- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.361
medicalde doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
slm rabiacım iyim sen nasılsın giriş yapınca ana sayfada forumlar çıkıyo gebelik yazan yerde doktor ve hastane tavsiyeleri var oraya tıklarsan açılır sonrada bu topici bulup yazarsın karışıkmı anlattım yoksa
vallahi ben doğum yapalı 8 ay oldu 750 liraya yapmıştım yeni fiyatlar farklıdır helende ocak ayından sonra iyice deyişir gibime geliyo tabi epidural ve özel oda fiyatları deyiştiriyo
canım sen hangi ayda doğum yaptın.galiba hazirana denk geliyor.o zaman da normal doğum 100 lira sezeryan 250 yada 300 sezeryanı tam bilmiyorum da normal kesin 100 liraydı.çünkü bizim arkadaş zübeydeye gidiyordu.medikal kampanya yapınca tam da ona denk geldi o zman medikalde yaptı doğumu.
ben 18 nisanda doğurdum keşke haziranda olsaydı kampanya için deyilde normal doğum ayı haziran sonu temmuz başıydı ben fakülteden kuvöz olmadığı için bütün hastaneler arandıktan sonra sadece medicalde olduğu için oraya sevk edildim ben fiyatı falan düşünecek durumda deyildim zaten doktorlar kendileri konşup fiyat alıp sevk ettiler beni oraya doğumdan önce 10 gün tedavi gördüm orda doğumdan sonrada 2 gün kaldım kızımda 25 gün kuvözde yattı oplam 750 lira ödedik şuda var benden sabah akşam tahlil alıyolardı kan idrar bie 24 saatlik bi idrar tahlili yapıldı ankaraya gönderildi falan faturaya sonradan bakınca bunların hepsi yansımış benim orda yattığım 10 gün falan ama o zaman bana çok makul gelmişti
canım çok geçmiş olsun.evet o zamn çok normal.çünkü benimde erken doğum teklikem vardı bebeğimde çok küçüktü.suyu azdı.eğer doğersa küvezde yatar dedi doktor.bizde küvez fiyatlarını sorduk.bir günlük 150 tl dedi medikal.bizimde fazla durumumuz yok zaten zar zor medikale gidiyorum.bide öyle olunca çok korktuk.hastane değiştirelim diye düşündük.doktorla konuştuk sonra.oda ben size sorun olnca söylerim değiştirirsiniz dedi.ama allahtan sorun olmadı.düzeldi hem büyüdü hemde suyu normal oldu.
selam kızlar, nasılsınız,
mecburecim karşılaşamadık bir türlü seninle de
cmtsi sen çıkmışsın ben gelmişim, ben çıkmışım sen gelmişsin
annenler gitmiş, Allah kavuştursun,
yaza kadar ecrin de iyice büyüyecek, yaşını geçicek
inşallah o zaman birlikte gidersiniz kızınla
paricim valla canım sana ne desem
gerçekten yaşadıkların talihsizlik, umarım en kısa zamanda tamamen iyileşirsin
bebeğine de tek başına bakabilecek gücü toplarsın canım. kontrollerini ihmal etme sen, en kısa zamanda toparlanacaksın diye düşünüyorum :gitme:.
kızlar malesef bu doğum işi tamamen şans, yani bazen sonuna kadar herşey yolunda gider ama Allah korusun doğum zamanı pari gibi , mecbue gibi böyle beklenmedik şeyler yaşabilirsiniz
ya da bazen de her şey kötü gider ama doğumunuz çok güzel geçer.
