Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

selam kızlar nasılsınız,
yeni bir arkadaş gelmiş aramıza sanırım
tudur hoş geldin canım, ben de hamilelik için uğraşanlardandım,
ilk seferinde 6-7 ay sonra hamile kalmıştım ama düşük yaptım
sonra da 5 ay sonra hamile kalmıştım, senin de olur merak etme canım.
gerekli testleri yaptır. zübeydede yaptırabilirsin evet epey kalabalık bir hastane malesef.
ben doğumumu orada yapmıştım, ama hep doktorumun özeline gittim
tahlil ve testler için ancak hastaneye gidiyordum.
sen de artık kalabalığı falan göze al canım, 1 gününü ayır oraya.
özelde pahalı evet. ama medicalde ssk farkı çok ödeniyormu.
ben hamile kalmadan önce 1 kez yaptırmıştım ama çok fazla bişey ödemedim diye hatırlıyorum ama şimdi fiyatlar değişti sanırım.

kızlar bu mecbure nerelerde ya, :sm_confused:
üye olduundan beri hiç bu kadar gelmemezlik yapmamıştı.
çok merak ettim çok, eğer geçerli bir sebebi yok da gelmiyorsa valla benden çekeceği var.

ya net bağlantısı gitti, ya pc bozuldu ya da bebişten fırsat bulamıyor.
kötü bişey aklıma getirmek istemiyorum.

mecbureeeee canııııım nerelerdesin ya, bir ses ver tatlım.
iyiym, bir sorun yok merak etmeyin de yeter :gitme:.

yerim ben ominik yaramazı sağlıklı olsunlarda biz anneler herşeye razıyız. biz iyiyiz tatlım sen nasılsın?

sağolasın canım benim :1hug:
ben sana bir ara bebişin fotolarını yükliycem.
bir tanesi avatarda hatta şu an. ama o eski fotosu birkaç ay oluyor çekeli.
ben usg lerden falan başlayarak yükliycem sayfaya senin için. aklımda yani merak etme de
mecbure yi çok merak ettim ya.
inşallah kötü bişey yoktur.
adresi, teli falan da yokki arayalım.

evet canım gecen yıl 29 aralıkta oğlım doğmuştu
ama kaza ile tekrar hamile kaldım
jimerde oldu doğumum normal doğum olmuştu
şimdi medical park ta olcak insallah ama nasıl memnun kalan var mı hastahaneden?

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.
olsun ikisi birlikte büyür işte ne güzel.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
buradaki arkadaşlar doğumdan epey korkuyorlar.
ben doğumumu ahmet bey de yapmadım, ahmet beye daha önce muayne falan için gidiyordum. sen ahmet beyde doğum yapmış biri olarak
arada sayfaya girip arkadaşları bilgilendirirsen iyi olur canım.
onların epey kafaları karışık çünkü.
ben senin doğum hikayeni az çok biliyorum.
ahmet beyden memnun kalmıştın. zaten öyle olmasa tekrar tercih etmezdin.
ama medikal parkda bizim mecbure doğum yaptı ahmet beyde o da.
çok memnun kaldığını söylüyor.
hatta erken doğum yapmıştı, doktoru farklıymış, ahmet beyle doğumda tanışmış.
ama buna rağmen çok memnun olduğunu söylüyor gerek doktordan gerekse hastaneden.
birkaç gündür yok o da meraktayız bizde. geldiğinde o da anlatır.

yok canım ya öyle düşünüp strese sokma şimdiden kendini.
inşallah gerek kalmaz. ama mecbur kalırsan da zübeydeden bir doktorun özeline gidersin son haftalarda ve doğumda ilgilenir seninle merak etme.
ben orda doğum yaptım, hiç bir sorun olmadı çok şükür ve çok memnun kaldım.
gerekirse sana kendi doktorumu öneririm.
ama bak medicalde fiyatlar çok değişmiyecek diyorlar. bekleyin bakalım.

boşverin ya,
serummuş, iğneymiş, sondaymış
bunlar faso fiso şeyler

sizler için çok daha önemlisi var işin sonuç kısmı
inşallah nur topu gibi bebeklerinizi alacaksınız kucaklarınıza
bundan daha güzel daha mutluluk verici bişey var mı vereliniortak
o yüzden hepsi geçip gidiyor ama kucağınızda mis kokulu bir bebeğinizle eve gelmek gibisi yok. sizler de hep bunu düşünün. boşverin sondayı. gerekirse taktırmayın salın gitsin :1shok: :roflol:

sağol cnm. medical pahalı geldi. zübeydeden randevu almak gerekiyor mu? doktorum medicalde ya. problem olur mu?

canım bakalım ocakta ne olacak belli olacak.senin doktorun özer beydi dimi.özer beyi de tanıyoruz ablam onun hanımıyla çalıştı sağlık ocağında epeyce.kayınpederimde sağlıkçı onun hanımıyla oda çalıştı.chatta akşam dedim ablama söyle özer beyin eşine bigün gideyimde zübeyde de bana radyolojik ultrason baktırsın diye sağ tarafımdaki şişlik için belki şimdi daha iyi anlarlar ne olduğunu.ama özer bey bugün amerikaya gidiyormuş eğitimleri falan varmış galiba.ne zaman geleceği de belli değilmiş canım.özer bey çok övülen bir doktor bide tanıdık olunca ilgilenir eminim ama ben özel hastane istediğim için ahmet beyi seçtim.yoksa çok yalvardılar özer beye git tanıdık diye ama zübeydeden korkuyorum.korkunç geliyor bana nedense.inşallah hayallerimizdeki şekil değişmez ve medikal de ahmet beyle sorunsuz hallederiz canım

sağol cnm. medical pahalı geldi. zübeydeden randevu almak gerekiyor mu? doktorum medicalde ya. problem olur mu?

