- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.441
ondandır canım.benim ablam hemşire o diyor bir gün sürmeyi unutursan hemen çatlar diye.karnım iyice büyüdüğü için bol bol sürüyorum artık.belki günde 2 kere bile sürebilirim hep yumuşak dursun diye sende unutma sürmeyi daha fazla çatlamasın
kızlar rabiaberil dünden beri yok dur doğuma mı gitti acaba çok merak ediyorum. umarım herşey yolundadır.
evet canım bende merak ediyorum rabiaberili inşallah iyidir.yarında kontrolü vardı galiba.kimbilir belkide bebişine kavuşmuştur oda
merhabalar...
bende ahmet yılmaz ın hastasıyım...2.hamileliğimi yaşıyorum
gebelik öncesi kendisine gitmiştim sonra ilk hamileliğim derken 2.hamilelik gene ahmet bey
ben kendisinden son derece memnunum...hersey onunla güzel gidiyor....
selam canım, hoş geldin.
seni hatırlıyorum ben
sen daha yeni doğum yapmamışmıydın ya
geçen yıl yaptın diye hatırlıyorum, hatta ahmet yılmaz jimerdeyken olmuştu doğumun
acil gitmek zorunda kalmıştın, normal doğum yapmıştın falan diye hatırlıyorum.
yanlış hatırlamıyorum dimi ? ay bendeki hafızaya da bak, dedektif gibi hissettim birden kendimi :roflol:
demek yeniden hamilesin, hayırlısı olsun canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ikisi beraber büyürler ne güzel.kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar benimde bu akşam randevum var.ahmet beye sorucağım sorular birikti.umarım kızım yüzünü örtmez bu sefer:) doğuma az kaldı Allah yardımcımız olsun.
günaydın kızlar. kimsecikler gelmemiş. akşam misafirlerim vardı. dün hazırlık yap. evi toparla derken çok yorulmuşum. misafirler gittiği gibi hiç bir işe bakmadan yattım. sabah kalktım bulaşıkları toparladım. şimdi karnımızı doyurduk kızımla. bi bakalım dedik ama kimsecikler uyanmadı sanırım daha. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
meraba canım.sen kaç haftalık oldun, bende haftaya gideceğim ahmet beye.sen medical parka mı gidiyorsun neler soracaksın merak ettim ben gittiğimde pek birşey sormuyorum aklıma birşey gelmiyor
cnm ben 33.haftamdayım.özeline gidiyorum akşam oluyor genelde randevum.kasıklarımda acı var onu sorucam.burnum kanadı onu sorucam.bir normal olursa epidural istiyorum ahmet beyin bir anestezi uzmanına güveni varmış ama diğerine hastamı emanet edemem dedi sezeryande hangisi denk gelirse genel ya da epidural yaparım ona göre dedi ama normalde napıcak peki ya sancım tutuğunda o güvenmediği denk gelirse epidural yapamıyacakmıyım bu çok kafamı karıştırıo.ve şişmelerimi sorucam hiç şişmiyordum ama bu aralar tuzu kesmeme rağmen çok şişiyorum.hastane ücretleri ne zaman değişicek çok artcakmı bu konuda da konuşmayı düşünüyorum sabitliyebilirmiyim diye.bir kaç arkadaşım başka hastanelerde ödüyecekleri parayı sabitlediler bakalım ne dicek.sen kaçıncı haftandasın?
tabi canım ya, öyle yaparsınız. çok da stoklamaya gerek yok.
hemen büyüyorlar, bezler küçülüyor. bi de bazı bezler bazı bebeklere pişik yapabiliyormuş.
o yüzden biz de doğumdan önce 1-2 paket almıştık. sonra bittikçe aldık.
bi de medical parkın altında akuğur market var orada bebek bezlerinin fiyatı diğer marketlere göre daha uygun, biz ilaydayı doktor kontrolüne götürdüğümüzde mutlaka uğrarız o markete. keçi sütü ile muhallebi yapıyorum ben geceleri, keçi sütü de her yerde bulunmuyor. o markette var mesela. bizim eve yakın da var akuğur market, iyi oluyor. genelde oradan alışveriz yaparız. sana da hastanede acil bişey lazım olursa aklında olsun.
