- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.501
Kızılay Çok daha pahalı canım aklıma ilk orası geldi ve fiyatı duyunca şok oldum. yasakkelime
anladım canım o zaman özel hastaneler sinek avlayacak bu şartlarda kimse gitmez. kısmet bizim şansımız işte moralim bozuldu.
canım evet inşallah medical park jimer gibi yapmaz. bu saatten sonra başka doktor bulup ona alışmak epey zor olur çünkü.
Merhaba arkadaşlar
Ben bugün ilk kez gittim Ahmet Beye. Gerçekten iyi bir doktor. Bebek istiyoruz. İnşallah bu ay olur. Bende bir problem olmadığını öğrenmek rahatlattı beni. Ama gebelik öncesi için bir sürü test istedi ve hastanede çok pahalı geldi. Bu testleri uygun fiyata yaptırabileceğim bir yer var mı acaba?
Kızılay Çok daha pahalı canım aklıma ilk orası geldi ve fiyatı duyunca şok oldum. yasakkelime
anladım canım ben ikili ve dörtlü testi orada yaptırmıştım. uygundu diğer yerlere göre. devlet hastanelerinde yapılmıyor mu o testler acaba.
ne testi istediki canım.sağlık ocakları da çoğu testi yapıyor.tabi kan testi istedi ise.hormon testi hgb şeker guatr hepsine bakıyor.sen aile hekimine git onlara sor yapılanları orda yaptır başka varsa özelde yaptırırsın
evet bu testleri istedi. simir testini medicalde yaptırdım. diğerleri kan,hormon glukoz,anti hcv,t4,tsh,rubella IgG vb.vb...
bu testleri sanıyorum devlette yaparlar tatlım. oraya bi sor para vermeden yaptırırın canım.
Randevu almam gerekiyormu devlet hastanesinden?
ya kılar rabiaberil bugünde yok o kesin doğum yaptı. inş. bebişide kendide iyidir.
ya kılar rabiaberil bugünde yok o kesin doğum yaptı. inş. bebişide kendide iyidir.
canım herkes yapıyor doğumunu bakalım biz nasıl yapacağız.daha kalçadan 1 tane iğne bile yemedim,ne serum takıldı ne hastanede yattım bu yaşa kadar.valla ben çok zorlanacağım kesin.nasıl dayanırım hastanede yapılacaklara bilmiyorum.sondası serumu ameliyat agrıları iğneler yanmışım ben.inşallah allah kolaylık verir yoksa işim çok zor
canım hepimize aynı endişeler var. iğne serum falan onlardan korkmyorumda sonda biraz ürkütüyor. bende bu güne kadar hastanede hiç yatmadım. bende zorlanacağım. tek dileğim ameliyattan sonra zok zorlanmamak umarım çabuk toparlanrız. ben bide bebişi çok merak ediyorum. inş. sağlıklı doğacaklar. bir sorun yaşamayız. doğum yaklaştıkça dah çok sıkılıyorum. o yüzden şu günler çabucak geçsin istiyorum. bide özel hastanede istediğimiz gibi doğum yapabilmeyi planlarken şu fiyat meselesi acayip canımı sıktı. umarım devlete gitmek zorunda kalmayız. o zaman daha fena.
canım devlete gitmek zorunda kalırsak yandık zaten heralde hemşirelerle papaz oluruz onlar bağırır çağırır ben bağırırım.eşime de diyorum heralde doğumdan 1 hafta önce başlarım ağlamaya doğum bitene kadar ağlarım korkudan diye.oda korkma diyor ama işte ocağa girince korkular dahada artacak.inşallah hastanemiz bari özel olur
arkadaşlar bana mail gelmişti medicalden. fiyatlarımız değişmeyecek diye.
aa canım ne zaman geldi bize niye yollamadılar acaba.değişmez inşallah ya dediğin gibi olur[/QU
24.12.2009 da gelmiş. medical park olarak hiçbir fiyatımızı değiştirmiyoruz diye yazıyor.
aa canım ne zaman geldi bize niye yollamadılar acaba.değişmez inşallah ya dediğin gibi olur[/QU
24.12.2009 da gelmiş. medical park olarak hiçbir fiyatımızı değiştirmiyoruz diye yazıyor.
inşallah canım öyle olur.sende bu ay hamile kalırsın inşallah bebişine kavuşursun.kaç aylık evlisin canım bizimde istedikten sonra 6 ay olmadı 7.ay oldu
inşallah canım öyle olur.sende bu ay hamile kalırsın inşallah bebişine kavuşursun.kaç aylık evlisin canım bizimde istedikten sonra 6 ay olmadı 7.ay oldu
1,5 yıllık evliyim. 6 aydır istiyoruz. hep bende bir problem var endişesi korkutuyordu beni. ama binlerce şükür ki yok... herşey normal...
iyi dileklerin için sağol cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?