Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

evet mecbue yok bende merak ediyorum. o mutlaka gelirdi. inş. sorun yoktur. fırsat blamadığı için gelememiş olsun.

benim hareketleri az ve boynuna kordon dolalı olduğu için bağladı canım 34 ten sonra bakıyorlar galiba sürekli yada 32.haftadan sonra

anladım canım bakalım bidahaki gidişte ne olacak. sen benden önce gideceksin sanırım benide bilgilendirirsin canım. bakalım bebiş nasıl? iyi haberlerle gel inş. canım. opuyorumnanaktan

anladım canım bakalım bidahaki gidişte ne olacak. sen benden önce gideceksin sanırım benide bilgilendirirsin canım. bakalım bebiş nasıl? iyi haberlerle gel inş. canım. opuyorumnanaktan

salı yada çarşamba düşünüyorum canım.randevuyu akşama mı veriyor genelde.daha almadım ama şimdiden alsammı arayıp

Cnm muayenesinde nts var ama beni bağlamadı.ben gittiğimde bir bayanı bağlamıştı.sanırım daha erken bağlaması için.

saol cnm İnşallah o günleri Allahım nasip etsin sen de prensesini öp benim için.

inşallah canım bizde haftaya gider ve güzel haberler getiririz size.bakalım bizim ufaklık kaç kg olmuş olacak

inşallah cnm .bekliyoruz haberlerini.

salı yada çarşamba düşünüyorum canım.randevuyu akşama mı veriyor genelde.daha almadım ama şimdiden alsammı arayıp

şimdiden alsan daha iyi bence çünkü çok yoğun oluyor ya önceden istediğin saate randevu alman daha kolay olur canım 18:45 te başlıyor randevular. o saatte muayenehaneye geliyor doktor.

şimdiden alsan daha iyi bence çünkü çok yoğun oluyor ya önceden istediğin saate randevu alman daha kolay olur canım 18:45 te başlıyor randevular. o saatte muayenehaneye geliyor doktor.

meraba kızlar nasılsınız? dün öğrendim jimerde sezeryan doğum fiyatları ocakta 1,250 den 3,000 tl ye çıkıyormuş.bütün özel hastaneler artacak demişer vazgeçiyormuş herkes özel hastanelerden.biz ne yapacağız ya ya medical park ta uçuk bir fiyat uygularsa.inşallah ahmet beyin dediği gibi en fazla 100 lira artar bakalım

inş. canım fiyatlar makul fiyatlar olur düğer türlü yapacak bişey yok devlet hastanesi yolları göründü. ocak bi girsin doktor ararız artık kendimize....

sana kim söylediki yanlış olmasın kesinmiymiş hastane mi açıklamış bu fiyatı.

inş. canım fiyatlar makul fiyatlar olur düğer türlü yapacak bişey yok devlet hastanesi yolları göründü. ocak bi girsin doktor ararız artık kendimize....

ya evet canım inşallah öyle birşey olmaz olursa birde zübeydenin yoğunluğunu düşün 2 kat daha artar.zaten ilgilenmiyorlar o zaman ne yaparlar bilmem canım sezeryanda yapmazlar isteğe göre.ya bizmi şanssızız anlamadım.inşallah herşey güzel olur

haftaya sen gideceksin ya kontrol için o zaman sende konuşursun bakalım ahmet bey ile. duruma göre karar veririz artık.

sana kim söylediki yanlış olmasın kesinmiymiş hastane mi açıklamış bu fiyatı.

canım ablam söyledi kendisi ebe ya hamile bayan gelmiş kontrole sağlık ocağına ona demiş doktoru ocakta 3000tlye çıkacak diye oda kendine zübeydeden doktor arıyormuş şimdi o kadar veremem demiş

zaten devlet hastanelerinde isteğe bağlı sezeryan yapmıyorlar. bakalım bi ocak ayı girsin araştırırız iyica ona göre karar veririz canım. inş. öyle olmaz asılsızdır.

haftaya sen gideceksin ya kontrol için o zaman sende konuşursun bakalım ahmet bey ile. duruma göre karar veririz artık.

evet canım konuşacağım fiyat konusunu zaten.sezeryan istiyorum da diyeceğim. bakalım ne diyecek.ocakta da medical park hasta ilişkilerine bir mail atarız fiyatları söylerler. çünkü ocakta mail atarsanız yeni fiyatlar belli olur demişlerdi

canım ablam söyledi kendisi ebe ya hamile bayan gelmiş kontrole sağlık ocağına ona demiş doktoru ocakta 3000tlye çıkacak diye oda kendine zübeydeden doktor arıyormuş şimdi o kadar veremem demiş

anladım canım o zaman özel hastaneler sinek avlayacak bu şartlarda kimse gitmez. kısmet bizim şansımız işte moralim bozuldu.

Merhaba arkadaşlar
Ben bugün ilk kez gittim Ahmet Beye. Gerçekten iyi bir doktor. Bebek istiyoruz. ınşallah bu ay olur. Bende bir problem olmadığını öğrenmek rahatlattı beni. Ama gebelik öncesi için bir sürü test istedi ve hastanede çok pahalı geldi. Bu testleri uygun fiyata yaptırabileceğim bir yer var mı acaba?

canım ben gebelik öncesi hiç test yaptımadım. pek emin değilim ama kızılaya sor bide bakalım ne diyecekler fiyatlara orası daha uygun her zaman.

evet bakalım ocak bi girsin. aslında bence şimdide fiyatlar belli olmuştur. çünkü ne kaldı ocağa ama söylemezler. üffffffffff bide doktor değiştirmek zorunda kalırsak sil baştan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…