zübeydeye sabah çok erken gidip randevu alıyosun canım zannedersem.ama çok kalabalık oluyor o yüzden epey erken git oradan herhangi bir doktora muayene için sıra al anlatırsın derdini şu testleri yaptıracaktım diye

evet canım ya hadi rabiaberil doğurmuş olabilir de mecbureye ne oldu anlayamadık kaç gündür ikiside kayıp.bi ses verselerde merak etmesek.

evet canım bunca bekledikten sonra artık kavuşmayı da nasip etsin allah. neler çekmiyoruz ki hayatta ve kimbilir nelerde çekeceğiz.sonunda böyle mutlu olacağımız acılar olsa herşey.yapraknilcim ya benim bu oğlan hep sağ tarafımda duruyor.karnımın diğer yarısını hiç kullanmıyor neden anlayamadım.belki 2 haftadır hep sağda sıkıştırıp duruyor beni doktora da soracağım bakalım neden diye.sende de böyle bir şey oldumu hamileliğinde yoksa sadece benmi böyleyim

canım eskiden randevu falan yoktu, sevincin de dediği gibi erken saatlerde gidip sıra alıyordun. hastane kartın olması lazım. o kartı okutuyorsun. ya da oradan bir doktorun takibindeysen o sana yardımcı oluyordu.yani ben doktorumla telefonlaşıyordum ve bana saat veriyordu o saatte gidip doktorumu buluyordum orada.
ama özer beyin yani benim doktorumun topiğinde bir arkadaş yazmış zübeydede online randevu sisteminden bahsetmiş. öyle bir sistem geldi sanırım. ben bilmiyordum, yeni bir şeymi acaba. sen de bir araştır bakalım. nasıl bişeyse gerekirse randevu alıp gidersen. oradaki doktora derdini anlatırsan zaten tahlilleri yazar sanırım. doktorum medicalde falan diye de söylemezsin. daha önce farklı bir doktora gitmiştim bana bu tahlilleri yaptırmamı söyledi ama ben yaptıramamıştım acaba burada yaptırma imkanı olurmu falan dersin. doktorun nerede derse başka bir hastanede ama artık gitmiyorum falan de. ya da direk doğruyu söyle maddi olarak yaptıramadım orada de yani ne diycek yazamam mı diycek. ya da ahmet beyden rica et tahliller için seni zübeydeden bir doktora yönlendirsin, onun selamını falan söylersin, bu tahlilleri yaptırmamı istedi ve beni size yönlendirdi dersin. yani aklıma başka bir çözüm gelmiyor canım. sen gidip bir şansını dene bakalım.

canım bilmiyorum ki. sağda sıkıştırıp duruyor dediğin artık büyüdü tabi, onun da yeri daraldı. son haftalarda öyle sıkıştırma durumları oluyor. ama sen yine de ahmet beye sor. ama bir problem olsa söyler ya, ya da bir çaresine bakar. ama sen sorunlarını mutlaka üzerine basa basa belirt.

evet canım özer beydi benim doktorum,
demek amerikaya gidecekmiş, özer bey yenilikleri çok takip ediyor ve kendini sürekli geliştiriyor gerçekten. çok tecrübeli bir doktor olmasına rağmen yine de eğitimlere falan gidiyor baksana. tüp bebek falan da yapıyor ya onunla ilgilidir belki.

ne güzel işte siz de tanıdıkmışsınız bak. bence çok ilgilenirdi.
ve zübeydede kimse bişey diyemezdi hatta çok ilgilenirlerdi bence.
sen en kötü ihtimal öyle yaparsın. baktın fiyatlar çok uçuk geldi.
ablanı devreye sokarsın, özer bey yaptırır senin doğumunu bence. hanımı falan da tanıdıkmış. ablan da yanına gelirdi doğumda, refakatçi olarak falan yanında olurdu hiç kimse bişey diyemez bence o durumda. hiç korkutucu gelmesin. ben gayet memnun kaldım. benim eşim de sağlıkçı olduğu için ilgi alaka gayet iyiydi yani.
ama dediğin gibi inşallah istediğin gibi olur ve medicalde ahmet beyle senin şartlarına uygun bir şekilde tamamlarsın bu işi.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
uzun bir süredir yazamıyordum ama fırsat buldukça okuyordum yazdıklarınızı.
Allah'a şükür pazartesi günü oğlumu kucağıma aldım..
darısı tüm hamiş arkadaşların başına yerimseniben
tam miadımda ahmet beyin tavsiyesiyle suni sancı ile normal doğum oldu. şahsen hastaneden çok memnun kaldım.
bende hayatımda kalçamdan dahi iğne olmamıştım ama emin olun rabbim o sıkıntıların gayretini öyle bir veriyorki o anda inanamazsınız.
soru sormak isteyen olursa cevaplamaya çalışırım taze tecrübelerimle kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…