- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.521
1,5 yıllık evliyim. 6 aydır istiyoruz. hep bende bir problem var endişesi korkutuyordu beni. ama binlerce şükür ki yok... herşey normal...
iyi dileklerin için sağol cnm.
banada öyle geliyordu canım tam bu ay doktora gideceğim dedim niye olmuyor diye o ay oldu işte.1 yıla kadar normalmiş olmaması.birde yumurtlama dönemlerini iyi takip et ve belinin altına yastık koyup yat yarım saat ilişkiden sonra.sorun yoksa bikaç aya olur canım
banada öyle geliyordu canım tam bu ay doktora gideceğim dedim niye olmuyor diye o ay oldu işte.1 yıla kadar normalmiş olmaması.birde yumurtlama dönemlerini iyi takip et ve belinin altına yastık koyup yat yarım saat ilişkiden sonra.sorun yoksa bikaç aya olur canım
bu ay öyle yaptım :kedi:umutluyum. inşallah olur hayırlısıyla.
acayip sancım oluyor. sanki hastalanacakmısım gibi.
bu ay öyle yaptım :kedi:umutluyum. inşallah olur hayırlısıyla.
acayip sancım oluyor. sanki hastalanacakmısım gibi.
olur canım bu ay olmasada bikaç ay içinde olur ümidini yitirme
olur canım bu ay olmasada bikaç ay içinde olur ümidini yitirme
inşallah canım. senin bebeğin ne kadarlık oldu?
yerim ben ominik yaramazı sağlıklı olsunlarda biz anneler herşeye razıyız. biz iyiyiz tatlım sen nasılsın?
evet canım gecen yıl 29 aralıkta oğlım doğmuştu
ama kaza ile tekrar hamile kaldım
jimerde oldu doğumum normal doğum olmuştu
şimdi medical park ta olcak insallah ama nasıl memnun kalan var mı hastahaneden?
canım devlete gitmek zorunda kalırsak yandık zaten heralde hemşirelerle papaz oluruz onlar bağırır çağırır ben bağırırım.eşime de diyorum heralde doğumdan 1 hafta önce başlarım ağlamaya doğum bitene kadar ağlarım korkudan diye.oda korkma diyor ama işte ocağa girince korkular dahada artacak.inşallah hastanemiz bari özel olur
canım herkes yapıyor doğumunu bakalım biz nasıl yapacağız.daha kalçadan 1 tane iğne bile yemedim,ne serum takıldı ne hastanede yattım bu yaşa kadar.valla ben çok zorlanacağım kesin.nasıl dayanırım hastanede yapılacaklara bilmiyorum.sondası serumu ameliyat agrıları iğneler yanmışım ben.inşallah allah kolaylık verir yoksa işim çok zor
canım hepimize aynı endişeler var. iğne serum falan onlardan korkmyorumda sonda biraz ürkütüyor. bende bu güne kadar hastanede hiç yatmadım. bende zorlanacağım. tek dileğim ameliyattan sonra zok zorlanmamak umarım çabuk toparlanrız. ben bide bebişi çok merak ediyorum. inş. sağlıklı doğacaklar. bir sorun yaşamayız. doğum yaklaştıkça dah çok sıkılıyorum. o yüzden şu günler çabucak geçsin istiyorum. bide özel hastanede istediğimiz gibi doğum yapabilmeyi planlarken şu fiyat meselesi acayip canımı sıktı. umarım devlete gitmek zorunda kalmayız. o zaman daha fena.
selam kızlar nasılsınız,
yeni bir arkadaş gelmiş aramıza sanırım
tudur hoş geldin canım, ben de hamilelik için uğraşanlardandım,
ilk seferinde 6-7 ay sonra hamile kalmıştım ama düşük yaptım
sonra da 5 ay sonra hamile kalmıştım, senin de olur merak etme canım.
gerekli testleri yaptır. zübeydede yaptırabilirsin evet epey kalabalık bir hastane malesef.
ben doğumumu orada yapmıştım, ama hep doktorumun özeline gittim
tahlil ve testler için ancak hastaneye gidiyordum.
sen de artık kalabalığı falan göze al canım, 1 gününü ayır oraya.
