Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ne testi istediki canım.sağlık ocakları da çoğu testi yapıyor.tabi kan testi istedi ise.hormon testi hgb şeker guatr hepsine bakıyor.sen aile hekimine git onlara sor yapılanları orda yaptır başka varsa özelde yaptırırsın

evet bu testleri istedi. simir testini medicalde yaptırdım. diğerleri kan,hormon glukoz,anti hcv,t4,tsh,rubella IgG vb.vb...

ya kılar rabiaberil bugünde yok o kesin doğum yaptı. inş. bebişide kendide iyidir.

canım herkes yapıyor doğumunu bakalım biz nasıl yapacağız.daha kalçadan 1 tane iğne bile yemedim,ne serum takıldı ne hastanede yattım bu yaşa kadar.valla ben çok zorlanacağım kesin.nasıl dayanırım hastanede yapılacaklara bilmiyorum.sondası serumu ameliyat agrıları iğneler yanmışım ben.inşallah allah kolaylık verir yoksa işim çok zor

canım hepimize aynı endişeler var. iğne serum falan onlardan korkmyorumda sonda biraz ürkütüyor. bende bu güne kadar hastanede hiç yatmadım. bende zorlanacağım. tek dileğim ameliyattan sonra zok zorlanmamak umarım çabuk toparlanrız. ben bide bebişi çok merak ediyorum. inş. sağlıklı doğacaklar. bir sorun yaşamayız. doğum yaklaştıkça dah çok sıkılıyorum. o yüzden şu günler çabucak geçsin istiyorum. bide özel hastanede istediğimiz gibi doğum yapabilmeyi planlarken şu fiyat meselesi acayip canımı sıktı. umarım devlete gitmek zorunda kalmayız. o zaman daha fena.

canım devlete gitmek zorunda kalırsak yandık zaten heralde hemşirelerle papaz oluruz onlar bağırır çağırır ben bağırırım.eşime de diyorum heralde doğumdan 1 hafta önce başlarım ağlamaya doğum bitene kadar ağlarım korkudan diye.oda korkma diyor ama işte ocağa girince korkular dahada artacak.inşallah hastanemiz bari özel olur

arkadaşlar bana mail gelmişti medicalden. fiyatlarımız değişmeyecek diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…