- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.461
aman canım bir an önce doğurmayalım vaktiyle gelsin meleklerimiz erken doğum olcak diye çok korkuyorum ben. zamanında gelsin sürpriz yapmasın kızlar bizim. zaten iyice takıntılı bi tip oldum herşeyden korkar oldum. zamanında vaktiyle sağlıkla gelsin kuzucuklar.
bende sezeryan istiyorum ama bakalım allah neyi kısmet edecek umarım gönlümüze göre olur herşey. ben söylemiştim sezeryan istediğimi ama daha çok var sonra konuşuruz şartlama kendini demişti. bakalım hayırlısı ne ise o olsun. ama zaman hiç geçmiyor. çabucak zaman geçsin istiyor insan. korku heyecan hepsi bir arada. artık gece uykularımda çok düzensiz. haırlısıyla bi kurtulsak tümden rahatlayacağız.
demek kızın sana benzecek hadi bakalım. bizimki yüzünü gösteriyor ama ben pek benzeetemiyorum kendime daha çok babaya benziyor gibi geliyor. ama bilmiyorum ki pek bişey anlamıyorum ben bakalım doğunca göreceğiz kısmetse. gözn aydın canım. allah sonuna kadar güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize. çoğu gitti azı kaldı görceğiz kısmetse kuzucukları. :asigim:
Günaydın teyzoşlaropuyorumnanaktan
Dün annem beni görmeye dr amcamıza gitti görebildimi hayırkaydirigubbakcemile3 kapattım yine yüzümü çünkükaydirigubbakcemile3 merak etsinler cnm azıcık.Dr amca iyi olduğumu söyledi çok utangaç olucakmışım öyle dedi:kedi: babam yine söylendi bana kız cadı bir göstermedin yüzünü dedi.kaydirigubbakcemile3 çok eğlendim ikisiylede.lülülülülülü
2100 gr olmuşum.dr amca iyi gittiğimi söyledi şuan için normal doğum için bir sorun görünmesede buna 37.haftada karar vericekmişiz.benim için farketmez ben hertürlü gelirimkaydirigubbakcemile3 annemin kasıkları acıomuş onu sordu onun için alttan muayene etmek istedi dr amca ama annem haftaya yapmasını rica etti rahimin incelip incelmediğine bakıcakmış.bu haftalar annem kendisine çok dikkat etmeliymiş erken doğum riski bu haftalarda oluyormuş ve eğer doğarsam uzun süre yoğunbakımda kalmam gerekirmiş annem Allah korusun dedi :Saruboceq: bende doğmamaya çalışıcam.fisfisfis birde şu para ne mühim şeyse annemle babam hastaneye çok zam gelicekmi diye sordular ama en fazla 100 ytl gelir dr amca zaten %70 den fazla alıyormuş gidiceğimiz hastane o yüzden bişey değişmiyecekmiş nedense sevindilerfisfisfis şu parayı çok merak ediyorum babam onun için sürekli çalışıo.fisfisfis bende bu kadar teyzoşlar arkadaşlarıma slm söyleyinopuyorumnanaktan
size bugün kızım yazsın istedim kızlar resmen oyun oynadı dün yine bize.opuyorumnanaktan Allaha şükür herşey yolunda şuan sizlerde iyisinizdir umarım.dr kızımın bana benzediğini söyledi babamız çok kıskandı ama benbişey anlıyamadım ilkönce kordon vardı gözünün önünde sonrada eliyle kapattı.canı sağolsun prensesimin napim.iyi olduğunu duydum ya yetti.
ay çok güzel yazmışsın canım eline sağlık.bebişinin iyi olduğuna çok sevindim.bide utangaç kız yüzünü gösterseymiş ne güzel olurmuş. herşeyi gayet güzel sorup cevabını almışsın canım.inşallah hepsi zamanında olur erken doğum olmasını kimse istemez.zamanında doğsunlar ki hemen kucağımıza alıp sevelim minişleri. ayy zaman geçsede bende gidip görsem artık ya ultrasonda görmek bile içimi rahatlatıyor.herşeyin en güzeli ve hayırlısı olur inşallah kızlar hepimiz için
kızlar rabiaberil bugünde yok çok merak edriyorm onu.