özelde pahalı evet. ama medicalde ssk farkı çok ödeniyormu.
ben hamile kalmadan önce 1 kez yaptırmıştım ama çok fazla bişey ödemedim diye hatırlıyorum ama şimdi fiyatlar değişti sanırım.
yok canım ya öyle düşünüp strese sokma şimdiden kendini.
inşallah gerek kalmaz. ama mecbur kalırsan da zübeydeden bir doktorun özeline gidersin son haftalarda ve doğumda ilgilenir seninle merak etme.
ben orda doğum yaptım, hiç bir sorun olmadı çok şükür ve çok memnun kaldım.
gerekirse sana kendi doktorumu öneririm.
ama bak medicalde fiyatlar çok değişmiyecek diyorlar. bekleyin bakalım.
sağol cnm. medical pahalı geldi. zübeydeden randevu almak gerekiyor mu? doktorum medicalde ya. problem olur mu?
inşallah canım. senin bebeğin ne kadarlık oldu?
canım benim 33 haftalık oldu.ama ilk istediğimizde olsaydı şuan doğmuş ve 4 aylık olacaktı.işte allah ne zamana yazdıysa o zaman oluyor canım.hayırlısı olsun dedik hep sağlıkla olsunda.olmadığı her ay üzülmüştüm,sorunmu var demiştim.ama tam beklemediğim ayda oldu canım kimbilir belki seninkide bi süpriz yapar sana yılbaşı süprizi.benimki eşi,me doğum günü süprizi olmuştıu
kızlar bu mecbure nerelerde ya, :sm_confused:
üye olduundan beri hiç bu kadar gelmemezlik yapmamıştı.
çok merak ettim çok, eğer geçerli bir sebebi yok da gelmiyorsa valla benden çekeceği var.
ya net bağlantısı gitti, ya pc bozuldu ya da bebişten fırsat bulamıyor.
kötü bişey aklıma getirmek istemiyorum.
mecbureeeee canııııım nerelerdesin ya, bir ses ver tatlım.
iyiym, bir sorun yok merak etmeyin de yeter :gitme:.
boşverin ya,
serummuş, iğneymiş, sondaymış
bunlar faso fiso şeyler
sizler için çok daha önemlisi var işin sonuç kısmı
inşallah nur topu gibi bebeklerinizi alacaksınız kucaklarınıza
bundan daha güzel daha mutluluk verici bişey var mı vereliniortak
o yüzden hepsi geçip gidiyor ama kucağınızda mis kokulu bir bebeğinizle eve gelmek gibisi yok. sizler de hep bunu düşünün. boşverin sondayı. gerekirse taktırmayın salın gitsin :1shok: :roflol:
sağol cnm. medical pahalı geldi. zübeydeden randevu almak gerekiyor mu? doktorum medicalde ya. problem olur mu?
evet canım bunca bekledikten sonra artık kavuşmayı da nasip etsin allah. neler çekmiyoruz ki hayatta ve kimbilir nelerde çekeceğiz.sonunda böyle mutlu olacağımız acılar olsa herşey.yapraknilcim ya benim bu oğlan hep sağ tarafımda duruyor.karnımın diğer yarısını hiç kullanmıyor neden anlayamadım.belki 2 haftadır hep sağda sıkıştırıp duruyor beni doktora da soracağım bakalım neden diye.sende de böyle bir şey oldumu hamileliğinde yoksa sadece benmi böyleyim
canım bakalım ocakta ne olacak belli olacak.senin doktorun özer beydi dimi.özer beyi de tanıyoruz ablam onun hanımıyla çalıştı sağlık ocağında epeyce.kayınpederimde sağlıkçı onun hanımıyla oda çalıştı.chatta akşam dedim ablama söyle özer beyin eşine bigün gideyimde zübeyde de bana radyolojik ultrason baktırsın diye sağ tarafımdaki şişlik için belki şimdi daha iyi anlarlar ne olduğunu.ama özer bey bugün amerikaya gidiyormuş eğitimleri falan varmış galiba.ne zaman geleceği de belli değilmiş canım.özer bey çok övülen bir doktor bide tanıdık olunca ilgilenir eminim ama ben özel hastane istediğim için ahmet beyi seçtim.yoksa çok yalvardılar özer beye git tanıdık diye ama zübeydeden korkuyorum.korkunç geliyor bana nedense.inşallah hayallerimizdeki şekil değişmez ve medikal de ahmet beyle sorunsuz hallederiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?