- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.481
selam kızlar, nasılsınız.
ben minik yaramazla uğraştığım için çok sık gelemiyorum aranıza.
az önce uyuttum da bir bakayım dedim. herkes iyidir umarım.
rabia büyük ihtimalle doğum yaptı kızlar,
ya da kayınvalidesinde falan kalıyorsa.
son haftalar zordur çünkü, belki yardımı olsun diye kayınvalidesi falan da gelmiş olabilir.
ama yine de yazardı. inşallah hayırlısıyla doğum yapar, ya da yapmıştır.
bebeği de kendi de iyidir.
kızlar mecbure de yok, farketmediniz mi?
4-5 gündür gelmemiş. ben onu çok merak ediyorum asıl.
hiç bu kadar gelmemezlik yapmazdı ya.
inşallah hiçbir sorun yoktur, bebeği de kendisi de iyidir.
fırsat bulamadığı için gelememiştir.:gitme:
canım bende 31.haftada gittim ama beni nstye bağlamadı. bir dahaki gidişte bakalım ne yapacak.
benim hareketleri az ve boynuna kordon dolalı olduğu için bağladı canım 34 ten sonra bakıyorlar galiba sürekli yada 32.haftadan sonra
anladım canım bakalım bidahaki gidişte ne olacak. sen benden önce gideceksin sanırım benide bilgilendirirsin canım. bakalım bebiş nasıl? iyi haberlerle gel inş. canım. opuyorumnanaktan
canım sana bir sorum olacaktı.ahmet bey nts ye bağladı mı seni varmı muayenehanesinde nts biliyormusun.bu haftalardan sonra her gidişte bakılıyormuş diye duymuştum.medikalde 31 haftada baktırdı bana tekrar baktırır mı bilmiyorum.muayenehanesinde varsa orda bakar diye düşünüyorum
canım ne güzel yazmışsın ya opuyorumnanaktan,
kızının ağzından, çok hoş olmuş.
ilk başta okuyunca sen kendi annenle gittin doktora sandım.
ama yazı ilerledikçe anladım ve çok duygulandım.
şimdi yüzlerini göstermezler ama inşallah yakında bol bol görüp koklayacaksın meleğini canım. maşallah bak herşey yolundaymış. hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.:Saruboceq:
inşallah canım bizde haftaya gider ve güzel haberler getiririz size.bakalım bizim ufaklık kaç kg olmuş olacak
salı yada çarşamba düşünüyorum canım.randevuyu akşama mı veriyor genelde.daha almadım ama şimdiden alsammı arayıp
şimdiden alsan daha iyi bence çünkü çok yoğun oluyor ya önceden istediğin saate randevu alman daha kolay olur canım 18:45 te başlıyor randevular. o saatte muayenehaneye geliyor doktor.
meraba kızlar nasılsınız? dün öğrendim jimerde sezeryan doğum fiyatları ocakta 1,250 den 3,000 tl ye çıkıyormuş.bütün özel hastaneler artacak demişer vazgeçiyormuş herkes özel hastanelerden.biz ne yapacağız ya ya medical park ta uçuk bir fiyat uygularsa.inşallah ahmet beyin dediği gibi en fazla 100 lira artar bakalım
meraba kızlar nasılsınız? dün öğrendim jimerde sezeryan doğum fiyatları ocakta 1,250 den 3,000 tl ye çıkıyormuş.bütün özel hastaneler artacak demişer vazgeçiyormuş herkes özel hastanelerden.biz ne yapacağız ya ya medical park ta uçuk bir fiyat uygularsa.inşallah ahmet beyin dediği gibi en fazla 100 lira artar bakalım
inş. canım fiyatlar makul fiyatlar olur düğer türlü yapacak bişey yok devlet hastanesi yolları göründü. ocak bi girsin doktor ararız artık kendimize....
sana kim söylediki yanlış olmasın kesinmiymiş hastane mi açıklamış bu fiyatı.
ya evet canım inşallah öyle birşey olmaz olursa birde zübeydenin yoğunluğunu düşün 2 kat daha artar.zaten ilgilenmiyorlar o zaman ne yaparlar bilmem canım sezeryanda yapmazlar isteğe göre.ya bizmi şanssızız anlamadım.inşallah herşey güzel olur
haftaya sen gideceksin ya kontrol için o zaman sende konuşursun bakalım ahmet bey ile. duruma göre karar veririz artık.
canım ablam söyledi kendisi ebe ya hamile bayan gelmiş kontrole sağlık ocağına ona demiş doktoru ocakta 3000tlye çıkacak diye oda kendine zübeydeden doktor arıyormuş şimdi o kadar veremem demiş
Merhaba arkadaşlar
Ben bugün ilk kez gittim Ahmet Beye. Gerçekten iyi bir doktor. Bebek istiyoruz. İnşallah bu ay olur. Bende bir problem olmadığını öğrenmek rahatlattı beni. Ama gebelik öncesi için bir sürü test istedi ve hastanede çok pahalı geldi. Bu testleri uygun fiyata yaptırabileceğim bir yer var mı acaba?
canım ben gebelik öncesi hiç test yaptımadım. pek emin değilim ama kızılaya sor bide bakalım ne diyecekler fiyatlara orası daha uygun her zaman.
evet canım konuşacağım fiyat konusunu zaten.sezeryan istiyorum da diyeceğim. bakalım ne diyecek.ocakta da medical park hasta ilişkilerine bir mail atarız fiyatları söylerler. çünkü ocakta mail atarsanız yeni fiyatlar belli olur demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?