ya da hem hamilelik hem de doğum herşey güzel de olabilir. ben bir sorun yaşamadım çok şükür. umarım sizler de o sorun yaşamayanlardan olursunuz, hayırlısıyla ve sağlıklı olarak bebeklerinizi kucağınıza almak nasip olur.:Saruboceq:
evet kuvöz fiayatları günlük 150 lira ama biz sevkli gittiyimiz için sağlık güvencemiz karşıladı öyle bi durumda karşılamasa bile arabayı satarsın evi satarsın kredi çekersin elinden ne geliyosa onu yapıyosun şöyle bi gerçekte var türkiyede kuvöz sıkıntısı çok düşünsene fakülte gibi bi hastanede medicalin belki 2 yada 3 katı büyük kuvöz yokmuş zübeydede şevket yılmazda hiçbiyerde bulamadılar kadındoğuma dair herşey diye reklam yapıyo jimer ordada yokmuş beni ordan yolladılar fakülteye alslında benim hikayem çok karışık ve can sıkıcı hamileliyimin ilk başlarından beri keşke ahmet beyi tanıyo olup ona gitseydim ama kader işte
evet kısmet olmadı bitürlü napalım bu cadılar ne zaman izin verirlerse o zaman girebiliyoruz uyuyunca hemen yiyceklerini hazırlıyorum uyudu uyandı kahvaltı yaptı şimdi uyudu çorbasını yaptım yoğurdunu hazırladım meyvesini derken gece oluyo sabah gene aynı rutine bağladık yani evet pari çok talihsiz şeyler yaşıyo malesef ben sorunlu bi doğum yaptım ama şükür atlattım sonra
canım çok geçmiş olsun.evet o zamn çok normal.çünkü benimde erken doğum teklikem vardı bebeğimde çok küçüktü.suyu azdı.eğer doğersa küvezde yatar dedi doktor.bizde küvez fiyatlarını sorduk.bir günlük 150 tl dedi medikal.bizimde fazla durumumuz yok zaten zar zor medikale gidiyorum.bide öyle olunca çok korktuk.hastane değiştirelim diye düşündük.doktorla konuştuk sonra.oda ben size sorun olnca söylerim değiştirirsiniz dedi.ama allahtan sorun olmadı.düzeldi hem büyüdü hemde suyu normal oldu.
canım senin 38. haftan btiyor artık bu zamandan sonra kuvöz gerekli olur mu olmaz sanırım. doktor ne diyor. çünkü sezeryanlarda hep 38.hafta dolunca alıyorlar bebeği. sorun olacak olsa almazlardı. zaten bebeğinde sağlıklıymış. sorun olsa doğumdan sonra kuvöz gerekir diye söylerdi doktor sanırım.
evet canım benim bir sorunum kalmadı artık.artık kuvöz gerekmiyor.bu hafta 38 olcak benim perşembe gidicem.eğer yine ters pozisyondaysa sezeryan günü verir heralde.diğer arkadaşlarında dediği gibi.bide bu hafta tesleri vericekmiş.geçen hafta öyle söyledi.haftaya da tesler var onları yaparız dedi.
tabi canım haklısın öyle bir zamanda insan mal mülk para düşünemez.allah allah çok ilginç küvez olmaması zübeyde de bile yok öylemi?hayret yani ne diyelim...çok zor allah hiçkimseye sıkıntı yaşatmasın...
evet canım, benimki de sabah kahvaltısını yapıp uyudu,
az önce uyandı, ben de çorbasını yapıcam şimdi acıkır birazdan
yoğurdu dün gece hazırlamıştık, onu da çıkardım dolaptan biraz ısınsın.
çorba hazır olana kadar çok acıkırsa onu veririm.
evet canım bundan sonra böyle, işimiz gücümüz onlar
ben de size bakayım dedim, diğer topikte de arkadaşın bebeği hasta
onu da merak ettim. şimdi çıkayım sonra fırsat olursa gelirim yine.
canım hayırlısı ne ise o olsun tatlım. testler ne testleriymiş ki ? ben hiç duymadım.
ya bende bilmiyorum.doktor söylemedi.yani ne testi olduğunu.ama ben orda doğum günü almaya gelen biriyle konuştum.denk geldi.ne testi veriyor diye sordum.normal olursa alttan inceliyorlarmış dğum yapmaya musaitmi açılabilirmi diye kann testi falan.ben yaptırdıktan sonra yazarım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?