream:

yok canım babaya benziyor diye kıskanılır mı sonuçta bebişler aşık olduğumuz adamların bir parçası. onların bize hediyesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…