Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

cnm bende uyuyamıyorum sorma hergece doğuruyorum.:) banada şartlama dedi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun şu tehlikeli haftaları atlatalımda.çok değişicek annesi daha doğunca ancak bir kaç ay sonra anlarız herhalde kime benzediğini..

ay çok güzel yazmışsın canım eline sağlık.bebişinin iyi olduğuna çok sevindim.bide utangaç kız yüzünü gösterseymiş ne güzel olurmuş. herşeyi gayet güzel sorup cevabını almışsın canım.inşallah hepsi zamanında olur erken doğum olmasını kimse istemez.zamanında doğsunlar ki hemen kucağımıza alıp sevelim minişleri. ayy zaman geçsede bende gidip görsem artık ya ultrasonda görmek bile içimi rahatlatıyor.herşeyin en güzeli ve hayırlısı olur inşallah kızlar hepimiz için

saol cnm.darısı başına özlemişsindir sende.inşallah zamanlarında sağlıkla gelirler.:Saruboceq: seninde güzel haberlerini bekliyoruz.

selam kızlar, nasılsınız.

ben minik yaramazla uğraştığım için çok sık gelemiyorum aranıza.
az önce uyuttum da bir bakayım dedim. herkes iyidir umarım.

canım ne güzel yazmışsın ya opuyorumnanaktan,
kızının ağzından, çok hoş olmuş.
ilk başta okuyunca sen kendi annenle gittin doktora sandım.
ama yazı ilerledikçe anladım ve çok duygulandım.
şimdi yüzlerini göstermezler ama inşallah yakında bol bol görüp koklayacaksın meleğini canım. maşallah bak herşey yolundaymış. hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.:Saruboceq:

selam kızlar, nasılsınız.

ben minik yaramazla uğraştığım için çok sık gelemiyorum aranıza.
az önce uyuttum da bir bakayım dedim. herkes iyidir umarım.

teşekkürler yapraknilcim biz iyiyiz sen nasılsın minik kızın nasıl. birtek rabiaberilden haber yok geri kalan herkes iyi sanıyorum.inşallah oda iyidir

kızlar rabiaberil bugünde yok çok merak edriyorm onu.

canım rabiaberil kesin doğumunu yapmıştır bu kadar uzun süre gelmediğine göre.bende merak ediyorum gelsede yazsa neler oldu doğum yaptıysa nasıl geçti bizde bilgilensek biraz daha

rabia büyük ihtimalle doğum yaptı kızlar,
ya da kayınvalidesinde falan kalıyorsa.
son haftalar zordur çünkü, belki yardımı olsun diye kayınvalidesi falan da gelmiş olabilir.
ama yine de yazardı. inşallah hayırlısıyla doğum yapar, ya da yapmıştır.
bebeği de kendi de iyidir.

kızlar mecbure de yok, farketmediniz mi?
4-5 gündür gelmemiş. ben onu çok merak ediyorum asıl.
hiç bu kadar gelmemezlik yapmazdı ya.
inşallah hiçbir sorun yoktur, bebeği de kendisi de iyidir.
fırsat bulamadığı için gelememiştir.:gitme:

teşekkürler yapraknilcim biz iyiyiz sen nasılsın minik kızın nasıl. birtek rabiaberilden haber yok geri kalan herkes iyi sanıyorum.inşallah oda iyidir

sağol canım,
benim yaramaz epey hareketlendi,
tutunacak yer buldu mu hemen ayağa kalkıyor
emekleyerek evin her yerini dolaşıyor
ben de peşinde mecburen. o yüzden ancak uyuduğunda gelip yazabiliyorum.

mecbure de yok canım, ben onu da çok merak ettim.
umarım bir sorun yoktur.

evet mecbure de yok annesi gidince oda yok oldu.acaba biryerlere gezmeye mi gittiler.gerçi bu soğuk havalarda bebişini dışarı çıkarmaz heralde ama.iyidir inşallah iş güç girememiştir belki

sağol canım ben de iyiyim.
bebeğimin de diş dönemi,
bahsetmiştim daha önce 1 tane çıktı
gerisi gelmedi daha o yüzden biraz huysuz bu ara
geceleri epey geç yatıyoruz, sabah da ben çok uyuyamıyorum
ama bebişin uyanması 10 u 11 i buluyor genelde.
bi de epey hareketlendi bu ara maşallah.
ben de peşinde, öyle yani.

sen de iyisindir inşallah, bebeişin de iyidir.
tekrar kontrole gittin mi ahmet beye?
ialçların bitti mi, o şekilde kanaman olmamıştır inşallah tekrar.

canım ben halen emziriyorum bebeğimi.
gerçi eskisi kadar emzirmiyorum, zaten çok sütüm yok benim.
ilk baştan beri de yoktu. ben de hep mama takviyesi yaptım.
önce emziriyordum, sonra yetmediği oranda da mama takviyesi.
ben SMA mama verdim bebeğime. o da kaliteli bir mama.
reklamı yok tv de falan ama hemen hemen milupa aptamille aynı fiyat.
çok eski bir mama. eşime arkadaşları tavsiye etmiş. doktorumuz da onayladı.
ama şimdi artık ek gıdalara geçtik. birçok şey yediği için artık çok az mama veriyorum.
sadece kahvaltılarına katıyorum. on un dışında yoğurt, meyve püreleri, yumurta sarısı
ceviz, badem, sebze çorbaları, et ve et suyu çorbaları, keçi sütüyle muhallebi, hatta yavaş yavaş bizim yemeklerden bile az az tadımlık vermeye başladım.

