- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.401
makattan yapılıyor diye biliyorum ama içeriye ne kadar sıvı veriliyor ve nasıl birşey bilmiyorum canım
Bağırsakları boşaltmak için mi acaba?
Kızlar siz milupa ya üye oldunuz mu?
evet evde yapsak onu bari daha rahat olur bencede sadece sondayı çekeriz o zaman,zor bişey diye biliyorum bakalım bize yapılırken ben ne kadar bağıracağım bilmem canım
inş. canım ya olmadan doğururuz benim kabusum çünkü şu aşağıdan muayene. ama doğumda mecbur sezeryanda olsak açılcaz. ama bilmiyorum belki sonda takmazlar lavman yapmazlar bize bizde öyle girer çıkarız. çok mu hayal kurdum ne:roflol::roflol::roflol:
o kadar uğraştım çorba yaptım, birkaç yudum yiyip uyudu cadı.
kalkınca tekrar deniycem bakalım.
canım ben genelde sebze çorbası yapıyorum,
bazen tarhana, bazen de yoğurt çorbası.
birara tarif verelim birbirimize, sen bildiklerini bana yazarsın ben de sana.
canım bize arif bey 6 aydan sonra bir sorun olmadığı sürece 3 ayda bir olacak kontroller dedi
size yeşim hn. öyle bişey dedi mi, yoksa prematüre olduğu için aylık kontrollere devammı ediyorsunuz ? :sm_confused:
canım senin bebişin de maşallah artık yaşıtlarını yakaladı annesi,
sıkma canını sen vereliniortak
evet canım ben üyeyim
sürekli mail geliyor,
bebelaca da üyeyim ben hatta
oradan da cep tele bilgi msjları geliyor sık sık.
hediyede geldimi?bende üyeyim.hediye de geliyor bana.
bence hiç bağırmazsın,
hatta ay bu kadarmıymış, bumuymuş dersin :içelim:
bence hiç bağırmazsın,
hatta ay bu kadarmıymış, bumuymuş dersin :içelim:
bizim gelişimi normalde olsa prematüre olduğu için her ay olmasa bile çeşitli aylarda testlerimiz oluyo yani epeyi bi zaman ayda birde olmasa sürekli gitmek zorundayız mesela sorun yok ama 1 yaşına girmeden bi nöroloji uzmanına yollayacam sizi içimizin rahat etmesi için dedi şubat ayında kalp doktoruna tekrar kontrolümüz var sorun olmadığını bildiyimiz halde göz muayenesi rop muayenesi yaptırdık işitme testi yaptırdık bunlara benzer testlerimiz var bende yapıyorum sebze yoğurt ama tarhana yemiyo cadı bi ara evet tarif verelim birbirimize
bizim gelişimi normalde olsa prematüre olduğu için her ay olmasa bile çeşitli aylarda testlerimiz oluyo yani epeyi bi zaman ayda birde olmasa sürekli gitmek zorundayız mesela sorun yok ama 1 yaşına girmeden bi nöroloji uzmanına yollayacam sizi içimizin rahat etmesi için dedi şubat ayında kalp doktoruna tekrar kontrolümüz var sorun olmadığını bildiyimiz halde göz muayenesi rop muayenesi yaptırdık işitme testi yaptırdık bunlara benzer testlerimiz var bende yapıyorum sebze yoğurt ama tarhana yemiyo cadı bi ara evet tarif verelim birbirimize
hediyede geldimi?bende üyeyim.hediye de geliyor bana.
Yapraknilcim çooook tatlı kızın.inşallah benimde öyle olur.bide o resimlei nasıl yaptınız?siteyi açtım ama resim eklemeyi bulamadım canım.nerden eklenecek resim?anlatırmısın?
yooo bana hediye falan gelmedi, neye göre gönderiyorlar ki
yoksa beni beğenmiyorlar mı zemuszemus
inşallah yapraknilcim öyle kolay oluverir herşey
ayy canım çok güzell kızın var ya o saçlar falan ne kadar güzel maaşallah nazar değmesin dünya tatlısı
bebek bezi falan yolluyorlar canım 2 tane numune kremler cd falan üye olan herkese yolluyorlar diye biliyorum bebek büyüdükçe yaşına uygun şeylerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?