saol cnm.darısı başına özlemişsindir sende.inşallah zamanlarında sağlıkla gelirler.:Saruboceq: seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
Günaydın teyzoşlaropuyorumnanaktan
Dün annem beni görmeye dr amcamıza gitti görebildimi hayırkaydirigubbakcemile3 kapattım yine yüzümü çünkükaydirigubbakcemile3 merak etsinler cnm azıcık.Dr amca iyi olduğumu söyledi çok utangaç olucakmışım öyle dedi:kedi: babam yine söylendi bana kız cadı bir göstermedin yüzünü dedi.kaydirigubbakcemile3 çok eğlendim ikisiylede.lülülülülülü
2100 gr olmuşum.dr amca iyi gittiğimi söyledi şuan için normal doğum için bir sorun görünmesede buna 37.haftada karar vericekmişiz.benim için farketmez ben hertürlü gelirimkaydirigubbakcemile3 annemin kasıkları acıomuş onu sordu onun için alttan muayene etmek istedi dr amca ama annem haftaya yapmasını rica etti rahimin incelip incelmediğine bakıcakmış.bu haftalar annem kendisine çok dikkat etmeliymiş erken doğum riski bu haftalarda oluyormuş ve eğer doğarsam uzun süre yoğunbakımda kalmam gerekirmiş annem Allah korusun dedi :Saruboceq: bende doğmamaya çalışıcam.fisfisfis birde şu para ne mühim şeyse annemle babam hastaneye çok zam gelicekmi diye sordular ama en fazla 100 ytl gelir dr amca zaten %70 den fazla alıyormuş gidiceğimiz hastane o yüzden bişey değişmiyecekmiş nedense sevindilerfisfisfis şu parayı çok merak ediyorum babam onun için sürekli çalışıo.fisfisfis bende bu kadar teyzoşlar arkadaşlarıma slm söyleyinopuyorumnanaktan
size bugün kızım yazsın istedim kızlar resmen oyun oynadı dün yine bize.opuyorumnanaktan Allaha şükür herşey yolunda şuan sizlerde iyisinizdir umarım.dr kızımın bana benzediğini söyledi babamız çok kıskandı ama benbişey anlıyamadım ilkönce kordon vardı gözünün önünde sonrada eliyle kapattı.canı sağolsun prensesimin napim.iyi olduğunu duydum ya yetti.
selam kızlar, nasılsınız.
ben minik yaramazla uğraştığım için çok sık gelemiyorum aranıza.
az önce uyuttum da bir bakayım dedim. herkes iyidir umarım.
kızlar rabiaberil bugünde yok çok merak edriyorm onu.
canım rabiaberil kesin doğumunu yapmıştır bu kadar uzun süre gelmediğine göre.bende merak ediyorum gelsede yazsa neler oldu doğum yaptıysa nasıl geçti bizde bilgilensek biraz daha
teşekkürler yapraknilcim biz iyiyiz sen nasılsın minik kızın nasıl. birtek rabiaberilden haber yok geri kalan herkes iyi sanıyorum.inşallah oda iyidir
rabia büyük ihtimalle doğum yaptı kızlar,
ya da kayınvalidesinde falan kalıyorsa.
son haftalar zordur çünkü, belki yardımı olsun diye kayınvalidesi falan da gelmiş olabilir.
ama yine de yazardı. inşallah hayırlısıyla doğum yapar, ya da yapmıştır.
bebeği de kendi de iyidir.
kızlar mecbure de yok, farketmediniz mi?
4-5 gündür gelmemiş. ben onu çok merak ediyorum asıl.
hiç bu kadar gelmemezlik yapmazdı ya.
inşallah hiçbir sorun yoktur, bebeği de kendisi de iyidir.
fırsat bulamadığı için gelememiştir.:gitme:
canım nasılsın?bebeğin de sen de iyisindir umarım...bişeyler danışıcam sana,sen ne kadar emzirdin bebeğini?bizim emzirme sorunumuz var biraz,taş çatlasın yarı yarıya anne sütü ve mama alıyor minişim...keçi sütü anne sütüne en yakın en besleyici sütmüş diye duymuştum ben de.ne zaman vermeye başladın keçi sütünü?bizde diğer olaylar fena değil artık,ama annem gidecek yakında,ona üzülüyorum,tek başına başa çıkabilecekmiyim hem minişe hem ev işlerine...sanırım bakıcı bulucam bi şekilde...çok öpüyorum seni...
evet mecbure de yok annesi gidince oda yok oldu.acaba biryerlere gezmeye mi gittiler.gerçi bu soğuk havalarda bebişini dışarı çıkarmaz heralde ama.iyidir inşallah iş güç girememiştir belki
hamileyken benim de ara ara burnum kanardı kızlar.
internetten araştırmıştım, doktoruma da sormuştum.
olabiliyormuş. endişe edilecek bir durum değilmiş.
ama tabi kanamanın sıklığı ve miktarı da önemli.
hergün kanıyorsa ve miktarı fazlaysa tabi ki bir uzmana danışmakta fayda var.
ama kılcal damarlarla ilgili bir durumdu sanırım şutarafagitti
cnm bende uyuyamıyorum sorma hergece doğuruyorum.:) banada şartlama dedi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun şu tehlikeli haftaları atlatalımda.çok değişicek annesi daha doğunca ancak bir kaç ay sonra anlarız herhalde kime benzediğini..
canım sana bir sorum olacaktı.ahmet bey nts ye bağladı mı seni varmı muayenehanesinde nts biliyormusun.bu haftalardan sonra her gidişte bakılıyormuş diye duymuştum.medikalde 31 haftada baktırdı bana tekrar baktırır mı bilmiyorum.muayenehanesinde varsa orda bakar diye düşünüyorum
canım rabiaberil kesin doğumunu yapmıştır bu kadar uzun süre gelmediğine göre.bende merak ediyorum gelsede yazsa neler oldu doğum yaptıysa nasıl geçti bizde bilgilensek biraz daha
inşallah canım bizde haftaya gider ve güzel haberler getiririz size.bakalım bizim ufaklık kaç kg olmuş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?