- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.381
anladım canım. sen çatı muayenesi olmadın mı? o zaman bu gittiğinde bakar. kan testi falanda yapılır sonuçta redbir olsun diye. bakalım sen bi git bakalımda bizede bilgi verirsin tatlım.
Sen oldun mu canım çatı muayenesi?
slm kızlar
ya evet çatı muayenesi bende olmayı düşünmüyorum sezeryan isteyince çatı muayenesi yapmaz heralde.çünkü normal doğum yapmayacaksam niye muayene yaptırayım.zaten çok korkuyorum geçen gittiğimde hemşiresi dedi doktor bey karından mı aşağıdanmı muayene diye doktor karından dedi.biran şok oldum aşağıdan muayene yapacak diye allahtan değilmiş.hiç olmadan da doğururuz inşallah limoncum
inş. canım ya olmadan doğururuz benim kabusum çünkü şu aşağıdan muayene. ama doğumda mecbur sezeryanda olsak açılcaz. ama bilmiyorum belki sonda takmazlar lavman yapmazlar bize bizde öyle girer çıkarız. çok mu hayal kurdum ne:roflol::roflol::roflol:
canım sen nasılsın kanaman vardı düzeldimi bir sorun yok dimi artık
evet canım düzeldi.iyiyim.saol.perşembe gidicem ben doktora.çatı muayenesini doktor mu yapıyor?bence yukarıda hemşireler falan yapıyordur ya.çünkü kadın yaptırmış doktora sonuç getirmişti hastanede.
ben doktor diye biliyorum canım ama emin değilim.doğumuda doktor yaptırdığı için muayeneyide o yapar uygunmu diye heralde.bakalım sen yaptır da bizide bilgilendirirsin
ayyyy.offff nedir bu biz kadınların çektikleri yaaaaa.ağrısı sızısı çilesi yetmiyor bide bunlar var.napcaz bilmiyorum bende çooooooook utanırım yaaaaaaaa
canım ben magnezyum kullanmadım hiç kan hapı ve elevit kullanıyorum her gün
sana verdimi magnezyum
ayy hergünde ne çobası yapsam diyede düşünüyorum artık kaydirigubbakcemile3cadıya ne yedirsem diye bakalım bu çarşamba falan bizde yeşim teyzemize gideriz galiba nasılmış fındıkkurdum gene testlerimiz varmı bakacaz
selam kızlar,
muhabbet epey koyu burada, ne güzel
ben bebişimden fırsat bulup pek giremiyorum.
çatı muaynesi normal doğum olacaksa yapılıyor evet,
ben de olmamıştım, sezeryana karar verince gerek kalmadı
ama doktor yapıyor diye biliyorum ve alttan oluyor kızlar
karından olmaz, ya boşverin utanmayın
ben ahmet beye kaç kez alttan muayne oldum
hele bir seferinde adetliydim yani düşünün
ama mecburen yani, kistim vardı ve vajinal usg ile bakmıştı
rahim filmi çektirdim bide ben ahmet beye , ohooo neler neler
o yüzden hiç çekinmeyin rahat olun bence, ahmet bey sizlerden daha çekingen :kedi:.
ama limoncum hem mısır olacak hem püsküllü olacak yok tatlım :roflol:
sezeryan istiyorsan sondan da takılacak, lavmanın da yapılacak
operasyon esnasında ihtiyaç gidermek istemezsin sanırım :1shok:
sonrasında da hemen kalkamayacağına göre, mecburen takılacak
ama sondayı hemşire ya da ebeler takıyor, bana 3 kez takılmak zorunda kalmıştı
ilk 2 si patladı, acayip kasmıştım kendimi, çok korktum ve bağırmaya başladım
millet benim bağırmamdan iyice paniğe kapılıp taktırmasak olmazmı demişti :roflol:
ama tamamen benim korkaklığım ve panik ataklığım yüzünden oldu ki
korkulacak hiçbirşey yok, rahat olun yeter vereliniortak
ama lavmanı evde yapmıştım ben, siz de öyle yapabilirsiniz, daha rahat olur hem.
evet benim çok ağrım sancım oluyordu kanamamda oluyordu verdi.vitaminle kan bende kullanıyorum.doğumdan sonra birer kutu daha kullancakmışım.ya başka yerde yazanlardan denk geldim.istanbulda bir kadın kullanıyormuş.son bir ay kala bıraktırmış doktor.normal doğum olacağı için.anlamadım.yazdım neden diye ama cevap yazmadı.merak ettim bende
Lavman nasıl bişey kızlar nasıl yapılıyor ben hiç bilmiyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?