Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

makattan yapılıyor diye biliyorum ama içeriye ne kadar sıvı veriliyor ve nasıl birşey bilmiyorum canım

Bağırsakları boşaltmak için mi acaba?

evet canım o şekilde.
solusyon tarzı bişey
ucunda uzun ince pipet gibi bir boru var
onu sıkıyorsun içeri ve 10 dak sonra hemen wc ye koşuyorsun
bütün bağırsaklar boşalıyor, 2-3 gün rahatsın sonra.
ama uygulama esnasında birinin yardım etmesi lazım,
ben kendim yapamamıştım mesela, eşim yapmıştı.
karın büyük olunca çok eğilemiyorsun, kendisi yapanlar da varmış ama denersiniz siz de.

kesinlikle hayal limoncum ama çokta ürkütücü deyil 1 yada 2 litreye yakın bi sıvı veriyolar makattan biraz bekledikten sonra wcye gidiyosun sonra ameliyat önlüyünü giyiyosun bunları 16.katta yapıyolar sonra sonda takılıyo ameliyattan önce ama anlatıldığı kadar korkulacak abartılı bişey yok doğumdan sonra odanıza gelincede gene hemşire gelip sizi siliyo temizliyo o zamanda görüyo 12 saaat sonra sondanız çıkıyo bi sorun yoksa işte o son gösterişiniz oluyokaydirigubbakcemile3

bizim gelişimi normalde olsa prematüre olduğu için her ay olmasa bile çeşitli aylarda testlerimiz oluyo yani epeyi bi zaman ayda birde olmasa sürekli gitmek zorundayız mesela sorun yok ama 1 yaşına girmeden bi nöroloji uzmanına yollayacam sizi içimizin rahat etmesi için dedi şubat ayında kalp doktoruna tekrar kontrolümüz var sorun olmadığını bildiyimiz halde göz muayenesi rop muayenesi yaptırdık işitme testi yaptırdık bunlara benzer testlerimiz var bende yapıyorum sebze yoğurt ama tarhana yemiyo cadı bi ara evet tarif verelim birbirimize

Yapraknilcim çooook tatlı kızın.inşallah benimde öyle olur.bide o resimlei nasıl yaptınız?siteyi açtım ama resim eklemeyi bulamadım canım.nerden eklenecek resim?anlatırmısın?

canım tabi tüm testlerini yaptırmak gerekir inşallah hiç problem çıkmaz testlerinde falan.zaten artık kocaman olmuş maaşallah yemek bile seçiyo baksana.dünyaya erken geldi ama maaşallah güçlü kızın var canım çabucak büyür inşallah

selam kızlar nasılsınız, site yavaş sanırım bugün sayfalar geç açılıyor

mecburecim, sen de haklısın canım, tabi ne gerekiyorsa yaptırın. kontrol ettirmekte fayda var. ama maşallah büyüdü artık annesi, cadılık bile yapıyor. yaza kadar daha da toparlayacak. ama tabi doktorunuz ne derse yaptırmak lazım.vereliniortak

Yapraknilcim çooook tatlı kızın.inşallah benimde öyle olur.bide o resimlei nasıl yaptınız?siteyi açtım ama resim eklemeyi bulamadım canım.nerden eklenecek resim?anlatırmısın?

çok teşekkürler canım,
eminim senin de prensesin çok güzel olacaktır opuyorumnanaktan.
canım sen hangi resimleri sordun bu sitede albüm yapmak resim eklemeyi soruyorsan,
onları resimler albümler kısmondan albüm yap, resim ekle falan diyordun sanırım ben de deneye deneye yapmıştım.
eğer çerçeveli fotoğrafları soruyorsan, onları da imikimi.com sitesine üye oluyorsun sonra beğendiğin bir çerçeveye tıklayıp eklemek istediğin fotoyu o çerçeveye yerleştiriyorsun. zor bişey değil yani. deneyerek yapabilirsin ki zaten yapmışsın sanırım.

inşallah yapraknilcim öyle kolay oluverir herşey

olur olur canım merak etme,
yeterki sen kendini sıkma, rahat ol.

ayy canım çok güzell kızın var ya o saçlar falan ne kadar güzel maaşallah nazar değmesin dünya tatlısı

çok teşekkürler sevinçcim,
evet saçlı doğdu benim kızım, giderek çoğalıyor saçlar.
gerçi henüz çok ince telli,
toka falan pek tutmuyor ama yaza kadar gürleşir inşallah zemuszemus.

senin oğlun olacaktı sanırım, ama o da çok tatlı olacaktır eminim. topiğimizin paşası, yakışıklısı olacak o da annesi kaydirigubbakcemile5

bebek bezi falan yolluyorlar canım 2 tane numune kremler cd falan üye olan herkese yolluyorlar diye biliyorum bebek büyüdükçe yaşına uygun şeylerden

aaa tamam,daha bebişim doğmadan önce öyle bişey gelmişti bana
2 adet yeni doğan huggies bez, nivea şampuan, krem falan onu mu diyorsunuz.
o milupadan mı geldi, hatırlamıyorum. birsürü siteye üye olduğum için ben hangisinden geldiğini hatırlayamadım tam, o zaman odur. ama sonra başka bişey gelmedi.
mesela ülker hero baby e de üyeyim. onlar ek gıdaya geçince epey bir numune yollamıştı. mama, muhallebi, bebe bisküvisi falan :icecream:. aklınızda olsun sizinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…