- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.421
olur olur canım merak etme,
yeterki sen kendini sıkma, rahat ol.
çok teşekkürler sevinçcim,
evet saçlı doğdu benim kızım, giderek çoğalıyor saçlar.
gerçi henüz çok ince telli,
toka falan pek tutmuyor ama yaza kadar gürleşir inşallah zemuszemus.
senin oğlun olacaktı sanırım, ama o da çok tatlı olacaktır eminim. topiğimizin paşası, yakışıklısı olacak o da annesi kaydirigubbakcemile5
inşallah canım olsun bizde resimlerini koyarız böyle görürsünüz kısmetse,kızının saçları çok taalı gerçekten artık yaza tokaları takar çıtır çıtır yürür bide ne güzel olur yaa
aaa tamam,daha bebişim doğmadan önce öyle bişey gelmişti bana
2 adet yeni doğan huggies bez, nivea şampuan, krem falan onu mu diyorsunuz.
o milupadan mı geldi, hatırlamıyorum. birsürü siteye üye olduğum için ben hangisinden geldiğini hatırlayamadım tam, o zaman odur. ama sonra başka bişey gelmedi.
mesela ülker hero baby e de üyeyim. onlar ek gıdaya geçince epey bir numune yollamıştı. mama, muhallebi, bebe bisküvisi falan :icecream:. aklınızda olsun sizinde.
inşallah canım, sağlık olsun da hepsi olur.
sevinçcim oğlunun ismini doruk mu koyacaksın,
çok severim doruk ismini, ismiyle yaşasın paşamız inşallah.
onlardır canım hagiess yolluyor tek kullanımlık numune şampuan pişik kremi falanda yolladı.bide hamilelik cd si vardı sanırım.banada birkaç yerden geldi 8-10 tane bezimiz oldu sitelerden gelen molfix de yolladılar ama onu neresi yollamıştı unuttum.bakalım deneyelim hangisi iyiyse ondan alırız.sen hangi bezi kullanıyosun canım
evet canım DORUK olacak kısmetse.her zaman zirvede olsun istedim,annem istedi aslında doruk olsun diye.bana ve daha doğmadan bebeğe çok emeği geçti o hakediyordu isim hakkını onun dediğini yaptım.tabi benimde hoşuma gitti anlamıda güzel.inşallah anlamıa uygun yaşar.inşallah hepimizain çocuğu sağlıcakla yaşar canım
canım ben hemen hemen bütün bezleri kullandım
huggies, pirima, canbebe, molfix, evybaby, babystar
bana çok hediye bez geldi, özellikle benim ailem her geldiğinde ya bebek bezi ya da mama getiriyor, o yüzden bize almaya fırsat bile kalmıyor desem yeridir. her seferinde de farklı bir marka getiriyorlar. ben de hediye olduğu için niye bunu aldınız, şunu alsaydınız demiyorum. ama gariptir ki benim bebeğime en çok babystar iyi geldi, birçok kişinin beğenmediği, kullanmak istemediği bir bez ama biz en çok onda rahat ettik nilmiyorum. aynı kilo ölçülerindeki diğer bezlere göre biraz daha büyük diye belki. ama hepsinden kullanıyorum desem yeridir yani.
evet canım doğrudur.bakalım olsun bizde hepsinden kullanırız hangisi iyi gelirse ondan alırız bidaha.şimdilik birkaç paket molfix aldık bakalım hastanede evde lazım olur ilk zamanlar.ben iyileşene kadarki bezlerini alayım 2-3 haftalık diyorum sonra dışarıya çıktıkça alırız artık deneriz hepsinden bizde
bugün gelen kimse yok canım bizim kızlara ne oldu acaba görüşemedik bugün onlarla
tabi canım ya, öyle yaparsınız. çok da stoklamaya gerek yok.
hemen büyüyorlar, bezler küçülüyor. bi de bazı bezler bazı bebeklere pişik yapabiliyormuş.
o yüzden biz de doğumdan önce 1-2 paket almıştık. sonra bittikçe aldık.
bi de medical parkın altında akuğur market var orada bebek bezlerinin fiyatı diğer marketlere göre daha uygun, biz ilaydayı doktor kontrolüne götürdüğümüzde mutlaka uğrarız o markete. keçi sütü ile muhallebi yapıyorum ben geceleri, keçi sütü de her yerde bulunmuyor. o markette var mesela. bizim eve yakın da var akuğur market, iyi oluyor. genelde oradan alışveriz yaparız. sana da hastanede acil bişey lazım olursa aklında olsun.
yeni gelen arkadaşımız rabiaberil vardı ya onu merak ettim. son günleriydi ya. en son bu sabah sekiz buçukta girmiş. acaba hastaneye falan mı gitti diye düşündüm. merak ettim.
iyiyim canım ama biraz gribim galiba öksürük ve burun akıntısı var 3 gündür.geçmiş olsun hasta falan olma sende dikkat et.bende merak ettim rabiayı bugün görüşemedik hiç inşallah iyidir oda
benim karnım çatlamadı daha canım.3 aylıktan beri badem yağı sürüyorum her akşam yatarken.pek bir kaşıntı da yok şimdilik inşallahta olmaz.çatlayınca çok azıyormu canım sen ne kullanıyorsun çatlamaması için
ya öyle çok acıyo offff offf falan denecek kadar değil ama insanı huzursuz ediyor. ben bebeyağı kullanmaya başladım ama şimdi. daha önceden hiç kullanmadım. belkide ondan çatladı benim. senin çatlamaz belki canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?