canım biz keçi sütüne 6. ayda başladık.
evet doğru anne sütüne en yakın süt
ama senin için daha çok erken. yani hazmedemeyebilir bebeğin.
keçi sütü maması var istersen onu bir dene. diğer mamalara göre fiyatı yüksek
ama kullananlar çok memnun olduğunu söylüyor. golden goat keçi sütü bazlı mama diye geçiyor. internetten de araştırabilirsin.
sindirimi falan da kolaymış. çok besleyiciymiş cokacimcoook.
sen sütün az da olsa yetmese de emzirmeye devam et tatlım. beslenmene falan da dikkat et. sütünü arttıracak yiyecek ve içecekler yiyip iç. stres yapma. fırsat buldukça uyu ve dinlen. zamanla artar. yetmediği ölçüde de mama verirsin. keçi sütü sana şu an olmaz sanırım. ama sen bu konuyu bir arif beye danış. o sana en doğru cevabı verecektir. keçi sütünü de ona sor. belki onaylar. ya da mamayı sor. genelde milupa aptamil, ya da sma öneriyorlar doktorlar. ama bebeiğinin gaz durumu falan nasıl. gazı çok oluyorsa ona göre mamalar da var. yani en doğrusunu o söyler sana .

canım sen bakıcıdan ziyade ev işlerinle ilgilenebilecek bir yardımcı ayarla kendine.
bebeiğine bir şekilde bakarsın. çünkü bakıcı sadece bebeğine bakar, ev işlerini yapmaz.
her ikisini de yaparsa epey para alır diye düşünüyorum. sen kendini toparlayınca bebeğine bakabilirsin. haftada 1 gün ya da 2 gün temizliğe birini al. evini siler süpürür temizler. gerekirse bebeğinin altını değiştirirken, mamasını hazırlarken veya uyuturken falan sana yardımcı da olur. o şekilde daha mantıklı gibi. ama tabi sen bilirsin. en doğru kararı sen verirsin bu konuda da a.s.
sormak istediğin ya da yardımcı olabileceğim bişey olursa çekinme canım. elimden geldiğince yardımcı olurum.:1hug:

Son düzenleme:
evet mecbure de yok annesi gidince oda yok oldu.acaba biryerlere gezmeye mi gittiler.gerçi bu soğuk havalarda bebişini dışarı çıkarmaz heralde ama.iyidir inşallah iş güç girememiştir belki

en son bebeğini doktora götüreceğini söylemişti.
inşallah bir sorun yoktur. bir yerlere gittiği ya da fırsat bulamadığı için gelemiyordur.

hamileyken benim de ara ara burnum kanardı kızlar.
internetten araştırmıştım, doktoruma da sormuştum.
olabiliyormuş. endişe edilecek bir durum değilmiş.
ama tabi kanamanın sıklığı ve miktarı da önemli.
hergün kanıyorsa ve miktarı fazlaysa tabi ki bir uzmana danışmakta fayda var.
ama kılcal damarlarla ilgili bir durumdu sanırım şutarafagitti

bende öyle düşündüm canım doktora sormadım hiç.kılcaldamarlardandır diye.eskidende kanardı benim ama birkaç ayda bir.şimdi iki üç günde bir kanıyor ama fazla değil. tansiyon yükselince burun kanaması olurmuş ama ben ölçüyorum sürekli tansiyonum normal ondan da kaynaklanmıyor.önemli birşey değildir diye sorma gereği de duymadım hiç. ama doğumdan sonra devam ederse bir doktora görünürüm.çünkü 10 günde bir çok şiddetli başımda ağrıyor 2-3 gün sürüyor.doktora gidecektim bebiş olunca vazgeçtim.ilk gittiğim doktora demiştim agrı kesici iç migren olabilir demişti.daha çok o zamanlar kanama oluyor.artık bebiş olsun da ondan sonra baktırabilirim böyle şeylere.çünkü şimdi ne ilaç verebilirler ne film çekebilirler.8 ay sabrettik 1 ay daha çekeriz artık sonrası hayırlısı

canım sana bir sorum olacaktı.ahmet bey nts ye bağladı mı seni varmı muayenehanesinde nts biliyormusun.bu haftalardan sonra her gidişte bakılıyormuş diye duymuştum.medikalde 31 haftada baktırdı bana tekrar baktırır mı bilmiyorum.muayenehanesinde varsa orda bakar diye düşünüyorum

canım bende 31.haftada gittim ama beni nstye bağlamadı. bir dahaki gidişte bakalım ne yapacak.

canım rabiaberil kesin doğumunu yapmıştır bu kadar uzun süre gelmediğine göre.bende merak ediyorum gelsede yazsa neler oldu doğum yaptıysa nasıl geçti bizde bilgilensek biraz daha

banada doğum yapmıştır diye tahmin ediyorum büyük ihtimalle. umarım kızıda kendide iyidir. bize iyi haberler verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…