merhaba kızlar benimde bu akşam randevum var.ahmet beye sorucağım sorular birikti.umarım kızım yüzünü örtmez bu sefer:) doğuma az kaldı Allah yardımcımız olsun.
canım bende 33.haftamdayım.32+2 şuan.gerçekten soracağın sorular güzel bende merak ediyorum ücretler ne olacak diye.artık az kaldı öğrensek iyi olacak.ben sezeryan istiyorum ama daha konuşmadık kendisi ile hiç doğum hakkında.birde benimde burnum çok kanıyor yaklaşık 2-3 günde bir kanıyor birkaç gün sürüyor ama aşırı şiddetli bir kanama değil.canım doktorla konuşunca sana neler dedi yazarmısın haftaya gideceğim bende bu sefer özeline gitmek istiyorum.ücret 100 liraynış galiba ayda bir alıyor demişti limonnnn arkadaşımız.artık bundan sonrasını özelinde takip ettireyim diyorum.senide 2 haftada bir mi çağırıyor
mrb canım. hadi bakalım güzel haberlerle gel inş. canım. kızın yüzünü kapatmaz umarımda doya doya görürsün canım. evet doğum yaklaştıkça tırsıyorum yavaş yavaş ama kaçış yok allah hepimizin yardımcısı olsun. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
evet cnm dr özeli 100 ytl ama 1 kez alıyor birde kontrol hakkın var.benide 2 haftada bir çağırıyor.burnun kanamasını da sordum hamilelik için ters etki edicek birşey değil dedi ama istersen kulak burun boğaza git dedi ahmet bey.doğum için 37.haftada konuşucakmışız daha erkenmiş ama kesin sezeryan istiosan sen o zaman şimdiden belirliyebilirsiniz herhalde cnm.ben epidural normal istiyorum Allah nasip ederse.
cnm göremedik yine sorma.ben tırsmıyorum biran önce doğurmak istiyorumkaydirigubbakcemile3 nedense.hayırlısı inşallah hakkımıza.:Saruboceq:
Günaydın teyzoşlaropuyorumnanaktan
Dün annem beni görmeye dr amcamıza gitti görebildimi hayırkaydirigubbakcemile3 kapattım yine yüzümü çünkükaydirigubbakcemile3 merak etsinler cnm azıcık.Dr amca iyi olduğumu söyledi çok utangaç olucakmışım öyle dedi:kedi: babam yine söylendi bana kız cadı bir göstermedin yüzünü dedi.kaydirigubbakcemile3 çok eğlendim ikisiylede.lülülülülülü
2100 gr olmuşum.dr amca iyi gittiğimi söyledi şuan için normal doğum için bir sorun görünmesede buna 37.haftada karar vericekmişiz.benim için farketmez ben hertürlü gelirimkaydirigubbakcemile3 annemin kasıkları acıomuş onu sordu onun için alttan muayene etmek istedi dr amca ama annem haftaya yapmasını rica etti rahimin incelip incelmediğine bakıcakmış.bu haftalar annem kendisine çok dikkat etmeliymiş erken doğum riski bu haftalarda oluyormuş ve eğer doğarsam uzun süre yoğunbakımda kalmam gerekirmiş annem Allah korusun dedi :Saruboceq: bende doğmamaya çalışıcam.fisfisfis birde şu para ne mühim şeyse annemle babam hastaneye çok zam gelicekmi diye sordular ama en fazla 100 ytl gelir dr amca zaten %70 den fazla alıyormuş gidiceğimiz hastane o yüzden bişey değişmiyecekmiş nedense sevindilerfisfisfis şu parayı çok merak ediyorum babam onun için sürekli çalışıo.fisfisfis bende bu kadar teyzoşlar arkadaşlarıma slm söyleyinopuyorumnanaktan
size bugün kızım yazsın istedim kızlar resmen oyun oynadı dün yine bize.opuyorumnanaktan Allaha şükür herşey yolunda şuan sizlerde iyisinizdir umarım.dr kızımın bana benzediğini söyledi babamız çok kıskandı ama benbişey anlıyamadım ilkönce kordon vardı gözünün önünde sonrada eliyle kapattı.canı sağolsun prensesimin napim.iyi olduğunu duydum ya yetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?