- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.341
31 hafta 4 günlük caım şuan benim
benim yaramaz uyandı, çıkıyorum kızlar
kendinize iyi bakın.
canım sezeryan olursak sanırım aynı haftada doğurcaz çok yakın olcaz tatlım.
kızlar size doyum olmaz ama ben yavaş yavaş çıkıyorum hafta sonları dershanem var.2010 kpss için bakalım bir faydası olacakmı.hepinize iyi günler kızlar görüşürüz öptümmm
evet canım aynı hafta olacak seninle kısmetse.belki görüşürüz hastanede bellimi olur.takvim yapmayıda bilmiyorum birara anlatırsınız yaparım olurmu.şimdi çıkmam lazım sende misafirlerine hazırlık yaparsın görüşürüz yine öptümm canım
slm mecbue.nasılsın?ya şimdi kadınlar kulubüne giriş yaptım kendi panelimi açtım sonra bu sayfayı nasıl bulucam?
slm sevinç.hayırlı günler.nasılsın?senin 31 haftalık dimi bebeğin?şuan bebeğin hagi fozisyonda duruyor?kafası aşağıda mı? yukarıda mı?benim 37 haftalık ama hala kafası yukarıda.ben normal doğum istiyorum.bazıları doğuma kadar döner diyor bazıları da artık dönmez diyor.doktorda 1 hafta daha bakılım diyor.yani her ağızdan bir laf çıkıyor.kafam karıştı.ama inşallah döner.çünkü ben sezeryandan daha çok korkuyorum.normal doğumu bir iki saat çekiyorsun sezeryanı daha çok çekiyorsun bence.çevremde gördüğüm kadarıyla tabi...
kızlar merhaba,nasılsınız?yeni arkadaşlar gelmiş,hoşgeldiniz...umarım sıkıntısız bir gebelik ve doğum gerçekleştirirsiniz...kızlar dediğim gibi ne doktorunuza ne de hastaneye olan güveninizi kaybetmeyin,bu benim şanssızlığım tamamen diye düşünüyorum..haftaya Ahmet beye kontrole gidicem,şu anda ilaçla kanamayı kontrol ediyorum ancak...bırakırsam kanıycam yine galiba...bi yandan da antibiyotik kullanıyorum.inşallah gidince güzel haberler vericek doktorumuz,herşey normal diycek inşallah...gün geçtikçe toparlanıyorum,tekrar bir kanama olmazsa 1 haftaya kadar kalkarım herhalde...Elif iyi çok şükür,annem herşeyiyle ilgileniyo,babası da ilgileniyo,daha 20 gün kadar burda annem,sonra bi bakıcı bulmak lazım ama,iyi bi bakıcı bulurum inşallah..tek başına başedemem çünkü gibime geliyo...
medicalde doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
canım bende cvp vermiş olayım.bende 32 haftalık hamileyim. bebek hala doğum pozisyonunda değil. ama daha doğum pozisyonu alır diye düşünüyorum. son ana kadar bile pozisyon değiştirebiliyormuş bebek. sende normal doğum istiyorsan bekle canım. umarım döner bebiş ve normal doğum yaparsın. ben sezeryan olmak istiyorum. bu yüzden dönüp dönmeme konusunu hiç düşünmüyorum tatlım. bende normal doğumdan korkuyorm. allah hayırlısı ne ise onu kısmet etsin hepimize. bakalım sen birazcık daha bekle büyüsün bebiş. dönmezse yapacak bişey yok ama herşeyde bi hayır vardır diye düşün canım.
slm sevinç.hayırlı günler.nasılsın?senin 31 haftalık dimi bebeğin?şuan bebeğin hagi fozisyonda duruyor?kafası aşağıda mı? yukarıda mı?benim 37 haftalık ama hala kafası yukarıda.ben normal doğum istiyorum.bazıları doğuma kadar döner diyor bazıları da artık dönmez diyor.doktorda 1 hafta daha bakılım diyor.yani her ağızdan bir laf çıkıyor.kafam karıştı.ama inşallah döner.çünkü ben sezeryandan daha çok korkuyorum.normal doğumu bir iki saat çekiyorsun sezeryanı daha çok çekiyorsun bence.çevremde gördüğüm kadarıyla tabi...
kızlar merhaba,nasılsınız?yeni arkadaşlar gelmiş,hoşgeldiniz...umarım sıkıntısız bir gebelik ve doğum gerçekleştirirsiniz...kızlar dediğim gibi ne doktorunuza ne de hastaneye olan güveninizi kaybetmeyin,bu benim şanssızlığım tamamen diye düşünüyorum..haftaya Ahmet beye kontrole gidicem,şu anda ilaçla kanamayı kontrol ediyorum ancak...bırakırsam kanıycam yine galiba...bi yandan da antibiyotik kullanıyorum.inşallah gidince güzel haberler vericek doktorumuz,herşey normal diycek inşallah...gün geçtikçe toparlanıyorum,tekrar bir kanama olmazsa 1 haftaya kadar kalkarım herhalde...Elif iyi çok şükür,annem herşeyiyle ilgileniyo,babası da ilgileniyo,daha 20 gün kadar burda annem,sonra bi bakıcı bulmak lazım ama,iyi bi bakıcı bulurum inşallah..tek başına başedemem çünkü gibime geliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?